Litecoin – hopea Bitcoinin kultaan (osa I)

Abstrakti: Aiomme esitellä Litecoinin kolmessa artikkelissa, jotta lukijamme ymmärtäisivät Litecoinia kokonaisvaltaisesti. Tämän sarjan ensimmäinen osa kattaa Litecoinin sen kehityshistorian ja nykytilanteen näkökulmasta keskittyen pääasiassa tähän mennessä saavutettuihin virstanpylväisiin, työalgoritmiin, lohkopalkkion puolittamiseen, hintakehitykseen, kaivosalueen jakeluun, Github sitoutuu ja google-hakutrendiin.

Minä. Johdatus Litecoiniin (LTC)

Litecoinin (LTC tai Ł) loi entinen Googlen työntekijä Charlie Li, joka omistautui pyrkiessään täyttämään visionsa luoda kevyempi versio Bitcoinista (BTC). Teknisesti Litecoin muistuttaa melkein Bitcoin.

Liittyminen bitcoiniin, Litecoinin luominen ja siirto perustuu avoimeen lähdekoodiinsalausprotokolla eikä sitä hallinnoi mikään keskusviranomainen. Litecoin-verkon on tarkoitus tuottaa 84 miljoonaa litecoineja (LTC), joka on 4 kertaa niin monta rahayksikköä kuin Bitcoin, ja nykyinen kiertävä toimitusteline on 61 276 211 LTC.

1. Litecoin’s Chronicle of Milestones

 • Litecoin julkaistiin avoimen lähdekoodin asiakkaan kautta Githubissa lokakuussa 2011.
 • 26. elokuuta 2015 Litecoin-lohkon palkkio puolittui ensimmäistä kertaa, kun Litecoin-tuotos lohkoa kohti laski 50: stä 25: een.
 • 3. heinäkuuta 2016 Litecoin-yhdistys, jota kannatetaan Litecoin, teki yhteistyötä Litecoinin ydinkehitystiimin kanssa ja julkaisi etenemissuunnitelman 2016, jossa hahmotellaan tulevaisuuden suunnitelmat. Yksi heidän etenemissuunnitelmistaan ​​on uuden version käynnistäminen Litecoinista, joka sisältää erillisen todistajan (SegWit), valaistusverkon ja älykkään sopimuksen..
 • 11. toukokuuta 2017 Segregated Witness (SegWit) aktivoitiin 1201 536 lohkoon, ja Litecoin-hodlerit olivat sittemmin voineet tehdä erillisiä todistajia (SegWit).
 • Kesäkuussa. 21. 2017, Charlie Lee ilmoitti, että Litecoinin salamaverkosto käynnistettiin virallisesti. Salamaverkko on yksi odotetuimmista tekniikoista maksujen skaalaamiseen pitkällä aikavälillä ja kestävällä tavalla.

Litecoin (LTC) hyödyntää blockchain-infrastruktuurin perusarvoja ja nauttii syvää likviditeettiä salausmarkkinoilla. Myös Litecoinin (LTC) pankkiautomaattien lukumäärä on kasvanut viime aikoina räjähdysmäisesti ja on nyt toiseksi maailman Bitcoinin (BTC) jälkeen..

Litecoin on myös nähnyt merkittävää nousua kaivostyöläisten, kryptovaluuttatapahtumien alustojen, kehittäjien, kauppiaiden, jotka hyväksyvät Litecoinsia, ja käyttäjien määrän sen kehityksen jälkeen..

2. Litecoin vs Bitcoin: Ydineron ymmärtäminen

Litecoin on kopioitu “hopeasta Bitcoinin kultaan”, ja se on ensimmäinen vertaisverkkoyhteisövaluutta, joka perustuu Scrypt-algoritmiin. Vaikka Litecoinin toiminnot ovat lähes identtisiä Bitcoin, niiden välillä on merkittäviä eroja:

 • Litecoin Network pyrkii käsittelemään lohkon 2,5 minuutin välein, kun taas Bitcoinin käsittelyaika on 10 minuuttia. Siksi kehittäjät väittävät, että tämä antaa Litecoinille nopeamman vahvistuksen tapahtumista.
 • Litecoinin toimitusraja on 8400, joka on 4 kertaa Bitcoinin toimitusraja.
 • Litecoin käyttää scrypt sen todiste työstä algoritmi, peräkkäinen muistikova toiminto, joka vaatii asymptoottisesti enemmän muistia kuin Bitcoinin ei-muistikova SHA256-algoritmi. Muistikova scrypt salausalgoritmi voisi kilpailla ammattimaisten kaivoslaitteiden kapasiteetin kanssa. Skrypta algoritmi muistuttaa ihmisiä käsittelemään hajautuslaskennan keskittämiskysymyksiä, koska se estää nsASIC: t hallitsematta Litecoinia hajautusaste, työntämällä näin teollisuutta eteenpäin kohti hajautetumpaa suuntaa.

3. Litecoin Block Reward Puolittaminen

Litecoin palkkio puolittuu noin neljän vuoden välein, viimeisin tapahtui 26. elokuuta 2015, jolloin Litecoinin palkkio laski 50 LTC: stä 25 LTC: hen. Teoriassa lohkon sukupolven puolittaminen voi johtaa epätasapainoon tarjonnassa & kysyntä ja laukaisee hintarallin. Koska Litecoinin hintaan vaikuttaa suuresti kysyntä ja tarjonta, jotkut olivat spekuloinut, että tarjonnan leikkaus johtaisi myöhemmin Litecoinin hinnan nousuun. Todellisuudessa kuitenkin tapahtui käänteinen suuntaus, kun useampia tekijöitä ja muuttujia oli tullut peliin. Vuoden 2015 historialliset tiedot ovat osoittaneet, että Litecoinin hinta on laskenut jossain määrin puolittumisen jälkeen. Analyysin perusteella seuraavat tekijät ovat voineet vaikuttaa sen laskusuuntaan:

LTC: n hintakehitys kaksi kuukautta Block Reward Puolittamisen jälkeen vuonna 2015

 • Ensinnäkin Litecoinin vuoden 2015 hintakehityskaavion perusteella Litecoin (LTC) on noussut jyrkästi kuukausia ennen palkkansa puolittamista, ylin 8,967 dollaria, ylittäen selvästi markkinoiden odotukset.
 • Toiseksi, koko salausmarkkinoiden silloinen kokonaismarkkina-arvo oli suhteellisen pieni ja myös todelliset käyttötapaukset olivat edelleen rajalliset. Tutkimuksemme perusteella terävä hintaralli on pikemminkin spekulaatio kuin sen arvon todellinen heijastus.
 • Kolmanneksi lohkotuotannon puolittaminen pakotti myös kaivostyöntekijät sulkemaan palvelimensa kutistuvien palkkioiden ja korkeiden kustannusten vuoksi. Laskentateholla oli kuitenkin myös jonkin verran laskua puolittumisen jälkeen, mikä työnsi Litecoinin hinnan karhutrendiin jo jonkin aikaa. Litecoin-vaikeus kävi läpi ensimmäisen säätönsä 27. elokuuta samana vuonna puolittamisen jälkeen pitääkseen lohkon muodostumisaikana 150 sekuntia, laski 7,61%

Kryptovaluuttamarkkinat ovat nähneet lukuisia sonnia ja karhuja vuodesta 2015 lähtien, samoin Litecoin. Litecoin on edistynyt nopeammin kuin monet muut suuret kolikot tekniikan, ekosysteemien rakentamisen ja muiden näkökohtien suhteen.

II. Nykyinen Litecoin Fundamentals Status Quo

 1. Nykyiset Litecoin-perusteet

Litecoinin kaupankäynnin arvo on tällä hetkellä noin 60 dollaria lehdistössä, ja sen markkina-arvo on yhteensä 3,67 miljardia dollaria

2. Transaktiot Litecoin-ketjussa

3. Suurten lohkoketjujen transaktiotietojen vertailu

Litecoin-ketjun kaupankäyntimäärässä on vielä aukko, jota on kavennettava BTC: n ja ETH: n saavuttamiseksi. Litecoin on kuitenkin joustava suuren markkina-arvonsa, suuren käyttäjäkuntansa ja 5,51%: n markkinaosuuden kattavuuden ansiosta 24 tunnin kaupankäyntimäärällä. Lisäksi Litecoinilla on tällä hetkellä 55822 aktiivista osoitetta. Lisäksi, johtuen transaktiopalkkioiden nousevasta trendistään, Litecoin näyttää vakaan ja jatkuvan transaktiovolyymin kasvun.

4. LTC-jakelu

5. LTC: n omistusosuus prosentteista markkinoiden ylärajasta 10, 100 ja 1000 LTC-osoitteen joukossa

Samoin kuin muut valtavirran kolikot, LTC on myös keskittynyt muutamaan pääosoitteeseen. Itse asiassa pelkästään 500 suosituimman osoitteen omaisuusarvo on kattanut yli 60% kaikista LTC-tarjonnasta, mukaan lukien joidenkin keskitettyjen pörssien osoitteet, mikä on yleinen tapaus muille suosituimmille kolikoille.

6. LTC-kaivosallas

LTC Mining Pool Distribution

LTC-kaivospoolijakauma on suhteellinen myös suurten pelaajien keskuudessa, ja ylin kaivospooli F2Pool kattaa 20,45% koko kaivostuotannosta, jota seuraavat tarkasti muut suuret poolit, kuten Poolin, LTC Top ja ViaBTC. Kaivosaltaiden suhteellisen tasainen jakautuminen tarjoaa parempaa vakautta ja turvallisuutta kaivostyöläisille. Litecoinilla on kuitenkin vielä pitkä tie kuljettavana laskentatehonsa parantamisessa verrattuna Bitcoinin 47,31 EH / s ja BCH 1,6EH / s.

Hashrate-jakelu viimeisiltä 100 lohkolta

7. Liecoinin Github sitoutuu taajuuteen

LTC-koodisitoumukset Githubissa ovat olleet jatkuvasti aktiivisia. Viimeisten kolmen kuukauden aikana on kuitenkin tapahtunut hieman laskua.

8. Google Trend

Litecoinin Google Trend Google Trend Distribution

Litecoin on korkealla Googlen trendissä, koska tietojen mukaan kiinnostus Litecoinia kohtaan on vahva tärkeimpien kolikoiden joukossa, keskittyen Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, erityisesti Venezuelan, Amerikan ja Kanadan maihin..

III. Johtopäätös

Litecoinin parametrit, kuten edellä mainitsimme, ovat maailman neljänneksi suurin kryptovaluutta CoinMarketCapissa, ja ne osoittavat yleensä sen erinomaisen ja joustavan suorituskyvyn. Litecoin-lohkoketju on ollut täysin toimiva, mikä johtuu lähinnä sen vankasta taustalla olevasta teknologiaedusta. Litecoin kamppailee kuitenkin myös tietyistä kipeistä pisteistä verrattuna muihin suosituimpiin kolikoihin, kuten varojen keskittyminen ylimpiin osoitteisiin.

Seuraavassa artikkelissa sukellamme syvälle sen palkintopuoliskon puolittamiseen ja sen laajaan vaikutukseen Litecoin-ekosysteemiin.

Viitteet:

BitInfoCharts: https://bitinfocharts.com/zh/

Kolikkomarkkinakorkki: https://coinmarketcap.com/

SalausID:https://chainz.cryptoid.info/

BlockChair: https://blockchair.com/

CryptoMiso:https://www.cryptomiso.com/

LTC-selain

Litecoin (LTC) -valokuvapaperi: https://cryptoverze.com/litecoin-whitepaper/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner