Bitcoin Led Q2 -varallisuusrallit 42%: n nousulla huolimatta siitä, että $ 10K ei ylity – Market Watch Weekly

Bitcoinin (BTC) hinta heilahti kapealla vaihteluvälillä 8900 ja 9300 dollarin välillä viime viikolla ja päättyi -0,62%: n tappioon OKEx Spot -hintaa kohden, ja yhden kuukauden toteutunut volatiliteetti oli uusi alin 35%.

BTC / USD toteutunut volatiliteetti. Lähde: Vinossa

Samaan aikaan mukaan BTC.com, Bitcoinin hash-nopeus jatkoi nousua, mikä lisäsi 6% tällä viikolla ja saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen yli 123 EH / s. Hajautusasteen nousu aiheuttaa myös kaivostoiminnan vaikeuksien lisääntymisen; Kiinan tulvakauden takia halvempi sähkö voi kuitenkin torjua tätä toistaiseksi.

Suorituskyvyn suhteen Cardano (ADA) johti suurten yhtiöiden ryhmää neljännen viikon peräkkäin, saamalla massiivisen 20,57% viikoittain odotetun Shelley-päivityksen jälkeen. Ether (ETH), toiseksi suurin digitaalinen valuutta, päätti viikon erittäin vaatimattomalla 0,93%: n nousulla, kun taas EOS kasvoi 1,69% käynnistämällä VOICE-beetan – EOS-pohjaisen hajautetun sosiaalisen verkoston.

Bitcoin SV (BSV) oli jälleen kerran suurin häviäjä suurikapasiteettisilla kryptovaluutoilla mitattuna -3,99% tällä viikolla.

DeFi-sektori pysyi edelleen kuumana viime viikolla, jossa Synthetic (SNX) ja Kyber Network (KNC) nousi yli 30%, kun taas Bancor (BNT) ja 0X (ZRX) kasvoivat vähintään 20%. DeFi-rahakkeiden kokonaismarkkina-arvo on noussut 7,35 miljardiin dollariin viime maanantain 6,3 miljardista dollarista DeFi Market Cap.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikoittaiset tuotot 6 / 22–6 / 28. Lähde: TradingView

Bitcoin ylitti tärkeimmät omaisuuslajit toisella vuosineljänneksellä

Valtava finanssi- ja rahapoliittinen kannustin auttoi osakemarkkinoita, kullan ja Bitcoinin hintoja nousemaan voimakkaasti toisella vuosineljänneksellä, ja Bitcoin johti rallia 42,2%: n tuotolla. On kuitenkin syytä huomata, että Bitcoinin tuotot vähenivät asteittain toisella vuosineljänneksellä – 34,4% kasvoi huhtikuussa, 34,4% toukokuussa, 9,5% kesäkuussa ja -3,3% kesäkuussa. Huhtikuussa Bitcoinia kuitenkin stimuloi pääasiassa sen kolmannen puolikkaan odotus, kun se nousi peräti 23% kuukauden kahdella viimeisellä päivällä.

Toisaalta, kun taas Bitcoin yritti murtaa 10000 dollarin rajan, Nasdaq on palannut uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan neljännesvuosittaisen 30 prosentin tuoton ja S&P 500 nousi 20% – suurin vuosineljänneksen voitto vuoden 1998 viimeisen vuosineljänneksen jälkeen. Kulta nousi myös kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, jota ei ole nähty lokakuusta 2012 lähtien 12,9%: n neljännesvuosituoton jälkeen.

Kaiken kaikkiaan on käymässä selväksi, että markkinoiden ennusteet vuosineljännekselle olivat liian pessimistisiä ja elpyminen todennäköisesti jatkuu vuoden 2020 jälkipuoliskolla.

Bitcoin vs. tärkeimmät omaisuuslajit Q2. Lähde: TradingView, OKEx

BTC: n ja SPX: n yhden kuukauden korrelaatio on vähitellen muuttunut negatiivisesta positiiviseksi viimeisten kolmen kuukauden aikana ja on nyt 66%, mikä viittaa suhteellisen vahvaan korrelaatioon näiden kahden omaisuuden välillä – sillä välin BTC: n ja kullan välinen korrelaatio on leijuu lähellä 0%.

Bitcoin – S&P 500 toteutunut korrelaatio. Lähde: Vinossa

Bitcoinin tekninen analyysi

Sunnuntain vasara-kynttilänjalka päivittäisessä kaaviossa osoittaa, että myynti on mahdollisesti ohi ja lyhyellä aikavälillä on nouseva hintamuutos. 30 päivän liukuva keskiarvo ja 60 päivän liukuva keskiarvo muodostivat kuitenkin laskevan ristin, joka vaimentaa joitain tähän indikaattoriin viitteellisiä ostotunnelmia.

Olemme havainneet RSI: n (ts. Suhteellisen vahvuusindeksin) nousevan nousun tuntikaaviossa. Kuitenkin, kun ylempi vastus on edelleen noin 9 250 dollaria, kauppiaat odottavat puhkeamista ennen liittymistä ralliin numeroina.

OKEx BTC Spot Price (BTC / USDT) 1 h kaavio. Lähde: TradingView

Katse eteenpäin tällä viikolla

Emme odota suuria makrotaloudellisia päivityksiä tällä viikolla lukuun ottamatta ISM Non-Manufacturing PMI: tä ja Initial Jobless Claims -raporttia.

Salaus, TRON (TRX) julkaisee protokollansa v4.0 7. heinäkuuta, ja Kyber Network (KNC) esittelee KyberDAOn samana päivänä. Samaan aikaan VeChain (VET) on nousussa uutiset että se pitää pääpuheen Shanghain kunnan kansanhallituksen 9. heinäkuuta pitämässä maailman tekoälykonferenssissa.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta. Seuraa OKEx Insights -palvelua ja .

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner