Bitcoin-kauppiaat näkevät ostomahdollisuuden perinteisinä markkinoina jatkossakin: Falcon: Market Watch Weekly 3 / 16-3 / 22

Rahoitusomaisuuden hinnat nousivat, mutta eivät vakiintuneet viime viikolla. Taloudellinen myrsky on jatkunut, kun yhä useammat hallitukset aloittavat ennennäkemättömiä toimenpiteitä koronaviruksen, mukaan lukien, leviämisen hillitsemiseksi matkakiellot ja kaupunki seisokkeja.

Bitcoinin ja Yhdysvaltojen osakkeissa on merkkejä irrotuksesta

Nähtyään ennätysmatalat kahden viime viikon aikana, varastot suljettu korkeammalla torstaina 18. maaliskuuta Yhdysvaltain keskuspankin vastausten jälkeen. Bitcoin (BTC) oli nopeimmin elpynyt omaisuusluokka tällä viikolla.

Vaikka Bitcoinin (BTC) 90 päivän korrelaatio S: n kanssa&P 500 -indeksi saavutti arvon kaikkien aikojen korkein viime viikolla se on vähitellen irronnut toisistaan ​​(katso alla oleva kaavio) toisensa jälkeen kaupankäynti pysähtyy Yhdysvaltain osakkeissa 16. maaliskuuta. Osakkeisiin verrattuna Bitcoin on laskenut suhteellisen pienemmin ja nopeammin.

Kulta vs OKEx BTC -indeksi vs S.&P 500 Tunneittainen hinta. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Bitcoin mursi torstain maanantai-ennätyksen ja teki perjantaina 20. maaliskuuta uuden viimeaikaisen korkeimman 6 948 dollarin ennätyksen ennen uutta retracementia. Suuntaus on selvästi parempi kuin muut omaisuuslajit.

OKEx BTC -hintaindeksi on noussut lähes 60 prosenttia maaliskuun 12-13 maaliskuun alimmasta 3890 dollarin tasosta ja on tällä hetkellä hieman alle 6000 dollaria. Bitcoinin elpyminen on myös auttanut lisäämään altcoineja. Jotkut kryptovaluutat, mukaan lukien BCH ja BSV, ovat nousseet yli 15 prosenttia viimeisten 7 päivän aikana.

OKEX BTC -indeksihinta. Lähde: OKEx

Tekniset tuotteet osoittavat ostosignaalin

200 viikon liukuva keskiarvo on erittäin tärkeä trendi Bitcoinin hinnan historiassa. Bitcoin on saavuttanut pohjan tämän liikkuvan keskiarvon ympärillä jokaisessa suuressa markkinakierroksessa. Alla oleva värilämpökartta perustuu tuon 200 viikon liukuvan keskiarvon prosentuaaliseen kasvuun.

200 viikon liukuvan keskiarvon lämpökartta. Lähde: lookintobitcoin.com

Historiallisesti, kun lämpökarttaan ilmestyy oransseja ja punaisia ​​pisteitä, markkinat ylikuumenevat. Kun violetteja pisteitä ilmestyy, hinta on lähellä tätä tärkeää linjaa, mikä on historiallisesti ollut hyvä aika ostaa.

Bitcoinin ralli yli 200 viikon liukuvaan keskiarvoon äkillisen kaatumisen jälkeen 12.-13. Maaliskuuta osoittaa myös, että tämä suuntaus on edelleen tärkeä tukitaso. Emme kuitenkaan ole koskaan nähneet V-muodon kääntymistä lämpökartalla. Todennäköisemmin näemme pitkän aikavälin kaarevan pohjan saavutettuamme nopeasti 200 viikon liukuvan keskiarvon.

Pitkän aikavälin “hodlerit” ostavat bitcoinia näinä päivinä Glassnode. “Hodler Net Position Change” -mittari näyttää pitkäaikaisten sijoittajien kuukausittaisen muutoksen. Kun mittari on vihreällä vyöhykkeellä, se tarkoittaa, että hodlers on alkanut kerätä Bitcoinia.

Hodlerin nettoaseman muutos. Lähde: Glassnode & Selkeä tutkimus

Tunteet viittaavat mahdolliseen hintojen kääntymiseen

Salauspelko & Ahneusindeksi osoittaa myös potentiaalisen ostomahdollisuuden, kun se on vilkkunut äärimmäisen pelon vyöhykkeelle. Indeksin mukaan:

Salausmarkkinat ovat käyneet kauppaa ”Extreme Fear” -markkinoilla indeksin mukaan 9. maaliskuuta lähtien. 12. – 13. Maaliskuuta tapahtuneen markkina-kaatumisen jälkeen indeksi saavutti alimman tason elokuun 2019 jälkeen.

Lisäksi mukaan Chainalysis-blogiviesti julkaistu 18. maaliskuuta, suurin osa pörsseihin saapuvasta ylimääräisestä BTC: stä on myyty, ja pahin ylitarjonnasta näyttää olevan nyt valmis.

Salauspelko & Ahneusindeksi viimeisen vuoden aikana. Lähde: alternative.me

Voimme käyttää OKEx-kaupankäyntitietoja löytääksesi lyhyen aikavälin markkinatunnelman. BTC: n pitkä / lyhyt suhde – joka osoittaa käyttäjien suhde pitkiin ja lyhyisiin nettopositioihin tietyllä ajanjaksolla – pysyi lähellä 1,0 tämän viikon alussa.

Suhde alkoi sitten nopeasti laskea perjantaina 20. maaliskuuta. Se on tällä hetkellä taaksepäin 0,87. Lyhyissä asemissa olevien käyttäjien määrä on edelleen suurempi kuin pitkät. Nykyinen “BTC Long / Short Ratio” -vaihtoehto osoittaa, että markkinaosapuolet eivät ole vielä optimistisia Bitcoinin hintaan lähitulevaisuudessa.

BTC pitkä / lyhyt suhde 3 / 15-3 / 22. Lähde: OKEx-johdannaiskaupan tiedot

Lisäksi OKExin BTC Margin Lending Ratio – joka osoittaa USDT: n lainaa käyttävien käyttäjien suhdetta BTC: n USDT-arvona lainaamiseen tietyn ajanjakson aikana – palautui viime viikonlopun historiallisesta matalasta 0,1: stä.

Suhde on noussut peräti 0,3, mikä osoittaa, että lyhyet positiot hallitsevat velkaantuneilla laina-markkinoilla. Tämän suhteen ääriluvut ovat historiallisesti osoittaneet kääntöajan.

BTC: n vakuusluoton suhdeluku 3 / 15-3 / 22. Lähde: OKEx Spot Market Trading Data

Bitcoinin hintaa lyhyellä aikavälillä on edelleen vaikea ennustaa, vaikka useat tiedot viittaavat siihen, että tämä saattaa olla hyvä aika kerätä kryptovaluutta, kuten edellä keskusteltiin. Perinteisillä rahoitusmarkkinoilla on jatkuvia testejä avoimen kellon jälkeen tänään 23. maaliskuuta.

Bitcoin on saattanut osoittaa merkkejä irrottautumisesta Yhdysvaltain osakkeista, mutta on silti vaikea piirtää itsenäistä kynttilänjalkaa heti.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner