Top 10 virksomheder, der accepterer Bitcoin som betalingsmetode

Bitcoin er den største og blot den mest kendte digitale valuta. Faktisk tager det kontrol over den nuværende kryptokurrencymarked. Du tager ikke forkert at sige, at før kryptokurrency overtager de finansielle transaktioner over hele kloden. De stillede spørgsmål er dog to; “der accepterer Bitcoins?”Eller blot“hvor kan man bruge bitcoins?”Denne artikel er en liste over de top 10 virksomheder, der accepterer Bitcoin. Lær, hvor du kan bruge dine dyrebare Bitcoins, og hvad kan du få med dem.

Virksomheder, der accepterer Bitcoin

Der er den forkerte opfattelse blandt mange af os, at vi ser bitcoin som en vare på trods af at det er en valuta. Hovedårsagen til det er, at der ikke er meget kendskab til de forskellige virksomheder og virksomheder, der accepterer bitcoin som betalingsmetode.

virksomheder, der accepterer bitcoin

Svaret på denne opfattelse er forkert, da mange virksomheder accepterer kryptokurrency som deres legitime form for midler.

Derfor, hvis du er en af ​​dem, der spørger “hvem eller hvor” -spørgsmålet om bitcoin, så er jeg ganske sikker på, at dette er det indlæg, du har ledt efter.

Nedenfor er de bedste virksomheder over hele kloden, der accepterer Bitcoin som betalingsmetode:

1. Overstock.com

Overstock er en forhandlerbutik og en af ​​de store online virksomheder, der har accepteret bitcoin siden januar 2014 som betalingsmetode. Kunder har lov til at bruge bitcoins til at købe forskellige varer fra hjemmeprodukter, tøj, babyartikler, møbler og mange andre.

Virksomheden sælger også store billetartikler alt sammen til lavere priser på grund af overlager. Over tid har Overstock udviklet sig, og i øjeblikket accepterer den sammen med Bitcoin andre vigtige valutaer, der inkluderer Litecoin, Moreno, bitcoin cash og Ethereum.

For at bruge en valuta på overstock vælger du blot din bedst egnede krypto for at gennemføre købet. Systemet konverterer derefter din valuta til bitcoins, der afslutter købet.

2. EGifter

EGifter er en af ​​verdens berømte gavekortwebsite-mobilapp, der giver brugerne mulighed for at købe gavekort til forskellige steder som Sephora, Amazon, Kohl og Home Depot.

Derefter arbejder EGifter sammen med Coinbase som en Bitcoin-partner. Det bedste her er, at brugere kan bruge bitcoins til at købe gavekort til de steder, der ikke accepterer bitcoins direkte.

3. Newegg

Her er gode nyheder for gadget freak folkens! Newegg er blandt de mest rigelige gadgetforhandlere over hele verden, der accepterer bitcoin som betalingsmetode.

Newegg arbejder med Bitpay som en betalingsbehandlingspartner for den digitale valuta. For at købe noget fra Newegg ved hjælp af Bitcoin, skal du bare vælge Bitcoin under betalingsmetoderne og udføre trinene videre. Webstedet accepterer bitcoin til køb som forudbestillede abonnementsordrer, opkaldsordrer og markedspladsartikler.

4. Microsoft

Sent i december 2014 blev Microsoft et af de virksomheder, der accepterede bitcoin som en af ​​deres accepterede betalingsmetode. Du kan deponere midler ved hjælp af bitcoin i en Microsoft konto, der kun kan bruges til at købe film, spil og apps i Xbox-butikker og Windows – intet fra Microsofts onlinebutik.

Bemærk, at alle Microsoft bitcoin-indskud refunderes ikke.

5. Expedia

Expedia.dk gik sammen med Coinbase for at tilføje kryptobetalingsmetoden til verdens største online rejsebureaubureau. Som et resultat har brugere siden juni 2014 brugt bitcoins til at reservere deres hotel.

Bemærk dog, at bitcoin-betaling kun accepteres for hotelreservationer i øjeblikket – virksomheden har stadig til formål at udvide den til andre betalinger som aktiviteter, flyvninger og mange flere.

6. PayPal

PayPal, som du måske ved, giver en sikker online platform til e-handelstransaktioner. PayPal accepterer bitcoin som en af ​​sine betalingsmetoder og kører gennem betalingsprocessorer som Coinbase, GoCoin og BitPay for BTC.

Deres nylige partnerskab med Braintree har gjort det muligt for millioner af brugere at købe, sælge og overføre deres midler ved hjælp af bitcoin. E-handelsbetalingsgiganten planlægger også at tilføje Ethereum og andre kryptokurver i fremtiden.

7. Shopify

igennem Shopify, Du kan simpelthen oprette en personlig onlinebutik meget mere som du kunne så godt via andre platforme som Etsy og eBay.

I begyndelsen af ​​2013 trådte Shopify ud som en af ​​de populære virksomheder til at acceptere bitcoin. Som i Paypals kryptoplaner tillader de muligvis også andre valutaer til betaling.

8. Virgin Galactic

Virgin Galactic er et kommercielt flyselskab, der ejes af Sir Richard Branson – en iværksætter, der er hovedhjernen bag flere virksomheder som Virgin Airline og Virgin Mobile – alle virksomheder, der accepterer bitcoin.

Virgin Galactic accepterer bitcoin som betalingsmetode, og du kan derfor købe din billet til rumrejser via Bitcoin.

9. fad

Parabol netværk er en internetudbyder og satellit-tv-udbyder, der foretog sin første betaling af bitcoin tilbage i august 2014.

Dish-netværk er blandt de største kendte virksomheder, der har vedtaget bitcoin og er også den første abonnementsbaserede udbyder, der accepterer bitcoin.

Muligheder for kunder til at foretage betalinger er simpelthen enten på mydish.com for en engangsbetaling eller online ved hjælp af et betalingskort, kreditkort eller en bankkonto.

10. Wikipedia

Wikipedia, som vi alle ved, er en online open source encyklopædi. Men hvad de fleste ikke ved er, det accepterer også bitcoin som en betalingsmetode – takket være deres partnerskab med CoinJolt.

Afslutningsvis er det åbenlyst, at mange topvirksomheder over hele verden accepterer denne ændring – ved hjælp af bitcoin som betalingsmetode, hvor mange flere gør sig klar til at indarbejde metoden. Før eller senere vil hvert eneste online firma have bitcoin som betalingsmiddel, hvem ved det?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner