Τι είναι το OKB; Μια ματιά στο σημείο που ξεκινήσαμε

Στις 15 Φεβρουαρίου 2020, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του διακριτικού ανταλλαγής μας, OKB, η τιμή του διακριτικού μας φτάνει τώρα σε νέα υψηλά επίπεδα. Μέσα σε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και την προσοχή που έχουμε λάβει αυτήν την εβδομάδα, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να σκεφτώ πώς φτάσαμε εδώ και να εξηγήσουμε το όραμά μας για αυτό το βοηθητικό διακριτικό.

Αναμφίβολα ήταν μια μεγάλη και ανώμαλη διαδρομή. Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως όλες οι ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες είχαμε τα σκαμπανεβάσματα μας. Αυξάνονται οι πόνοι με την αύξηση των εργαζομένων να χτυπά 1000+ άτομα μέσα σε λίγα χρόνια, ένα προσωρινό κλείσιμο του συστήματος και ακόμη και αβάσιμες κατηγορίες απάτης. Ωστόσο, χάρη στην υποστήριξη των χρηστών και της κοινότητάς μας, το OKB ξεκινάει σε ένα υπέροχο ξεκίνημα το 2020. Είμαστε ευγνώμονες σε κάθε χρήστη και επενδυτή του OKEx στο OKB που μας περιμένει από αυτά τα χτυπήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Πιστεύω ότι αυτή η ισχυρή αρχή για το έτος είναι αποτέλεσμα της ατελείωτης προσπάθειάς μας να δημιουργήσουμε αξία για τους χρήστες μας και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τις προσπάθειές μας να αποδίδουν στους υποστηρικτές και τους χρήστες μας.

Καθώς φτάνουμε σε αυτό το σημαντικό ορόσημο για το OKEx, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι που έχει ξεκινήσει η OKB τα τελευταία δύο χρόνια.

OKB, μια γέφυρα μεταξύ του OKEx και των χρηστών του

Από τη στιγμή της γέννησης των κρυπτονομισμάτων και των διακριτικών χρησιμότητας, υπήρξαν διαφορετικές απόψεις και στάσεις απέναντι στη νομιμότητά τους. Είναι καθαρά διαφημιστικές και ατμοί; Μπορεί ένα διακριτικό ανταλλαγής να παρέχει πραγματική αξία και χρησιμότητα στους χρήστες του; Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια αδιάκοπη εξερεύνηση για εμάς στη δημιουργία αξίας μέσω του OKB. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο και τώρα είμαστε εξαιρετικά σίγουροι για την ικανότητά μας να προσφέρουμε αξία μέσω του OKB στους χρήστες μας, θεωρώντας το ως βασικό θεμέλιο για το οικοσύστημα συναλλαγών μας και μια γέφυρα που συνδέει το OKEx με τους πολύτιμους χρήστες.

Μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες της ομάδας μας, οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι του OKB θα μπορούν να αναπτυχθούν μαζί μας και να μοιραστούν τους καρπούς της ανάπτυξής μας στο μέλλον.

Βάζοντας τα χρήματά μας εκεί που είναι το στόμα μας: εξαγορά OKB και μάρκα

Τις τελευταίες αρκετές ημέρες έχω λάβει αμέτρητες ερωτήσεις σχετικά με το γιατί και πώς θα μπορούσαμε ενδεχομένως να εκτελέσουμε μια εξαγορά και διαγραφή σημείων αυτής της κλίμακας. Δεν ήταν μια απόφαση που κάναμε ελαφρά, και βραχυπρόθεσμα μπορούμε να δούμε προφανείς λόγους που κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι κάτι τέτοιο θα έτρωγε τα βραχυπρόθεσμα κέρδη μας ως εταιρεία. Στο μεγαλύτερο μαρκάρισμα του είδους του, 700 εκατομμύρια μη εκδοθέντα OKB έχουν καεί με όλα τα μελλοντικά τριμηνιαία εγκαύματα OKB να προέρχονται εξ ολοκλήρου από τη δευτερογενή αγορά. Επιπλέον, το ίδιο το OKEx δεν θα διατηρήσει κανένα OKB, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μελλοντικά OKB που διανέμονται στο προσωπικό μας θα επαναγοράζονται επίσης από τη δευτερογενή αγορά. Μόνο όταν το OKB επιτύχει τον απόλυτο αποπληθωρισμό, οι κάτοχοι του OKB μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από την ανάπτυξη της πλατφόρμας. Πιστεύω ότι αυτός είναι ένας τρόπος να βάλουμε τα χρήματά μας εκεί που είναι το στόμα μας και να δεσμευτούμε στο μακροπρόθεσμο όραμά μας για τη δημιουργία ενός πραγματικά παγκόσμιου εμπορικού οικοσυστήματος all-in-one.

Γιατί δεν προσφέρουμε εκπτώσεις για συναλλαγές για μεγαλύτερες συμμετοχές στο OKB?

Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα έκπτωσης χρέωσης συναλλαγών για κατόχους OKB στο OKEx, στο οποίο οι χρήστες πρέπει να κρατήσουν μόνο 500 OKB για να απολαμβάνουν εκπτώσεις. Για να λάβουν τη μέγιστη έκπτωση, οι χρήστες πρέπει να διαθέτουν μόνο 2000 OKB. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε ένα κλιμακωτό σύστημα έκπτωσης τελών, το οποίο βασίζεται στον όγκο συναλλαγών και προσφέρει τις υψηλότερες εκπτώσεις προμηθειών στον κλάδο.

Με βάση τα σχόλια που λάβαμε, συμφωνούμε ότι αυτό είναι ένα πολύ πιο δίκαιο πρόγραμμα συστήματος και χρέωσης από πολλά άλλα κουπόνια ανταλλαγής εκεί έξω σήμερα. Ποτέ δεν θα αναγκάσουμε τους πελάτες μας να κρατήσουν εκατοντάδες χιλιάδες του διακριτικού ανταλλαγής μας για να επωφεληθούν από μια συγκεκριμένη έκπτωση. Οι επαγγελματίες και θεσμικοί χρήστες που ανταλλάσσουν μεγάλες ποσότητες στο OKEx θα μπορούν να απολαμβάνουν χαμηλότερες χρεώσεις χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν ποτέ για την τιμή του OKB σε οποιοδήποτε σημείο και να αναλαμβάνουν τον κίνδυνο διακυμάνσεων των τιμών.

Μην υποθέτετε την τιμή OKB

Ναι, μπορεί να ακούγεται πλούσιο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ενός από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο. Το σημείο που προσπαθώ να κάνω εδώ είναι ότι κάθε συναλλαγή έρχεται με κίνδυνο και είναι αυτονόητο ότι η κρυπτογράφηση δεν διαφέρει.

Μια αρχή στην οποία προτείνω να τηρούν όλοι οι χρήστες μας είναι ότι εάν δεν πιστεύετε πλήρως στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του OKEx, τότε παρακαλώ μην κάνετε εμπόριο OKB. Εάν καταλαβαίνετε την επιχείρησή μας και είστε αισιόδοξοι για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές μας, τότε σας καλωσορίζουμε να διατηρήσετε μερικά OKB και να μεγαλώσετε μαζί μας. Ελπίζω ειλικρινά ότι όλοι οι κάτοχοι του OKB μπορούν να είναι λογικοί σε κάθε εμπόριο και ποτέ να μην ανταλλάσσουν περισσότερα από όσα μπορούν να χάσουν.


Η μελλοντική ανάπτυξη του OKB

Η δημιουργία βιώσιμης αξίας για τους χρήστες μας ήταν πάντα η προτεραιότητα στο OKEx. Όσο σχετικά χαμηλό προφίλ είμαστε για μια κορυφαία ανταλλαγή σε αυτόν τον κλάδο, πιστεύω ότι η πρόσφατη προσοχή που λάβαμε λόγω της αύξησης των τιμών του OKB φωτίζει τις αξίες μας ως εταιρεία. Θα ακούμε πάντα με επιμέλεια τα σχόλιά σας και θα τα αντικατοπτρίζουμε στις προσφορές των προϊόντων μας. Όταν η διαφημιστική εκστρατεία μειώνεται ή εμείς συναντήστε μια αγορά αρκούδων, η ομάδα μας θα χτίσει και θα βελτιώσει ήσυχα την πλατφόρμα μας Φέτος, η ανάπτυξη του οικοσυστήματος OKB θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Οι κάτοχοι OKB θα απολαμβάνουν μια πολύ ευρύτερη ποικιλία πλεονεκτημάτων όταν

διαπραγμάτευση στο OKEx και με τη συνεχή υποστήριξη και τα σχόλιά σας, αυξήστε ακόμη περισσότερο την αξία.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους που ήρθαν σε αυτό το ταξίδι μαζί μας στην προώθηση της μεγάλης επανάστασης blockchain.

Τζαϊ Χάο

Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx

16 Φεβ 2020

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map