AMA Recap: CoinGecko & Defi Et nyt besøg i finansens fremtid – Defi med medstiftere af CoinGecko

Den 21. april 2020 var vi meget begejstrede for at have en Ask-Me-Anything-session med medstiftere af CoinGecko: Bobby Ong og TM Lee for at diskutere deres syn på Defi og bogen “How To Defi” skrevet af CoinGecko.

CoinGecko er et kryptokurrencyrangerings- og evalueringssted, der har de kvantitative og kvalitative data opdelt efter en række forskellige målinger. De anvendte metrics inkluderer Twitter-tilhængere, Reddit-abonnenter, møntsamfund, omkostningerne ved et 51-angreb, antallet af udviklere, der arbejder på mønten og meget mere for at tilbyde en samlet score på mønten og en vurdering for hver kategori.

Denne AMA er opdelt i to dele, hvor CoinGecko blev bedt om at dele deres mening om Defi, efterfulgt af en opvarmet live Q&A i vores gruppe.

Afsnit 1

Q1: DeFi er et af de hotteste emner i blockchain-rummet lige nu. Kan CoinGecko dele dine meninger om DeFi med os? Tror du, at DeFi vil forstyrre det eksisterende finansielle system? Hvad er CoinGeckos tilgang til DeFi-sektoren?

A1: Ja, vi tror, ​​at DeFi har et rigtig stort potentiale i kryptorummet, og det har chancen for at ændre den måde, folk udfører finansielle tjenester på i fremtiden.

I øjeblikket kræver alt en central formidler. DeFi har potentialet til at fjerne denne formidler. Fjernelse af formidlere kan resultere i billigere og hurtigere levering af finansielle tjenester.

I øjeblikket fik DeFi-rummet os virkelig nysgerrige, og vi overvåger det nøje for at se, hvordan vi aktivt kan deltage.

Vi tvinger, at der vil være masser af data, der er specifikke for DeFi, der ville være af interesse for kryptosamfundet. Og vi overvejer snart at tilføje en DeFi-sektion til CoinGecko.

For dem af jer, der er interesseret i DeFi og leder efter et sted at starte, er vi allerede startet med at udgive den første DeFi-bog nogensinde, der hedder "Sådan deFi".

I begrænset tid kan du få det gratis https://landing.coingecko.com/how-to-defi/ (https://landing.coingecko.com/how-to-defi/) og lære alt om DeFi all på ét sted!

Q2: CoinGecko, i lægmandssigt, "Hvordan kan jeg tjene passiv indkomst med $ DeFi?"

A2: Da rentesatserne globalt falder mod nul (eller negative i nogle lande), betaler bankindskud nu meget lidt. DeFi-applikationer giver nu brugerne en højere rente, så du kan tjene passiv indkomst. For eksempel kan du på Compound tjene op til 8% på dine DAI-indskud lige nu.

Q3: Tillid og sikkerhed er den vigtigste ting i krypto. Den nyligt udgivne Defi dForce-protokol. Hvilket råd vil du give for at undgå disse situationer i fremtiden?

A3: Vores forslag til brugerne er kun at bruge DeFi-apps, der er blevet revideret og forsøge at undersøge så meget som muligt om sikkerhedsvægten af ​​disse tjenester.

Den anden tilgang er at finde og bruge populære DeFi-tjenester, der har eksisteret i længere tid. Mens risikoen er der, er populære DeFi-apps meget kamptestet af brugere og medlemmer af samfundet i stedet for nye DeFi-apps.

Ned ad vejen vil vi sandsynligvis også se mere almindelig vedtagelse af decentral forsikring som Nexus Mutual og Opyn, der giver forsikringsmuligheder til DeFi-brugere.

Dette reducerer dit indtjeningspotentiale, men i det mindste er du noget beskyttet.

På grund af DeFi’s begyndende fase eller endda hele blockchain-industrien vil der altid være risici.

Som brugere skal vi være opmærksomme på det og gøre vores bedste for at afbøde dem. På grund af det kun lægge penge, som du er komfortabel med at miste, læg ikke alle dine æg i en kurv.

Q4: Overgår CoinGecko til DEFI? Fra Coin Tracking Service går ind i Defi. Hvordan er det muligt?

A4: Vi har store planer for kryptoindustrien. Vi var den første dataaggregator til at spore kryptoderivater – vi sporer de evige swaps og futures fra forskellige børser siden sidste år – https://www.coingecko.com/en/derivatives

Vi var også den første dataaggregator, der kom med en løsning til at løse det falske volumenproblem, der var udbredt blandt mange børser. Vi så, at mange børsers volumener bare ikke kan stole på længere, og vi introducerede denne metric kaldet Trust Score, hvor vi sorterer børser, der er anført på CoinGecko ved hjælp af en kombination af metrics som webtrafik, ordrebogsdybde, bud / spørg spredning, API-kvalitet og mange flere. Du kan læse mere her: https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Blockchain-rummet fortsætter med at innovere hver dag, og vi gør vores bedste for at holde os ajour og spore den udvikling, der sker i dette rum!

CoinGecko (https://www.coingecko.com/da/derivativer)

Q5: Har du planlagt at kigge efter partnerskaber? Eller tror du, at det at være “vær jer selv” gør CoinGecko til en mere pålidelig platform?

A5: Vi er bestemt altid på udkig efter gode partnere, der kan arbejde sammen, hvilket kan være til gavn for det bredere kryptosamfund og også indbyrdes hinanden.

Tidligere har vi arbejdet med forskellige parter som Kyber Network, Chainlink, AMLT Network, Axie Infinity, Decentraland og mange andre.

Som et resultat af, at et bredere samfund nu er opmærksom på ikke-svampelige tokens, orakler, udveksler due diligence, blandt andre som er relativt nye koncepter i rummet.

Med hensyn til partnerskab opretholder vi vores principper om at være en uafhængig dataaggregator, samtidig med at vi opretholder den decentraliserede ånd i blockchain-industrien, mens vi arbejder med partnere.

Spørgsmål 6: Jeg har læst et eller andet sted om "Sådan defi" skrevet af dig, men jeg har ikke læst det. Så kan du opsummere dets indhold? Jeg vil læse det detaljeret efter AMA-sessionen.

A6: Absolut! “How to DeFi” er den første nogensinde udgivne bog, der dækker DeFi-økosystemet. Hvis du har hørt om DeFi, men ikke ved, hvor du skal starte, er dette den perfekte bog til dig!

Denne bog er fyldt med kortfattede og omfattende trinvise vejledninger til at komme i gang med de forskellige DeFi-applikationer. Det er kulminationen på timers forskning såvel som utallige vanvittige skrivesessioner fra CoinGecko-teamet. Bogen ser på de forskellige DeFi-sektioner som decentraliserede stablecoins, decentrale udlånsplatforme, decentrale børser, decentrale derivater, decentrale lotterier osv. Den går i detaljer og kiggede på projekter som Maker, Dai, Compound, Synthetix, dydx og mange flere.

Denne bog er prissat til $ 14,99, men vi vil virkelig takke alle vores dejlige tilhængere (ja, dig!) For den støtte, vi har vist. Således vil vi stille denne bog til rådighed til gratis digitale downloads indtil 30. april 2020. Hent den nu – https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Spørgsmål 7: Tanken om DEFI som Blockchain-fremtiden var faktisk ikke SAND. Hvad jeg mener at sige er: Hvordan kunne du forvente tillid til finansiering, når millioner for nylig har været HACK? Håber du kan udføre matematik, tab vs fortjeneste?

A7: Faktisk har DeFi lidt flere bedrifter i de sidste par måneder, for ikke at nævne det nylige hack af Dforce for $ 25 millioner i sidste weekend, der var den største.

Det ser ud til, at der er DeFi-projekter, der er blinde ved siden af ​​det vigtige ved sikkerhed, eller rettere på grund af nyheden i dette rum, nogle scenarier forventes ikke. Et eksempel er flash-udnyttelsen.

DeFi-projekter i dag, som vi ser, at mange af dem har millioner af dollars i brugernes midler, skal have et højt ansvar og teamet skal gennemføre en smart kontroldevision for at reducere denne risiko for at dette rum kan komme videre.

Som tidlige adoptere af DeFi bør risikoen forventes og mindskes så meget som muligt.

DeFi i dag er stadig meget farligt og risikabelt. Mens det har gode udsigter til at forme fremtiden, skal man kun lægge penge, som de har råd til at tabe.

Når du ser en tjeneste, der lover et højt afkast, medfører den enorme risici.

Vi har set, hvordan DeFi har introduceret nogle nye ideer som en decentral stabil mønt, udlån, lån osv. Og forhåbentlig forbedres tingene med tiden for at være klar til fremtidens større marked.

Den næste naturlige udvikling ville sandsynligvis være en forsikring som Nexus og Opyn, som kan hjælpe brugerne med at reducere deres risici og hjælpe projekter med at se sikkerhed i en mere seriøs tone.

Q8: Hvad synes du om fremtiden for DEFI og STABLECOIN?

A8: Jeg tror, ​​at stablecoin vil se en meget interessant rolle i fremtiden for DeFi. Vi har set centralbanker på verdensplan snuble for at lancere deres Centralbank Digital Currency (CBDC) snart. Kina ser ud til at være foran løbet med mockups af deres DCEP, der cirkuleres online. Der er mange rygter om, at centralbanker ønsker at forbyde stablecoins, da de ser dette som en trussel mod deres eget CBDC.

Virkelig decentraliseret stablecoin kan være den løsning, som vi har brug for for at imødegå denne trussel, og regeringer vil have svært ved at stoppe en sådan udvikling, hvis den virkelig er decentraliseret. Jeg tror, ​​at vi vil se flere decentrale stablecoin-projekter komme ud i fremtiden for at udfordre Dai’s dominans.

Q9: Nu hvor cmc er købt af en børs, ser du ud til at være førende i dit område, tillykke.

A9: Tak! Ja, CoinGecko er nu den største uafhængige dataaggregator i verden. Vi har været operationelle siden begyndelsen af ​​2014 og har til hensigt at forblive neutrale og fortsætte med at vokse CoinGecko ved at spore de forskellige kryptodatakilder gennemsigtigt.

At opretholde dataintegritet er noget, som vi tror stærkt på. Vi var de første til at introducere Trust Score sidste år for bedre at måle børsernes reelle likviditet for at løse de massive problemer med vaskehandel, der var fremherskende i dette rum.

I år vil du se os følge op med flere datametriker for yderligere at forbedre datatransparensen i branchen.

Som du kan se, er denne branche ret ny, der er stadig masser af udfordringer og masser af uløste problemer.

Nye innovative ideer introduceres hver dag, og det er vores opgave at indeksere dem, så det bredere kryptosamfund let kan forstå dem!

Der er meget, der skal gøres.

Q10: Hvordan kan CoinGecko bidrage til udviklingen af ​​DeFi? Hvilket projekt tror du kunne overraske os i 2020?

A10: CoinGecko sigter mod at hjælpe folk med at forstå potentialet for DeFi. Derfor skrev vi en begynderbog om DeFi med titlen "Sådan deFi". Det er en bog på 200 sider, der indeholder over 26.000 ord og giver et godt overblik over DeFi-økosystemet. Bogen giver også en trinvis vejledning til brug af nogle af de mest populære DeFi-applikationer, så du hurtigt kan komme i gang. Det var en bog, som vi ønskede eksisterede, da vi først kiggede på DeFi. Da der ikke er nogen, tog vi initiativet til at skrive det. Download det nu gratis indtil den 30. april (derefter $ 14,99) fra https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Session 2 – Live AMA-spørgsmål:

Q1: Hvad betyder ” COINGECKO ”?

A1: Mønt = du ved det

Gecko = &# 129422;

Q2: Tilbyder Coingecko API-tjenester til visning af data på websteder? Hvis ja, kan du kommercielt bruge disse API-data?

A2: Ja, vores API er gratis og kan bruges til kommercielle formål

Q3: Masseadoption er et problem for blockchain-projekter. Så hvordan vil #CoinGecko løse dette problem for at opnå adoption i virkeligheden?

A3: Hos CoinGecko forsøger vi at hjælpe folk, der ikke følger blockchain-industrien tæt gennem indholdsuddannelse.

En af vores mest konsekvente bestræbelser ville være vores kvartalsrapport, som du kan finde på https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Og nu udgav vi for nylig en bog om DeFi, som du kan få gratis på https://landing.coingecko.com/how-to-defi

Forvent at flere undervisningsmaterialer og bøger kommer fra os, og vi håber, at dette vil hjælpe mainstream med at forstå krypto og blockchain – til en bredere adoption.

Bortset fra det er vores API (coingecko.com/api), som er en af ​​de bedste API, du kan finde på markedet, frit tilgængelig, som har hjulpet med at drive mange blockchain-apps i økosystemet. Det hjælper os samfundet med at vokse som helhed.

Spørgsmål 4: Hvad er de præstationer, som coingecko har opnået under forskning og udvikling? @bobbyong @tmLeeLtm

A4: Vi har offentliggjort vores kvartalsrapporter i lang tid. Vi stirrede først på at gøre dette tilbage i 2017. Se vores seneste Q1-rapport for 2020 her – https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Q5: Hvilke gebyrer coingecko opkræver for at liste mønter? Q2. Hvordan coingeckos API er bedre sammenlignet med CMC, kryptoranks hvilke typer ekstra funktioner, vi modtager fra coingecko?

A5: der opkræves intet gebyr for notering af mønter på CoinGecko.

CoinGeckos API har den mest omfattende database med mønter – du kan få alle mulige små tokens inklusive DeFi-tokens som cDAI. Det bruges også af mange parter som Etherscan, Myetherwallet, Mycrypto, Trezor og mange flere. Og for ikke at nævne, vores API er gratis! Lær mere her: coingecko.com/api

Q6: Hvad er Coingecko trust score? Hvad afhænger det af??

A6: CoinGecko Trust Score er en blandet formel, der kombinerer børslikviditet, webtrafik, API-score for at udlede, om en børs er realiserbar og likvid at bruge. Det er designet til at hjælpe vores brugere med at finde den bedste og mest likvide børs at handle, når de søger efter mønter på coingecko. Vi har mange detaljer om det på https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Q7: Hvad er din baggrund, og hvordan kom du til ideen om at oprette dit projekt?

A7: Min baggrund er inden for datalogi, mens Bobby har en baggrund inden for økonomi. Begge er virkelig interesserede i bitcoin og blockchain, og vi så et hul for en dataaggregat derude, der skal udfyldes. I stedet for at vente på, at nogen skulle gøre det, besluttede vi, at vi skulle give det et skud!

Q8: Hvad er din plan for 2020?

A8: Vi har meget planlagt i 2020. Vi kan ikke afsløre alt nu, men vi har allerede gjort meget indtil videre. Vi har lanceret vores CoinGecko Store, CoinGecko Podcast, CoinGecko Virtual Meetup, CoinGecko Q1-rapport, CoinGecko Tjen, Sådan DeFi-bog. Alt dette på kun 3,5 måneder af året. Vi vil lancere flere ting i de resterende måneder af året, så hold dig opdateret!

Q9: Har du planer om at fremhæve noget krypto som “Gecko-anbefalede mønter”? Som du ved, er flertallet af folket nye med krypto, og hvis du kunne give ekstra information om, hvilke mønter der forventes at blive varme i den kommende måned / år, vil det være værdifuldt for brugerne.

A9: Dette er en interessant idé, men noget, som vi har brug for at tråde omhyggeligt. Vi har ikke sådanne planer i øjeblikket, da vi mener, at brugerne har brug for at uddanne sig selv og lære, hvad der er fordelene ved at købe ind i hver mønt. Vi leverer undervisningsmaterialet, og brugerne lærer og vælger selv.

Q10: Hvilke problemer ser du opstå i blockchain-industrien i dag, og hvordan har dit projekt til formål at løse disse problemer?

A10: Nogle af de problemer, vi står over for dagligt, ville være dataintegritet. Der er mange datapunkter som oppustet volumen, oppustet forsyningserklæring osv., Og vores team arbejder virkelig hårdt for at udarbejde en ramme og opbygge funktioner til at løse disse problemer.

Du kan se nogle af dem i aktion med Trust Score og også en rullemenu over, hvor vi får leveringen fra for gennemsigtighed.

Bortset fra det udvikler rummet sig altid med nye produkter. Et eksempel er derivater som Perpetual og Futures Contracts. Vi forventer aldrig indeksering af disse oplysninger, og nu gør vi det.

Så er der DeFi, udlån osv. Der introduceres altid nye ideer, og vi er nødt til at finde en måde at uddanne samfundet om det og indeksere dem

Q11: Hvad er forholdet mellem coingecko og OKEx?

A11: Vi samarbejder om en række ting som denne AMA her, og OKEx er også annoncør på CoinGecko

Q12: Er CoinGecko et godt sted for dem, der er nye i kryptoverdenen, at lære om det & få dem mere komfortable med teknologien & økosystem? Hvis ja, hvad tilbyder CoinGecko krypto-nybegyndere? Hvis ikke så meget, planlægger du at gøre din platform til en bedre one-stop-shop for ombordstigning af nye brugere?

A12: Vi arbejder på at forbedre dette. Vores How to DeFi-bog er det første trin, som vi håber vil gøre blockchain-teknologien mere tilgængelig for begyndere. Hold øje med, da vi udvikler flere planer i de kommende måneder &# 128522;

Spørgsmål 13: Kan du fortælle os, hvordan CoinGecko bestemmer den korrekte information om børslikviditet & Mønter volumen? Især hvordan handel med vask / falsk volumen er ekskluderet af Coingecko-systemet?

A13: Vores tilgang til at løse dette problem er introduktionen af ​​Trust Score. For eksempel i stedet for at rangordne udvekslinger efter volumen for et givet token, gør vi det baseret på vores blandede formel https://www.coingecko.com/en/coins/0x#markets

Hvis du er interesseret i dybere data, kan du også se ordreboksdybden og spredningen, som er to nøgleegenskaber for en udvekslingslikviditet. Dette er hvad vi bruger til at beregne blandt andet Trust Score.

Vi gør vores bedste for at hjælpe vores brugere med at navigere til de børser, som vi mener har den bedste likviditet baseret på forskellige målinger

Q14: API i Ckingecko er det kun tilgængeligt for tegnebogudviklere? Eller kan jeg bruge det?

A14: Alle kan frit bruge vores API på coingecko.com/api

Q15: Hvor mange CoinGecko-projekter blev påvirket under Covid-19, og hvad var de foranstaltninger, der skulle overvindes??

A15: Mens verden står stille, er vi ret heldige at fortsætte vores aktiviteter som sædvanlig, da vores teammedlemmer alle er vant til at arbejde hjemmefra. Fingre krydsede på kort sigt, vi skal være i stand til at fortsætte i overensstemmelse hermed med vores produktudvikling og fortsætte med at støtte vores kunder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner