Indien forbyder kryptokurver efter Tesla køber BTC

Ugens nyheder – Kryptovaluta-verdens største historier i ugen

Det har været en usædvanligt bullish uge for Bitcoin og kryptovalutaindustrien, efter at Tesla tilføjede 1,5 mia. Dollars i BTC til sin balance. Twitter overvejer nu at følge trop, da Amerikas ældste bank planlægger at tilbyde kryptoopbevaring, og Mastercard planlægger at understøtte kryptokurrencybetalinger. Indien ønsker imidlertid at håndhæve et fuldstændigt forbud mod alle ting, der vedrører kryptokurver.

Her er alt hvad du behøver at vide om disse historier og mere i denne uges udgave af OKEx Insights Ugens Nyheder.

Indien klargør tæppe forbud mod kryptokurver

Indiens regering er klar til at håndhæve et fuldstændigt forbud mod kryptokurver i henhold til en rapport fra BloombergQuint. Forbudet ville komme efter en overgangsperiode – opad et halvt år – hvor kryptovaluta-investorer kan afvikle deres kapitalandele.

Vigtigste takeaway

 • At være et fuldstændigt forbud, ville Indiens regulering gøre ulovlig ikke kun investering i kryptokurrency, men også handel med og handel med dem på udenlandske børser.
 • Skulle forbuddet træde i kraft, ville Indiens regler tilsyneladende være hårdere end Kinas, hvor handel med kryptokurrency til kryptokurrency stadig er tilladt.
 • Indien huser næsten 1,4 milliarder individer, der effektivt ville blive afskåret fra den globale kryptoøkonomi.

Verdens største forældremyndighed, der tilbyder forældremyndighed

Amerikas ældste bank er klar til at begynde at tilbyde opbevaring af BTC og andre kryptovalutaer i 2021. Ifølge en rapport fra The Wall Street Journal, Bank of New York Mellon planer om at betragte kryptokurver som aktiver, som enhver anden.

Vigtigste takeaway

 • BNY Mellon-ledere hævdede at "digitale aktiver bliver en del af mainstream." Som sådan er det i bankens interesser at tilbyde løsninger til digitale aktiver.
 • BNY Mellon har over $ 40 billioner i aktiver under administration. Ved at tilbyde kryptovalutaopbevaring legitimerer verdens største depotbank yderligere Bitcoin og andre blockchain-baserede mønter og tokens.

Mastercard til understøttelse af kryptokurver i 2021

Mastercard vil begynde at støtte kryptokurver i 2021. Meddelelsen kommer via et blogindlæg, hvor virksomheden angivet at "digitale aktiver bliver en vigtigere del af betalingsverdenen."

Vigtigste takeaway

 • Mastercard har ikke præciseret nøjagtigt, hvilke kryptokurver det vil understøtte, men det er grund til at BTC, stablecoins og andre større decentrale mønter og tokens vil blive understøttet.
 • Digitale aktiver bundet til mere centraliserede enheder og indledende mønttilbud kan muligvis ikke se support af grunde til overholdelse.

Mastercards aktiekurs steg kraftigt efter meddelelsen om dets planer om at understøtte kryptovalutaer. Kilde: Microsoft Bing

Twitter overvejer at tilføje BTC til balance

Twitter er Overvejer tilføjelsen af ​​BTC til sin balance ifølge den sociale mediegigans CFO, Ned Segal. Interessen stammer fra muligheden for, at virksomhedens medarbejdere og / eller leverandører anmoder om betaling i BTC.

Vigtigste takeaway

 • Twitters administrerende direktør, Jack Dorsey, er en langvarig fortaler for Bitcoin. Han for nylig lavet en donation på 1 million dollars til Coin Center, en tænketank fokuseret på positiv politikudformning med hensyn til kryptokurver og samarbejdede med rapperen Jay-Z for at give 500 BTC til en legat med fokus på Bitcoin-udvikling i Afrika og Indien.
 • I betragtning af Dorseys proaktivitet med hensyn til Bitcoin ville det ikke komme som en overraskelse, hvis Twitter faktisk tilføjede BTC til sin balance.

Twitters aktiekurs steg efter selskabets overvejelse om at sætte BTC på sin balance. Kilde: Microsoft Bing

Tesla køber BTC og planlægger at acceptere det som betaling

Tesla købte $ 1,5 milliarder dollars i BTC, ifølge en ansøgning til United States Securities and Exchange Commission offentliggjort på mandag. Derudover planlægger det Californien-baserede el-køretøj og ren energiselskab at acceptere den førende kryptokurrency som betaling.

Vigtigste takeaway

 • Nyheder om Teslas køb sendte prisen på BTC stigende højere og vil sandsynligvis gå ned som en af ​​de mest bemærkelsesværdige begivenheder i kryptokurrencyens historie..
 • I Teslas fodspor forventes det, at mange andre større virksomheder nu seriøst vil overveje at placere BTC på deres balance.

Teslas aktiekurs er faldet i denne uge. Kilde: Microsoft Bing

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner