Blockchain.comin PIT Exchange: Käyttäjän tarkistusopas

The-Pit-blockchain -katsaus

Täydellinen käyttöopas uudella Blockchain.com-salausvaluutan vaihtoalustalla nimeltä The PIT.

Kuinka käyttää, käydä kauppaa ja liittyä Pit Blockchain.com Exchangeen

PIT on uusi “institutionaalisen tason salauskauppapaikka”, jonka Blockchain lanseerasi kesällä 2019 vuoden varkainkehityksen jälkeen tiimissä, johon kuuluu NYSE: n, TD Ameritraden ja Googlen jäseniä.

ominaisuudet

 • Oma moottori ja kaupankäyntialusta
 • Kehitetty salaa koko vuoden 2018 heinäkuun 2019 beetaversiota varten
 • “Sotilaallisen luokan salaus”

Talletusmenetelmät

 • Pankkisiirto (EUR, USD ja GBP)
 • Salaus talletukset (BTC, ETH, BCH, LTC, USDT ja PAX)
 • SEPA (EUR)

Plussat

 • Saatavana työpöydälle, iOS: lle tai Androidille
 • Alan nopeimmat kaupat
 • Suora yhteys Blockchain-lompakkoon

Haittoja

 • Rajoitettu määrä kauppapareja käynnistyksen yhteydessä
 • Edelleen veloitetaan valmistajan palkkiot (0,02%) ja noutopalkkiot (0,05%) vaihdettaessa yli miljardi dollaria kuukaudessa

Johdanto

Blockchain ilmoitti cryptocurrency -vaihdosta nimeltä The PIT heinäkuussa 2019. Vaihto oli täynnä tähtiä alusta alkaen: pörssin käynnistämisestä ilmoittavassa esittelyvideossa esiteltiin William Shatner. Vaihto kehitettiin myös yhteistyössä NYSE: n, TD Ameritraden, Goldman Sachsin, UBS: n, Googlen, Interactive Brokersin ja Revolutin asiantuntijoiden kanssa. Näiden huippuluokan kumppaneiden tukemana Blockchain väittää, että PIT on tämän päivän nopein salausvaihto maailmassa.     the-pit-blockchain-exchange

Blockchain on myös suunnitellut salauksensa sekä institutionaalisille että yksityissijoittajille. Se on “institutionaalisen tason salauskauppapaikka”, mikä tarkoittaa, että se on tarpeeksi hyvä institutionaalisille sijoittajille, mutta sopii myös tavallisille yksityissijoittajille.

Kaikki tämä kuulostaa hyvältä – mutta täyttääkö PIT Blockchainin ylelliset vaatimukset?

No, PIT näyttää todellakin olevan maailman nopein kryptovaluutanvaihto, koska Blockchain väittää, että käyttäjät voivat käydä kauppaa 40 mikrosekunnissa, mikä tarkoittaa, että mikä tahansa salausasiakkaana toimiva kauppias voi tehdä miljoonia tilauksia sekunnissa. Alustan on suunnitellut New Yorkin pörssin entinen pääarkkitehti. Se sijaitsee myös Equinix LD4: ssä, johtavassa matalaviiveisessä kaupankäyntikeskuksessa. PIT kutsuu vastaavaa moottoriaan “Mercuryksi”. Mikään muu vastaava moottori ei voi käydä kauppaa nopeammin kuin The PIT’s Mercury.

Toinen hieno ominaisuus The PIT: ssä on sen integrointi suosittuun Blockchain-lompakkoon. Yhdistämällä Blockchain-lompakko PIT-kauppaan, kauppiaat voivat nopeasti siirtää kryptovaluutat pörssistä takaisin omaan turvalliseen tallennustilaansa.

blockchain-the-pit-exchange

PIT tekee myös paljon maksuvalmiudestaan. Vahvan likviditeetin varmistamiseksi Blockchain on tehnyt yhteistyötä “globaalien markkinatakaajien” kanssa, jotta kauppiaat voivat käydä kauppaa minkä tahansa kaupankäyntiparin välillä milloin tahansa. Nykyään pörssissä on 26 kaupankäyntiparia, mukaan lukien fiat-to-crypto ja crypto-to-crypto..

PIT: llä on paljon virtaa hupun alla, mutta käyttöliittymä on edelleen virtaviivainen ja kaikkien helppo käyttää. Edistyneet kauppiaat voivat mukauttaa kojelautaa vastaamaan heidän ainutlaatuisia tarpeitaan, kun taas aloittelevat kauppiaat löytävät helppokäyttöisen ja helppokäyttöisen alustan, joka sopii heidän tarpeisiinsa.

Avainominaisuudet

PIT: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Nopein yhteensopiva moottori: PIT väittää, että sillä on alan nopeimmin sopiva moottori, emmekä näe mitään syytä epäillä tätä väitettä. Kauppiaat voivat tehdä miljoonia tilauksia sekunnissa, ja jokainen kauppa suoritetaan 40 mikrosekunnissa.

26 kauppaparia: Käynnistämisen yhteydessä PIT tukee 26 kaupankäyntiparia. PIT kutsuu tätä optimistisesti kaupankäyntiparien “Goldilocks-alueeksi”. Se ei ole liian vähän eikä liian monta: se on juuri oikea numero.

Hyvä globaalin pankkiverkoston tuki: PIT tarjoaa useita helppoja talletusvaihtoehtoja suorien yhteyksien ansiosta maailmanlaajuiseen pankkiverkostoon. Voit helposti tallettaa USD, EUR ja GBP pankkisiirrolla. Kryptotalletuksia on saatavana myös BTC, ETH, USDT ja PAX.

Hallitaan matalaviiveisestä datakeskuksesta: PIT: n vastaava moottori on jo nopea, mutta sen nopeuttamiseksi sitä ajetaan legendaarisesta Quinix LD4 -palvelinkeskuksesta, jota kuvataan yhdeksi maailman nopeimmista ja luotettavimmista palvelinkeskuksista..

Sotilasluokan turvallisuus: PIT väittää tarjoavansa sotilastason turvallisuutta, joka soveltuu maksimaalista suojaa hakeville laitoksille.

Blockchain-lompakon integrointi: PIT integroituu saumattomasti Blockchain Walletin, suositun salauslompakko-ohjelmiston kanssa, jonka Blockchain on valmistanut uudella Blockchain Connect -sovellusliittymällä. Kaikki tililläsi PIT: llä olevat varat voidaan siirtää välittömästi Blockchain-lompakkoon, jotta sinut voidaan palauttaa yksityisten avaintesi täydelliseen säilöön..

Sopii aloittelijoille ja edistyneille sijoittajille: PIT on institutionaalisen tason foorumi, vaikka se yrittää silti palvella yksityissijoittajia. Voit mukauttaa kojelautaan tai jättää sen sellaisenaan.

Kehitetty salaa teollisuuden johtajien kanssa: PIT: llä on yksi mielenkiintoisimmista suurten vaihtoiden alkuperätarinoista. Varkaustiimi kehitti vaihtoa salaa vuoden 2018 aikana. Tiimiin kuului asiantuntijoita NYSE: stä, TD Ameritradesta, Googlesta ja muista johtavista organisaatioista.

Edelleen Beetassa: Käynnistämisen jälkeen heinäkuussa 2019, PIT on virallisesti edelleen beetaversiossa (lokakuusta 2019 lähtien).

Kilpailumaksut: PIT: n kaupankäyntimaksut ovat kohtuulliset verrattuna muihin säänneltyihin tarjoajiin. Maksat 0,24% ottopalkkioista ja 0,14% valmistajapalkkioista, jos käydään kauppaa alle 100 000 dollaria kuukaudessa. Hinnat laskevat edelleen. Jos nämä numerot kuulostavat oudolta spesifisiltä, ​​siihen on syy: PIT: n hinnat ovat 0,01% alhaisemmat kuin Coinbase Pro.

Integroitu TradingView-kaavio: TradingView-integraation ansiosta PIT: n avulla voit muokata kaavioita satojen teknisten tutkimusten ja piirustusten avulla. Valitse kynttilänjalkoista fibonaccisiin luodaksesi oman räätälöidyn linssin salausmarkkinoille.

Saatavana yli 200 maassa: Toisin kuin muut hyvin säännellyt pörssit, PIT on saatavilla käytännössä kaikkialla maailmassa. Voit ilmoittautua PIT-palveluun yli 200 maasta.

PIT-valuutat ja -parit

PIT tarjoaa 26 kaupankäyntiparia käynnistyksen yhteydessä. He kutsuvat tätä kauppaparien “Goldilocks-alueeksi”, koska pareja on juuri oikea määrä. On USD-paria (BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, LTC / USD, PAX / USD, USDT / USD ja XLM / USD), EUR-paria (BTC / EUR, ETH / EUR, BCH / EUR, LTC / EUR, USDT / EUR, PAX / EUR ja XLM / EUR), GBP-parit (BTC / GBP), BTC-parit (ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC ja XLM / BTC), ETH-parit ( BCH / ETH ja LTC / ETH), USDT-parit (BTC / USDT, ETH / USDT, BCH / USDT ja LTC / USDT) ja PAX-parit (BTC / PAX, ETH / PAX, BCH / PAX, LTC / PAX, ja XLM / PAX).

PIT-tuetut talletus- ja nostomenetelmät

PIT tukee fiat-valuuttatalletuksia pankkisiirrolla USD, GBP ja EUR. Voit myös tallettaa minkä tahansa tuetuista kryptovaluutoista alustalle, mukaan lukien BTC, ETH, USDT ja PAX.

PIT-rekisteröinti- ja kirjautumisprosessi

PIT hyväksyy käyttäjiä yli 200 maasta ympäri maailmaa. Niin kauan kuin et ole maassa, josta on määrätty seuraamuksia (kuten Pohjois-Korea), sinulla ei pitäisi olla ongelmaa rekisteröityä The PIT -palveluun. Rekisteröintiprosessi on yksinkertainen ja samanlainen kuin mikä tahansa muu salausvaihto. Voit suorittaa rekisteröinnin 3 minuutissa ja tallettaa varat heti.

PIT-kauppa

PIT tarjoaa ainutlaatuisen kaupankäyntirajapinnan muihin suuriin pörsseihin verrattuna. PIT: llä on oma ainutlaatuinen muotoilu muiden keskustelujen vähäisen tekstin ja numeropainettujen kaavioiden sijaan. Se käyttää värejä tehokkaasti markkinoiden liikkeiden näyttämiseen. Kaupankäynnin päänäytössä näkyy kaavio bitcoinin hintaliikkeistä, kun taas alareunassa on myös tilauskanta, osto / myynti-ikkuna ja luettelo viimeisimmistä Bitcoinia koskevista uutisartikkeleista. Se on hyvin suunniteltu käyttöliittymä, ja voit kertoa, että se on oma alusta, joka on rakennettu alusta alkaen erilaiseen kuin muut keskukset.

PIT-maksut

PIT: llä on kilpailukykyinen palkkiorakenne, joka on samanlainen kuin muut säännellyt pörssit, kuten Gemini, Binance, Coinbase ja Kraken (vaikka PIT on hinnoittellut fiksusti palkkansa 0,01-0,02% alhaisemmiksi kuin suurimmat kilpailijat).

 • Valmistajan maksu: 0,14% (0-99 999,99 dollaria kuukaudessa) – 0,02% (yli miljardi dollaria kuukaudessa)
 • Takaajamaksu: 0,24% (0-99 999,99 dollaria kuukaudessa) – 0,05% (yli miljardi dollaria kuukaudessa)
 • SEPA-talletusmaksu: 0 dollaria
 • SEPAn nostomaksu: 0 $ (vähintään 50 EUR)
 • USD-talletus: Vapaa
 • USD-johdon nostaminen: 10 dollaria (kotimainen) tai 30 dollaria (ulkomainen)

Ulkomaisista pankkisiirroista on myös vähintään 5000 dollarin nostomäärä (ei kotimaan pankkisiirtojen vähimmäismäärää). Pankkisiirtoa pidetään ulkomaisena, jos kohdepankki on missä tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

PIT-tietoturvakysymykset ja seisokit

PIT perustettiin heinäkuussa 2019. Toistaiseksi se on ollut sujuvaa purjehdusta ”sotilastason turvallisuus” -salakirjassa. PIT ei ole kärsinyt merkittävistä, julkisesti ilmoitetuista tietoturvaloukkauksista tai tietovuodoista, eikä vaihto ole laskenut merkittävän pitkään aikaan.

PIT: n helppokäyttöisyys

PIT on yllättävän helppo käyttää. Jos tavallisten salauspörssien kauppaikkunat näyttävät pelottavilta, PIT: n aloittelijaystävällinen ulkonäkö voi olla oikea valinta. Teksti on rohkea ja suuri, eikä käyttöliittymä ylikuormita sinua väreillä, numeroilla tai painikkeilla. Se on yksinkertainen, mutta se voidaan mukauttaa edistyneemmäksi.

PIT-luottamus ja yksityisyys

Normaalisti on vaikea luottaa upouuteen salakirjoitukseen. PIT: n ovat kuitenkin kehittäneet TD Ameritraden, Googlen ja NYSE: n asiantuntijat muiden suurten organisaatioiden joukossa. Pörssin kehittäjä, Blockchain, on myös pitkäaikainen salausyhteisön jäsen, joka on vastuussa noin 40 miljoonan Blockchain-lompakon tuottamisesta tähän mennessä. PIT: n pääkonttori on Luxemburgissa.

PIT-asiakaspalvelu

PIT: llä on tukikeskus, johon voit ottaa yhteyttä online-lomakkeella. Lähetä vain pyyntö ja saat vastauksen 1-2 työpäivän kuluessa. Yleensä PIT: n asiakaspalvelu on verkossa hyvin tarkistettu.

PIT-käyttöopas: PIT: n asennus ja käyttö

Rekisteröityminen PIT: lle ja vaihdon käyttäminen ensimmäistä kertaa on melko yksinkertaista. Suorita ensimmäinen kauppa seuraavasti:.

1. Rekisteröidy

Käy etusivulla ja napsauta “Kirjaudu” tai “Rekisteröidy” näytön oikeassa yläkulmassa.

Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lomakkeeseen.sign-up-blockchain-com-the-pit

2. Todentaminen

PIT lähettää sinulle vahvistussähköpostin. Napsauta viestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi. Tilisi avataan.

thepit-blockchain-todennusthe-pit-blockchain-lompakko

the-pit-blockchain-email

blockchain-the-pit-tili

the-pit-exchange-securitykuopan vahvistaminen

3. Kahden tekijän todennus

PIT pakottaa sinut määrittämään kaksivaiheisen todennuksen (2FA) Google Authenticator -sovelluksella. 2FA on pakollinen PIT: ssä ennen kuin voit tallettaa varoja.

blockchain-the-pit-exchange-2fa

Kun olet määrittänyt sovelluksen mobiililaitteelle, voit luoda salasanan, joka vaihtuu 30 sekunnin välein. Sinun on annettava tämä koodi aina, kun yrität kirjautua tilillesi tai nostaa varoja.

Seuraavaksi sinun on suoritettava KYC / AML-vahvistus. Kaikkien käyttäjien on oltava vähintään Silver Tier KYC, jotta he voivat käydä kauppaa PIT: llä. Sinun on annettava virallinen nimi, vahvistettu sähköpostiosoite, syntymäaika ja osoite.

Jos haluat päivittää Gold Tier KYC -vahvistukseen, sinun on toimitettava valokuva valtion myöntämästä valokuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta sekä valokuva itsestäsi. Gold Tier KYC -tarkastus mahdollistaa suuremmat kaupankäyntimäärät ja enemmän ominaisuuksia.

4. Maksutapa

Vahvistuksen jälkeen voit rahoittaa tilisi kryptovaluutalla (BTC, ETH, PAX tai USDT), pankkisiirrolla (USD Yhdysvaltain tai ulkomaisesta pankista) tai SEPA: lla (EUR-talletuksille).

blockchain-pit-talletukset

Tee talletus valitsemalla oikeassa yläkulmassa Talleta nyt. Jos et ole suorittanut 2FA-vahvistusta loppuun, sinun on tehtävä se tässä vaiheessa.

5. Salausvaluutan kauppa

Kun raha on talletettu tilillesi The PIT: ssä ja olet suorittanut vähintään Silver Tier KYC -tarkistuksen, voit aloittaa kaupankäynnin kryptovaluutalla. The PIT: ssä on saatavana 26 paria. Kaupan aloittaminen on helppoa. Syötä summa, jonka haluat ostaa tai myydä BTC: nä tai USD: nä, ja valitse sitten markkina- tai rajoitustilaustyyppi.

the-pit-trading-cryptocurrency

6. Peruuttaminen

Voit nostaa rahaa milloin tahansa tilisiirrolla (10 dollarin maksu), SEPA (ilmainen) tai salauksella (ilmainen tavallisella verkkomaksulla).

Viimeinen sana

PIT on uusi vaihto, jolla on röyhkeä asenne. Se on rakennettu alusta alkaen omaksi alustaksi, minkä vuoksi se näyttää erilaiselta kuin mikään muu Internetin pörssi tänään. Se on myös markkinoiden nopein pörssi, jonka avulla kauppiaat voivat suorittaa miljoonia kauppoja sekunnissa.

Teknisesti PIT on edelleen beetatilassa (lokakuusta 2019 lähtien) heinäkuun käynnistämisen jälkeen. Vaihto toimii kuitenkin hyvin. Kiitos The PIT: n yhteistyön likviditeettipoolin kanssa, likviditeetti ei ole foorumin ongelma 26 vaihdettavassa parissa.

Jos etsit nopeaa, turvallista, hyvin säänneltyä vaihtoa, joka on saatavana yli 200 maassa ympäri maailmaa, niin PIT on yksi parhaista vaihtoehdoista, jonka Blockchain-tiimi on kehittänyt yhteistyössä joidenkin johtavien mielien kanssa tekninen tila.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner