Bedste 14 MinerGate-alternativer

Der er mange MinerGate-alternativer, der stort set kan give et behageligt minemiljø. I dag vil vi liste de bedste 14 af dem. Men først om minedrift: Det ville blive betragtet som ulovligt, hvis du skulle udskrive amerikanske dollarsedler eller pund eller euro. Det er en lovovertrædelse, der kan straffes. Men med digitale valutaer (kryptokurver) minedrift (som sammenlignes med udskrivning af papirnoter) er lovligt, og der er mange måder at udvinde disse kryptokurver på.

Denne artikel gennemgår de bedste platforme, der er højt vurderet af brugere uden fidusoptegnelser i dag. Men inden du kommer i gang med nogen af ​​disse platforme, skal du sikre dig, at du har uddannet dig godt til minedrift.

For at vide, hvilken kryptokurrency der er rentabel at udvinde, anbefaler vi webstedet WhatToMine.

Der er forskellige måder, man kan udvinde kryptokurver på, herunder; solo minedrift (minedrift for dig selv), deltage i en pool af minearbejdere, og endelig kan du få folk til at mine til dig med deres computerressource.

Hvad er MinerGate?

MinerGate blev grundlagt den 24. marts 2014 og var den første minedrift for kryptokurver. Det understøtter PPS og PPLNS betalingsmetoder.

Hos MinerGate bruger folk deres computere til at tilføje hashkraft (styrken af ​​deres computere baseret på hardwarekonfiguration) sammen med andre minearbejdere globalt. Softwaren kan downloades åbent, og det giver øjeblikkeligt brugere mulighed for at starte minedrift med udvalgte kryptokurver med det samme, hvilket hjælper med at eliminere kompleksiteten ved minedrift.

Mens MinerGate er enkel at bruge, er der mange komplicerede algoritmer i baggrunden. Den kan prale med en brugervenlig grænseflade, der giver brugerne mulighed for at konfigurere med få klik, og softwaren er klar til at udnytte din hardware fuldt ud baseret på hvor meget du vil afsætte.

MinerGate deler igen belønningerne baseret på hvor meget input alle forpligter sig til. Dette er en måde at øge din passive indkomst ved at sætte din computer på arbejde, især når den ikke er i brug.

Lad os gennemgå nogle af de bedste MinerGate-alternativer.

14 bedste MinerGate-alternativer

Cudo Minearbejder

MinerGate

Cudo Minearbejder er et af de bedste MinerGate-alternativer. Det er en kryptovaluta-minedriftsplatform, der giver brugerne mulighed for at udføre automatiseret minedrift. Softwaren forvandler inaktiv eller spildt computerkraft til krypto uden at påvirke brugervenligheden eller ydeevnen for en brugers maskine. Softwaren bruger en brugers ekstra computerkapacitet til at generere indtægter til dem eller deres virksomhed.

Softwaren er gratis at installere og reducerer manuel konfiguration og intervention med op til 95% uden at miste rentabiliteten. Softwaren er tilgængelig via en desktopapplikation og en dedikeret webkonsol til fjernstyring og overvågning af mineaktiviteten.

Når det er i brug, er softwaren usynlig og falmer til baggrunden, når man bruger deres maskine. Men når maskinen er inaktiv, bliver softwaren levende og forvandler den ubrugte computerkraft til indkomst.

Softwaren er fuldautomatisk og optimeret til profit og den højeste ydeevne på Linux, Windows og CudoOS. Det er også velegnet til alle minearbejdere, uanset deres erfaringsniveau.

Kom godt i gang med Cudo Miner

  1. Besøg den officielle hjemmeside og klik på Tilmeld dig og download. Softwaren understøtter Windows 7 eller nyere (x64), Ubuntu 18.04, macOS 10.9+ og CudoOS.
  2. Opret en konto, eller hvis du allerede har et login ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode.
  3. Fortsæt med at indtaste dit navn og brugernavn, der vises i Cudo-portalen og i Cudo Miner-applikationen. Klik på Gem for at fortsætte.
  4. Bekræft din e-mail og log ind for at downloade softwaren.
  5. På den indbyggede skærm skal du vælge den indstilling, du gerne vil komme i gang med. Du kan vælge at aktivere tredjepartsminearbejdere til at downloade minearbejdere med lukket kilde. Virksomheden advarer dog om, at selvom de gør deres bedste for at sikre, at de er sikre, er de ikke ansvarlige for eventuelle problemer, der kan skyldes dem.
  6. Indstillinger-fanen giver brugerne mulighed for at gå tilbage og ændre enhver indstilling fra indbyggingsskærmen.
  7. Klik derefter på aktiver, og softwaren benchmarker. Dette kan tage op til fem minutter, så læn dig tilbage og slapp af.
  8. Brugere finder enhedsmenuen nyttig. Det udvides for hver enhed til at vise installerede drivere og hardware, benchmark-resultater, nuværende minestatus og GPU-sundhedsdata inklusive temperatur og watt.
  9. Fanen Transaktioner, der findes i webkonsollen, giver brugerne mulighed for at hæve penge. Man kan vælge deres udbetalingsmønt i indstillingsmenuen. Udbetalingsprocessen er let, og alt hvad man skal gøre er at klikke på hæve midler og indtaste deres tegnebog-adresse.
  10. Platformen giver også brugere mulighed for at tjene mere ved at henvise venner.

MultiMiner

MinerGate

Denne er et MinerGate-alternativ for nybegyndere, dem der er helt nye i begrebet kryptokurver. Hvis du falder ind i denne gruppe, kan minedrift Bitcoin alene være lidt skræmmende. Det faktum, at størstedelen af ​​de minedrift, der er tilgængelige i dag, er kommandolinjebaseret, gør tingene lidt vanskelige.

MultiMiner er en af ​​de mest brugervenlige Bitcoin-minesoftware. Det er en desktopapplikation, der kan prale af et imponerende udvalg af funktioner. Den er tilgængelig til alle populære pc-operativsystemer, herunder Windows, Mac OS X og Linux.

Softwaren giver brugerne mulighed for at skifte mellem forskellige mineapparater, dvs. ASIC’er og FPGA’er på forskellige kryptovalutaer som BTC og LTC uden problemer. Softwaren bruger den underliggende minedriftmotor til at opdage tilgængelig minedrifthardware og lader brugeren vælge de kryptomønter, de gerne vil udvinde.

Softwaren har også mange avancerede funktioner såsom evnen til at fjernovervåge og kontrollere andre MultiMiner-rigge og også automatisk detektion af netværksenheder.

At være et open source-projekt, er softwaren kompatibel med mange minedele, herunder HashBuster Micro, Block Erupter og BFL / Bitforce.

Skat Minearbejder

Det HoneyMiner er en mere rentabel tilgang til minedrift af kryptokurver i stedet for at bruge en hel masse, men ved simpelthen at bruge enhver pc med en rimelig processor eller GPU-effekt.

For at starte minedrift kan brugerne nemt downloade og få adgang til den sofistikerede minesoftware, der er bygget af Stax Digital, der er ejere af HoneyMiner-platformen..

Minesoftwaren er nu tilgængelig for Windows og MAC-brugere.

Det tager kun et øjeblik at indstille kryptovaluta-minedrift. Alt, hvad der er brug for, er en gyldig e-mail-adresse, og der genereres automatisk en adgangskode, så brugeren kan starte minedrift.

Hvad mere er, platformen eliminerer processen med at finde ud af de mest rentable kryptokurver, der skal udvindes til enhver tid. Softwaren identificerer det for sig selv og justerer sig fortjeneste ved at deltage i blockchain-udviklingen.

Miner, der blev udvundet, var konfigureret til at blive konverteret til bitcoin, hvilket garanterede en stigning i brugerbalance dag for dag. Denne platform vil ikke kun gavne dem, der er i minedrift for første gang, med HoneyMiner Pro er etablerede minearbejdere også i stand til at bruge denne platform til at minde mere rentabelt.

Brug for at vide, hvor meget fortjeneste du kan få over tid med minedrift med HoneyMiner? Klik her.

NiceHash

NiceHash er en af ​​de største cloud-minedriftmarkeder. Det er her, hvor brugere handler deres computerkraft til minearbejdere, der ønsker at oprette kryptokurver. De tillader også brugere at mine selv ved hjælp af en hvilken som helst hashing-algoritme. NiceHash opkræver et gebyr på 3%, og minearbejdere får deres udbetalinger i Bitcoin. Klik her for mere information om, hvordan du kommer i gang.

I slutningen af ​​2017 bekræftede NiceHash, at de var hacket. I alt 4.736 bitcoins, der på det tidspunkt var mere end $ 74 millioner, gik tabt i angrebet.

NiceHash var hurtig med at bekræfte begivenheden og informerede også offentligheden om den hurtige handling, de tog for at undersøge hændelsen.

Ting er siden vendt tilbage til normal med NiceHash, der sorterer alle deres brugere og har implementeret stærkere foranstaltninger for at forhindre fremtidige angreb.

MiningPoolHub

MiningPoolHub er en multi-pool minedriftsplatform, der har det automatiske handelssystem, der automatisk konverterer dine udvindede kryptokurver til en anden til udbetalingsformål. Det betyder, at du f.eks. Kan udvide Litecoin og blive betalt i Ethereum. Der er en hel masse kryptovalutaer, der kan udvindes på MiningPoolHub-platformen. Besøg MiningPoolHub officiel hjemmeside at vide mere og processen med at komme i gang. Dette er et af de ældste og mest respektable websteder.

Kryptex

Dette er et sted at sælge din computers processorkraft. Kryptex miner kryptokurver og betaler dig i bitcoins eller virkelige penge. De har gjort tingene ret enkle, alt hvad du skal gøre er at sætte Kryptex på arbejde, og du får betalt. Hvad du tjener på Kryptex afhænger af processorkraften på din computerhardware. Du kan besøge Kryptex-websted at komme i gang.

Winminer

Vi lavede en gennemgang af Winminer i denne artikel: Top 3 bedste brugervenlige alternativer til NiceHash, du vil måske tjekke det ud.

WinMiner gør brug af din ubrugte computerkraft og gør det til kontanter. Det får din pc til at arbejde 100% af tiden i stedet for at være 90% inaktiv. Den brugervenlige applikation kræver bare, at du sætter din pc på, og den gør resten alene. Ligesom Airbnb er for husejere, genererer Winminer indtægter til computerejere. Klik her at vide mere.

Prohashing

Prohashing er en multipool-krypteringsplatform med god udbetaling. Du kan bruge Prohashing til at udvinde flere scrypt-mønter baseret på rentabilitet. De tager minedrift videre ved at fusionere minedrift på samme tid for at øge overskuddet. Scrypt-minedrift er i øjeblikket en minedrift med høj rentabilitet med marginer højere end shaa256, og Prohashing ser ud til at klare sig godt i denne henseende. Du kan besøg deres side at vide mere.

Coinimp

Coinimp er en JavaScript-programminearbejder, der bruges til at udvinde Monero (en kryptovaluta). Dette script kan let integreres i et websted / en side, dette giver brugere / besøgende til dit websted mine Monero (XMR) i deres browsere til dig, mens de søger, læser en artikel eller streamer en video. Dette er et glimrende alternativ til at placere annoncer overalt på siden, der distraherer brugerne oftest. Du tjener for hver ressource, du lægger på dit websted med deres CPU-styrke. For mere information, besøg her.

Crypto-loot

Crypto-loot er et andet JavaScript-program til dit websted. Minearbejderen giver dig mulighed for at integrere en Monero (XMR) minearbejder på dit websted. Den har ingen grænseflade til sin egen. Det er en god praksis at underrette dine brugere om, hvad der sker, når de er på din side. Besøg deres officiel hjemmeside at vide om Crypto-loot.

P2pool

P2pool er en decentral Bitcoin-minedrift. Det fungerer ved at oprette et peer-to-peer-netværk af minearbejdere. Brugere har mulighed for at vælge, om de vil udvinde på en privat eller offentlig knude. Gebyrer, der skal betales, afhænger af en valgt node af minearbejderen, og transaktionsgebyret på denne platform deles. En liste over offentlige P2pool-noder kan findes her: http://p2pool.co/.

Gridcash

Gridcash tilbyder en cryptocurrency-minetjeneste til webstedsejere, der konverterer besøgende til minearbejdere via deres webbrowser. Webstedejere tjener en indkomst, så længe de besøgende forbliver på siden. I tre nemme trin er du indstillet til at begynde at lave nogle kryptokurver. Klik her at komme i gang.

MegaMiner

MegaMiner er en automatisk algoritme og pool-skiftning af minesoftwareprogram, der er baseret på multipool minearbejder med forskellige funktioner. MegaMiner er en windows minearbejder; det er ikke tilgængeligt for andre brugere med andre operativsystemer på nuværende tidspunkt. Du kan se kravene til at køre dette program på dette tråd på Bitcointalk. Minearbejderen kan downloades fra deres GitHub-side.

MultiPoolMiner

MultiPoolMiner er en skærm til krypto-minedrift i realtid for at finde rentable maskiner. MultiPoolMiner giver dig adgang til at styre enhver minearbejder, der er tilgængelig via kommandolinjen. MultiPoolMiner er en smart-minedrift-pool med flere kryptokurrency, der hjælper brugere med at udvinde over 30 kryptokurver. Download MultiPoolMiner fra GitHub.

Afsluttende tanker

Nu hvor du er opmærksom på alle de tilgængelige muligheder derude, er det op til dig at træffe en beslutning. Sørg dog for, at du vælger en af ​​minearbejderne ovenfor og ikke mere, da dette kan overvælde din maskine. Sørg også for, at din maskine er af høj standard for at undgå skader, og sørg for, at du tjener mere.

Endelig overvej dine tilbagetrækningsmuligheder under minedrift. Du vil ikke mine, og dine mønter nytter ikke. Essensen er at udvinde og konvertere dem til ægte kontanter, der kan bruges, medmindre du vil købe en vare online med dine minede mønter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner