Τι είναι το Enjin Coin (ENJ); Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Νόμισμα Enjin στοχεύει να είναι το έξυπνο κρυπτογράφηση για τους παίκτες. Υπήρξαν αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν επικεντρωμένες στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, τις οποίες οι περισσότερες προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς. ο Έργο Enjin έχει αποδειχθεί επομένως πολύτιμη συμβολή στο Minecraft πλατφόρμα. Ωστόσο, η Enjin είναι κάτι περισσότερο από το Enjin Coin. Πρόκειται για μια λύση βασισμένη σε blockchain που βοηθά στην επίλυση πολλών μακροπρόθεσμων ζητημάτων που σχετίζονται με ψηφιακά / εικονικά προϊόντα.

Τι είναι το Enjin Coin?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ιδέα δεν είναι εντελώς νέα. προορίζεται να χρησιμεύσει ως ένα δημοφιλές κρυπτογράφηση μεταξύ πολλών πλατφορμών παιχνιδιών που το εφαρμόζει, φέρνοντας τη φορητότητα καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς εικονικών αγαθών και ψηφιακών στοιχείων μεταξύ των πλατφορμών παιχνιδιών.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η Enjin Coin έχει την τεράστια κοινοτική υποστήριξη που τους βοήθησε να αποκτήσουν υιοθέτηση στην αγορά. Η μάρκα Enjin είναι επίσης μια πολύ γνωστή μάρκα μεταξύ των προγραμματιστών παιχνιδιών και των παικτών σε όλο τον κόσμο που διαχειρίζεται την πλατφόρμα μέσω της Enjin.

Το Enjin Coin είναι ένα διακριτικό που βασίζεται στο Ethereum Blockchain. Μπορεί να περιγραφεί ως ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικούς ιστότοπους και διαδικτυακές πλατφόρμες παιχνιδιών. Μπορεί επίσης να μετατραπεί εύκολα σε άλλα ψηφιακά αντικείμενα όπως αντικείμενα παιχνιδιού ή χρυσό εντός παιχνιδιού.

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη που συνοδεύουν τη χρήση του Enjin Coin, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν το διακομιστή Minecraft. Εκτός από τη μείωση του κόστους λειτουργίας του διακομιστή σας, η Enjin σχεδιάζει να εξαλείψει την απάτη, να μειώσει τα τέλη και επίσης να χάσει χρόνο για την καταπολέμηση των αντιστροφών χρέωσης.

Τα οφέλη δεν είναι μόνο για όσους εκτελούν διακομιστές. εξαπλώνεται επίσης στους παίκτες. Παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια σας ανταμείβεται με πραγματικά χρήματα. Οι χρυσοί / ανταμοιβές σας που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών μπορούν να μετατραπούν σε κέρματα Enjin και να χρησιμοποιηθούν για άλλα παιχνίδια που το υποστηρίζουν.

Enjin Coin Use case

Αν και το Enjin Coin πρόκειται να είναι η γέφυρα μεταξύ διαφόρων πλατφορμών παιχνιδιών, η θήκη χρήσης είναι περιορισμένη. Η δημοτικότητα του νομίσματος εξαρτάται από το πότε οι μεγάλοι προγραμματιστές αποφασίζουν να εφαρμόσουν αυτό το cryptocurrency στην πλατφόρμα τους. Από την πλευρά των προγραμματιστών, η ενσωμάτωση αυτού θα επιτρέψει την πραγματική ιδιοκτησία αντικειμένων, την αξία ποιότητας κτιρίου και πολλά άλλα.

Το πορτοφόλι Enjin

Αυτό είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin, Ethereum, Litecoin και ERC20 που έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, ασφαλή και απλή διαχείριση νομισμάτων. ο Πορτοφόλι Enjin είναι το βασικό μέρος του οικοσυστήματος Enjin.

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι για να αποθηκεύσουν τα εικονικά τους αντικείμενα, τα κέρματα Enjin και τα προσαρμοσμένα κουπόνια. Επειδή τα περιουσιακά στοιχεία του παίκτη θα μπορούσαν να αξίζουν εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια, η ομάδα έπρεπε να διασφαλίσει ότι το έξυπνο πορτοφόλι Enjin ήταν όσο πιο ασφαλές θα μπορούσε.

Σε αντίθεση με άλλα πορτοφόλια, το Έξυπνο πορτοφόλι Enjin έχει την επιλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων για υποστηριζόμενες συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν τα πορτοφόλια τους με τα δάχτυλά τους αντί για κωδικούς πρόσβασης.

Πού να αγοράσετε μάρκες ENJ?

Εκτός από το Enjin Coin (ENJ) διακριτικά που είναι το κρυπτογράφηση για το οικοσύστημα τυχερών παιχνιδιών, γίνεται επίσης διαπραγμάτευση στις ανταλλαγές με άλλα κρυπτονομίσματα όπως το BTC, ETH, BNT, QASH, και USDT.

Οι μάρκες ENJ διαπραγματεύονται στις ακόλουθες ανταλλαγές:

Πρέπει να διαθέτετε κάποια ποσότητα κρυπτονομισμάτων που αναφέρθηκαν προηγουμένως για να ανταλλάξετε τα διακριτικά ENJ σε οποιοδήποτε από τα χρηματιστήρια που αναφέρονται. Όταν έχετε το δικό σας ENJ μάρκες, μπορείτε να το στείλετε στο Enjin Wallet σας μετά.

Άλλα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων τρίτων μερών που υποστηρίζουν ENJ Tokens

Εκτός από την αποθήκευση των κωδικών ENJ στο Πορτοφόλι Enjin, που είναι η καλύτερη επιλογή σας, μπορείτε επίσης να τα μεταφέρετε σε MyEtherWallet. Για να εμφανίσετε τα διακριτικά ENJ, έχετε μετακινηθεί προς τα κάτω στο “Υπόλοιπα κουπονιώνΚαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Προσθήκη προσαρμοσμένου κουπονιούΚουμπί. Θα πρέπει να εισαγάγετε το Διεύθυνση διακριτικού, Σύμβολο κουπονιού, και Δεκαδικά παραμέτρους για το διακριτικό ENJ στο διάλογο που εμφανίζεται.

Κοινόμι υποστηρίζει επίσης ENJ και άλλες Διακριτικά ERC20. Ακολουθηστε αυτά τα βήματα, και θα πρέπει να προσθέσετε τα διακριτικά ENJ με τον ίδιο τρόπο.

Ομάδα και Σύμβουλοι Enjin Coin

Η ομάδα έχει αποδείξει εμπειρογνώμονες που έχουν σε βάθος γνώση κρυπτονομισματα, ανάπτυξη λογισμικού, καθώς και μάρκετινγκ και επιχειρήσεις. Έχουν επίσης αναφερθεί ως ένας από τους επιχειρηματικούς συμβούλους τους Anthony Diiorio, που είναι ο συνιδρυτής του Ethereum.

Οδικός χάρτης

Η ομάδα Enjin έχει πολλά μανίκια. Η πιο συναρπαστική εξέλιξη για το μέλλον είναι η συνεργασία με την Efinity. Το δίκτυο Efinity προορίζεται για την Enjin, όπως το Lightning Network για το Bitcoin. Η πλατφόρμα Enjin θα μπορεί να κλιμακώσει εκατομμύρια χρήστες και να προσφέρει επίσης υψηλή ταχύτητα με σχεδόν μηδενικό κόστος συναλλαγής. Σε αυτήν την περίπτωση, το Efinity μπορεί να θεωρηθεί ως πλαίσιο για τους προγραμματιστές για τη δημιουργία παιχνιδιών που είναι αποκεντρωμένα.

Ο EnjinX Blockchain explorer είναι επίσης μέρος του σχεδίου. Αυτός θα είναι ένας εξερευνητής που βασίζεται στον ιστό και θα χειρίζεται πολλές μπλοκ αλυσίδων. Θα επιτρέψει επίσης την περιήγηση των στοιχείων του παιχνιδιού ENJ στο μέλλον.

συμπέρασμα

Το Enjin Coin είναι έτοιμο να διαταράξει τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Με αυτήν την εφεύρεση, το παιχνίδι δεν θα είναι απλώς διασκεδαστικό, αλλά μια δραστηριότητα που κερδίζει κάποιο δευτερεύον εισόδημα. Θα επιτρέψει επίσης στους προγραμματιστές παιχνιδιών να είναι πιο δημιουργικοί και να εξερευνήσουν ένα νέο όριο στο gaming μέσω του blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner