Hvad er Tether? Alt hvad du behøver at vide

Hvad er Tether?

Tether (USDT) er verdens mest populære stablecoin. Som sådan tjener det flere formål på markedet, hvilket gør det til en kernekryptovaluta i mange investorstrategier. Selvom det kan være umuligt at forestille sig et kryptomarked uden Tether, har dette ikke altid været tilfældet. Tether-projektet overvandt meget kontrovers for at gøre det til toppen.

I dag hjælper Tether med at skabe likviditet og en afdækning mod markedsvolatilitet. Det er i stand til at udføre denne opgave, fordi det er det, der er kendt som en Stablecoin.

Hvad er stablecoins?

Stablecoins er blockchain-instrumenter, der har deres værdi knyttet til eksterne varer.

De fordele, disse mønter medfører på markedet, kan ikke benægtes. For det første hjælper deres stabilitet med at begrænse kryptovalutaers volatilitet som helhed. Investorer er afhængige af stablecoins som en måde at undslippe bearish markeder uden at konvertere midler tilbage til fiat-valutaer.

I de fleste stablecoin-scenarier vil token have sin værdi knyttet til en fiat-valuta. I tilfælde af Tether deler USDT sin værdi med den amerikanske dollar. I det væsentlige er 1 USDT værd $ 1. Derudover kan alle vælge at indløse deres 1 $ fiat-valuta via Tether Unlimited når som helst.

Tether Supply Graph - Bitcoin News

Tether Supply Graph – Bitcoin News

Interessant nok hjalp Tether med at gyde en ny klasse stablecoins. I dag er der flere fiat stabile mønter. Derudover er der stabile mønter, der er knyttet til næsten alle større varer. Der er mønter knyttet til værdien af ​​guld, diamanter og endda olie.

Tether historie

Historien om Tether begynder med Realcoin-projektet. Realcoin kom ind på markedet via dets hvidt papir i juli 2014. Hvidbogen forårsagede en kæmpe opstand blandt samfundet af flere grunde. Bortset fra dets revolutionerende tekniske aspekter er avisens forlag nogle af de mest velrenommerede navne på markedet. Specifikt viser Tethers whitepaper medstiftere Brock Pierce, Reeve Collins, og Craig Sellars.

Interessant nok varede ikke Realcoin-navnet meget længe. I november 2014 startede den Santa Monica-baserede opstart besluttet det var tid til at gryde en ny titel – Tether. Især trådte Tether ind på markedet med en trekantet tilgang.

Platformen introducerede tre stablecoins som en del af sin indgangsstrategi. Den første mønt var USTether. Dette token indeholdt en 1: 1 pind med den amerikanske dollar. Den anden mønt knyttede sin værdi til euro, og den sidste mønt fokuserede på den japanske yen, den sidstnævnte blev kendt som YenTether.

Bitfinex Forbindelse

Bitfinex blev den første børs, der introducerede Tether på sin platform i januar 2015. Stablecoins blev med det samme en succes. Udvekslingen så stor brugeraktivitet med hensyn til dette token. Derfor blev Bitfinex den førende børs med hensyn til Tether-handel.

Det gik ikke længe, ​​før forskere begyndte at stille spørgsmålstegn ved Tether’s solvens. Det var den første stablecoin på markedet, og dens hidtil usete stigning til succes var ikke uden bekymring. Disse bekymringer fik forskere til at dykke dybt ned i Tether Bitfinex connect.

I 2017 frigav en gruppe uafhængige forskere fra International Consortium of Investigative Journalists Paradise Papers. Dette dokument bekræftede nogle af de værste frygt for dem på markedet på det tidspunkt. Dokumenterne viste, at både Tether og Bitfinex delte den samme ledelses- og virksomhedsstruktur.

Forskere opdagede, at begge enheder anførte den samme administrerende direktør, økonomidirektør, strategidirektør og generaladvokat i deres virksomhedsdokumentation. Grundlæggeren af ​​Tether, en kandidat fra Yale University, Philip Potter, håndterede også de største operationer i Bitfinex.

Rapporten fortsatte med at detaljere, hvordan de to virksomheder virkelig lignede et konglomerat. Dokumenterne viste, hvordan størstedelen af ​​Tether-konti kom ind på markedet på Bitfinex-platformen. Desuden gik disse forskere så langt som at mærke Tether som drivkraften bag 2017-kryptoudbruddet.

Bull Run

De, der krediterede tilstrømningen af ​​USDT til markedet som en af ​​nøglefaktorerne bag tyrløbet i 2017, begyndte at høre deres stemmer. Et andet forskningsoplæg, der blev offentliggjort det følgende år med titlen ‘Er Bitcoin virkelig ikke-bundet?’Tager et dybtgående kig på virkningerne af Tether inden for kryptosektoren.

Forskerne bag dette papir, John M. Griffin og Amin Shams, er velkendte akademikere fra University of Texas. Deres forskning konkluderede, at Bitfinex og Tether arbejdede sammen for kunstigt at stødte Bitcoin-priser. De to hævder, at Bitfinex leverede Tether til markedet i et forsøg på at skabe en tilstrømning af likviditet.

Disse USDT’er flyder derefter ind i et utal af kryptokurver. Men når værdien af ​​disse mindre mønter ville falde, købte de fleste investorer tilbage til Bitcoin. Det er disse handlinger, som forskere hævder drevet til Bitcoins episke tyrekørsel på $ 20.000.

Tether-udstedelsesgraf - Tetherreport

Tether-udstedelsesgraf – Tetherreport

For at gøre det værste var forskerne ikke alene om deres antagelser. Skaberen af ​​Litecoin, Charlie Lee lavede et Twitter-indlæg 30. november, hvor han appellerede til markedet om at udvise forsigtighed. Specifikt skrev Lee:

“Der er frygt for, at den nylige prisstigning blev hjulpet ved udskrivning af USDT (Tether), der ikke bakkes op af USD på en bankkonto.”

Spørgsmål opstår

Da den negative presse begyndte at montere for Tether, begyndte de at fange myndighedernes opmærksomhed. Den 6. december samme år sendte US Commodity Futures Trading Commission flere stævninger til både Bitfinex og Tether. I stævninger, New York Attorney General hævdede, at Tether ulovligt tildelte midler til at dække op til $ 850 millioner i tab.

Banker Deltag

Denne negative presse fik til sidst firmaets banksamarbejde til at gå ud. I sidste del af 2017 mistede platformene US Bank og Wells Fargo som bankpartnere. Selvom dette var et stort slag for operationerne på det tidspunkt, varede det ikke længe, ​​før Tether fandt mere venlige bankforhold i pro-crypto-lande som Taiwan.

Hvordan fungerer tether?

Det lyder let at knytte en kryptokurrency til prisen på et virkeligt aktiv. Opgaven er imidlertid notorisk vanskelig af mange grunde. For at udføre denne opgave hævdede Hongkong-baserede Tether Limited oprindeligt, at for hver ASDT, der blev udstedt, havde virksomheden en tilsvarende mængde dollars, der blev holdt i reserve.

Da USDT-udstedelsen kom ind i milliarder, kom disse krav under hård kontrol. I marts 2019 ændrede virksomheden bagsiden af ​​USDT til at omfatte lån til tilknyttede virksomheder. På trods af ændringen er Tether fortsat den øverste stablecoin i verden.

Omni

USDT er unik, fordi den fungerer på Omni blockchain-protokol. Omni er en alsidig platform, der er mest kendt for sine Bitcoin-forankringsfunktioner. I øjeblikket leverer Omni denne service til flere firmaer.

I de tidligste dage indeholdt hver Omni-transaktion en dobbelt optagelsesstrategi, der placerede posten på både OMNI-systemet og registrerede den i en Bitcoin-transaktion, der delte den samme transaktionshash.

Omni i dag

I dag har Omni-aktiver pinde på flere blokkæder. Især er der et Omni-lag af Litecoin. For nylig introducerede udviklere yderligere ERC-20-varianter af tokens. Alle disse variationer hjælper med at sikre Tether yderligere og demonstrerer dets tilpasningsevne på markedet.

Hvorfor Tether er vigtigt

Tether er en af ​​de mest dominerende kryptokurver på markedet. Det giver investorer yderligere fleksibilitet, da det tjener som en dollarerstatning på mange populære børser. Her er blot nogle af grundene til, at Tether fortsat ser adoption:

Afslutningsstrategi

Markedsvolatilitet er en stor bekymring i kryptosektoren. Når bjørnene begynder at overtage markedet, har investorer kun et par muligheder at overveje. De kan sælge deres andel og konvertere dem tilbage til fiat. Denne proces er tidskrævende og involverer de mest mulige gebyrer. Eller de kan ride ud på bjørnemarkedet og tage tabene. Tether tilføjer en tredje mulighed til ligningen. Konverter til Tether og undgå gebyrer og volatilitet.

Reducer friktion

Da Tether er et andet blockchain-aktiv, er det lige så nemt at konvertere fra Bitcoin eller enhver kryptovaluta til Tether som at udveksle Bitcoin til Ethereum. Denne konvertering introducerede en gnidningsfri måde for investorer at undgå volatilitet og forblive i kryptomarkedet

Overførsel

Som med de fleste kryptokurver har Tether evnen til at revolutionere internationale transaktionssystemer. USDT kan sendes hvor som helst globalt uden behov for at konvertere midler eller betale ekstra overførselsgebyrer. Pointen er, at Tether er lige så let at sende som Bitcoin globalt.

Regnskab

En anden stor fordel ved at bruge Tether som betalingsmiddel er ansvarlighed. Siden starten af ​​Bitcoin har der været forvirring omkring dets anvendelse som betaling i form af regnskab. Virksomheder, der betaler for varer eller tjenester med krypto, overlades ofte til at estimere værdien af ​​deres betaling mod den amerikanske dollar. Stablecoins fjerner denne bekymring, fordi de altid svarer til deres fiat-kolleger.

Transitkryptovaluta

Det er vigtigt, at Tether letter overførslen af ​​ægte kontanter til digitale kontanter. Dette er en vigtig opgave i nogle regioner i verden. Husk nogle steder er det en vanskelig opgave at konvertere krypto til fiat-valuta. I nogle lande er praksis ulovlig. For alle disse regioner er Tether et smart alternativ.

Accept

På samme tankegang giver Tether børser med øget likviditet. Dette token gør det muligt for børser at give afkald på at handle direkte med fiat-valuta. På denne måde kan børser reducere mængden af ​​KYC- og AML-regler, som deres platform skal opfylde.

Efter så mange succesrige år på markedet kan ingen argumentere for den vigtige rolle, Tether spiller. I dag er der ingen mangel på stablecoins i sektoren. Tether var dog den oprindelige stablecoin, der startede denne revolution. For det fortjener Tether et nik af påskønnelse.

Hvor kan jeg købe tether (USDT)

Hvad er Tether? Alt hvad du behøver at vide Hvad er Tether? Alt hvad du behøver at vide Hvad er Tether? Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede brugere

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Europæiske handlende

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 1,00

Kontominimum

€ 35

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner