10 parasta Ethereum-lompakkoa ETH: n turvaamiseen

Turvallisen Ethereum-lompakon saaminen on ratkaisevan tärkeää kaikille ETH-kolikoita omistaville. Ethereum (ETH) on yksi maailman tunnetuimmista kryptovaluutoista ja markkina-arvoltaan toiseksi suurin. Se jatkaa kehitystään ja laajentumistaan, eikä ole ihme, että lisää harrastajia haluaa investoida alustaan.

Jos aiot ostaa Ethereumia sekä käydä kauppaa tai pitää ETH: ta, on tärkeää löytää turvallinen Ethereum-lompakko, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Jos olet vasta aloittamassa salausmaailmassa ja Ethereum on ensisijainen salausvaluutasi, oikean lompakon valitseminen voi olla hämmentävää, koska on otettava huomioon monia tekijöitä, puhumattakaan suuresta joukosta siellä olevia Ethereum-yhteensopivia lompakoita..

Jos etsit parhaita Ethereum-lompakoita, muista tarkistaa luettelomme:

1. Ledger Nano S

Ledger Nano S on melkein kaikkialla vakavien Ethereum-kauppiaiden keskuudessa ja hyvistä syistä – se on tällä hetkellä yksi parhaista digitaalisista lompakoista. Ledger Nano S on laitteistolompakko, joka tarjoaa tukea Ethereumille ja kaikentyyppisille ERC-20-tunnuksille sekä muille kryptovaluutoille (muutamia mainitakseni Bitcoin, Ripple ja Litecoin) – tämä kaikki on erittäin kilpailukykyistä hinta.

Tämän Ethereum-lompakon tärkein myyntipiste on sen tarjoama vahva turvallisuus. Salausvaluuttasi tallennetaan laitteeseen offline-tilaan. Ledger Nano S sisältää kaksivaiheisen todennuksen, suojatun PIN-koodin ja palautussiementin saavutettavuuden. Ledger Nano S sisältää myös integraatioita MyEtherWalletiin (toinen Ethereum-lompakko) rahakkeiden lähettämiseen, vastaanottamiseen ja tallentamiseen. Se toimii Windows, macOS ja Linux.

2. Trezor

Aivan kuten Ledger Nano S, Trezor on myös laitteistolompakko, joka tukee Etherin ja kaiken tyyppisten ERC-20-merkkien tallentamista. Vaikka se on keksitty Bitcoinin pitämiseen, Trezor on nyt yksi suosituimmista Ethereum-lompakoista, joita voidaan käyttää MyEtherWallet-web-käyttöliittymän kanssa. Se tarjoaa tukea Bitcoinille (BTC), Bitcoin Cashille (BTH), Litecoinille (LTC), Dashille (DASH), Dogecoinille (DOGE), Ethereum Classicille (ETC) ja monille muille salauksille..

Siinä on edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten 2-tekijäinen todennus, SSH, sekä salauksen GPG: n kautta. Se on kevyt, kompakti ja sitä on 2 väriä: valkoinen ja musta. Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n ja Linuxin kanssa.

3. Lumi-lompakko

Lumi-salauslompakko on erittäin turvallinen kryptovaluutta ja Ethereum-lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa yksityiset avaimet ja käsitellä kryptovaluuttojaan nopeasti ja helposti. Erityisesti Lumi-lompakko on täydellinen Ethereumin haltijoille ja sijoittajille, koska sen avulla he voivat käsitellä ETH: n lisäksi myös yli 1200 ERC20-merkkiä.

Lumi Wallet tarjoaa tukea muun muassa Bitcoinille (BTC), Bitcoin Cashille (BCH) ja EOS: lle. Tämä tekee tästä lompakosta yhden houkuttelevimmista salauksen ja ETH: n haltijoille. Tällä hetkellä käyttäjät voivat hoitaa varojaan sen verkkoversiossa, jossa käytetään matkapuhelinta, jonka voi ladata App Storesta tai Google Playsta.

Lisäksi Lumi Collect antaisi sinun käsitellä ja tallentaa ERC-721-rahakkeita, jotka tunnetaan ei-vaihdettavina rahakkeina tai myös salakokoelmina. Tämä on hyvä pelaajille, joiden on käsiteltävä eri peleistä peräisin olevia tuotteita. Kaikki kohteet voidaan näyttää lompakossa, ja se antaisi käyttäjille mahdollisuuden pelata pelejä suoraan mobiililaitteella.

4. KeepKey

Pidä avainta on USB-yhteensopiva laitteistolompakko, jolla on samat ominaisuudet kuin Ledger Nano S: llä ja Trezorilla. Se on luettelomme kallein Ethereumin laitteistolompakko, todennäköisesti sen isomman näytön vuoksi. Yksi tämän lompakon tärkeimmistä kohokohdista on sen kyky luoda yksityisiä avaimia laitteistopohjaisen satunnaislukugeneraattorin avulla. Aivan kuten kaksi muuta, siinä on tuki joillekin suosituimmista käyttöjärjestelmistä.

tuote 5

Lähde: https://www.keepkey.com

5. MyEtherWallet

Jos Ethereumin lompakkoilta haluat hieman enemmän esteettömyyttä, se ei tule paljon paremmaksi kuin MyEtherWallet. Se on suosituin verkkopohjainen Ethereum-lompakko, jonka avulla voit kirjautua millä tahansa laitteella vain käyttäjänimellä ja salasanalla. Kuten aiemmin mainittiin, se tarjoaa integroinnin laitteistolompakkoihin, kuten edellä mainitut kolme. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat älykkäiden sopimusten tuki, ETH – BTC -vaihtosopimus sekä mahdollisuus tallentaa Ethereumin yksityiset avaimet tietokoneellesi, mikä tarjoaa paremman turvallisuuden verrattuna muihin tämän tyyppisiin lompakkoihin..

6. Sumu

Sumu on virallinen Ethereumin työpöydän lompakko, ja se on suunniteltu tarjoamaan turvallinen tallennustila kaikille ETH-laitteillesi ja kaikentyyppisille ERC-20-rahakkeillesi. Se on melko helppo ladata, asentaa ja asettaa tietokoneellesi ja myös erittäin käyttäjäystävällinen, joten sen käyttö ei vaadi paljon teknistä tietoa. Sinulla on mahdollisuus käyttää sekä julkisia että yksityisiä avaimia sekä suorittaa tapahtumia.

7. Exodus

Exodus on jälleen yksi monivaluuttainen työpöydän lompakko, joka on suosikki Ethereum-yhteisön keskuudessa. Jotkut Exoduksen tärkeimmistä eduista ovat sen houkutteleva graafinen käyttöliittymä (selkeät ja kauniit ympyräkaaviot portfoliossasi), sisäänrakennettu ShapeShift (hyödyllinen salausvaluutan vaihtamiseen ilman vaivaa) ja se, että se tukee kymmeniä suosittuja kryptoja, kuten Bitcoin, Litecoin, Dash ja Zcash, ja monia muita. Exodus on saatavana Windowsille, macOS: lle ja Linuxille. Yksi Exoduksen tärkeimmistä haitoista on se, että se ei tue älykkäitä sopimuksia.

8. MetaMask

MetaMask on toinen suosittu valinta Ethereumin fanien keskuudessa. MetaMask on selainten välinen laajennus, joka tarjoaa välittömän pääsyn Ethereum-verkkoon. Se on saatavana Google Chrome, Mozilla Firefox, Ooppera, samoin kuin Brave. Sen avulla voit tallentaa, vastaanottaa ja lähettää eetteriä sekä käyttää dAppsia Ethereumin ekosysteemissä.

Yksi MetaMaskin tärkeimmistä eduista on se, että se voi salata salasanasi ja tallentaa ne tietokoneellesi, joka voidaan myöhemmin viedä helposti. Edistyneelle käyttäjälle lompakko saattaa tuntua intuitiiviselta, mutta totuus on, että luonteensa vuoksi MetaMask vaatii hieman tottua, varsinkin aloittelijoiden tapauksessa.

ethereum metamask kromi

Lähde: https://metamask.io/

9. Jaxx

Jaxx tunnetaan enimmäkseen suosionsa vuoksi iOS- ja Android-käyttäjien keskuudessa. Jos kuitenkin haluat selaimen, joka toimii useimmilla laitteillasi, Jaxx on ehdottomasti oikea tapa edetä, koska se tarjoaa myös tukea Windowsille, macOS: lle, Linuxille, ja se tulee myös Chrome-laajennuksen muodossa.

Se on moniketjuinen lompakko, joka tarjoaa tukea joillekin suosituimmista kryptovaluutoista, kuten Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Dash, DAO, Litecoin, Bitcoin Cash, REP ja paljon muuta. Siinä on melko käyttäjäystävällinen muotoilu, joitain erittäin vankkoja turvaominaisuuksia, ja mikä parasta, se tarjoaa tukea älykkäille sopimuksille.

Koti

Lähde: https://jaxx.io/

10. Guarda

Guarda on luultavasti vähemmän tunnettu Ethereum-lompakon vaihtoehto luettelostamme, mutta aivan kuten Jaxx, se tarjoaa tukea kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille, työpöydälle ja mobiililaitteille. Se toimii Windows, macOS ja Linux sekä mobiilialustoilla, kuten iOS ja Android. Se tulee jopa web-lompakon muodossa.

Se tukee kaikentyyppisiä ERC-20-merkkejä sekä Ethereum-, Zcash-, Ripple-, Dash- ja EOS-tiedostoja..

Guarda tunnetaan myös tietystä tietoturvaominaisuudesta, nimittäin se ei tallenna mitään asiakastietoja, lompakon tietoja tai yksityisiä avaimia. Itse asiassa yksityinen avain tallennetaan laitteen suojattuun muistiin ja poistaa itsensä, jos kirjaudut ulos lompakosta.

juliste

Lähde: https://guarda.co/

Johtopäätös

Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että vaihtoehtoja on paljon, pidä mielessä, että Ethereumin ekosysteemi on edelleen suhteellisen uusi käsite. Lohkoketjuteknologian edetessä tulee myös Ethereum kokonaisuutena. On hyvät mahdollisuudet, että tulevaisuus tuo mukanaan uuden lompakon aallon. Siihen asti, toivomme, että löydät täältä täydellisen tarpeisiisi sopivan. Valitse viisaasti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner