OKEx Jumpstart Mining Steam μπροστά με 2 ακόμη πρωτόκολλα DeFi: MixTrust & Flamingo

Μάλτα, 23 Σεπτεμβρίου 2020 – Η OKEx (www.okex.com), μια παγκοσμίως κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, προχωρά μπροστά με τη δημοφιλή πρωτοβουλία OKEx Jumpstart Mining, ξεκινώντας δύο ακόμη πολλά υποσχόμενα έργα DeFi αυτήν την εβδομάδα. Εξόρυξη του τρίτου έργου του, αποκεντρωμένο πρωτόκολλο έκδοσης συνθετικών περιουσιακών στοιχείων MixTrust, θα ξεκινήσει στις 6:00 π.μ. UTC στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ Φοινικόπτερος, ένα διαλειτουργικό, αποκεντρωμένο πρωτόκολλο χρηματοδότησης πλήρους στοίβας που βασίζεται στο Neo blockchain, ξεκινά στις 1:00 μ.μ. UTC στις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι κάτοχοι του OKB, το καθολικό διακριτικό χρησιμότητας της OKEx, μπορούν να ποντάρουν το OKB για να εξορύξουν μάρκες MXT για περίοδο 14 ημερών χωρίς να απαιτείται κλείδωμα. Για την FLM, η περίοδος εξόρυξης ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 10 Οκτωβρίου. Οι συναλλαγές spot της MXT θα είναι διαθέσιμες από τις 6:00 π.μ. UTC στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η spot spot της FLM θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Σεπτεμβρίου. Και τα δύο έργα, το ατομικό όριο συμμετοχής είναι 2.000 OKB και απαιτείται πιστοποίηση επιπέδου 2 KYC. Οι ανταμοιβές στοιχήματος σε MXT και FML υπολογίζονται σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή.

Το πρωτόκολλο MixTrust βασίζεται στο Ethereum και παρέχει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών μεταξύ αλυσίδων για συνθετικά περιουσιακά στοιχεία, καθώς και απρόσκοπτη σύνθεση περιουσιακών στοιχείων, αποκεντρωμένες συναλλαγές μεταξύ αλυσίδων και στεγαστικό δανεισμό μεταξύ αλυσίδων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξόρυξη ρευστότητας στην πλατφόρμα δεσμεύοντας τα συνθετικά τους περιουσιακά στοιχεία να λάβουν οφέλη στο οικοσύστημα προϊόντων της MXT.

Ανάμεσα σε μερικά από τα πιο διακριτικά χαρακτηριστικά του MixTrust είναι το γεγονός ότι το πρωτόκολλο υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους προϊόντων DeFi για συνεργατική αλληλεπίδραση μεταξύ αλυσίδων, καθώς και υποστήριξη για προγραμματιστές blockchain για την ολοκλήρωση της ανάπτυξης διαφορετικών επιχειρηματικών συστημάτων με ένα ανοιχτό δίκτυο πρωτοκόλλων DeFi. Το MixTrust επιτρέπει επίσης ανοιχτές βασικές ενότητες σε διάφορα κατανεμημένα οικονομικά σενάρια για την κάλυψη διαφόρων απαιτήσεων επιχειρηματικής εφαρμογής.

Το Flamingo, από την άλλη πλευρά, είναι ένα αποκεντρωμένο οικονομικό πρωτόκολλο που βασίζεται στο Neo blockchain, το οποίο περιλαμβάνει πέντε βασικά στοιχεία. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Wrapper, μια πύλη περιουσιακών στοιχείων διαγώνιας αλυσίδας. Swap, ένας πάροχος ρευστότητας στην αλυσίδα. Vault, ένας μοναδικός διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων. Perp, μια πλατφόρμα διαρκούς διαπραγμάτευσης συμβάσεων που βασίζεται σε AMM. και DAO, ένας αποκεντρωμένος μηχανισμός διακυβέρνησης.

Το έργο Flamingo επωάστηκε από την Neo Global Development, υπογραμμίζοντας το όραμα της Neo για την οικοδόμηση της έξυπνης οικονομίας, της οποίας η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση είναι ένα κρίσιμο στοιχείο. Το NGD θα διευκολύνει την ανάπτυξη του έργου Flamingo σε πρώιμο στάδιο και ο μηχανισμός διακυβέρνησης θα μεταβαθεί σταδιακά από την απόδειξη εξουσίας στο DAO, κάνοντας το Flamingo τελικά να διευθύνεται από την κοινότητα.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τόση συνεχιζόμενη καινοτομία να βγαίνει από το χώρο του DeFi και να αναπτύσσεται η ανάπτυξη στον τομέα αυτό. Το MixTrust αυξάνει πραγματικά τη γραμμή για έργα DeFi με υψηλή εστίαση στη διαλειτουργικότητα και τις συναλλαγές μεταξύ αλυσίδων και το Flamingo, ως πρωτόκολλο πλήρους στοίβας που επωάστηκε από τη Neo, υπογραμμίζει την ανάγκη για ολοκληρωμένα έργα DeFi που καλύπτουν τις ανάγκες περισσότερων χρηστών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε τέτοια υψηλής ποιότητας προϊόντα αιχμής στο OKEx Jumpstart και ανυπομονούμε να παρακολουθούμε την πρόοδό τους στο χώρο," είπε ο διευθύνων σύμβουλος της OKEx, Jay Hao, προσθέτοντας:

"Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την οικονομία DeFi καθώς και τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντάς τους πρόσβαση στα καλύτερα έργα καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν ανταμοιβές μέσω του OKEx Jumpstart Mining. Μέχρι στιγμής, η ευέλικτη πρωτοβουλία μας που επιτρέπει στους χρήστες να ποντάρουν και να αναλαμβάνουν ανά πάσα στιγμή έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλής και συνεχίζουμε να έχουμε υψηλές προσδοκίες για αυτό."

Λεπτομερείς κανόνες στοιχήματος MXT

 • Διακριτικό στοιχήματος: OKB
 • Κέρδισε κουπόνι: MXT
 • Το συνολικό ποσό των ναύσιμων μαρκών: 250.000.000 MXT
 • Περίοδος εξόρυξης: 14 ημέρες
 • Όριο πονταρίσματος ανά άτομο: 0-2.000 OKB
 • Ανώτερο όριο στοιχήματος: Κανένα
 • Κανόνες στοιχήματος: 6:00 π.μ. – 10: 00 π.μ. UTC 24 Σεπτεμβρίου (4 ώρες)
 • Απαίτηση KYC: KYC 2
 • Ώρα για το άνοιγμα της διαπραγμάτευσης του διακριτικού που εξορύσσεται: 6:00 π.μ. UTC στις 25 Σεπτεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες του στοιχήματος MXT, επισκεφθείτε το εδώ.

Λεπτομερείς κανόνες στοιχήματος FLM

 • Διακριτικό στοιχήματος: OKB
 • Κέρδισε κουπόνι: FLM
 • Το συνολικό ποσό των ναύσιμων μαρκών: 2.500.000 FLM
 • Περίοδος εξόρυξης: Από 1:00 μ.μ. UTC στις 25 Σεπτεμβρίου έως 1:00 μ.μ. UTC στις 5 Οκτωβρίου
 • Όριο πονταρίσματος ανά άτομο: 0-2.000 OKB
 • Ανώτερο όριο στοιχήματος: Κανένα
 • Κανόνες στοιχήματος: Ποντάρισμα και ανάληψη ανά πάσα στιγμή
 • Απαίτηση KYC: KYC 2
 • Ώρα για το άνοιγμα της διαπραγμάτευσης του διακριτικού που εξορύσσεται: 28 Σεπτεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες του FLM Staking, επισκεφθείτε εδώ.

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, η OKEx προσφέρει την πιο διαφορετική αγορά όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων – συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών – σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner