BTC og ETH: Hvilken er et bedre køb?

Oversigt

BTC har stjålet markedets spotlight i denne uge, da kryptopriserne nummer et har forsøgt at genvinde 10000 niveauer igen. BTCForsøg på at bryde over den psykologiske barriere kom efter ETH priserne nåede de højeste niveauer siden begyndelsen af ​​marts 2020. Med BTC og ETH hype og chatters fortsætter med at cirkulere blandt kryptosamfund, forhandlere og investorer kunne finde interessante indsigter, når de sammenligner data fra on-chain, off-chain og derivathandel. Ud fra dette kunne vi få en bedre forståelse af BTC og ETHs nuværende situation, hvilket hjælper os med at bedømme, hvilken der er et bedre køb nu.

Balance på børser

Balancen på børser kunne give os en vis farve med hensyn til HODLers ‘sentiment, og hvor mange mønter / tokens der er tilgængelige at sælge. Data fra Glassnode viser det BTC balance på børser er reduceret til BTC0,32 mio., Det er det laveste niveau i mere end et år. BTC-saldoen på børser har været i en nedadgående tendens siden marts, og tendensen er fortsat på den måde.

Figur 1a: BTC-saldo ved børser

Kilde: Glassnode

Figur 2b: ETH-balance på børser

Kilde: Glassnode

På den anden side, ETH balance på børser har været snebold. Nummeret er nået ETH18,7 mio. I midten af ​​marts i år, hvilket ikke har været set siden slutningen af ​​december 2016.

Interessant nok reagerede balancetallet på de to aktiver meget forskelligt under den massive udsalg i marts. Det ser ud til, at udsalget udløste nedturen BTCBalance, mens flere handlende har deres ETH i udvekslinger efter ETH priskorrektion i samme periode.

Hvorfor det betyder noget?

Vi mener, at forhandlere og investorer trækker deres mønter / tokens fra børser, kunne være et tegn på langsigtet bullishitet, da de ønskede at opbevare deres kapitalandele i kolde tegnebøger og forvente den potentielle bull run. Set fra dette synspunkt ser det ud til, at markederne har været mere bullish på BTC end ETH. Der kan imidlertid også være andre faktorer, der kan føre til en stigning og nedgang i saldiene, såsom netværkssikkerhed.

Adresser med høj balance

Hvalers vilje til at akkumulere mønter / tokens kan være et andet spor, som handlende og investorer skal se efter, når det kommer til grundlæggende analyse. Antallet af unikke adresser med høj balance kan især være vigtigt.

Data fra Glassnode antyder, at antallet af unikke adresser med lige / mere end ETH32 er steget støt det sidste år på trods af prisudsving. I mellemtiden er antallet af unikke adresser med ikke mindre end BTC10K er kommet tilbage fra lavt niveau i slutningen af ​​marts. Alligevel ser det ud til at være relativt lavt sammenlignet med antallet i slutningen af ​​juni, som er på 120.

Figur 2a: Bitcoin addrs. med bal. ≥ 10K BTC

Kilde: Glassnode

Figur 2b: Ethereum addrs. med bal. ≥ 32 ETH

Kilde: Glassnode

Hvorfor det betyder noget?

Vi mener, at hodling-magt er en af ​​de kritiske målinger, der afspejler hvalens stemning over et givet aktiv, og det ser ud til, at ETH er en klar vinder fra dette synspunkt. Vi ser dog også begrænsninger på dette. Det er fordi ETH32 er en relativt lav adgangsbarriere, hvilket kan sænke antallet af nummer.

Selvom antallet af BTC adresser med en høj balance har været ved at samle op, disse data alene er kun en del af det bredere billede. Ved at kombinere saldoen på børsnummeret kan vi muligvis se et mere omfattende billede.

Transaktionsgebyr og gas

Bitcoins transaktionsgebyr og anvendte Ethereums gas har modtaget mange samtaler blandt krypto-chatgrupper på det seneste. En af fortællingerne er, at den samlede ETH brugt gas har nået et nyt rekordhøjt niveau, hvilket betyder, at flere mennesker har brugt netværket; således skulle prisen stige. ETH priserne har rørt 250 niveauer, inden de trækkes tilbage til de 230 håndtag.

Men når vi ser på det gennemsnitlige antal ETH brugt gas kunne vi se et andet billede. Data fra Glassnode viser, at gennemsnittet af ETH brugt gas har været sænket på bagsiden af ​​rallyet og dannet en nedadgående tendens. Fra dette perspektiv er der muligvis ikke så mange transaktioner, som vi troede.

Figur 3a: Bitcoin-transaktionsgebyr (gennemsnit)

Kilde: Glassnode

Figur 3b: Ethereumgas brugt (middelværdi)

Kilde: Glassnode

På den anden side har bitcoins gennemsnitlige transaktionsgebyr svævet på relativt høje niveauer på trods af den nylige udsving. Generelt kan et højere transaktionsgebyr antyde, at markedet har en større efterspørgsel efter at gennemføre transaktioner. Derfor er brugerne villige til at betale mere for hurtigere afregninger. Det indikerer også, at flere mennesker bruger netværket.

Hvorfor det betyder noget?

Vi mener, at kryptokurrency er en slags netværksværdi, hvilket betyder, at jo flere mennesker bruger og hodler det, jo mere værdifuldt bliver aktivet. Det er dog værd at bemærke, at der ikke er nogen direkte sammenhæng mellem transaktionsgebyr / gas til pris, og disse tal kan være blot endnu to stykker af hele puslespillet.

ETH-skævhed forbliver negativ, BTC’s kom igen

Hvis analyse af on-chain aktiviteter er som en grundlæggende analyse af aktier, kan analyse af derivathandelsaktiviteter være som statistisk analyse. Det kunne give markedsdeltagerne et glimt af, hvordan rigtige handlende har positioneret deres handler. Vi kunne finde værdifuld information ud fra det.

Vi bemærkede det en af de nylige samtaler i kryptosamfundet er, at indstillingerne skæv ETH er blevet negativ, og det kan være bullish for prisen.

Figur 4a: BTC 25d skævhed

Kilde: Skæv

Figur 4b: ETH 25d skævhed

Kilde: Skæv

Indstillingsskævhed er forskellen i underforstået volatilitet mellem OTM / ATM / ITM-indstillinger. Handlende kan bruge disse relative ændringer som en handelsstrategi. Data fra Skew viser det ETH‘s skævhed med optioner forblev stort set negativ, mens BTCEr blevet støt genoprettet til det positive område.

Hvad fortæller det os?

Vi mener, at IV-ændringerne i forskellige optionskontrakter noget kunne tyde på den kommende volatilitet i det underliggende, og hvordan handlende forventede det. Imidlertid er skævhed i optioner ikke altid en nyttig indikator i prisforudsigelse, men kan være nyttig under visse omstændigheder. Vi mener, at handlende bør overveje dette sammen med mange andre faktorer, der kan drive kryptomarkederne.

Markedets øjne på BTC-optioner med højere strejkspriser, ETH-tilgang var relativt konservativ

Den måde, hvorpå handelshandlere vælger strejkspriserne, synes at fortælle os, at markedet har taget en mere progressiv holdning til BTC priser, mens udsigten til ETH har været relativt moderat.

Vi kan se, at det meste af BTC optioner med åben interesse var inden for 10000 strejkekursområdet, mens den anden og den tredje mest populære udnyttelsespris slid omkring 12000 og 11000. På ETH side har 280 strejker været de mest populære, mens den anden og den tredje mest OI var 220 og 240.

På den ETH side virker opkald med 280 strejker som en typisk bullish opsætning. Imidlertid virker opkald med 220 og 240 strejker mere som en konservativ tilgang, da kontrakterne allerede / snart vil være i pengene. På den anden side ligner 220 og 240 sæt mere som defensive opsætninger, som ETH har været i et rally siden midten af ​​maj.

På den BTC side synes opkald med 10000 strejker også at være en standard bullish opsætning, men opkald med 12000 og 11000 strejkepriser virker endnu mere aggressive. Set fra putwriting-perspektivet var putter med 12000, 11000 og 10000 strike-priser alle penge. Hvis en erhvervsdrivende er baisse på BTC, kan de overveje at sætte med endnu lavere stregpriser end over 10000.

Figur 5a: BTC opt. OI ved strejke (pr. 4. juni)

Kilde: Skæv

Figur 5b: ETH opt. OI ved strejke (pr. 4. juni)

Kilde: Skæv

Konklusion

Vi dækkede nogle af on-chain aktiviteter og derivathandelsdata fra BTC og ETH, og det ser ud til, at det stadig ikke er let at foretage et enkelt opkald til, hvilket aktiv der er et bedre køb i øjeblikket. Det ser dog ud BTC handlende har været mere langsigtede bullish på prisen, mens ETH handlende har været mere fokuseret på de kortsigtede prishandlinger. Stadig bør handlende og investorer være fleksible med hensyn til handelsstrategierne og justere deres opsætninger i henhold til markedsforholdene.

Forfatter: Cyrus Ip – Forskningsanalytiker

Udgiv af: OKEx

04. juni 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts