Hvad er NEO 3.0-opgraderingen, og hvordan ændrer den kryptoverdenen?

Tilbage den 10. juli annoncerede NEO en mere detaljeret version af de ændringer, som den vil implementere i sit netværk i de næste måneder. Vi taler om NEO 3.0-opgraderingen, der er designet til at gøre NEO tilgængelig for vigtige virksomheder.

NEO 3.0

NEO 3.0-opgraderingen er en af ​​de vigtigste opgraderinger nogensinde til NEO Smart Economy. Det bliver en helt ny platform, der vil være fokuseret på store virksomheder. Hovedintentionen er at tilbyde skalerbarhed, en optimeret økonomi og mere.

Erik Zhang, medstifter af NEO, forklarede:

”NEO 3.0 vil være en helt ny version af NEO-platformen, der er bygget til store brugssager til virksomheder. Det vil give højere TPS og stabilitet, udvidede API’er til smarte kontrakter, optimerede økonomiske modeller og prismodeller og meget mere. Vigtigst er det, at vi helt vil redesigne NEOs kernemoduler. “

En af de vigtigste ændringer, der foretages i netværket, er relateret til transaktionerne. Der vil være en stigning i antallet af transaktioner pr. Sekund (TPS), der vil fremskynde hele netværket. I øjeblikket er NEO i stand til at håndtere over 1.000 TPS på én gang. 

Dette er allerede et stort antal, hvis vi sammenligner det med Ethereum og Bitcoin. Begge kan håndtere et meget begrænset antal transaktioner – Bitcoin kan styre 7 og Ethereum 25.

Men 1.000 transaktioner pr. Sekund er stadig under det ideelle og optimale antal TPS. Hvis vigtige og store virksomheder ønsker at komme ind på markedet, bliver NEO nødt til at tilbyde en bedre præstation. Traditionelle finansielle virksomheder, herunder VISA, kan behandle mere end 20.000 transaktioner pr. Sekund i spidsbelastningsniveauer.

For at øge TPS ønsker NEO at omlægge kode og kernemoduler, optimere netværksprotokollen, implementere funktionsmanifestet og tilladelsessystemet til NeoContract og forberede sig på dynamisk sharding.

Det er vigtigt at nævne, at den økonomiske model også vil blive justeret for at tilbyde en bedre service og platform for større virksomheder. I øjeblikket er NEO en udelelig kryptovaluta, noget der betyder, at investorer ikke kan købe en brøkdel af en NEO, de skal købe en hel mønt.

Derudover er NEO-netværket drevet af GAS og kan ikke opdeles, når man betaler for gebyrer. Men der er nye opgraderinger og løsninger, der sigter mod at ende med dette system. Der vil være en lille stigning i udbuddet af GAS hvert eneste år, konsensusnoder vil blive belønnet, NEO-mønter kan deles, og det vil være muligt at bruge decimaldelen af ​​GAS til at betale for systemgebyrer.

Selvfølgelig fremsatte folk kommentarer til disse forslag. Malcom Lerider, senior forsknings- og udviklingschef hos NEO, foreslog, at en stigning i udbuddet af GAS hver gang konsensusknudepunkter tildeles kan være potentielt skadeligt. Hvorfor? Fordi konsensusknudepunkter kan ændre og manipulere prisen på GAS for maksimal fortjeneste.

Konsensusknudepunkter er en vigtig del af NEO-netværket, men de har i øjeblikket ikke noget økonomisk incitament. De genererer blokke og bestemmer servicegebyret. Konsensusknudepunkter er stemt af NEO-indehavere, og generelt har vælgerne tendens til at vælge konsensusknudepunkter, der giver lave servicegebyrer. De noder, der begynder at øge gebyrerne, stemmes ud.

Desuden modtager konsensusknudepunkter midler fra nogle NEO-indehavere, der beslutter at give en donation til dem. Hvis GAS bruges til at belønne konsensusknudepunkter, ville det være skadeligt for NEO-indehavere.

Der er selvfølgelig nogle eksperter, der mener, at de foreslåede ændringer er meget positive for den smarte økonomi og økosystemet. For eksempel sagde brugeren Saltyskip, at GAS som en deflationsvaluta motiverer indehavere til at gemme deres GAS i stedet for at bruge den. Og GAS er oprettet et værktøjstoken til NEO-platformen.

Hvis der er et øget udbud af GAS, bør det give netværket mulighed for at øge hastigheden, hvilket gavner dem, der holder NEO som valuta.

Konklusion

Diskussionen om NEO 3.0-opgraderingen er åben og diskuteres blandt entusiaster og NEO-samfundet. Men hensigten med denne nye opgradering er at bedre betjene hele Smart Economy, som NEO har opbygget i de sidste tider.

Pressemeddelelsen uploadet af NEO forklarer:

”NEO 3.0 vil være en helt ny version af NEO-platformen, der er bygget til store brugssager til virksomheder. Det vil give højere TPS og stabilitet, udvidede API’er til smarte kontrakter, optimerede økonomiske modeller og prismodeller og meget mere. Vigtigst af alt vil vi redesigne NEO’s kernemoduler helt. “

Med de seneste forslag bør NEO være meget mere tilgængelig for store virksomheder og virksomheder, der søger blockchain-platforme for at tilbyde bedre tjenester og produkter. Men vigtigst af alt er, at alle opgraderinger, der skal udføres, vil være gavnlige for NEO-samfundet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner