XinFin – Η αγορά χρηματοδότησης με βάση το Ethereum

Δεδομένου ότι το Bitcoin έφτασε στο επίκεντρο της προσοχής, πολλοί επιχειρηματίες επικεντρώθηκαν στο άνοιγμα μιας επιχείρησης στον κλάδο κρυπτογράφησης, γνωστό ως fintech. Το Ethereum ήταν ίσως το πιο επιτυχημένο altcoin με την εισαγωγή του όρου του έξυπνες συμβάσεις . Χρησιμοποιώντας τα έξυπνα συμβόλαια της Ethereum, γεννήθηκαν πολλά νέα altcoins – καθένα από αυτά βασίστηκε στην ίδια αρχή, στοχεύοντας σε μια ειδική θέση.

Ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα είναι Ξινίν. Η Xinfin θέλει να δημιουργήσει μια θεσμική αγορά πάνω από το blockchain ethereum με σκοπό την επίλυση πραγματικών προβλημάτων του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Επιπλέον, θέλουν να το κάνουν αυτό ενσωματώνοντας τη χρήση έξυπνης σύμβασης μεταξύ αγοραστών, πωλητών και χρηματοδοτών, προσφέροντας άμεσες πληρωμές και διακανονισμούς χρησιμοποιώντας το εγγενές διακριτικό – XDC.

Η ομάδα XinFin έχει απαριθμήσει τέσσερα συγκεκριμένα οφέλη που τα κάνουν διαφορετικά:

  • Η αγορά τους έχει σχεδιαστεί για την επίλυση οποιωνδήποτε διασυνοριακών διακανονισμών άμεσα από τον μηχανισμό τους, χρησιμοποιώντας το εγγενές διακριτικό XDC.
  • Οποιοδήποτε πραγματικό συμβόλαιο θα χαρτογραφηθεί από έξυπνα συμβόλαια.
  • Το διακριτικό XDC τους θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή κινήτρων στους χρηματοδότες για τη χρηματοδότηση έργων
  • Θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταλλαγή ιδίων κεφαλαίων πάνω από το XDC, ειδικά για έργα που θέλουν να αντλήσουν κεφάλαια.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου πιο συγκεκριμένα ήταν ο όρος των χρηματοδότες. Έως και το 25% των νομισμάτων blockchain τους θα ανταμείβονται στους χρηματοδότες ως bounty / cashback για τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων υποδομής. Με αυτόν τον τρόπο, ένας επενδυτής θα παρακινηθεί να επενδύσει σε ένα συγκεκριμένο έργο και θα κερδίσει επίσης ένα αξιοπρεπές κέρδος με την πάροδο του χρόνου. Περισσότερα για αυτήν τη συναυλία μπορείτε να διαβάσετε σε αυτές Περίληψη των κυριότερων σημείων

Μίλησα με τον Alex Mathbeck από το xinfin.org σχετικά με μερικές από τις ερωτήσεις μου σχετικά με αυτό το έργο:

1) Ποια είναι η αποστολή του XinFin? 

            Η αποστολή της Xinfin είναι να προσφέρει blockchain εταιρικής ποιότητας που επιλύει προβλήματα πραγματικού κόσμου με πραγματικές λύσεις και πραγματικές συναλλαγές. Ένα μεγάλο κομμάτι των Xinfin XDC tokens διατίθεται για τη χρηματοδότηση δημόσιων έργων υποδομής που έχουν σχεδιαστεί για να έχουν συνδεσιμότητα στο cloud για πληρωμές και διακανονισμούς.

2) Είναι δυνατή η εξόρυξη του XinFin?

Το XinFin δεν είναι δημόσιο. Το XinFin χρησιμοποιεί την απόδειξη της εξόρυξης πονταρίσματος και για να είναι ο κύριος κόμβος στο Xinfin, υπάρχει μια διαδικασία αξιολόγησης. Οι κύριοι κόμβοι λειτουργούν σε αριθμό XDC που διατηρούνται ως κατάθεση στο blockchain Xinfin.org. Το 90% των προρυθμισμένων διακριτικών XDC διατηρούνται σε μεσεγγύηση και κλειδώνονται έως ότου παραδοθούν τα αποτελέσματα.

3) Διατηρεί ο οργανισμός XinFin οποιοδήποτε ποσό κερμάτων ή είναι όλα τα νομίσματα που διανέμονται στην κοινότητα?

            20% των διακριτικών διανέμονται στο ίδρυμα Xinfin.org που αντιπροσωπεύει την κοινότητα Xinfin. Το Exchange Infinite, που είναι ένας οργανισμός που εστιάζει στις επιχειρήσεις, κατέχει το 17% των μαρκών που θα πωλούνται περιοδικά για να καλύψουν τις απαιτήσεις δαπανών του οργανισμού. Το 5% προσφέρεται στο Pre-ICO, το 5% θα προσφέρεται στο ICO και το άλλο 7% για την κάλυψη όλων των μελλοντικών εξόδων για την καθημερινή λειτουργία του οργανισμού. Το 90% των προρυθμισμένων XDC token κρατούνται σε escrow και είναι κλειδωμένα έως ότου παραδοθούν τα αποτελέσματα.

4) Υπάρχει κάτι που σχετίζεται μεταξύ XDC του XinFin και Xedoscoin (XDC) από το 2014?

            Το Xinfin XDC είναι ένα νέο Crypto-token. Το XedosCoin είναι ένα κατεστραμμένο / νεκρό νόμισμα και το Xinfin.org δεν έχει καμία σχέση με αυτό το νόμισμα. Αυτήν τη στιγμή επικοινωνούμε με τις ανταλλαγές για να εκχωρήσουμε το XDC ως κωδικό περιουσιακού στοιχείου για το Xinfin.org XDC. Το XDC σημαίνει Σύμβαση Απεριόριστης Ανάπτυξης eXchange, Xinfin XDC ή απλά XDC.

Αναρωτιέστε πιθανώς γιατί το XDC θα λειτουργήσει στο δικό του ιδιωτικό δίκτυο χωρίς διακρίσεις. Βασικά, θέλουν να μειώσουν τον χρόνο καθυστέρησης των δημόσιων blochains, όπως το Bitcoin, το Ethereum και άλλα, εκτελώντας το XDC τους σε ένα ιδιωτικό δίκτυο που δεν έχει αμφιβολίες και η αρχιτεκτονική του θα επιτρέψει να ολοκληρώσει μια συναλλαγή σε 5 δευτερόλεπτα το μέγιστο [].

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει XDC και πιστεύετε σε αυτά, νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε αυτό, καθώς έχουν το 5% της συνολικής προσφοράς ως προσφορά προ-ICO σε ιδιώτες επενδυτές. Ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα XDC έχει αξία 0,0003 $, καθιστώντας το ιδανικό για μια μακροχρόνια επένδυση. Εάν το Bitcoin αυξήθηκε από μερικά σεντς στα 2800 $ και το Ethereum από 1 έως 200 $ σε λιγότερο από ένα χρόνο, είμαι βέβαιος ότι το XDC θα μπορούσε να φτάσει σε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του σε τουλάχιστον 0,03 $, παρέχοντας σας μια αξιοπρεπή απόδοση επένδυσης. Εάν όμως επενδύετε, λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι μόνο οι δικές μου απόψεις και όχι μια οικονομική συμβουλή, γι ‘αυτό επενδύστε με προσοχή. Αλλά αν δεν είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να βρείτε το πορτοφόλι τους εδώ, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε XDC χρησιμοποιώντας Bitcoin / Ethereum.

Η ιδέα του Xinfin είναι υπέροχη, ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος από την ιδέα έως την εφαρμογή. Ελπίζω ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια Λευκή Βίβλο και να εφαρμόσουν την ιδέα τους στην πράξη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner