Viisi parasta turvakoodia, joihin sijoittaa – lausunto

Alla on viisi parasta turvakoodia, joilla henkilökohtaisesti uskon olevan eniten mahdollisuuksia likviditeettiin ja tulevaan kasvuun. Vastuuvapauslausekkeena olen tunnusomistaja kaikista alla luetelluista sijoituksista. Tästä artikkelista ei maksettu taloudellista korvausta. Tämä perustuu yksinomaan henkilökohtaiseen mielipiteeseeni.

# 5 – Lottery.com

Tämä oli yksi varhaisimmista STO: ista avaruudessa. Visio on kerätä miljardeja dollareita auttamaan maailman kiireellisimpien humanitaaristen tarpeiden ratkaisemisessa maailmanlaajuisten hyväntekeväisyysarpaiden avulla. He tarjoavat rahakkeen haltijoille 7%: n tulojen osuuden kaikesta lipunmyynnistä.

Joitakin merkittäviä sijoittajia tämän projektin takana ovat:

 • Pantera Capital – Joey Krug (sijoitusjohtaja).
 • Paraag Marathe (strategiajohtaja, EV 49, SF 49rs).
 • Bruce Gibney (Perustajarahasto, PayPalin alkusijoittaja).

Vaikuttava tässä projektissa on heidän nykyinen edistymisensä, joka sisältää:

 • Maailman suurin Yhdysvaltojen ja Pohjois-Amerikan arpajaispelien, mukaan lukien Google ja Amazon Alexa, arpajaisetulokset ja digitaalisen median alan tiedotustoimittaja.
 • Lottotulosten tarjoaja yli 30 maassa ympäri maailmaa.
 • Yhdysvalloissa Lottery.com on johtava mobiililottopelipalvelu, jolla on useita osavaltioiden hyväksyntöjä.

Tämän tunnuksen voi ostaa OpenFinance foorumi.

# 4 – tZERO

tZERO pyrkii rakentamaan säännellyn pörssin arvopapereiden ja digitaalisten arvopapereiden kaupankäynnille. He käyttävät aikaa kehittää tätä alustaa, koska he haluavat varmistaa, että ne ovat täysin lainmukaisia. Ajattele tZERO: ta Binance säänneltyjen suojaustunnusten joukosta.

Jos he onnistuvat ilmoitetussa tehtävässään, heistä tulee markkinajohtaja digitaalisen arvopaperien alueella. Täysin säännellyt institutionaaliset sijoittajat ja pankit voivat käyttää tätä alustaa kaikkiin vaihtotarpeisiinsa.

Olemme raportoineet tZERO: sta, mukaan lukien tuskallinen due diligence -prosessi, joka hidastaa alustan käynnistymistä. Täysin lainmukaisuus on myönteinen asia, ja mieluummin he ottavat asiat hitaasti varmistaakseen täydellisen noudattamisen ja laillisuuden.

Tämän tunnuksen voi ostaa suoraan tZERO foorumi.

# 3 – 22x rahasto

22X-rahasto sijoitti 30 ennakkotarkastettuun start-up -yritykseen, jotka olivat osa 500 Startups -vaiheen alkuvaiheen riskirahaston ja siemenkiihdyttimen ohjelmaa 22. 500 startupia on sijoittanut yli 1200 yritykseen, joitain näistä merkittävistä investoinneista ovat Udemy, Visual.ly, Canva, Twilio, talkdesk, & ipsy.

Kaikki 22X Fund -yhtiöt ovat osa erää 22 500 Startupista, jotka pidettiin San Franciscossa kesällä / syksyllä 2017. 500 Startups Acceleratorin hyväksymisaste on ~ 2%. Suurin osa on kerännyt aiempaa rahoitusta ja tuottaa tuloja.

Batch22 keskittyy FinTechiin (9 yritystä), Dataen (7 yritystä) ja Digital Healthiin (4 yritystä). Luettelo löytyy tässä.

Sijoittajat saavat rahakkeita 22X: ssä, mikä omistaa 2,5-10% kunkin 22X-kohdeyrityksen omasta pääomasta.

Tämän tunnuksen voi ostaa OpenFinance foorumi.

# 2 – Blockchain-pääoma

Tämä oli ensimmäinen suojaustunnus, joka aloitti vallankumouksen. BCAP-rahakkeet edustavat rahakkeita Blockchain Capitalin hallinnoimassa riskirahastossa.

Blockchain Capital ei todellakaan tarvitse mitään käyttöönottoa, kun on kyse blockchainista. Ne perustettiin vuonna 2013, ja niillä on merkittäviä sijoituksia kuten ABRA, Augur, Bancor, BitFuty, BitGo, Block.one, BlockStream, Coinbase, Ethereum, Harbor, Kraken, Ripple, Securitize, & Templum.

BCAP-tunnus käynnistettiin huhtikuussa 2017 ja keräsi 10 miljoonaa dollaria kuudessa tunnissa.

Kesäkuussa 2019 Coinbase Custody ilmoitti tukevansa BCAP-tunnusta. Tämän uutisen merkitystä ei voida aliarvioida, koska tämä on ensimmäinen suojaustunnus, jota Coinbase tukee.

Tämän tunnuksen voi ostaa OpenFinance foorumi.

# 1 – SpiceVC

Oma suosikkini on SpiceVC ja tätä tunnusta hallinnoi kokenut tiimi, joka on vahvasti mukana digitaalisessa arvopaperitilassa. He sijoittavat turvallisuustunnusten ja digitaalisten arvopapereiden tulevaisuuteen. Heidän merkittävin sijoitus on Securitizessa. Securitize on tunnuksen liikkeeseenlaskija, joka on osoittanut eniten vetovoimaa suojausvaltuuksien tokenointiin liittyen. He ovat suoraan merkinneet tai tarjonneet merkintöintipalveluja suurimmalle osalle tämän luettelon yrityksistä.

Muita merkittäviä SpiceVC: n sijoituksia ovat:

 • SAGA – Tuleva vakaa valuutta
 • Viipale – Kiinteistöjen merkintä
 • ROX – Kaupallisten kiinteistöjen tokenisaatio.
 • Archax – Digitaalinen arvopaperipörssi käynnistetään Lontoossa, Iso-Britanniassa.
 • Lottery.com – online-arpajaisten turvatunnus.
 • Bakkt – New Yorkin pörssin omistajien ICE: n perustama digitaalisen omaisuuden turva-alan yritys. Bakkt on yksi odotetuimmista pörsseistä kryptovaluutta-alueella, ja sillä on potentiaalia tuoda institutionaalisia sijoituksia Bitcoiniin ja kryptovaluuttaan.

Tämän tunnuksen voi ostaa OpenFinance foorumi.

Vastuuvapauslauseke:

Securities.io ei ole Yhdysvaltain Securities and Exchange Commissionin, FINRA: n tai minkään muun rahoituspalvelujen sääntelyviranomaisen lisensoima tai rekisteröimä. Erityisesti Securities.io ei ole FINRA-rekisteröimä välittäjäkauppias eikä tarjoa tai myy arvopapereita tai harjoita muuta välittäjätoimintaa. Mikään tällä verkkosivustolla ei ole minkään tietoturvan tarjousta, jakelua, pyytämistä tai markkinointia.

Securities.io ei myöskään ole pörssi, vaihtoehtoinen kaupankäyntijärjestelmä, escrow-agentti tai siirtoagentti. Securities.io ei tarjoa laki-, kirjanpito-, vero- tai sääntelyneuvontaa eikä pidä minkään käteisen, virtuaalivaluutan, suojaustunnuksen tai muun digitaalisen omaisuuden hallussa kolmannen osapuolen puolesta tai puolesta..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner