2020: Salauspuolikkaan vuosi

Oletko valmis johonkin tämän vuoden odotetuimmista tapahtumista salaustilassa? Bitcoinin puolittaminen on vain yhden kuukauden päässä! Muistin päivittämiseksi tässä on nopea yhteenveto tämän neljän vuoden välein tapahtuvan tapahtuman historiasta, vaikutuksista ja tavoista käydä kauppaa..

Bitcoinin maailmanlaajuinen tarjonta

Siitä hetkestä lähtien, kun Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin, on vain 21 miljoonaa bitcoinia, jotka voidaan avata yhteensä. Siksi Bitcoin on deflaatiovarallisuus, joka on vastakohta fiat-valuutalle.

Bitcoinin maailmanlaajuinen tarjonta tulee kaivostoiminnasta, jossa kaivostyöläiset validoivat bitcoin-tapahtumarekisterit ratkaisemalla monimutkaisia ​​matematiikkakysymyksiä. Kun se on tehty, bitcoin-kaivostyöläiset voivat saada bitcoin-palkintoja.

Aikaisin aikoina kaivostyöläiset voivat saada 50 uutta bitcoinia joka kerta, kun he ovat onnistuneesti luoneet lohkon. Uusien bitcoinien valmistus kestää noin 10 minuuttia. Tällä hetkellä BTC: n kokonaismäärä on noin 18 miljoonaa. Noin 86% Bitcoineista on lyöty jo. Palkinto on kuitenkin tällä hetkellä 12,5 BTC, johtuen tapahtumasta nimeltä Bitcoin Halving.

Mikä on Bitcoin Haling?

Bitcoinin puolittaminen on tapahtuma, joka vähentää kaivostyöläisten bitcoin-palkintojen määrän puoleen. Se tapahtuu, kun 210 000 lohkoa luodaan, mikä kestää noin neljä vuotta. Aiemmin oli kaksi bitcoin-halvausta. Jokaisen puolittamisen jälkeen kaivostyöläiset saivat 50% vähemmän bitcoinia joka kerta, kun he tuottivat lohkon.

Lähde: OKEx

Noudattamalla yllä olevan kaavion mallia näet, että bitcoineja valmistetaan vähemmän ajan myötä. Päivän lopussa, kun 21 miljoonaa bitcoinia on vapautettu (todennäköisesti vuonna 2140), bitcoinin koko tarjonta hyödynnetään. Siksi bitcoinien deflaatio aiheuttaa niukkuutta ja tekee bitcoinista arvokkaamman.

Kuinka Bitcoin Haling vaikuttaa BTC-hintaan?

Bitcoinin puolittaminen on välttämätön tapahtuma kauppiaille, koska historia on osoittanut, että molempia puolittamistapahtumia aiemmin seurasi merkittävä bitcoin-hintojen nousu. Katso BTC-hinnan historiallisia tilastoja:

Ensimmäinen Bitcoin Haling vuonna 2012

Puolittaispäivä: 12,35 dollaria

1 vuosi myöhemmin: 1100 dollaria

Toinen Bitcoin Haling vuonna 2016

Puolittaa päivä: 650,63 dollaria

1 vuosi myöhemmin: 2634,17 dollaria

1,5 vuotta myöhemmin: 20000 dollaria

Jotta voisit ymmärtää Bitcoinin hintojen nousun syyn, sinun on tiedettävä, että kysynnän ja lain kysyntä vaikuttaa voimakkaasti bitcoinin hintaan. Kun Bitcoinin puolittuminen tapahtuu, kaivostyöläiset saavat vähemmän bitcoin-palkkioita. Siten määrä, jonka he voivat myydä markkinoille, vähenee. Kun tarjonta on vähentynyt, kun kysyntä kasvaa tai pysyy samana, omaisuuden hinta nousee.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoinin puolittamiseen

Saako BTC-hinta toisen kaikkien aikojen korkeimman? Tämä kysymys on herättänyt keskusteluja salausyhteisön keskuudessa, varsinkin kun maailmanlaajuisen pandemian aiheuttama viimeaikainen takaisku salaus- ja maailmantalouden markkinoilla. Jos et ole varma, onko oikea aika ostaa bitcoineja, voit kokeilla futuureja tai optiokauppaa, mikä ei vaadi omaisuuden hallussapitoa. Voit ansaita voittoa spekuloimalla bitcoinin hinnanmuutosta.

Sisään futuurikauppa, jos odotat Bitcoinin hinnan nousua, voit syöttää pitkän kannan. Jos odotat bitcoin-hinnan laskua, voit kirjoittaa lyhyen sijainnin. Tarjoamme jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen, jotta voit myös kertoa voittosi.

Voit myös harkita optiokauppa, suosittu suojaus- ja arbitraasityökalu ammattimaisille kauppiaille. Kun uskot bitcoinin hinnan nousevan, osta osto-optio. Päinvastoin, jos arvelet hinnan laskevan, osta myyntioptio. Jos tunnet olevasi hieman hämmentynyt, meidän Asetusten löytäminen -sivu opastaa sinua erilaisilla optiokaupan strategioilla, jotka vastaavat tarpeitasi ja riski-asetuksiasi.

Lisää tulevia puolittamistapahtumia

2020 on salauksen puolittamisen vuosi, lukuun ottamatta BTC: n puolittamista maaliskuussa, on tulossa lisää salauksen puolittamista, mukaan lukien Bitcoin Cash (BCH) huhtikuussa, Dash (DASH) toukokuussa, Zcoin (XZC) syyskuussa ja Zcash (ZEC) lokakuussa.

Emme voi odottaa, kuinka kaikki nämä tapahtumat menestyvät, ja toivottavasti siitä tulee hedelmällinen vuosi teille kaikille. Sillä välin ilmoita meille ajatuksesi tästä aiheesta ja jätä kommenttisi alla olevaan twiittiin!

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner