Analyysi Bitcoinista 7-Ymmärrä markkinoiden trendit ja ajanjaksot tässä jaksossa

Hintakielen lukeminen on nousussa ja laskussa.

On signaali ostaa ja myydä, ja jäähyväiset kaupan tuntemisesta.

Hei siellä! Tässä jaksossa puhumme markkinoiden kehityksestä ja ajanjaksoista.

Oletko koskaan kohdannut tätä ongelmaa: aikajakso osoittaa nousutrendiä, mutta toinen osoittaa päinvastaisen. Keneen minun pitäisi luottaa?

Tämä on 1 tunnin kaavio EOS: n neljännesvuosittaisesta sopimuksesta OKEx-futuurimarkkinoilta. Huiput ja kaukalot ovat näkyvästi muodostaen nousutrendin.

Entä päivittäinen kaavio? Huiput ja kaukalot laskevat vähitellen muodostaen laskutrendin.

Joten, pitäisikö minun mennä pitkään vai lyhyt? Trendisykli auttaa sinua tekemään kaupankäynnin päätöksiä.

Muutaman tunnin aikana tapahtuvaa hintaliikennettä kutsutaan usein lyhytaikaiseksi trendiksi, se on lyhytaikaisen kaupankäynnin tärkein syklin viite. Hintaliikettä, joka tapahtuu muutamasta tunnista muutamaan päivään, kutsutaan keskipitkän aikavälin trendiksi, joka on tärkein välituotekaupan vertailusykli; viikkoja kestäviä trendejä kutsutaan pitkäaikaisiksi trendeiksi.

Aaltoileva pitkän aikavälin trendi koostuu itse asiassa useista keskipitkän aikavälin trendeistä, kun taas keskipitkän aikavälin trendit koostuvat useista lyhyen aikavälin trendeistä.

Katsotaanpa tätä kaaviota, joka osoittaa, kuinka trendi kehittyy ajan myötä. Oletetaan, että tämä on 1 tunnin kynttilänjalka, joka on sitten vaihdettu pidemmän jakson päivittäiseen kaavioon.

Huomaa, että lyhytaikainen nousutrendi on osa keskipitkän aikavälin laskusuuntausta.

Syklin muuttaminen suuremmaksi viikoittaiseksi tai vuosittaiseksi trendiviivaksi voimme huomata, että lyhyen ja keskipitkän aikavälin trendit ovat osa pitkän aikavälin trendi.

Elinkeinonharjoittajat rakastavat spekuloida, ovatko markkinat laskevia vai nousevia, ja he viittaavat usein kuukausien tai vuosien pitkän aikavälin trendiin.

Tämä näyttää BTC: n 3 päivän jakson kynttilänjalka. Jokainen kynttilänjalka edustaa 3 päivää.Huomautus kaaviosta, että BTC: n nousuaika tosiasiallisesti alkoi vuoden 2015 puolivälistä vuoden 2017 loppuun, iso nouseva ajo, joka kesti 2 vuotta.

Sen lisäksi, että Dow-teoria luokitellaan trendit lyhyeksi, keskipitkäksi ja pitkäksi aikaväliksi ajan mukaan, se luokitellaan myös ensisijaiseksi, välitrendiksi ja korkea-asteen trendiksi.

Ensisijainen trendi viittaa härkämarkkinoihin, joilla on selkeät huiput tai kaukalot ja jotka ulottuvat laajemmalle ajanjaksolle. Ensisijaisen trendin muodostuminen kestää kauemmin ja vaatii enemmän pääomamääriä, joten pitkien jaksojen trendi on luotettavampi, kuten päivittäiset ja viikkotrendit, on hyvin epätodennäköistä, että sitä manipuloidaan niin kauan.

Välitrendi siirtyy ensisijaista trendiä vastaan ​​ja poikkeama korjataan yleensä automaattisesti.

Se on suhteessa ensisijaiseen suuntaukseen – jos ensisijainen trendi on nouseva, välitrendi olisi nousukauden kourut.

Jos ensisijainen trendi on laskeva, välitrendi on sitten palautuminen laskutrendin aikana. Korjaus on 1/3 – 2/3 ensisijaisesta trendistä.

Lyhyen aikavälin trendi on vähäisiä trendejä, jotka korjaavat toissijaisen trendin liikettä, mikä edustaa päivittäisiä hintavaihteluita markkinoilla. Sitä on helpoin manipuloida, joten tavallisia kauppiaita kehotetaan välttämään kaupankäyntiä lyhyellä aikavälillä.

Suuntaukset korreloivat. Kun trendi kääntyy päinvastoin, pienemmät trendit ovat usein joustavampia.

Trendillä on kattava rakenne, eivätkä ne kestä ikuisesti. Kaikilla trendeillä on omat syklinsä.Miten selvittää, onko trendi päättymässä?

Kun korjauspiste on alhaisempi kuin nousutrendin viimeinen nouseva piste, se osoittaa, että nousutrendi on päättynyt;

Kun palautumispiste on korkeampi kuin laskutrendin ensimmäinen laskupiste, se osoittaa, että laskusuunta on päättynyt.

Tämä on 4 tunnin kaavio BTC / USDT-kaupankäynnistä OKEx-spot-markkinoilla. Pisteet A, B ja C nousevat vähitellen muodostamaan nousutrendin. Kun hinta korjautuu pisteeseen D (alempi kuin piste C), voimme sanoa, että nousutrendi on päättynyt.

Tämä on 6 tunnin kaavio BTC / USDT-kaupankäynnistä OKEx-spot-markkinoilla. Pisteet A, B ja C laskevat vähitellen muodostaakseen laskutrendin. Kun hinta nousee pisteeseen D (korkeampi kuin piste C), se osoittaa, että laskusuunta on päättynyt.

Pitkän aikavälin sijoittajat tarkastelevat ensisijaista suuntausta; He voivat pitää kuukausia tai vuosia, joten he käyvät kauppaa päivittäisten, viikoittaisten tai kuukausittaisten kynttilänjalkakaavioiden mukaan.

Lyhytaikaiset sijoittajat käyttävät välituotetta ja lyhyen aikavälin kehitystä maksimoidakseen voittonsa lyhyessä ajassa.

Salaus toimii 24/7 ja muuttuu joka sekunti. Se on erittäin nopeatempoinen teollisuus.

Joten palataan ensimmäiseen kysymykseemme: jos aikakierto osoittaa nousutrendin, mutta toinen osoittaa päinvastaisen, miten käydä kauppaa? Seuraa vain tyyliäsi: Seuraa trendejä, jotka sopivat kaupankäyntiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner