Kuinka käydä kauppaa ikuisten swapien kanssa OKEx: llä

Vaiheittainen opetus cryptocurrency ikuisten vaihtosopimusten kaupankäyntiin OKEx: llä

Jatkuvat swapit, kuten futuurit ja optiot, ovat johdannaisia, jotka seuraavat kohde-etuuden hintaa. Vaikka ikuiset vaihtosopimukset toimivat kuten futuurit, niillä ei ole voimassaolon päättymispäiviä, mikä tarkoittaa, että ostajien ja myyjien sallitaan hypoteettisesti pitää positiosi auki "ikuisesti" niin kauan kuin heidän tilillään on riittävästi marginaalia heidän kattamiseen.

Hintojen lähentymismekanismi on toinen pääero ikuisten swapien ja futuurisopimusten välillä. Ilman ensimmäistä toimituspäivää rahoitushintamekanismia käytetään hintojen lähentymisen toteuttamiseen säännöllisin väliajoin (kahdeksan tunnin välein). Rahoitusosuus on palkkio, joka vaihdetaan sopimuksen pitkien ja lyhyiden osapuolten välillä markkinoiden liikkeistä riippuen ja jonka tarkoituksena on pitää sopimushinta yhdenmukaisena kohde-etuuden spot-hinnan kanssa.

OKEx perpetual swap on virtuaalinen johdannaistuote, jossa jokaisen swap-sopimuksen nimellisarvo on 100 dollaria ja se suoritetaan digitaalisissa valuutoissa, kuten Bitcoin ja USDT (kolikoilla ja USDT-marginaaleilla). Jos haluat käydä kauppaa kryptovaluutan ikuisilla vaihdoilla OKExillä, tämä opetusohjelma auttaa sinua pääsemään alkuun.

Vaihe 1: Siirry ikuisen vaihdon osioon

Käy OKEx-kotisivulla ja siirry kohtaan Käydä kauppaa ylävalikossa nähdäksesi käytettävissä olevat markkinat. Vie hiiri "Jatkuva" ja napsauta Perus avataksesi perpetual swaps -hallintapaneelin. Perusversio tarjoaa hyvän lähtökohdan aloittelijoille, mutta jos olet kokenut kauppias, voit napsauttaa Pitkälle kehittynyt kattavampaan kojelautaan.

Vaihe 2: Siirrä varoja swap-tilillesi

Jatkuva swap-tilisi on rahoitettava, ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin. Jos sinulla ei ole saldoa ikuisessa swap-tilissäsi, napsauta Siirtää (joko swap-kaupankäynnin hallintapaneelista tai avattavasta ”Varat” -luettelosta ylävalikossa) siirtääksesi varoja tilien välillä.

Jos OKEx-tililläsi ei ole salausvaroja, voit joko ostaa salauksen tai oppia salauksen tallettamisen OKEx: lle salauksen kaupankäynnin aloittelijan oppaamme avulla..

Kun tililläsi on salausresursseja, voit käyttää "Siirtää" toiminto, kuten alla on esitetty, siirtää kolikoita tai rahakkeita "Rahoitustili" sinun "Jatkuva vaihtotili" kaupankäynnin aloittamiseksi. Kun olet valinnut kolikon tai rahakkeen ja kirjoittanut haluamasi summan siirrettäväksi, napsauta Vahvistaa.

Vaihe 3: Valitse pysyvä vaihtosopimus kauppaa varten

Avaamisen jälkeen joko "Perus" tai "Pitkälle kehittynyt" ikuinen swap-kaupankäynnin paneeli, sinun on ensin valittava sivun yläosassa oleva marginaalityyppi – ts., Kolikko Margined Perpetual valuutanvaihtosopimuksille, jotka suoritetaan taustalla olevassa digitaalisessa valuutassa tai USDT Margined Perpetual USDT: ssä maksettujen swapien osalta.

Kun olet valinnut marginaalityypin, voit valita kaupankäyntiparin käyttämällä sivun yläosassa olevia suodattimia (ts., Kaikki kaikille käytettävissä oleville kauppapareille, Yläosa suosituimmille kaupankäyntiparille, DeFi parien kaupankäyntiin DeFi-rahakkeilla, Varastointi – parit, joissa on hajautetut säilytysrahat, tai – Alts kaupankäynnissä parien kanssa altcoineilla).

Tässä opetusohjelmassa valitsemme kolikoilla marginaalisen ikuisen vaihtosopimuksen, joka on merkitty "BTCUSD PERP" Esimerkiksi. Tässä ikuisessa swap-sopimuksessa BTC on toimitusvaluutta ja USD on swap-sopimuksen hintayksikkö.

Vaihe 4: Valitse vipuvaikutustyyppi vaihtokauppaa varten

Rahoitettuasi vaihtotilisi voit valita marginaalitilan (joko Kiinteä tai Ylittää) ja valitse haluamasi vipukerroin. Jos valitset Kiinteän marginaalin tilan, marginaali pysyy samana hintavaihteluista riippumatta, kun taas se vaihtelee hinnan mukaan, jos valitset Ristimarginaalitila.

Kiinteä marginaali kohdistaa kaupalle määrätyn määrän marginaalia, etkä voi koskaan menettää enempää, kun taas rajat ylittävä tila yrittää käyttää mitä tahansa vapaata marginaalia tililläsi ja muuttuu jatkuvasti.

Voit oppia lisää lukemalla oppaamme marginaalikaupasta OKEx: ssä.

Vaihe 5: Anna tilaustiedot ja suorita

Kun olet valinnut marginaalin tyypin ja vipukertoimen, voit syöttää haluamasi "Tilaustapa," "Hinta" ja "Määrä" kauppaa varten. Jos haluat suorittaa tilauksesi mahdollisimman pian, voit napsauttaa BBO (eli paras tarjous).

Kun olet kirjoittanut tilaustiedot, voit napsauttaa Avaa pitkä tehdä pitkä sopimus (eli ostaa BTC) tai napsauttaa Avaa lyhyt jos haluat aloittaa lyhyen position (eli myydä BTC: tä).

Voit esimerkiksi asettaa 11 030 USD: n rajatoimeksiannon ja avata pitkän position kohteelle "BTCUSD PERP" haluamasi BTC-määrän kanssa.

Vaihe 6: (Valinnainen) Määritä tilaus TP / SL: llä

Ennen kuin napsautat Avaa pitkä aloittaaksesi pitkän sijaintisi, voit myös valita "Tilaustapa" käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Yksi kehittyneemmistä tilaustyypeistä on pysäytysjärjestys ehdollisilla parametreilla.

Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näkyy, kun käytät tätä tilaustyyppiä, sinulla on mahdollisuus antaa edellytykset voiton ottamiselle ja tappion pysäyttämiselle. Kun olet syöttänyt haluamasi parametrit, napsauta OK edetä.

Lisätietoja on oppaassamme siitä, miten stop-tilaukset toimivat.

Vaihe 7: Tarkista avoin sijainti

Kun kauppa on suoritettu, voit tarkistaa sijaintisi tilan napsauttamalla Avaa positiot välilehti kaupankäynnin kotisivun alaosassa. Tässä osassa on hyödyllisiä tietoja, kuten "Keskim. Hinta," "Selvityshinta," "Realisoitumaton P&L" ja niin edelleen.

Vaihe 8: (Valinnainen) Sulje sijaintisi

Jos haluat tasata tai sulkea avoimen sijaintisi, voit tehdä sen napsauttamalla kiinni että "Avaa positiot" välilehti.

Avoimet tilaukset ovat markkinoilla täyttämättömiä toimeksiantoja, jotka odottavat toteutusta. Toisaalta avoimet positiot ovat toteutettuja kauppoja. Jos sinulla on avoin lyhyt positio BTC: ssä, voit sulkea sen ostamalla takaisin BTC: n. Jos sinulla on avoin pitkä positio BTC: ssä, voit sulkea sen myymällä pitkän position.

Perpetual swap -kaupankäyntitiedot ja -oppaat OKEx: ssä

OKEx tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​resursseja ikuisten vaihtosopimusten ymmärtämiseen. Voit napsauttaa Tiedot ikuisen swap-kaupankäynnin hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa ja tarkastele positioiden taso-opasta, selvitystilahistoriaa, rahoitusosuuksia ja muuta.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner