Sådan køber du Bitcoin i Canada

At købe Bitcoin i Canada er nu nemmere end nogensinde med mere pålidelige canadiske specifikke muligheder og flere internationale mæglere, der tilbyder optioner til canadiske beboere.

I denne artikel beskriver vi, hvordan du kan købe Bitcoin (BTC) og andre kryptovalutaer fra enhver provins i Canada.

Ting at overveje, før du køber Bitcoin i Canada

Før du kommer i gang, er der et par ting at overveje, når du planlægger at købe din Bitcoin i Canada. Disse er vigtige for at hjælpe jer begge med at vælge det rigtige tidspunkt og den korrekte service til at foretage dit Bitcoin-køb.

Markedsposition: Dette er selvfølgelig en enorm faktor, når du investerer i et aktiv. Måske endnu mere tilfældet, når du køber Bitcoin. Det er udsat for mere markante kursbevægelser end for eksempel at investere i aktier. I så fald vil du være fuldt opmærksom på markedsprisen på det tidspunkt, du køber.

Handelsgebyrer eller -begrænsninger: Disse kan variere fra ekstremt konkurrencedygtige til meget høje afhængigt af den service, du vælger at købe din Bitcoin igennem. Sørg altid for at kontrollere alle gebyrer og gebyrer, før du foretager et køb.

Tjenesteomdømme: Selvom alle de tjenester, vi har valgt, er nogle af de mest pålidelige rundt, skal du være opmærksom på, at ikke alle Bitcoin-salgsplatforme er så velrenommerede. Du kan reducere din risiko her ved at sikre dig, at du udfører en due diligence.

De mest populære steder at købe Bitcoin (BTC) & Crypto i Canada

Coinberry

Coinberry gør det let at få adgang til Bitcoin i Canada uden besvær og købe eller sælge aktivet hurtigt gennem deres brugervenlige platform. De har eksisteret siden 2017 og har en række meget pålidelige partnerskaber, der skaber dem et solidt ry for kryptokurrency. De er også registreret hos FINTRAC som en Money Services-forretning, så meget troværdigt set fra dette synspunkt.

Du kan have din konto åben og KYC bekræftet her på ingen tid overhovedet, og Coinberry sikrer også det bedst mulige miljø for køb eller handel med din Bitcoin og de andre understøttede aktiver. Uden depositum eller udbetalingsgebyr og et handelsgebyr på 0,5% kommer de ind som en af ​​de billigste tjenester, hvor du kan købe Bitcoin i Canada ved hjælp af din debet-, kreditkort-, bankoverførsel eller Interac-overførsel. Du skal dog bemærke, at de som market maker vil anvende et spread på aktivet.

Samlet set leverer de en sikker, super bekvem og pålidelig service med konkurrencedygtige lave omkostninger. Som en ekstra bonus og unik funktion har du også muligheden for at kortslutte Bitcoin igennem Coinberry hvis dette er en strategi, der interesserer dig.

De tilbyder også: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Stellar Lumens (XLM).

For at lære mere kan du gå over til Coinberry og start handel lige nu.

Rigdom enkel

Wealthsimple er et canadisk-baseret finansieringsteknologiselskab, der har tilbudt mere traditionelle handelstjenester siden 2014. De tilbyder kommissionsfri aktiehandel og en auto trading robo-rådgiver service og har for nylig lanceret deres dedikerede kryptotjeneste.

Dette er i øjeblikket kun tilgængeligt i Canada og giver dig mulighed for at købe og sælge Bitcoin eller Ethereum døgnet rundt gennem deres ekstremt nemme at navigere mobilapp til iOS og Android. Wealthsimple sikrer også, at tilmeldingsprocessen kun tager et par minutter, og at tjenesten forbliver tilgængelig for alle uden behov for kontokrav..

Ifølge virksomheden opkræver de ingen provision eller gebyrer for disse tjenester og tjener således ikke andre indtægter fra dine kryptohandelsaktiviteter udover et lille spread, der er inkorporeret fra $ 1,50 pr. $ 100 af Bitcoin handlet og hjælper også med at dække omkostninger forbundet med opbevaring gennem deres tredjepartspartner, Gemini. Dette giver en god mulighed for derefter at blive involveret i begyndelsen af ​​et spændende, nyt og meget værdifuldt tilbud, når du køber Bitcoin i Canada.

De tilbyder også Ethereum (ETH).

Du kan se på vores fulde Wealthsimple-gennemgang eller gå direkte til Rigdom enkel krypto at komme i gang med det samme.

Paybis

Paybis betjene en meget pålidelig Bitcoin- og kryptovaluta-købsplatform, hvor du kan købe Bitcoin og en række andre kryptoer ved hjælp af intet mere end dit kredit- eller betalingskort. De har eksisteret siden 2014 og har hjulpet hundreder af tusinder af mennesker til at foretage Bitcoin-køb.

Tjenesten er ekstremt nem at bruge og tager kun ca. 15 minutter at tilmelde sig brug første gang. Dette inkluderer fuld KYC-kontrol for din sikkerhed og opsætning af en tredjeparts tegnebog, som er påkrævet, da Paybis bare letter transaktionen.

Du kan hurtigt tilmelde dig med Paybis og købe Bitcoin fra Canada og mere end 100 andre lande med gebyrer, der er konkurrencedygtige afhængigt af de betalingsmetoder, du bruger. De giver også et fremragende supportsystem og detaljerede trinvise vejledninger til, hvordan du gennemfører dine transaktioner. Denne bekvemmelighed og det niveau af tillid har set dem blive et af de bedste valg i Canada og rundt om i verden.

De tilbyder også: De tilbyder også: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Tjek vores fulde Paybis-gennemgang, eller gå direkte til Paybis at købe Bitcoin.

Binance

Binance er en af ​​de største og mest kendte cryptocurrency-børser i verden. Som en canadisk erhvervsdrivende kan du også bruge Binance til at købe Bitcoin. Der er små forskelle, når det kommer til at bruge børser som Binance i stedet for at købe din Bitcoin direkte som du kan gennem de andre nævnte tjenester.

De vigtigste nøgleforskelle er, at du ved køb fra Binance også kan købe fra andre handlende på markedet gennem børsen. Dette kan betyde stor værdi for dig med hensyn til pris og omkostninger. Binance opkræver mellem 1% og 3,5% for direkte Bitcoin-køb ved hjælp af dit kredit-, betalingskort- eller bankoverførsel, men hvis du vil købe Bitcoin ved hjælp af en anden krypto, kan gebyret være så lavt som 0,1% fra andre handlende på børsen.

Processen med at komme i gang er også lige så praktisk. Alt hvad du skal gøre er at registrere dig hos Binance og udføre de KYC-kontroller, de har på plads. Ved direkte Bitcoin-køb samarbejder de med Simplex som betalingsudbyder, der også sikrer, at dine transaktioner forbliver sikre. Det tager ikke mere end et par minutter at gennemføre dit Bitcoin-køb med Binance.

De tilbyder også over 100 af de mest populære kryptokurver, hvis du vil købe altcoins inklusive Binance (BNB), er dette en god mulighed.

For flere detaljer kan du se vores Binance Review eller gå direkte til Binance udveksle for at tilmelde dig og starte handel. Brug rabatkode: EE59L0QP at kræve en 10% cashback på handelsgebyrer.

Kraken

Kraken er en af ​​de længste krypto-udvekslinger i branchen. De har fungeret i mere end et årti, og med det har de fået bred respekt inden for branchen blandt handlende. De tilbyder handel over hele verden med Bitcoin og mange flere kryptovalutaer, herunder inden for Canada.

Deres lave gebyrer hjælper med at gøre Kraken et meget attraktivt valg for handlende. Hvis du ønsker at købe krypto med det samme med dit kredit- eller betalingskort, tiltrækker du et gebyr på 3,75% + 0,25 EUR på din transaktion, selvom du kan handle ved hjælp af vekselen for gebyrer, der starter fra 0% maker og 0,10% taker.

To af de meget populære og unikke handelsfunktioner, du finder hos Kraken, er muligheden for at handle crypto futures og chancen for at engagere sig i crypto margin trading med omfattende gearing op til 50: 1. Dette er fantastisk til mere avancerede forhandlere og kan gøres via de også innovative Kraken-handelsplatforme.

Med handelsplatforme til rådighed, der passer til forskellige niveauer af handelserfaring, vil du opdage, at Kraken passer godt til dig, uanset hvilket niveau du handler på. Alle fra komplette begyndere til erfarne veteraner bliver taget hånd om her.

Hos Kraken finder du også: En bred vifte af mere end 40 andre kryptoer inklusive Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) og mere.

For mere information kan du altid tjekke vores fulde Kraken-gennemgang eller gå direkte til Kraken websted for at lære mere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner