Twitter hacket og Coinbase sælger software til IRS – Ugens Crypto News

Ugens nyheder billede

Det var en begivenhedsrig uge i blockchain- og cryptocurrency-verdenen. Nogle af verdens mest berømte personer blev hacket på Twitter i en BTC-relateret fidus, og Coinbase har skrevet endnu en aftale med et regeringsorgan – disse historier og mere i denne udgave af OKEx Insights ‘Crypto News of the Week.

Højt profileret Twitter-hack stjæler over $ 100K i BTC

Onsdag fandt en storstilet Bitcoin-fidus sted på Twitter.

Hackere var i stand til at få adgang til konti for nogle af verdens mest berømte personer – såsom Bill Gates, Joe Biden, Barack Obama, Kanye West, Elon Musk og andre – og fremme en falsk giveaway, der involverer BTC.

Ifølge den sociale mediegigants officielle supportkonto var fidus resultatet af “et koordineret socialteknisk angreb fra folk, der med succes målrettede nogle af vores medarbejdere med adgang til interne systemer og værktøjer.”

Vigtigste takeaway

 • Denne særlige fidus kan være den mest synlige og mainstream BTC-relaterede fidus i historien i betragtning af den enorme rækkevidde af de berørte Twitter-konti. Bitcoins opfattelse i almindelig bevidsthed kan blive påvirket negativt.
 • Twitter vil utvivlsomt komme i masser af ild for uheldet, hvilket viser den relative lethed, hvormed centraliserede systemer kan brydes. Decentrale alternativer kan bruge denne begivenhed som en mulighed for at få trækkraft.
 • Hackerne var kun i stand til at klare sig med mindre end 13 BTC i skrivende stund – et objektivt lille beløb i betragtning af den samlede rækkevidde for de kompromitterede konti.

Coinbase følger op med Secret Service-aftale med IRS-kontrakt

United States Internal Revenue Service har underskrevet en aftale med den digitale aktiverudvekslingsgigant Coinbase om at bruge virksomhedens selvtitulerede blockchain-sporingssoftware, Coinbase Analytics.

Kontrakten blev underskrevet den 15. juli og træder i kraft den 23. juli ifølge offentlige optegnelser. Handlen varer i et år, men der findes en mulighed for at forny den i endnu et år.

Coinbase modtager $ 124.950 fra IRS for den etårige aftale, der følger en lignende fireårig aftale med den amerikanske efterretningstjeneste til en værdi af $ 183.750.

Vigtigste takeaway

 • Coinbase har været proaktiv i markedsføringen af ​​sin analysesoftware til offentlige agenturer og regulatorer i USA – faktisk mange i kryptovalutaverdenen er ikke interesseret i.
 • Coinbase Analytics er et resultat af børsens erhvervelse af Neutrino, som var kontroversielt funderet af medlemmer af det spyware-oprettende Hacking Team.

Crypto-app Abra afregner med amerikanske finansielle tilsynsmyndigheder

Abra, et finansielt serviceselskab, der driver en kryptovaluta-tegnebog og udvekslingsapp, har afviklet gebyrer fra begge Securities and Exchange Commission og Commodity Futures Trading Commission efter at de amerikanske finansielle tilsynsmyndigheder fandt deres byttetilbud ulovlige.

Abras filippinske baserede partner, Plutus Technologies, blev også anklaget af SEC for at have solgt uregistrerede sikkerhedsbaserede swaps og af CFTC for ulovligt at indgå swaps med amerikanske personer. Begge virksomheder betalte $ 150.000 i bosættelser.

Vigtigste takeaway

 • Afgifterne og efterfølgende afvikling styrker specifikt, at sikkerhedsbaserede swaps stadig er underlagt landets værdipapirlovgivning, selvom swappene i sig selv ikke er værdipapirer.
 • Sagen mod Abra og Plutus styrker også vigtigheden af ​​know-your-customer-regler for kryptokurrencyvirksomheder, der ønsker at tilbyde swaps, både indenlandske og udenlandske.
 • Forliget kan virke som lidt mere end et slag på håndleddet, især i betragtning af det faktum, at Plutus Financial ifølge CoinDesk, modtog mellem $ 350.000 og $ 1 million i PPP-redningslån for kun få måneder siden. 

ConsenSys beskyldt for at stjæle forretningshemmeligheder fra BlockCrushr

ConsenSys, et fremtrædende blockchain softwareteknologifirma, føres til retten efter angiveligt stjæle forretningshemmeligheder fra BlockCrushr Labs, et blockchain-udviklings- og kommercialiseringsfirma, der deltog i ConsenSys Tachyon Accelerator-programmet.

Ifølge BlockCrushr stjal ConsenSys Daisy Payments-platform virksomhedens tilbagevendende betalingsløsningside og blev lanceret nøjagtigt en dag før konkurrencen. Dette kom efter at BlockCrushr tilsyneladende delte sin platforms kildekode og leverede stort set alle detaljer om projektet – fra dets markedsføringsstrategi til dens plan for overholdelse af lovgivning.

ConsenSys forsvarede sig skarpt i en erklæring til The Block, der forklarer:

”Det er en generel ConsenSys-politik at ikke kommentere igangværende juridiske forhold, men vi skal afvige fra denne politik i dette tilfælde for at udtrykke vores alvorlige skuffelse over, at der endda indgives sådanne grundløse krav. Fakta fortæller en markant anden historie end falskerne fremlagt af [BlockCrushr] og deres råd. Vi ser frem til at forsvare vores organisations og produkters omdømme kraftigt."

Vigtigste takeaway

 • Skulle ConsenSys miste denne nye kamp med BlockCrushr, ville tilliden til kryptokæmpen formodentlig styrtes ned – især når det kommer til dens engagement i nye projekter..

Gråtoner ser rekordkvartal og tilføjer $ 1 mia

Grayscale Investments fortsatte sin usædvanlige udvikling sidste finansielle kvartal med tilføje næsten 1 mia. $ – 84% heraf kom fra institutionelle investorer. 

Specifikt så Grayscale Bitcoin Trust et tilstrømning på $ 751,1 millioner, mens Grayscale Ethereum Trust så en tilstrømning på $ 135,2 millioner. Den kryptoinvesterende behemoth har nu en kumulativ $ 2,6 mia. På tværs af sine digitale aktivprodukter.

Vigtigste takeaway

 • Tilstrømningen af ​​gråtoner Bitcoin Trust overskred produktionen af ​​nyminerede Bitcoins, hvilket signalerer, at efterspørgslen tilsyneladende overstiger udbuddet.
 • Som OKEx Insights tidligere har undersøgt, fortsætter institutionelle investeringer med at bunke ind i Bitcoin- og kryptokurrencyområdet. Denne tendens viser ingen tegn på afmatning.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner