OK Jumpstart asettaa käynnistämään toisen tunnuksen myynnin ALLIVE: lle (ALV) ensi viikolla

OKEx, maltalainen maailman johtava digitaalisen omaisuuden pörssi, ilmoitti tänään toisesta OK Jumpstart -projektistaan, ALLIVE (ALV), ja sen myyntitiedot. ALV: n symbolimyynnin on määrä alkaa OK Jumpstartissa klo 5.00 16. toukokuuta 2019 (UTC, CET + 1).

Älykäs terveydentila aikakaudella Blockchain- ja AI-teknologiasovelluksella

ALLIVE on “älykäs terveydenhuollon ekosysteemi, joka perustuu lohkoketjutekniikkaan”, jonka tavoitteena on tarjota standardoidut muodot terveystietojen integroimiseksi, tukea suurta käyttäjien samanaikaisuutta, suojata tietosuojaa hajautetun, salatun tallennustilan avulla ja tukea laajennusten yhteensopivuutta. ALLIVE-tiimi on tehnyt yhteistyötä Ontologian kanssa elokuusta 2018 lähtien yritysten välisen yhteistyön ja tietojen jakamisen helpottamiseksi. Tällaisen kumppanuuden tarkoituksena on kehittää hajautettu terveydenhuollon ekosysteemi ja älykäs lohkoketjuverkosto.

D6H5X8SWkAA8onf.jpg

"Kuten aina, OK Jumpstart painaa kunkin tukiprojektin potentiaalia ja ALLIVE yksinkertaisesti vangitsee blockchain-tekniikan olemukset soveltamalla sitä uusiin käyttötapauksiin. Se on hyvä esimerkki siitä, kuinka tekniikka voi muuttaa terveydenhuoltomenettelyjä ja parantaa elämäämme, kuten sähköisten potilastietojen asettaminen lääkäreiden saataville helpommin uhraamatta henkilötietojemme turvallisuutta," sanoi OKExin operatiivinen johtaja Andy Cheung. "Olemme kokeneet valtavan kasvun blockchain-tekniikan, joka tuo rahoitusjärjestelmäämme, mutta blockchainin voima on rajaton. Voimme käyttää sitä myös kestävän älykkään terveysyhteisön luomiseen terveydenhuollon ekosysteemin parantamiseksi, jotta se voi olla helpommin saatavilla ja edullisempi kaikille."

Ikääntyvällä väestöllä on yleensä enemmän kroonisia sairauksia tai uusia sairauksia, ja kalliit lääketieteelliset ratkaisut tai kohdennetut hoidot eivät ehkä ole kaikille edullinen vaihtoehto.

Yhä kasvavien terveydenhuoltokustannusten avulla blockchain-tekniikan käyttöönotto voi minimoida taistelun lääketieteellisten ja taloudellisten haasteiden hallitsemiseksi. Lisäksi jatkuvilla ponnisteluilla voidaan rakentaa kestävä perusta kohtuuhintaiselle, helposti saatavilla olevalle ja laadukkaalle terveydenhuollon ekosysteemille lähitulevaisuudessa.

OK Jumpstart Enhanced Token -myyntisäännöt

Kuten edellisessä merkkikaupassa ilmoitettiin, OKEx on hyväksynyt muutamia muutoksia, jotta useammat käyttäjät voisivat osallistua.

Tilausjako jatkuu, ja OKB on ainoa hyväksytty tunniste liittymiselle ja maksamiselle. Tilausistuntoja on kaksi.

Kiinnostuneiden osallistujien on oltava vähintään 500 OKB: tä 15 päivän keskiarvolla voidakseen osallistua merkkikauppaan. Tilannekuva kustakin tilistä otetaan päivittäin satunnaisesti. Mitä enemmän OKB: tä on, sitä suurempi osuus jaetaan. (Vinkkejä: pitämällä ≥ 2500 OKB: tä keskimäärin 15 päivän ajan, voidaan saavuttaa suurin jakokerroin.)

1. istunto: Liittymisraja

Istunnon aikaraja on 10 minuuttia. Istunto voi kuitenkin päättyä aikaisin, kun ylitilausraja on saavutettu.

(UUSI) 2. istunto: EI liiallista tilausta

Istunnon aikaraja on 10 minuuttia. Käyttäjät, jotka tilaavat onnistuneesti tänä aikana, voivat tilata.

Erälaskenta ja tilaustulos ilmoitetaan jokaisen istunnon päättymisen jälkeen. Tunnuksen jakaminen 1. ja 2. istunnolle ilmoitetaan jokaisen kierroksen tunnusmyyntiilmoituksessa.

Pysy kuulolla OKExin Twitter ja OK Jumpstart uusimmat päivitykset.

LOPPU

Riskivaroitus: Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Tietoja OKExistä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioiden muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi.

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner