Ontarion arvopaperikomissio on toinen maakunta, joka kieltää BitMEX: n

Äskettäisessä osoitteessa Kanadassa sijaitsevaan Ontarion asiakaskuntaan, BitMEX: llä on suosittu kryptovaluutan vaihto ilmoitti sen lähtö maakunnasta.

BitMEX toteaa, että tämä ero Kanadan väkirikkaimmasta maakunnasta johtuu Ontarion arvopaperikomission (OSC) toteuttamista valvontatoimista. Valitettavasti Ontariossa, joka edustaa yli kolmasosaa Kanadan väestöstä, tämä on huomattava hitti BitMEXiä käyttäville sala-kauppiaille.

Ontario-pohjaisten BitMEX-palvelujen käyttäjien toiminta on tarkoitus lopettaa 1. syyskuuta 2020 – antaa käyttäjille viikon järjestää asiat järjestyksessä.

Tuleva paluu?

Vaikka uutiset tästä toimintakiellosta saattavat olla masentavia pörssin faneille, BitMEX näyttää pysyvän optimistisena tulevasta paluusta. Viimeisimmässä osoitteessaan Ontarion asiakkaille BitMEX totesi,

“Tuemme sääntelyviranomaisten pyrkimyksiä luoda salausvaluutatuotteita koskevia standardeja, jotka tukevat tämän nopeasti kasvavan omaisuusluokan edistymistä. Jatkamme yhteistyötä Ontarion arvopaperikomission kanssa sen tavoitteiden tukemiseksi Ontarion markkinoilla ja pidämme Ontariossa asuvat asiakkaamme ajan tasalla. “

Vaikka BitMEX ei ole selvittänyt kiellon perusteluja, sen optimistinen näkemys tulevaisuudesta tarkoittaisi, että korjaus arvopaperilakien noudattamisen varmistamiseksi on mahdollista.

Ilmoitus 21-327

Kanadan provinsseja ja alueita säätelevät yksilöt, kuten OSC. Kansalaisten arvopaperilakeja koskevan lähestymistavan “yhdenmukaistamiseksi” perustettiin Kanadan arvopaperimarkkinavalvojia (CSA), jota hallitsevat arvopaperimarkkinavalvojat kustakin maakunnasta ja alueelta.

Ontarion maakunnasta vetäytymisen perusteluja ei ole täysin tiedossa – se voidaan kuitenkin selittää tarkasteltaessa CSA: n viimeaikaista viestintää.

Vuoden 2020 alussa kerroimme Kanadan arvopaperimarkkinoiden ylläpitäjistä (CSA) ja sen äskettäin laaditustaIlmoitus 21-327”. Tämä ilmoitus kiinnitti huomiomme tuolloin, koska siinä käsiteltiin CSA: n kantaa kryptovaluutan vaihtoon ja siihen, miten nykyisiä arvopaperilakeja sovelletaan edelleen.

CSA totesi tarkemmin, että vaikka pörssi ei välttämättä isännöi arvopapereita, “… salausvaroihin liittyvään tapahtumaan voidaan soveltaa arvopaperilainsäädäntöä, jos liiketoimi ei johda velvollisuuteen tehdä ja ottaa vastaan ​​tarkoitettua salakirjoitusta. välittömästi kaupan jälkeen. “

CSA jatkaa seuraavalla otteella selventämällä, mitä “välitön toimitus” tarkalleen tarkoittaa.

Katsomme yleensä välittömän toimituksen tapahtuneen, jos:

 • alusta siirtää salausresurssin omistuksen, hallussapidon ja hallinnan välittömästi alustan käyttäjälle, minkä seurauksena käyttäjä voi vapaasti käyttää tai muuten käsitellä salausresurssia
 • – jatkuva osallistuminen foorumiin tai sen tytäryhtiöihin tai luottaminen niihin, ja –
 • alusta tai mikä tahansa tytäryhtiö, jolla on tietoturvaominaisuudet tai mikä tahansa muu laillinen oikeus salausresurssiin; ja
 • salausresurssin välittömän toimituksen jälkeen alustan käyttäjä ei ole alttiina alustan maksukyvyttömyysriskille (luottoriskille), petosriskille, suorituskyky- tai taitoriskille.
 • Suitin seuraaminen

  Huolimatta siitä, että 1. syyskuuta on vain viikon päässä, Ontarion asukkailla on ollut enemmän aikaa kuin muilla kanadalaisilla, jotka käyttävät BitMEX-palveluita. Quebec, maan toiseksi väkirikkain maakunta, näki oman maakunnan arvopaperisäätiön, Autorité des Marchés Financiers (AMF), asettaa oman kieltonsa BitMEX: lle vuonna 2018. Sekä Ontariossa että Quebecissä asetettujen kieltojen välillä noin 60% kanadalaisista on menettänyt pääsyn BitMEXiin.

  Tulevaisuudessa nämä BitMEX-kiellot voivat olla vain alku suuremmalle trendille. Näemmekö muut vaihdot saman kohtalon tulevien kuukausien aikana, kun sääntelyviranomaiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota tällaisiin operaatioihin?

  Bitmex

  Vuonna 2014 perustettu BitMEX on kryptovaluutanvaihto, jolla on pääkonttori saarivaltiossa Seychellillä. Lanseerauksen jälkeen BitMEX on onnistunut luomaan maailmanlaajuisen läsnäolon ja kasvamaan yhdeksi sellaisista tunnetuimmista alustoista.

  Toimitusjohtaja Arthur Hayes valvoo tällä hetkellä BitMEXin toimintaa.

  Ontarion arvopaperikomissio

  Ontarion arvopaperikomissio (OSC) on sääntelyelin, joka sijaitsee Ontariossa, Kanadassa. OSC: n tehtävänä on varmistaa oikeudenmukaiset ja avoimet markkinat kaikille osallistujille Ontarion lainvalvonnan avulla Arvopaperilaki.

  Toimitusjohtaja D. Grant Vingoe valvoo tällä hetkellä OSC: n toimintaa.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner