Bitcoin Rebound tukahdutettiin 7200 dollarilla, mutta tilaa alaspäin suuntautuvalle liikkumiselle Limited: Crypto Market Daily

Torstai 16. huhtikuuta: Salausmarkkinat ovat kasvaneet voimakkaasti viime tuntien aikana. Bitcoin (BTC) on noussut 3 prosenttia päivällä kaupankäynnin yli 7000 dollarin vastustason.

Ethereum (ETH) on kasvanut vielä enemmän, kasvoi 7 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana ja siirtyi kohti 170 dollaria.

Ripplen XRP puolestaan ​​on kasvanut vaatimattomammin, vain 2 prosenttia. Kolikon hinta on tällä hetkellä 0,1889209 dollaria, ja se on lähellä lyhyen aikavälin vastustasoa, joka on hieman yli 0,19 dollaria.

Tuki on 6,5 tuhatta dollaria

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Bitcoin on juuri kokenut suuren palautumisen kahden viime tunnin aikana. Hinta pumpattiin tärkeältä tukialueelta, noin 6500 dollaria, ja yrittää nyt murtaa vastuksen 7200 dollarilla.

OKExin markkina-analyysitiimi on todennut, että 6500 dollaria oli aiemmin intensiivinen kaupankäyntialue vuoden 2019 lopussa ja sitten konsolidointialue viime kuussa. Tämän vuoksi tuen vahvuus tällä alueella on vahva ja laskevilla rahastoilla on tällä hetkellä vaikea painaa hintaa tämän tason alapuolelle.

Lisäksi 6500 dollarin lähellä oleva asema on myös mielenterveyshintojen etsintähinta monille sijoittajille, joten siitä voidaan yleensä ennustaa nousua. Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, liikkuvan keskiarvon lähentymisen divergenssin (MACD) ja hintakaavion välinen pohjaero osoitti myös palautumista.

Sijoittajien tulisi huomata, että rebound-volyymi on tällä kertaa kasvanut korkealle tasolle. Jos seuraavien tuntien aikana hinta sulkeutuu pidemmällä ylävarjolla, se voi tarkoittaa, että rebound on loppumassa. Muussa tapauksessa, jos volyymit eivät palaa takaisin alemmalle tasolle, on mahdollista testata korkeinta pistettä noin 7400 dollaria tulevaisuudessa.

Bitcoinin päivittäinen kaavio näyttää yhdistymisen

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Näkemyksemme siirtyminen päivittäiseen kaavioon on selvää, että trendi on edelleen vakiinnuttamassa, ja vaihteluväli on 7500-6500 dollaria, melkein 1000 dollaria liikkuvaa tilaa.

Tämän vakaan trendin voidaan nähdä valaiden toiminnaksi, joka käyttää nopeaa vaihtelukuvaa houkutellakseen yksityissijoittajia pääsemään loukkuihinsa ja imemällä sitten laskurit niistä.

On mahdollista, että ennen toukokuussa tapahtuvaa BTC: n puolittamista trendi saattaa jatkossa vakiintua viimeisimmällä tasolla, ja päärahastot nostavat hintaa ylöspäin sopivana ajankohtana. Siksi, jos hinta laskee alemmalle tasolle ennen puolittamista, on hyvä mahdollisuus tulla pitkään positioon. Nouseva vahvuus on kuitenkin odotettua vahvempi, jos hinta voi vakiintua 7000 dollariin.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 6 950 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7100 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6550 dollaria

ETH näkee vielä vahvemman palautumisen

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Verrattuna BTC: hen, ETH: n palautuminen on tänään ollut suhteellisen voimakasta. Alin hinta on melkein koskettanut edellistä korkeinta 176 dollaria. Vaikka suuntaus on tukahdutettu ja vetosignaali on ilmestynyt, tukiasema noin 165 dollaria on tärkeä. Jos se voi tukea vetämistä ja vakautuu, trendi pystyy testaamaan 180 dollarin kovan vastuksen.

ETH: n volyymikaavio osoittaa, että takaisinveto oli eilen heikompaa kuin 13. huhtikuuta. Tämä tarkoittaa, että vaikka tuntitrendi on laskeva, tilaa on rajoitetusti. Yhdessä viime tuntien aikana kasvaneen voimakkaan nousutehon kanssa on vaikea luoda uutta matalaa lyhyellä aikavälillä.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 176 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 180 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 165 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 150 dollaria

XRP: n tauko ei välttämättä ole tehokas

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

XRP liikkuu jatkuvasti laskukanavaa pitkin. Kanavan yläreuna oli estänyt kryptovaluutan kahden viimeisen levypallon yläosan. Teoriassa, jos yläreuna voi estää hinnan kolmannen kerran, se osoittaa kanavan tehokkuuden.

Viimeisten tuntien aikana, vaikka suuntaus murtautui yläreunan läpi kerran, se laski nopeasti takaisin ja pysyy nyt tukahdutettuna. Siksi sijoittajien tulisi huomata, että rikkominen on todennäköisesti väärä. Jos hinta voi jälleen nousta korkealla ostomäärällä, rikkomista voidaan pitää tehokkaana.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1940 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1960 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1870 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1820 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner