8 bedste Blockchain konsulentfirmaer

I løbet af de sidste par år har blockchain-teknologi bevist, at det er en af ​​de mest lovende udviklinger i vores tid, en der har potentiale til at forstyrre mere end blot den finansielle sektor. Efterhånden som teknologien vokser, har også industrien inden for blockchain-konsulentvirksomhed for at guide blockchain og forretning i den rigtige retning.

Faktisk er blockchain-teknologi så levedygtig, og dens potentiale er så enormt, at flere og flere virksomheder i øjeblikket søger at udnytte sin magt for at forbedre deres forretning. Hvis ikke for noget andet, er blockchain vigtig, da den decentraliserer strøm fra eksisterende myndigheder gennem brug af smarte kontrakter, kryptoer og aktiv ejerskab. Blockchain-teknologi er også en gyldig løsning på andre typer problemer, som virksomhedsfirmaer normalt har, såsom nedetid på netværket og sikkerhedsbrud.

Uden tvivl kan blockchain-teknologi spille en vigtig rolle i kortlægningen af ​​enhver virksomheds fremtidige vej. Det eneste (potentielle) problem er, at blockchain og kryptokurver generelt generelt er meget komplekse begreber. Det er her blockchain-konsulentvirksomheder spiller ind.

Liste over Blockchain-konsulentfirmaer

Disse virksomheder tilbyder ekspertrådgivningstjenester, men de er også dygtige, når det kommer til at oprette blockchain-teknologi-apps. Vores liste indeholder nogle af de største navne inden for blockchain-rådgivning og blockchain-udvikling, design, applikationsopbygning osv.

LeewayHertz

Grundlagt i 2007 og har hovedkontor i San Francisco, LeewayHertz er en af ​​de mest populære kryptos / blockchain-konsulentvirksomheder eller blockchain-teknologileverandørtjenester.

Virksomheden spillede en vigtig rolle i skabelsen af ​​over hundrede store digitale platforme i virksomhedsklasse og er kendt for sit fokus på blockchain, AI, mobile apps, IoT, AR / VR-løsninger og cloudplatforme..

Udviklingsteamet består af dygtige udviklere med stor erfaring inden for blockchain-området. Leeway Hertz er også kendt for at anvende nogle af de bedste blockchain-teknologier som Ethereum, Hyperledger, R3Corda og Hashgraph.

LeewayHertz Blockchain konsulentfirma

Kilde: Medium.com

Har du et Blockchain-projekt at markedsføre? Prøv BrugTheBitcoyns Blockchain Pressemeddelelsestjeneste!

Altoros

Altoros er et andet populært it-konsulentfirma, der er kendt for at udvikle, implementere og administrere cloud- og softwareløsninger i virksomhedsklasse. Andre områder, hvor virksomheden er dygtig, er big data, AI og blockchain teknologiudvikling.

Det Sunnyvale-baserede firma (Silicon Valley) handler om at forbedre arbejdsgange, opnå gennemsigtighed og forbedre virksomhedernes kundeoplevelse. Virksomheden er også kendt for at tilbyde blockchain-baserede løsninger og rammer samt personlige løsninger til tjenester. Virksomheden har kontorer i det vestlige Massachusetts samt Norge, Danmark, Storbritannien, Minsk, Hviderusland, Buenos Aires og Santa Fe, Argentina.

Appinventiv

Appinventiv er et New York-baseret firma, der leverer et stort antal krypto / blockchain-relaterede tjenester til sine kunder, herunder ICOs konsulentbistand, intelligent kontraktudvikling samt teknologiaudits og IoT-implementering i blockchain.

Selvom Appinventiv er en relativt ny virksomhed (grundlagt i 2014), lykkedes det at hjælpe mange virksomheder med at revolutionere deres arbejdsgang gennem integrationen af ​​blockchain, noget der ser ud til at være en væsentlig del af enhver virksomheds vækstpotentiale i dag.

Nogle af selskabets blockchain-udviklingstjenester inkluderer udvikling og revision af smarte kontrakter, brug af Hyperledger, Wallet Development, Crypto exchange-udvikling, ICO-strategiudvikling, supply blockchain-udvikling og blockchain-integration i IoT.

ArcTouch

ArcTouch er en mobilapp- og blockchain-udviklingsvirksomhed, der er kendt for at hjælpe virksomheder med at få en konkurrencemæssig fordel på markedet, til at gennemføre intensive teknologiworkshops og levere appstrategi, design, teknik og livscyklusstyring.

Virksomheden har teknisk erfaring med at arbejde med Blockchain-as-a-Service-platforme fra AWS, Microsoft og IBM med førende blockchain-platforme som Ethereum, Hyperledger, BigChain, og Fantastisk, samt top-notch tegnebogstjenester og smarte kontrakt sprog såsom TestRPC, Solidity og Truffle.

Med hensyn til blockchain-tjenester inkluderer ArcTouchs tjenester implementering af blockchain-baserede prototyper, dApp-udvikling på blockchain-platforme, evaluering af private blockchain-netværk til eksperimentering og udvikling samt implementering og oprettelse af smarte kontrakter.

Treehouse Technology Group

Treehouse Technology Group er en af ​​de mest alsidige blockchain-konsulentfirmaer. Virksomheden er kendt for at hjælpe førende virksomheder med at udvikle og implementere pålidelige og sikre kontrakter ved hjælp af Ethereum.

Holdet er også dygtig i sikkerhedsrevision, i at køre automatiske og manuelle tests, i at oprette testsager og tilbyde konsulenttjenester i overensstemmelse med ERC-20-tokenstandarderne.

Treehouse Technology Group

Kilde: treehousetechgroup.com

ABES Lab

ABES Lab er et nyt selskab (grundlagt i 2017) med hovedkontor i Philadelphia og er et datterselskab af et stort softwareudviklingsselskab kaldet Aplana Software Inc. Ekspertgruppen tilbyder en bred vifte af tjenester, der inkluderer arkitekturdesign, blockchain-rådgivning, support og vedligeholdelse, tjenester og applikationsudvikling og smarte kontrakter.

Virksomheden er stærkt fokuseret på implementeringen af ​​innovative løsninger relateret til blockchain-teknologi i supply management samt kontraktstyring og -udførelse. Det har også til formål at omdanne kontraktstyring til en fuldautomatisk proces baseret på ubesværet godkendelse, udførelse, oprettelse og sporing. Holdet er meget dygtig til at oprette dApps samt arbejde med Hyperledger, Solidity og Ethereum.

ChromaWay

ChromaWay er en virksomhed, der handler om at implementere smarte kontraktløsninger i offentlige agenturer, finansielle institutioner og ejendomsvirksomheder. Virksomheden er kendt for at introducere “Postkæde”(En konsortiedatabase) eller til oprettelse af SofiWay, et innovativt program, der forbedrede, hvordan person-til-person-betaling fungerer. ChromaWay står også bag et spændende e-valutaprojekt kaldet E-krona.

Siden oprettelsen i 2014 har det Stockholm-baserede firma arbejdet hårdt på at være banebrydende inden for blockchain-industrien såvel som at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af, hvad denne teknologi har at tilbyde.

Kamtor

Kamtor leverer new age-løsninger baseret på både private og offentlige blockchains til både virksomheder og enkeltpersoner. De tjenester, der leveres af virksomheden, inkluderer ICO-udvikling og implementering, smart kontraktudvikling (on Ethereum, EOS, eller HyperLedger), oprettelse af kryptovaluta og tegnebog, udvikling af distribuerede apps på Ethereum og EOS samt oprettelse af private blockchain.

kamtor blockchain konsulentfirma

Kilde: www.kamtor.com

Andre hæderlige omtaler i vores liste over blockchain-konsulentfirmaer inkluderer VironIT, Unicsoft, Neoterisk, Coinfabrik, Empirica, N-iX, Espeo, Kortfattet software, LimeChain, 10Skyer, og Ciklum.

Vi håber, at vores liste hjælper dig med at vælge det rigtige blockchain-konsulentfirma eller blockchain-teknologileverandør for at øge din forretning så meget som muligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner