Τι είναι το Nexo (NEXO) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εισαγωγή Nexo

Nexo είναι ένα σύστημα υπερανάληψης βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν άμεσα δάνεια κρυπτογράφησης. Προς το παρόν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος με τον οποίο οι κάτοχοι κρυπτογράφησης μπορούν να χρησιμοποιούν τα περιουσιακά τους στοιχεία εκτός από την πώληση και την αγορά τους. Το Nexo έρχεται με ένα πολύ προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο, όπου επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κρυπτογράφησης να χρησιμοποιούν τα χαρτοφυλάκιά τους ως ασφάλεια και στη συνέχεια να αποσύρουν μετρητά. Οι χρήστες διατηρούν 100% πρόσβαση στην κρυπτογράφηση τους ενώ έχουν άμεση πρόσβαση σε μετρητά. Ταυτόχρονα, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αξία των στοιχείων κρυπτογράφησής τους.

nexo

Το Nexo δημιουργήθηκε από το Credissimo, μια κορυφαία ομάδα FinTech που εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες από όλη την Ευρώπη για περισσότερο από μια δεκαετία. Αυτή η εταιρεία έχει δώσει δάνεια αξίας 120 εκατομμυρίων δολαρίων από την ίδρυσή της, ενώ συγκεντρώνει 155 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.

Η εταιρεία θεωρείται ως ηγέτης της αγοράς στον κλάδο του διαδικτυακού καταναλωτικού δανεισμού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Μέχρι στιγμής, έχουν επεξεργαστεί 1 εκατομμύριο + αιτήσεις δανείου και έχουν χορηγήσει 79.000 δάνεια το 2017. Το 78% της επισκεψιμότητας δημιουργείται από τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του.

Πώς λειτουργεί το Nexo?

Η Nexo συνδυάζει άμεσα δάνεια με τεχνολογία blockchain, με αποτέλεσμα το πρώτο σύστημα άμεσων κρυπτογράφησης στον κόσμο. Το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο της Nexo δημιουργήθηκε για να παρέχει στους πελάτες άμεσα δάνεια κρυπτογράφησης, ως «αυτόματο, ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό μέσο απόκτησης ρευστότητας που εξασφαλίζεται από την αξία των ψηφιακών στοιχείων του πελάτη».

Η όλη διαδικασία λήψης δανείων είναι απλή και μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά. Τα κύρια οφέλη από τη χρήση του Nexo περιλαμβάνουν: χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς φόρους υπεραξίας και χωρίς πιστωτικούς ελέγχους.

Είναι εγγυημένο ένα υψηλό επίπεδο διαφάνειας, καθώς η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain, έξυπνες συμβάσεις και αλγοριθμικές διαδικασίες, οι οποίες εκτελούνται στη μητρική της μονάδα Nexo Oracle.

nexo

Κατ ‘αρχάς, ο πελάτης πρέπει να μεταφέρει τις κρυπτογραφικές εκμεταλλεύσεις του στο πορτοφόλι Nexo. Στη συνέχεια, τα κρυπτογραφημένα τα οποία μεταφέρθηκαν θα επιβεβαιωθούν από το blockchain, μετά το οποίο το Oracle Nexo υπολογίζει αυτόματα λεπτομέρειες σχετικά με τα μεμονωμένα όρια δανείου και στη συνέχεια καθορίζει το δάνειο για τον χρήστη.

Στη συνέχεια, ο πελάτης λαμβάνει το απαιτούμενο ποσό δανείου είτε σε νόμισμα USD είτε σε ευρώ. Το όριο δανείου είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή μέσω της δωρεάν πιστωτικής κάρτας Nexo. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν τον καταλληλότερο τρόπο για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματά τους, καθώς και σε ποια νομίσματα θα ήθελαν να λάβουν το δάνειο.

Ωστόσο, το όριο δανείου εξαρτάται από την τιμή αγοράς του κρυπτονομίσματος στο πορτοφόλι Nexo. Επομένως, εάν η αξία του χρησιμοποιούμενου νομίσματος αυξήθηκε, το χρηματιστήριο Nexo θα αυξήσει αυτόματα το όριο δανείου.

Τέλος, οι πελάτες έχουν πολλές επιλογές στις οποίες μπορούν να εξοφλήσουν τα δάνεια τους, όπως:

  • τραπεζική μεταφορά
  • Φυσική ανταλλαγή χρημάτων μέσω στοιχείων ενεργητικού fiat ή crypto
  • Ειδικές εκπτώσεις στα επιτόκια δίνονται για εκείνους που πραγματοποιούν πληρωμές με Διακριτικά NEXO.

Χαρακτηριστικά

Οι χρήστες της Nexo επωφελούνται από ένα υψηλό επίπεδο ρευστότητας περιουσιακών στοιχείων που είναι αρκετά ασυνήθιστο στον τομέα της κρυπτογράφησης. Ενώ η ανάληψη μεγαλύτερων ποσών φυσικών κεφαλαίων είναι ακόμα δύσκολη, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν πιστωτική κάρτα στους πελάτες λιανικής, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση καθημερινών συναλλαγών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το γεγονός ότι χρησιμοποιώντας την άμεση υπηρεσία κρυπτογράφησης της Nexo, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα κέρδη τους και να επωφεληθούν πλήρως από άλλα οφέλη.

χαρακτηριστικά nexo

Οι ιδιοκτήτες δεν υποχρεούνται να πληρώνουν οποιαδήποτε συναλλαγή, πλατφόρμα ή τέλη ανάληψης, τα οποία συνήθως χρεώνουν οι περισσότεροι πάροχοι για τις υπηρεσίες τους. Επίσης, μπορούν να μειωθούν οι πρόσθετοι φόροι που θα αποτελούσαν έως και 39% των κερδών ενός χρήστη, καθώς δεν υπάρχει εκδήλωση πώλησης. Τέλος, η Nexo δεν πραγματοποιεί πιστωτικούς ελέγχους που θα μπορούσαν ενδεχομένως να υποτιμήσουν τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας ενός χρήστη. Αυτό γίνεται εφικτό λόγω του γεγονότος ότι η αξία των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης που έχουν κατατεθεί στο Πορτοφόλι Nexo διασφαλίζει πλήρως τα δάνεια κρυπτογράφησης.

νέο όραμα

Επιπλέον, η αρχική ιδιοκτησία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων προστατεύεται και διασφαλίζεται από διαφανείς συμβάσεις έξυπνου δανείου, οι οποίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μόλις καταγραφούν στο μπλοκ blockchain.

Η ομάδα

Ο Kosta Kantchev είναι ο συνιδρυτής του Credissimo, της επιχείρησης που διευθύνει το Nexo. Έχει δραστηριοποιηθεί στην ευρωπαϊκή βιομηχανία FinTech για πάνω από 10 χρόνια και, σύμφωνα με τη διαδικτυακή του βιογραφία, ήταν πρώιμος χρήστης του bitcoin cryptocurrency. Συνεργάστηκε επίσης ενεργά σε πολλά έργα blockchain που επικεντρώνονται στην παροχή καθολικών αποπληρωμών δανείων σε κρυπτονομίσματα.

ομάδα nexo

Ο CTO του Nexo είναι ο Vasil Petrov. Η Petrov έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας σε εξειδικευμένους τομείς, όπως: διαχείριση συστήματος, ανάπτυξη back-end, αρχιτεκτονική σχεδίαση έργων υψηλού φορτίου και πλήρους κύκλου. Εκτός από τη συμμετοχή του στο Nexo, ο Vasil είναι επίσης συνιδρυτής μιας πολυκαναλικής υπηρεσίας βίντεο και Διαδικτύου των ΗΠΑ που έχει σήμερα περισσότερους από 150.000 πελάτες.

Το κουπόνι Nexo

ο Διακριτικό NEXO είναι ένα νόμισμα ασφαλείας, συμβατό με τις ΗΠΑ-SEC, που πληρώνει μερίσματα και υποστηρίζεται από τα περιουσιακά στοιχεία του χαρτοφυλακίου δανείων της Nexo. Οι πελάτες της Nexo έχουν πρόσβαση σε άμεσα μετρητά από όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησε στην αγορά κρυπτογράφησης μόλις στις αρχές αυτού του μήνα, η τιμή ενός μεμονωμένου διακριτικού Nexo εξακολούθησε να είναι αρκετά σταθερή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Μερίσματα Nexo, μπορεί να θέλετε να το ελέγξετε ανάρτηση.

διακριτικό nexo

Τη στιγμή της σύνταξης, το νόμισμα διαπραγματεύεται στα 0,189254 USD, με ανώτατο όριο αγοράς 105,982,242 USD. Η κυκλοφορία του Διακριτικά NEXO είναι 560.000.010 από τη συνολική προσφορά 1.000.000.000 NEXO.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το Nexo

Το διακριτικό NEXO μπορεί να αγοραστεί στις ακόλουθες πλατφόρμες ανταλλαγής:

  • ΙΔΕΞ– ζεύγος συναλλαγών: NEXO / ETH ·
  • DDEX– ζεύγος συναλλαγών: NEXO / ETH ·
  • Hotbit– ζεύγη συναλλαγών: NEXO / BTC NEXO / ETH ·
  • EtherDelta– ζεύγος συναλλαγών NEXO / ETH ·
  • Χρηματιστήριο – ζεύγος συναλλαγών: NEXO / BTC

Πορτοφόλια Nexo – Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Nexo

Το νόμισμα NEXO είναι ένα διακριτικό με βάση το ERC20, οπότε μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιοδήποτε πορτοφόλι συμβατό με Ethereum. Αλλά για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Nexo και το σύστημα δανείων, πρέπει να κατεβάσετε το πορτοφόλι Nexo και να αποθηκεύσετε άλλα κρυπτογραφημένα σε αυτό.

Ετυμηγορία

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Nexo προσφέρει μια πλατφόρμα άμεσου δανεισμού που ακολουθεί τα πρότυπα συμμόρφωσης στον κόσμο της κρυπτογράφησης, δεν θα ήταν έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η υπηρεσία προσελκύει μεγάλο αριθμό χρηστών και επενδυτών.

Πρόσθετες πληροφορίες και επαφές:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner