Horizon Globex – Μια σε βάθος ματιά σε έναν ηγέτη της βιομηχανίας

Το Horizon Globex είναι μια κωδικοποίηση επόμενης γενιάς πλατφόρμα που συνεχίζει να κάνει πρωτοσέλιδα για την πλεονεκτική προσέγγισή του στην αγορά. Η πλατφόρμα λειτουργεί ως «one-stop shop» για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσφέρουν μάρκες ασφαλείας. Επί του παρόντος, η εταιρεία έχει στρατηγικές σχέσεις με ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ, την ΕΕ και την Ασία. Τώρα, το Horizon Globex είναι έτοιμο να επεκτείνει το οικοσύστημα tokenization σε νέα ύψη αφού εξασφαλίσει πολλές πολλαπλές συνεργασίες υψηλού επιπέδου.

Τι προσφέρει το Horizon Globex

Η πλατφόρμα Horizon Globex προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν σχεδόν οποιοδήποτε στοιχείο. Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα κύρια προϊόντα αυτή τη στιγμή. Καθένα προσφέρει ένα μοναδικό όφελος σε επιχειρήσεις και επενδυτές που επιδιώκουν να εισέλθουν στην αγορά διακριτικών ασφαλείας. Απλοποιώντας τη διαδικασία STO, το Horizon Globex καθιστά το crowdfunding πιο προσιτό στις μάζες.

Tokenetics

Ένα από τα κύρια προϊόντα του Horizon Globex είναι το Tokenetics. Το σύστημα Tokenetics λειτουργεί γύρω από τρία κύρια χαρακτηριστικά. Πρώτον, οι επιχειρήσεις μπορούν να συγκεντρώσουν επενδυτικά κεφάλαια χωρίς υποδομή πληροφορικής μέσω της πλατφόρμας. Αυτή η στρατηγική μειώνει τη γραμμή εισόδου για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για μια στρατηγική crowdfunding που βασίζεται σε blockchain.

Επί του παρόντος, η διαδικασία STO απαιτεί από τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν βασικές πληροφορίες από ένα σύστημα επαλήθευσης τρίτου μέρους και νομική καθοδήγηση. Και οι δύο αυτές απαιτήσεις αυξάνουν σημαντικά το κόστος κατά τη φιλοξενία ενός STO. Είναι σημαντικό ότι η εξάλειψη αυτών των δαπανών μπορεί να ενισχύσει τη συμμετοχή στην αγορά.

Horizon Globex μέσω Twitter

Horizon Globex μέσω Twitter

Συμμόρφωση

Δεύτερον, η Tokenetics ενσωματώνει έναν συνδυασμό μεσιτών-εμπόρων και μεταπωλητών. Αυτή η στρατηγική προστατεύει τους επενδυτές και διασφαλίζει ότι όλα τα διακριτικά παραμένουν συμμορφωμένα. Στο παρελθόν, οι ανησυχίες σχετικά με τη συμμόρφωση μαστίζουν την αγορά. Ειδικά όταν συζητάμε για συναλλαγές με διακριτικά ασφαλείας σε δευτερεύουσες πλατφόρμες συναλλαγών.

Εμπορία

Ο τρίτος πυλώνας της Tokenetics είναι η πλατφόρμα συναλλαγών σε δολάρια. Αυτή η ανταλλαγή διακριτικών εσωτερικής ασφάλειας ειδικεύεται στις συναλλαγές μετά την έκδοση. Συγκεκριμένα, η ρευστότητα εξακολουθεί να αποτελεί το κύριο μέλημα στον τομέα των συμβόλων ασφαλείας. Κατά συνέπεια, οι επενδυτές θέλουν να γνωρίζουν ότι τα διακριτικά ασφαλείας στα οποία επενδύουν είναι σε θέση να ανταλλάσσουν συναλλαγές με συμμόρφωση. Αυτή η ανταλλαγή παρέχει στους επενδυτές αυτήν τη διαβεβαίωση χωρίς να χρειάζεται να αποχωρήσουν από το οικοσύστημα διακριτικοποίησης Globex.

CustodyWare

Εκτός από την τεχνική στρατηγική του Horizon Globex, η εταιρεία συνέχισε μια σειρά συνεργασιών για την προώθηση των φιλοδοξιών της. Τον Ιανουάριο του 2019, η εταιρεία υπογεγραμμένο μια συμφωνία αδειοδότησης με την V Stock Transfer LLC (Vstock). Η συμφωνία έδωσε στη Vstock πρόσβαση στο ιδιόκτητο λογισμικό του Horizon Globex, γνωστό ως CustodyWare.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Vstock έγινε εξουσιοδοτημένος και εγγεγραμμένος πράκτορας μεταφοράς κινητών αξιών. Το CustodyWare υποστηρίζει όλες τις προσφορές που έχουν καταχωρηθεί και εξαιρούνται από το μητρώο ERC-20. Το λογισμικό διαθέτει ενσωματωμένους μηχανισμούς ελέγχου συμμόρφωσης KYC. Αυτοί οι μηχανισμοί συμμορφώνονται με τον κανόνα SEC 506 © σχετικά με την κράτηση διακριτικών μετά το STO.

KYCware από το Globex Goes Live

Επίσης αυτήν την εβδομάδα, το Horizon Globex κυκλοφόρησε την τελευταία του tokenization λογισμικό πρόσθετο. Το σύστημα ονομάζεται KYCware και το δυναμικό που φέρνει στην αγορά είναι αναμφισβήτητο. Το νέο σύστημα δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές και τους εκδότες ασφαλείας να συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας επαλήθευσης. Τα ψηφιακά χρεόγραφα, όπως και τα παραδοσιακά χρεόγραφα, απαιτούν τη συμμόρφωση των KYC (Know Your Customer) και AML (Anti-Money Laundering). Προηγουμένως, αυτές οι απαιτήσεις καθυστέρησαν την ικανότητα του επενδυτή να συμμετέχει σε STO. Με απλά λόγια, η KYC αφορά την παρεμποδισμένη ικανότητα των εταιρειών να δέχονται επενδυτές.

Το KYCWare εξαλείφει αυτές τις ανησυχίες μέσω ενός συνδυασμού χαρακτηριστικά. Οι εκδότες κουπονιών λαμβάνουν μια εφαρμογή ενσωμάτωσης με λευκή ετικέτα που είναι προσαρμοσμένη για να ταιριάζει στις ανάγκες των συγκεκριμένων τίτλων των πελατών. Η εφαρμογή προσαρμόζεται αυτόματα στη δικαιοδοσία και τις κανονιστικές απαιτήσεις της περιοχής. Οι χρήστες εισάγουν τα δεδομένα τους στο προηγμένο σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας, εγγράφου και αναγνώρισης.

Μυστικότητα

Εντυπωσιακά, η εφαρμογή διαθέτει πλήρη προγραμματισμό ταυτοποίησης πελατών σύμφωνα με την ενότητα Patriot Act 326 των ΗΠΑ. Όλες οι εγγραφές είναι ασφαλείς εκτός σύνδεσης, καθώς και αποθηκεύονται σε μια προσωρινή μνήμη που λήγει αυτόματα. Συγκεκριμένα, το Horizon Globex δήλωσε ότι δεν θα αναθέσει ποτέ αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους. Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, ολόκληρη η διαδικασία σφραγίζεται χρονικά στο blockchain με ψηφιακή υπογραφή που συνοδεύεται από εγγύηση κατά της παραβίασης.

Συζητώντας τον αντίκτυπο του KYCWare στην αγορά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Globex, Brian Collins, περιέγραψε πώς η πλατφόρμα επιτρέπει στους εκδότες token τη δυνατότητα επαλήθευσης των επενδυτών τους χωρίς τη χρήση τρίτων. Αυτή η στρατηγική είναι σημαντική όταν θεωρείτε ότι ρυθμιστικοί φορείς όπως η SEC θεωρούν υπεύθυνο τον εκδότη διακριτικών για αυτές τις εργασίες. Η εφαρμογή KYCWare είναι τώρα διαθέσιμη τόσο για λειτουργικά συστήματα Apple όσο και για Android.

Η Globex συνεργάζεται με το STOcheck

Η Globex έθεσε και πάλι τα φρύδια της κρυπτοκοινωνίας αυτήν την εβδομάδα αφού ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με τον εξαιρετικά δημοφιλή ιστότοπο καταχώρισης STO STOCheck. Το STOCheck είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους καταχώρησης STO στην αγορά. Οι επενδυτές μπορούν να μεταβούν σε αυτήν την πλατφόρμα για να λάβουν έως και τις ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες STO. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν ένα σε βάθος προφίλ της εταιρείας, όπως την τοποθεσία της επιχείρησης, τα στελέχη και τα έσοδα.

Είναι σημαντικό ότι η συνεργασία θέτει τη Globex σε ισχυρή θέση στον τομέα για να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στις μάζες. Θεωρητικά, κάθε ένα από τα STO που αναφέρονται στο STOCheck είναι πιθανοί πελάτες του Globex. Εδώ, η εταιρεία αποκτά πρόσβαση στα πιο πρόσφατα STO πριν από την αγορά. Δεδομένης της ευελιξίας της πλατφόρμας της Globex, θα πρέπει να περιμένετε να προσελκύσει σημαντικό αριθμό πελατών από αυτήν την προσέγγιση.

Horizon Globex – Εταιρικό προφίλ

Το κεντρικό γραφείο του Horizon Globex βρίσκεται στη φημισμένη κοιλάδα Crypto της Ελβετίας. Η εταιρεία εισήλθε στην αγορά το 2010 ως ιδιωτική πλατφόρμα tokenization που ειδικεύεται στο λογισμικό διακριτικών ασφαλείας ERC-20. Επί του παρόντος, η εταιρεία απαριθμεί λιγότερους από πενήντα υπαλλήλους. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο Globex διορίστηκε Μαρκ Έλενοβιτς ως ο Πρόεδρος της νέας εταιρείας.

Τον Φεβρουάριο, η Globex έκανε ξανά πρωτοσέλιδα για τις επιλογές στελέχωσής της μετά την εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Overstock, Mitch Edwards επρόκειτο να συμμετάσχει στην ομάδα. Όπως θα περίμενε κανείς, ο Έντουαρντς δεν είναι ξένος στον τομέα του blockchain. Ο Edward’s ήταν καθοριστικός κατά την πρόσφατη επέκταση blockchain του Overstocks που ονομάζεται tZERO. Εκτός από τον χρόνο του στο Overstock, ήταν επίσης ο CFO της Chia Network Inc..

Ένας Νέος Ορίζοντας

Το Horizon Globex φαίνεται να βρήκε τη θέση του στην αγορά. Καθώς οι κινητές αξίες επεκτείνονται, περισσότερες επιχειρήσεις θα αναζητήσουν τις λύσεις λογισμικού της Globex για να απλοποιήσουν τις καμπάνιες crowdfunding. Αυτή η εταιρεία έχει την εμπειρία και την ομάδα για να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον τομέα των διακριτικών ασφαλείας τους επόμενους μήνες. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε ότι το Horizon Globex συνεχίζει να αποτελεί πρωτοσέλιδα για τις έξυπνες επιχειρηματικές του στρατηγικές και τις μοναδικές λύσεις λογισμικού.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner