Crazy Ethereum Fees, ένα Bitcoin ETP και ζητά ένα Crypto Ban στην Ινδία: Crypto News of the Week

Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα εβδομάδα στον κόσμο της κρυπτογράφησης – με μια φάλαινα να ξοδεύει εκατομμύρια για να στείλει το Ethereum (ETH), αναφορές για μια νέα πρόταση απαγόρευσης κρυπτογράφησης στην Ινδία και ένα νέο προϊόν που ανταλλάσσεται με Bitcoin (ETP) που θα χτυπήσει την αγορά, μεταξύ άλλων Θέματα.

Η φάλαινα Ethereum πλήρωσε 5,2 εκατομμύρια δολάρια σε τέλη συναλλαγής

Δύο παράλογες συναλλαγές αιθέρα πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα που κόστισαν ένα επιβλητικό τέλος συναλλαγής 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων για να μετακινηθούν μόνο 350,55 ETH – σήμερα αξίζουν περίπου 82.799,91 $.

ο πρώτη συναλλαγή έλαβε χώρα στις 10 Ιουνίου και μετακόμισε μόλις 0,55 ETH έναντι αμοιβής 10,666 ETH. Το παράλογα μεγάλο τέλος – μια κανονική χρέωση θα ήταν πολύ κάτω από 1,00 $ – πήγε στο Shark Pool, μια κινεζική πισίνα εξόρυξης.

Το προφανές λάθος έγινε ξανά την επόμενη μέρα, όταν πραγματοποιήθηκε η ίδια διεύθυνση Ethereum επιπλέον 350 αιθέρα για χρέωση συναλλαγής 10.668 αιθέρα. Η δεξαμενή εξόρυξης Ethermine ήταν ο δικαιούχος αυτής της δεύτερης αμοιβής.

Βασικά προϊόντα

 • Ο λόγος για το παράλογα υψηλό τέλος δεν είναι ακόμη γνωστός, αλλά υποτίθεται ότι ορισμένοι είναι είτε λάθος ή απόπειρα ξεπλύματος χρημάτων.
 • Επειδή το δίκτυο Ethereum είναι αποκεντρωμένο, δεν υπάρχει τρόπος για τον αποστολέα ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος να αντιστρέψει αυτές τις συναλλαγές. Ως εκ τούτου, γιατί πολλοί στην κοινότητα κρυπτογράφησης τονίζουν τη σημασία του ιδρώτα των λεπτομερειών και «να είστε δική σας τράπεζα».

τρελό τέλος αιθρίου0,55 Ether πραγματοποίησε συναλλαγές για περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες. Πηγή: etherscan.io

Η Microsoft εγκαινιάζει αποκεντρωμένη beta ταυτότητα δικτύου στο Bitcoin

Το Identity Overlay Network (ION), ένα αποκεντρωμένο δίκτυο ταυτότητας από τη Microsoft στο δίκτυο Bitcoin, έχει ξεκίνησε την έκδοση beta του έργου ανοιχτού κώδικα, layer-two – το οποίο φαίνεται να αντικαθιστά τα ονόματα χρηστών με αποκεντρωμένα αναγνωριστικά (DID).

Το ION θα επέτρεπε ουσιαστικά στις συνδέσεις ελεγχόμενες από χρήστες που δεν απαιτούν από τους παρόχους συστημάτων (όπως εταιρείες κοινωνικών μέσων) να διατηρήσουν την κυριότητα των διαπιστευτηρίων ενός ατόμου.

Για πρώτη φορά που ανακοινώθηκε πέρυσι, το ION προορίζεται να επιτρέψει τις ελεγχόμενες από τον χρήστη συνδέσεις που ταιριάζουν σε ανεξάρτητες εταιρείες ή υπηρεσίες, αντί να έχουν οι πάροχοι συστημάτων (όπως το Facebook) που διαθέτουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης χρήστη. Το ION μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές περιπτώσεις χρήσης που δεν σχετίζονται αυστηρά με πιστοποιητικά υγείας ή ανίχνευση επαφών, αν και η συνεχιζόμενη εξάπλωση του κοραναϊού έχει επηρεάσει την πιθανή χρήση του.

Βασικά προϊόντα

 • Η ταχεία ανάπτυξη του ION ενισχύθηκε από την πανδημία COVID-19. Ωστόσο, δεν είναι όλοι σίγουροι για τα μέτρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής των ION και άλλων παρόμοιων έργων.
 • Η Microsoft δραστηριοποιήθηκε πρόσφατα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain, ανακοινώνοντας μια νέα υπηρεσία Azure Blockchain και Azure Blockchain Development Kit για το blockchain Ethereum.

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων QuadrigaCX λειτούργησε σαν ένα πρόγραμμα Ponzi

Το διαβόητο και τώρα μη λειτουργικό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων QuadrigaCX – το οποίο χρεοκόπησε αφού ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Gerland Cotten φέρεται να πέθανε ενώ ήταν στο εξωτερικό – λειτουργούσε ως σχέδιο Ponzi, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Οντάριο (OSC).

Η έκθεση ισχυρίζεται κυρίως ότι η Cotten διαπραγματεύτηκε έναντι των πελατών της QuadrigaCX και χρησιμοποίησε ψεύτικους λογαριασμούς συναλλαγών σε άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που χρηματοδοτούνται από καταθέσεις πελατών της QuadrigaCX. Όπως εξηγεί η έκθεση:

«Ο Cotten άνοιξε λογαριασμούς Quadriga με ψευδώνυμα και πιστώθηκε στον εαυτό του με εικονικά υπόλοιπα νομισμάτων και κρυπτονομισμάτων τα οποία διαπραγματεύτηκε με ανυποψίαστους πελάτες Quadriga. Διατήρησε πραγματικές απώλειες όταν άλλαξε η τιμή των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, δημιουργώντας έτσι έλλειμμα στα περιουσιακά στοιχεία για την ικανοποίηση των αναλήψεων πελατών. “

Βασικά προϊόντα

 • Το έπος QuadrigaCX συνεχίζει να χρησιμεύει ως πρωταρχικό παράδειγμα αδικημάτων και οικονομικού εγκλήματος που υπάρχει στη βιομηχανία blockchain και κρυπτογράφησης που εξακολουθεί να ωριμάζει.
 • Σημαντικές ανταλλαγές με επαληθεύσιμα διαπιστευτήρια και μακρά ιστορία ασφάλειας παραμένουν οι ασφαλέστερες επιλογές για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Το Bitcoin ETP πρόκειται να κυκλοφορήσει στο γερμανικό ψηφιακό χρηματιστήριο Xetra

Το ψηφιακό χρηματιστήριο Xetra της Γερμανίας θα λάβει το πρώτο crypto ETP αργότερα αυτό το μήνα. Το ETP προέρχεται από τον Όμιλο ETC με έδρα το Λονδίνο και θα είναι διαθέσιμο για πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και την Αυστρία.

Σύμφωνα με Ροή ETF, το BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) θα υποστηρίζεται φυσικά, θα παρακολουθεί την τιμή του Bitcoin και θα έχει αναλογία συνολικών εξόδων (TER) δύο τοις εκατό.

Βασικά προϊόντα

 • Έχουμε δει μια σταθερή αύξηση των θεσμικών επενδύσεων στην πρώτη και κύρια κρυπτογράφηση, παράλληλα με την αύξηση των προϊόντων Bitcoin για τους εν λόγω επενδυτές.
 • Ως ένα ακόμη προϊόν Bitcoin που απευθύνεται σε θεσμικούς επενδυτές, το νέο ETP καταργεί τις τεχνικές προκλήσεις που σχετίζονται με το BTC – όπως η διαχείριση διευθύνσεων πορτοφολιού και η ασφάλεια.

Το Υπουργείο Οικονομικών της Ινδίας προτείνει την απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων

Τρεις μήνες αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας αντικατέστησε την απαγόρευση της Reserve Bank of India (RBI) στις τράπεζες που εξυπηρετούν άτομα και οντότητες που ασχολούνται με κρυπτονομίσματα, το ινδικό Υπουργείο Οικονομικών πρότεινε μια γενική απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων.

Το ινδικό κοινοβούλιο θα επανεξετάσει την πρόταση αφού διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Υπουργών της Ένωσης.

Βασικά προϊόντα

 • Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προταθεί γενική απαγόρευση της κρυπτογράφησης στην Ινδία. Προηγούμενες προτάσεις μέχρι στιγμής δεν ήταν επιτυχείς στην απαγόρευση της νέας κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων.
 • Η απαγόρευση κρυπτογράφησης στη δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την παγκόσμια υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένες ειδήσεις από επαγγελματίες κρυπτογράφησης. Ακολουθήστε το OKEx Insights Κελάδημα και Τηλεγράφημα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner