Masternodes: Den rigtige måde at få passiv indkomst fra kryptovalutaer

Masternodes: Den rigtige måde at få passiv indkomst fra kryptovalutaer

Hvis du er som mig, en kryptoentusiast med et iværksætterdrev, er du sandsynligvis altid på udkig efter spændende måder at tjene penge på. Der er nogle alvorlige penge, der skal tjene i krypto-valutaverdenen. Nogle mennesker høster stort ved bare at spille deres kort rigtigt. At være vært for en masternode er en måde at tjene penge, passivt.

Hvis du spekulerer på, hvad en masternode er, lad mig prøve at forklare. En masternode er en dedikeret server, der kører sammen med blockchain-netværket som et andet niveau, hvor blockchain er det første niveau. Det er som et andet lag af blockchain – og de to er symbiotiske.

Desuden er disse dedikerede servere fulde noder spredt over hele kloden, og de danner et tillidsløst, decentralt netværk. Hver af disse servere kører en fuld kopi af blockchain.

Hvordan en masternode hjælper blockchain-netværket

Blockchain er det første niveau; det forhindrer dobbeltbrug, og det handler om at sende, modtage og bekræfte transaktioner. Minearbejdere styrer det første niveau ved hjælp af konsensusalgoritme som PoW eller PoS. Ligeledes er masternoder rygraden i det andet niveau; deres formål er at levere forbedrede tjenester til blockchain-netværket.

Eksempler på avancerede tjenester kan være øjeblikkelige transaktioner, anonyme transaktioner og decentral stemmeret. Også, masternodes hjælper med at sikre netværket fra hacks eller ondsindede noder. Stadig validerer masternoder blokke og transaktioner, der tilføjes af minearbejdere.

Fordi du skal låse en bestemt mængde mønter i en tegnebog for at være vært for en masternode, kan det være enormt dyrt at bringe netværket ned eller endda ødelægge det – hvis nogen ville kontrollere netværket, ville de være nødt til at samle sikkerhed i mere end halvdelen af ​​knudepunkterne på netværket.

Her er en kort video, der forklarer det grundlæggende i en masternode.

Når du kører en masternode, hjælper du med at sikre netværket, mens du samtidig tilbyder forbedrede tjenester til blockchain-netværket. Til gengæld bliver du kompenseret med en belønning. Hver gang den næste blok føjes til blockchain, får masternoden en vis procentdel af blokbelønningen.

Læs: Udviklingen af ​​kryptokurver

Masternodes ROI: Hvor meget ROI kan du tjene?

For det første afhænger de afkast, du kan få ved at eje en masternode, af hvilken type investor du er. Generelt er der to typer investorer: der er den grådige investor, der ønsker hurtig afkast på deres investeringer, og der er den tålmodige investor, der foretrækker langsigtede projekter med korte gevinster.

Projekter med høj ROI er risikable; Du skal også undersøge meget og løbende jage efter nye projekter, da de fleste er kortvarige. Sådanne kryptoprojekter har højt investeringsafkast (så højt som fra 500%), og værdien af ​​mønten har en tendens til at svinge meget.

På den anden side er et langsigtet projekt mindre risikabelt, og det årlige investeringsafkast er ikke oppustet. typisk kan du få ROI fra 6-30% årligt – det er fint i betragtning af at det er passiv indkomst.

Andre yderligere faktorer vil også påvirke, hvordan det beløb, du kan tjene. Selvom værktøjer som Masternodes. Online og Masternodes.pro give skøn over, hvor meget du kan tjene årligt, dette er bare grove skøn. De returneringer, du får, afhænger af, om mønten har en praktisk anvendelse blandt yderligere faktorer som:

 • checkNo af blokke behandlet hver 24. time.
 • checkBelønningen for hver opdaget blok.
 • checkHvordan blokbelønningen deles mellem minearbejdere og noder.
 • checkAntallet af aktive masternoder på netværket.
 • checkHosting / vedligeholdelsesomkostninger.
 • checkMøntens værdi.

En anden faktor, der vil påvirke dit ROI, er fordelingsmekanismen, der er knyttet til hver mønt, når du spreder blokbelønninger.

Det kan være en god idé at se på den daglige belønning for din valgte masternode. Dette tal afhænger af antallet af aktive masternoder på netværket. Efterhånden som flere masternoder slutter sig til netværket, reduceres blokbelønningen, der går til hver masternode.

Sådan beregnes ROI for Masternode?

For at beregne Masternode ROI skal du følge strategien beskrevet i skærmbilledet nedenfor:

Lad os prøve at beregne ROI for PACcoin ved hjælp af de aktuelle statistikker. For hver genereret blok er belønningen 13800 PAC. 75% af blokbelønningen går til masternoder. Derfor er Masternode-belønningen 10.350.

Beregn din andel af blokke om dagen, forudsat at du har en MN.

 • Samlet antal mns: 4071.
 • Antal blokke pr. Dag: 554 blokke.

{N÷ T} * B = (1 ÷ 4072) * 554 = 0.1360084

I alt blokke pr. År = 0.1360084 * 365 = 49.6708425

Samlede optjente mønter om året (Y) = A * R =  49,6708425 * 10,350

Y = 514,093,220 PAC

Multiplicer dette tal med møntens værdi for at se din indtjening i USD. For at få ROI skal du tage det samlede antal optjente mønter årligt og divideret med antallet af mønter, du har stillet som sikkerhed; multiplicer derefter resultatet med 100 for at få en procentdel.

Efter vores eksempel ovenfra vil ROI blive givet af:

{Y÷ Sikkerhed} * 100 =  {514,093,220÷ 500.000} * 100 = 102,82%

For at få ROI-dage: Del sikkerheden med den daglige indkomst, som er Y divideret med 365 dage.

{541.093.220 ÷ 365} ÷ 500.000 = 355 ROI dage

Hvis flere mennesker slutter sig til masternode-økosystemet, vil det tage længere tid end 355 dage at få din oprindelige investering tilbage. Prøv at vælge en masternode-mønt, der har potentiale til at vokse; der er en mulighed for, at dine mønter vil være mere værd, når du inddriver din oprindelige investering.

Når du prøver at afgøre, om en mønt er din tid og penge værd, så spørg dig selv disse spørgsmål:

 • checkHar projektet udgivet en opdateret hvidbog?
 • checkHar teamet lagt en klar køreplan for projektet?
 • checkWhat marked er mønten målrettet mod?
 • checkHvad den virkelige applikation har mønten?
 • check Hvem er holdet, hvad deres historie, og er de gennemsigtige?
 • check Er møntudviklerne aktive på sociale medieplatforme som Telegram, Discord eller LinkedIn?
 • check Har projektet et levende og voksende samfund i fora som Bitcointalk og Reddit?

Vær sikker på at du har et klart billede af, hvad mønten gør, og hvad den sigter mod at opnå.

Krav til kørsel af en masternode

For at køre en masternode har du brug for flere ting. En af dem er en Virtual Private Server (VPS) med en dedikeret IP-adresse. De mest bedømte VPS-planer er billige som snavs Begge Time4VPS, og Vultr har månedlige planer for mindre end $ 10.

Den anden ting, du har brug for, er sikkerhed for masternode-serveren. Enhver person, der ønsker at køre en fuld node på niveau 2, skal betale denne sikkerhed. Du skal holde disse mønter låst i din tegnebog – på samme måde som indsats sker.

Så længe du har sikkerhedsmønterne låst i din kolde tegnebog, har du en aktiv forbindelse på netværket. Med dine mønter låst, er du berettiget til blokbelønning. Hvis du nogensinde flytter dine mønter, bliver din masternode ‘afskåret’ fra netværket; hvis dette sker, modtager du ikke længere udbetalingerne.

Som et eksempel har du brug for 1000 DASH for at være vært for en DASH-masternode, mens du til PIVX har brug for 10.000 PIV’er. Dette betyder, at du er nødt til at købe den eller de mønter, du vil lægge dine penge i, og derefter sende dem til din lokale tegnebog.

Bedste Masternodes-mønter – vores top 5-valg

DASH er kryptoprojektet, der inspirerede udviklingen af ​​masternoder. Hver masternode-mønt, der findes nu, er enten en gaffel med DASH eller en replika af projektet. Mens DASH kom op med denne innovation, er det endnu ikke den mønt, som mange mennesker havde forestillet sig – dette har ført til, at nye ideer springer ud i kryptorummet.

Lige nu er det ekstremt dyrt at eje en DASH-masternode alene, medmindre du går efter den delte mulighed. For at køre en fuld node skal du have 1.000 DASH; hvis du tager i betragtning den aktuelle værdi af en DASH ($ 376,6), er en masternode værd $ 376,622 på tidspunktet for denne skrivning. Jeg mener ikke at sige, at der ikke er mange rige folk derude, men jeg spekulerer på, hvor mange mennesker der har råd til dette, især for den grønne investor, der går ombord på kryptotoget for første gang.

Et foto, der viser Dash Mn-statistikker; kilde masternodes.online

Et foto, der viser Dash Mn-statistikker; kilde masternodes.online

Stadig kan du finde nogle lovende masternode-kryptoprojekter, der ikke er dyre. Nogle går for lidt over $ 5k, nogle over $ 1k, og andre er lidt under $ 1K. Du er nødt til at lave nogle værdifulde undersøgelser for at lande dem med potentiale.

Her er fem masternode-mønter, du kan tjekke ud:

PIVX Masternode

PIVX håber at være den “ultimative privatlivsmønt”. Mange mennesker tror, ​​at PIV bliver, hvad DASH-udviklere havde forestillet sig for projektet. For hver genereret blok holdes 10% for at tilskynde dem, der bidrager til netværkets vækst, mens de resterende 90% deles mellem minearbejdere og masternode-ejere.

Læs:9 forskellige altcoins undtagen bitcoin, og hvor de kan købes

PIVX bruger dog en algoritme kendt som See-saw, der bestemmer, hvordan denne split sker. I virkeligheden tilskynder den savede effekt flere mennesker til at sætte deres mønter og opgive deres masternoder. Når flere mennesker slutter sig til masternodes-rummet, mindskes belønningen, og den større procentdel går til de stakende mønter.

PIVX masternode statistik

Yderligere detaljer

Tjek deres køreplan: https://pivx.org/pivx-roadmap-2018/.

Reddit-kanal: https://www.reddit.com/r/pivx/.

Discord-kanal:   https://discordapp.com/invite/jzqVsJd.

RUPAYA møntmasternode

Holdet bag RUPAYA målretter mod et massivt marked i Sydasien. Når det først er blevet bredt vedtaget, kan RUPX blive en digital valuta, der vælges for folk, der ikke har adgang til kreditkort og banker.

Rupaya masternode statistik

Yderligere detaljer

Læs RUPX-hvidbogen: https://www.rupx.io/whitepaper/

Tjek RUPAYA-teamet: https://www.rupx.io/rupaya-team/

Holdet har skitseret en detaljeret køreplan for projektet: https://www.rupx.io/roadmap2018/

B3 møntmasternode

Okay, B3 er kommet langt. Faktisk har det haft sin rimelige andel af fejl. Engang i 2017 fik hyperinflationen forårsaget af de høje belønninger, at mønten satte sig i prisen. Indsatsbelønningerne var helt op til 10.000%. Derefter, i samme periode, syntes udviklerne at gøre et luskigt job. Men alt det der er i fortiden; B3 er sprunget tilbage med nogle spændende funktioner.

B3-mønt-blockchain udnytter en teknologi kaldet Proof of Disintegration, en protokol, der reducerer de cirkulerende mønters levering. Det er PoD-teknologien, der styrer det, som B3-teamet omtaler som Fundamental Nodes (FN’er).

FN’erne får 60% af blokbelønningen, mens de øvrige 40% går til minearbejdere, der sikrer netværket.

B3 masternode statistik

Yderligere Information

Tjek B3-køreplanen: https://b3coin.io/roadmap/.

Link til holdprofilen: https://github.com/B3-Coin/B3-CoinV2/.

https://discordapp.com/invite/ARpuv79 med over 28 medlemmer.

ALQO Masternode

ALQO er endnu en privatlivsmønt, der tilbyder brugere på sit økosystem med øjeblikkelige transaktioner. Alqo-platformen bruger struktursystem kendt som “Alqo planetariske systemer” – alqo-valutaen letter overførsel af ejerskab på disse planetbaserede systemer.

For at sikre, at der er en retfærdig fordeling af mønter mellem minearbejdere, der satser og masternoder, bruger Alqo en algoritme kendt som Libra Effect. Denne protokol tilskynder flere mennesker til at låse mønter ved at eje masternoder

Projektet har et hengivet dedikeret team om bord, der er seriøst med at bringe alqo-projektet til liv.

Alqo masernode statistik

Yderligere information

Læs hvidbog: https://alqo.org/whitepaper.pdf.

Tjek deres køreplan: https://alqo.org/roadmap.

Tjek deres team: https://alqo.org/team. Alle holdmedlemmer har en biografi og links til deres sociale mediekonti.

PURE møntmasternode

PURE møntmasternode er et andet kryptoprojekt, der ser lukrativt ud. Ærligt talt er der ikke meget, jeg kan sige om udviklerne af dette projekt. Holdet er anonymt, og det er endnu ikke frigivet en hvidbog. På trods af at der mangler en detaljeret køreplan for projektet, vil PURE-masternoden give dig noget smukt ROI med tiden.

Holdet har lovet en atomswap omkring 2. kvartal 2018. Det er også planlagt at lancere en decentral børs – PureDEX – en platform til handel med PURE altcoin. Rene indehavere vil interessere sig for Pure DEX.

Derudover er der en mulighed for at blive noteret på flere børser. I øjeblikket er det kun opført i to børser: CoinExchange og CryptoBridge.

Ren masternode statistik

Yderligere Information

Telegram gruppe: https://t.me/Purealtcoin

BitcoinTalk Forum: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2335448.new#new

Discord Channel: https://discord.gg/d76mVZK

Installation af en Masternode – hvordan man opretter PURE masternode

Når du konfigurerer næsten enhver masternode, skal du have følgende klar:

 • checkEn betalt VPS-plan med en unik IP-adresse.
 • checkMønterne er nødvendige for sikkerhedsstillelse + transaktionsgebyrer.
 • checkPutty-program for adgang til VPS. Download fra dette link: https://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/latest.html.
 • checkEn Windows-tegnebog, der følger med din specifikke mønt.

Først skal du starte VPS. Du har ikke svært ved at vælge en VPS-leverandør. Der er flere, der er ærlige og pålidelige, herunder Time4VPS, Nodeshare, Node-VPS, og Vultr.

I denne vejledning skal vi bruge Time4VPS. Gå over til time4vps.eu/; se dig omkring for at vælge en plan efter eget valg.

Du kan se, hvordan du opretter din konto på denne video.

Når din konto er klar, skal du bruge tre ting: din vigtigste IP-adresse, brugernavnet og den tilsvarende adgangskode.

Betaler sikkerheden

Det næste trin er at sende den krævede sikkerhed (5000 PURE) til din lokale tegnebog, dvs. hvis du ikke allerede har mønterne i din tegnebog. Du skal oprette en Masternode-adresse, som du betaler denne sikkerhed. Før du gør dette, skal du sørge for, at tegnebogen synkroniseres fuldstændigt med blockchain.

Gå til Modtage ->Ny adresse, og mærk din nye adresse. Du kan mærke det som noget “MN Addr”. Nu skal du bare sende penge til den adresse, du lige har oprettet, enten fra børsen eller selve tegnebogen.

REN ny modtageradresse

Opdatering af systemet for at forberede det til installation

Det næste trin er at opdatere systemet, så vi kan konfigurere masternode-serveren. Dette trin kræver, at du leger med kommandoer – det er ikke noget kompliceret, fordi du bare skal kopiere og indsætte.

Åbn Putty-programmet, og indsæt din VPS IP-adresse, hvor den er mærket Værtsnavn.  Klik på Åben. En cmd-konsol mærket ‘root’ vil dukke op.

Kittkonfiguration

Brug brugernavnet rod for at logge ind. Du skal installere en kold tegnebog på denne rodbruger.

Putty kommandolinje

Nu skal du kopiere og indsætte følgende kommandoer en efter en.

Bemærk: Hver linjeskift repræsenterer en enkelt kommando.

sudo apt-get opdatering –y

sudo apt-get upgrade –y

sudo apt-get dist-upgrade –y

sudo apt-get install nano htop git –y

sudo apt-get install build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils software-egenskaber-common –y

apt-get install -y libminiupnpc-dev libdb ++ – dev libdb-dev libcrypto ++ – dev libqrencode-dev libboost-all-dev build-essential libboost-system-dev libboost-filesystem-dev libboost-program-optioner-dev libboost-thread- dev libboost-filsystem-dev libboost-program-optioner-dev libboost-thread-dev libssl-dev libdb ++ – dev libssl-dev ufw git software-egenskaber-fælles

sudo apt-get install libzmq3-dev libminiupnpc-dev libssl-dev libevent-dev –y

sudo add-apt-repository ppa: bitcoin / bitcoin

apt-get opdatering

sudo apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8 ++ – dev –y

sudo apt-get install libdb5.3-dev libdb5.3 ++ – dev build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils git libboost-all-dev libminiupnpc-dev libqt5gui5 libqt5core5a libqt5webkit5-libt5 qttools5-dev qttools5-dev-værktøjer libprotobuf-dev protobuf-compiler libqrencode-dev libgmp3-dev git –y

git klon https://github.com/puredev321/pure

cd ~ / ren / src /

cp -a support / obj /

cp -a krypto / obj /

cp -a x11 / obj /

cd ~ / ren / src / leveldb /

chmod + x build_detect_platform

lav libleveldb.a libmemenv.a

Kompilér tegnebogen

cd ~ / ren / src /

make -f makefile.unix

Vent på, at installationen er færdig. det skal tage ca. 20-30 minutter.

Når du venter på, at serveren skal installeres, skal du forberede en.txt-fil, der følger layoutet nedenfor.

Etiket: MN1

Offentlig IP: Your_public_IP + porten

Masternode nøgle: din_Mn_private_key

Mn conf line: din_ Mn_transaktion_output

Udbetalingsadresse: Din_Betalingsadresse

MN-linje

rpcuser =  dit_re_brugernavn

rpcpassword = dit kodeord

rpcallowip = *

rpcport = dit_rpcport_nummer

server = 1

lyt = 1

dæmon = 1

maksimale forbindelser = 50

port = dit portnummer (5 cifre)

externalip = Din offentlige IP uden porten

Masternodeaddr: Din_offentlige _IP_Plus_port

rpcuser = dit brugernavn

rpcpassword = dit kodeord

rpcallowip = *

rpcport =dit_rpcport_nummer

server = 1

lyt = 1

dæmon = 1

logtimestamps = 1

maksimale forbindelser = 50

bind = Din offentlige ip + porten

Masternode = 1

Masternodeprivkey =  Din_masternode_Private_key

Udskift de fremhævede dele med fed skrift med de nødvendige oplysninger til din.txt-fil.

Du har brug for en masternode-udbetalingsadresse for at modtage belønninger.

Gå igen til Modtage -> Opret ny adresse. Du kunne navngive det MN-udbetalingsadresse.

Dernæst udfyld IP- og portnummerdetaljerne. Få din hoved-IP fra VPS, og tilføj

IP og dit portnummer som vist. Husk at indsætte den offentlige IP sammen med dit portnummer, de to adskilt af et kolon som dette:

194.168.8.1:13456

Jeres offentlig IP, inklusive portnummer, vil være masternode_adresse og binde. Når du har valgt din RPC-nummer, kun to ting er tilbage: Masternode-konfigurationsudgange og masternode-privatnøgle.

MN-konfigurationslinjen er den transaktionsoutput, der genereres for når den betales 5.000 PURE. Gå til din lokale tegnebog. Klik på Hjælp -> Fejlretningsvindue. Naviger til Fanen Konsol. Skriv “masternode-udgange” nederst; tryk Enter.

Værktøjsvindue

Du skal vente, indtil du har mindst ti bekræftelser på den specifikke transaktion, før du prøver at få output. Efter ti bekræftelser på din transaktion skal konsolvinduet vise MN-output, som er en lang streng af alfanumeriske tegn, der slutter med enten 1 eller 0. Denne streng er din MN-konfigurationslinje.

Adressen ser sådan ud:

Masternode-adresse

Den {1}, der følger semikolonet, kaldes transaktionsindekset, mens resten af ​​strengen, der er lukket med parenteser, er transaktions-id’et. Kopier disse detaljer til MN.txt-filen. Husk at fjerne anførselstegnene.

Du får den private MN-nøgle, når du har konfigureret din bruger.

Tilføjelse af brugeren

På nuværende tidspunkt, hvis din VPS-opsætning allerede har afsluttet installationen, kan du gå videre og tilføje en bruger. Gå til rodkonsollen, skriv cd, og indsæt følgende kommando for at oprette dit MN-brugernavn.

sudo bruger tilføjer -m mn1 -s / bin / bash

Indstil derefter en adgangskode til den bruger, du lige har tilføjet; indsæt kommandoen nedenfor, og husk at vælge en adgangskode, som du ikke vil glemme.

sudo passwd mn1

Opret nu en mappe til den bruger, du lige har tilføjet. Indsæt kommandoerne nedenfor, den ene efter den anden.

sudo mkdir / hjem / mn1 / ren

sudo cp ~ / ren / src / pured / hjem / mn1 / ren /

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Den sidste kommando forsøger at redigere konfigurationslinjen for den nye bruger. Du skulle få en fejl, der siger, Directory “home / mn1 / .pure” findes ikke. Hvis du ser denne fejl, er du i den rigtige retning. Tryk på CTRL + X At forlade.

Skift mappe

For at kunne redigere konfigurationsfilen skal du først køre dæmonen for den pågældende bruger og derefter prøve at redigere den. Gå tilbage til Putty, og indsæt din hoved-IP fra webserveren. Klik på “Åben”.

Der vises et Cmd-vindue, der beder dig om at logge ind. Brug “Mn1” som dit brugernavn og den adgangskode, du oprettede ovenfor for at logge ind.

Root- og MN1-bruger

Du kan nu prøve at starte dæmonen ved hjælp af følgende kommando

~ / ren / pureret – dæmon

Fordi du ikke har defineret rpc-brugernavnet og adgangskoden, får du en fejl. Gå nu tilbage til rodfilen, og indsæt følgende kommando for at redigere rodfilen.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Du skal nu være i stand til at redigere rodfilen; det blev oprettet, da du kørte dæmonen.

Kopier og indsæt følgende kommandolinje på rodkonsollen. Erstat detaljerne med fed skrift med dine serveroplysninger.

rpcuser = dit brugernavn

rpcpassword = dit kodeord

rpcallowip = *

rpcport = dit_rpcport_nummer

server = 1

lyt = 1

dæmon = 1

maksimale forbindelser = 50

port = dit nummer

externalip = din_Offentlige IP

Masternodeaddr: dit_Offentlige_IP: Portnummer

Masternodeaddr

Tryk nu på CTRL + X at afslutte, og Y-tast for at gemme. Du er nu klar til at starte dæmonen.

Gå til MNuser-vinduet, og indsæt denne kommando:

~ / ren / pureret – dæmon

Denne kommando skal starte PURE-serveren. Indsæt denne kommando for at se dine masternode-forbindelser.

se ~ / ren / pured getinfo

Sådan får du den private nøgle

Din masternode private nøgle er det sidste stykke information, du kan hente. Når du har fået den private MN-nøgle, skal du redigere konfigurationsfilen en sidste gang. Du skal dog vente, indtil din kolde tegnebogsserver synkroniseres med blockchain.

Tryk på CTRL + C at forlade “få information”, og derefter indsætte denne kommando i det samme konsolvindue.

~ / ren / pureret masternode-nøgle

Du skal se din MN private nøgle; indsæt det i dit tekstfildokument.

Masternode privat nøgle

Du kan nu redigere conf-filen, men først skal du stoppe serveren. Brug følgende kommando til at stoppe MN-serveren.

~ / rent / pureret stop

Indsæt denne kommando på rodkonsollen.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Efter dette skal du slette de sidste tre linjer og erstatte dem med følgende kommandolinjer fra MN.txt-filen.

bind = dit_IP_Addr: portnummer

Masternode = 1

Masternodeprivkey = dit_masternode_privatekey

MN privat nøgle

Genstart daemon igen ved hjælp af kommandoen nedenfor. Når serveren starter, kan du afslutte sessionen.

~ / ren / pureret – dæmon

Et sidste trin tilbage nu: Gå til din Windows-tegnebog, og naviger til Masternodes->skab.  Udfyld felterne de manglende detaljer.

Tilføj eller rediger ren nøgen

Alias: Masternode-etiket.

Adresse: Din_VPS_Main_IP

Hovedtast: Masternode Genkey

Txhash: din masternode transaktion output adresse

Udgangsindeks: 1

Belønningsadresse: Din_udbetaling_adresse

Belønning %: 100

Klik på OKAY->Opdatering for at se din liste over MN’er. Klik på Start->Opdatering for at starte med at køre din PURE-masternode.

Se denne video for at få en visuel repræsentation af installationsprocessen.

Afsluttende tanker

Masternodes er en ægte måde at tjene indkomst passivt på. Når du tager dine investeringsbeslutninger, skal du ikke se på ROI alene. Ja, jeg forstår det – du vil tjene penge.

Jo højere belønningen er, jo højere er risikoen involveret. Nogle kryptoprojekter starter med at tildele belønninger, der er svære at modstå, men med tiden falder ROI kraftigt. Sådanne projekter er risikable; der er ingen garanti for, at projektet genererer indtægter på lang sigt. Hvis du ikke lader frygten for at gå glip af det massive investeringsafkast komme til dig, er der stor chance for, at du vil nøjes med et sundt projekt. Husk, GØR DIN FORSKNING – altid.

Læs: Sådan vurderes, hvilken kryptokurrency der er den næste store ting

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner