Technical Weekly: Udhold larver, hvis du ønsker at stifte bekendtskab med sommerfugle

Vigtigste takeaways

 • Bitcoin kan have behov for yderligere konsolideringer på kort sigt, mens tegn viser langsigtet bullishitet på markederne.
 • Sentimentet var primært forblevet positivt efter halvering, selvom prishandlingerne efter halvering kunne have skuffet
 • Store altcoins indstillet til at teste vigtige modstandsniveauer dog kan mellemstore / små kapsler have større salgspres.

Markedsoversigt

Markederne for kryptokurrency var stort set i rødt tirsdag Asien formiddag, da store handelspar ikke har brudt vigtige modstandsniveauer. De psykologiske 10000 niveauer for BTCUSDT forblev håndgribeligt, mens 220 niveauer for ETHUSDT var stadig ubeskadiget. Når halveringen er leveret med succes, ser markederne ud til at fortsætte sin søgen efter det næste fokus, mens større par muligvis har brug for yderligere konsolideringer, inden de starter en ny trend.

Selvom de nylige prishandlinger kan skuffe nogle erhvervsdrivende, viser data, at investorernes interesse for kryptovalutaen som aktivklasse forblev høj. Sentix Crypto Asset Classe Sentiment Index nået en heltidshøjde lige efter bitcoin-halvering fandt sted. Manfred Hubner, administrerende direktør hos Sentix, mente, at aflæsningerne afspejler, at markederne har set mange halveringsdrevne kortsigtede spekulationer. Med den stigende investorinteresse i bitcoin mener Hubner, at det kan resultere i prismuligheder på mellemlang sigt. Imidlertid antyder et højere indeks også, at prisen muligvis kræver en fornyet konsolidering på kort sigt.

Figur 1: Sentix Crypto Asset Class Sentiment Index

Figur 2: BTC-balance på børser

Derudover kan on-chain-data også understøtte de langsigtede positive udsigter. Data fra Glassnode viser, at der var en betydelig udstrømning af BTC fra børser, og den samlede BTC-saldo på børser har næsten nået et nyt laveste år..

Glassnode forklarede, at hvaler kunne begynde at trække deres beholdning tilbage i kolde tegnebøger (langsigtet bullish), hvilket kunne være en af ​​årsagerne til balancefaldet. Imidlertid kan saldoreduktionen også indebære, at investorer kan blive skuffede over prishandlingerne efter halvering.

Andetsteds handlede førende altcoins ca. 2% til 4% lavere i sessionen med XRP opgav 2,6% værdi, mens EOS og NEO faldt omkring 4%. THETA har svævet nær sit højeste år forud for lanceringen af ​​Mainnet 2.0. ETC overvågere vil muligvis holde øje med Phoenix hårdgaffel, hvilket forventes at ske i begyndelsen af ​​juni.

Prisanalyse

BTCUSDT – Gyldent kors i spidsen, men mister momentum?

 • BTCUSDT malede et blandet billede, da parret fortsatte med at konsolidere sig i de nederste til midten af ​​9000 håndtag.
 • Et gyldent kors ser ud til at være i gang, hvor 50-dages glidende gennemsnit sætter sig over 200-dages glidende gennemsnit i de kommende dage. Mens mange handlende kan forvente en vis grad af kortsigtet haushness, efter at et gyldent kors er bekræftet, har vi ikke set en tilsvarende stigning i handelsvolumen.
 • I modsætning hertil har RSI produceret nogle daglige lavere højder i de sidste to uger. Vi betragtede dette som en stærk indikation af, at prisen kan følge med.
 • I skrivende stund har parret stadig handlet over dets etårige modstandsniveauer for trendlinje. Vi mener, at trendlinjen kan være noget, som erhvervsdrivende bør fokusere på i denne uge, som er omkring 9100 til 9200. Brud på dette område kan fremskynde en kortvarig korrektion til 9000-området.
 • Det øverste niveau at se kunne være nær 9800, hvilket synes at forblive et af de største modstandsområder.

Figur 3: Dagligt BTCUSDT-diagram

ETHUSDT – Tyre indstillet til at møde nøglemodstand

 • ETHUSDT har været i stand til at lukke over de 200 niveauer i tre på hinanden følgende dage, og parret kan muligvis snart være i stand til at teste højden den 30. april på 227,23.
 • Momentum synes også at være i stand til at støtte tyre her, med MACD er ved at producere en bullish crossover, og den ultimative oscillator producerede en bullish brød ud fra den nylige tendens.
 • Derudover kan Bollinger-båndsklemmen indikere, at prisvolatiliteten kan stige inden for kort tid og kunne medføre et breakout, der snart finder sted.
 • Niveauer at se: 227, 205.

Figur 4: ETHUSDT Daily Chart

ADAUSDT – Bearish divergence bevises i stigende grad

 • I vores sidste udgave af Technical Weekly dækkede vi ADAUSDT og troede, at demonstrationen løb tør for damp. Vi ønsker at fastholde vores baisse opfattelse af ADAUSDT denne uge.
 • En af grundene til det er, at vi så, at momentumindikatorerne var uenige med prisen. Med RSI producerede allerede en tredobbelt bearish divergens, og MOM-indikatoren har allerede dannet to store lavere højder.
 • Oven i det antyder Bollinger-bands presse, at den lave volatilitetsperiode snart kan være forbi, og det er rimeligt at forvente et breakout.
 • Niveauer at se: 0,047.

Figur 5: ADAUSDT Daily Chart

THETAUSDT – Rally momentum bæredygtigt indtil netværksopgradering?

 • THETAUSDT har været en af ​​de mest effektive altcoins. Parret havde en gevinst på 130% inden for de sidste 30 dage. Vi tror, ​​at den stærke præstation hovedsagelig skyldtes den kommende Mainnet 2.0 opgradering.
 • Spørgsmålet er for nu, om forhandlere ville "sælge faktum" efter at opgraderingen blev implementeret.
 • Efterhånden som opgraderingen nærmer sig, viser de første tegn på, at den aktuelle rally måske har mistet momentum. Med RSI og MOM producerede begge nogle lavere højder.
 • Selvom MACD forblev positiv, mener vi, at handlende burde have udvist stor forsigtighed, når de åbner nye positioner på dette par. Hvis handlende allerede har positioner, kan de overveje at finde en exitstrategi.

Figur 6: THETAUSDT dagligt diagram

Forfatter: Cyrus Ip

Forskningsanalytiker, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner