Herkomst letter securitisering og udstedelse af $ 150 mio. I obligationer

$ 150 millioner

En gruppe batch af lån, struktureret som HELOC’er, er med succes blevet securitiseret og udstedt som obligationer til investorer på proveniens af en gruppe af initiativrige virksomheder. Denne proces oplevede $ 150 millioner værd af disse aktiver-støttede lån gennemgår processen, helt med brug af blockchain.

Figure Technologies, der var førende i bestræbelserne, mener, at dette er det første eksempel på obligationer, der udstedes udelukkende ved brug af blockchain.

Gruppeindsats

Selvom denne indsats muligvis er ført af Figure Technologies, er de ikke de eneste, der spillede en rolle. Følgende virksomheder deltog hver i securitisationen i forskellig kapacitet:

  • Figur
  • Jeffries Group
  • Nomura Securities
  • Tilden Park Capital

Herkomst

Blockchain, der muliggjorde denne securitisering, er kendt som Proveniens. Når virksomheden beskriver fordelene ved deres platform, siger virksomheden,

“De distribuerede, tillidsløse og uforanderlige egenskaber ved blockchain eliminerer omkostninger fra formidlere, automatiserer ineffektive operationelle processer, reducerer risikoen gennem datapålidelighed og muliggør innovative nye produkter.”

Et hurtigt kig på Proveniens Blockchain

Figur | Mød BlockchainFigur | Mød Blockchain

Se denne video på YouTube

Mens Provenance begyndte livet som et produkt af Figure Technologies, gennemgik virksomheden frigørelse i 2019. Dette skete ved afslutningen af ​​en lukrativ og vellykket STO, der så virksomheden generere 20 millioner dollars i investeringer..

Siden denne begivenhed har proveniens gjort det klart, at deres fokus ville være at ændre den måde, hvorpå ejendom forvaltes. På det tidspunkt, hvor deres STO sluttede, indikerede de et ønske om at være den første til at opnå følgende:

  • hedgefond på en blockchain
  • ejendomstitel udelukkende på blockchain
  • digitalt pant på blockchain

Det er klart, at nutidens nyhed om securitisering af en gruppe HELOC’er er helt op til deres gyde.

Provenance.io fuldfører tilbud på $ 20 millioner sikkerhedstoken

Kommentar

Efter at have meddelt den vellykkede afslutning af securitisationen tog repræsentanter fra flere af de deltagende virksomheder sig tid til at kommentere. Det følgende er, hvad hver havde at sige om sagen.

Mike Cagney, CEO for Figure, sagde,

”Blockchain har et næsten uberegneligt potentiale for at frigøre værdi for verdens finansielle markeder, og vi står i spidsen for denne transformation ved at tage de store udfordringer som securitisering … Indtil nu har branchen været langsom med at bevæge sig forbi hvidbøger og bevis på konceptprojekter. Men denne første nogensinde ABS-præstation på produktionsniveau understreger vigtigt, at tiderne ændrer sig. ”

Sanil Patel, Administrerende direktør for Nomura Securities International, udtalt,

“Nomura er stolt over at have været en ledende underwriter på Figurs indledende securitisering på Proveniens … Proveniens fører an mod at skabe et mere tilgængeligt securitisationsmarked, hvor mindre udstedere kan securitisere aktiver til en lavere pris end den traditionelle model.”

Brian McGrath, Administrerende direktør for Jefferies Group, udtalt,

“Vi er glade for at samarbejde med Proveniens for at bringe en aftale på markedet, der imødekommer vores kunders behov ved hjælp af deres innovative teknologi.”

Figurteknologier

Grundlagt i 2018 opretholder Figur aktiviteter i San Francisco, Californien. Frem for alt søger virksomheden at udnytte blockchain og DLT i et forsøg på at transformere FinTech. Dagens diskussion er et eksempel på denne implementering.

CEO, Mike Cagney, fører tilsyn med virksomhedens drift.

Figur | Mød Reno-kontoret!Figur | Mød Reno-kontoret!

Se denne video på YouTube

HELOC

En ‘HELOC’ henviser simpelthen til en egenkapitalgrænse. Disse er i det væsentlige kreditgrænser, som gør det muligt for en at udnytte egenkapitalen i deres hjem for økonomisk fleksibilitet – i det væsentlige et aktivsbagt lån. Mens standarder for kvalifikation kan variere, afhængigt af region, er konceptet det samme.

Figur | HELOC vs personligt lånFigur | HELOC vs personligt lån

Se denne video på YouTube

Indtil i dag er mange forsigtige med HELOC’er. Selvom de kan give store fordele, når de bruges korrekt, er de ikke uden deres risici. Under boligkrisen for ca. 10 år siden var HELOC-baserede obligationer af stor popularitet. Da markedet faldt sammen, blev mange tilbage på grund af mere i deres hjem, end de var værd. Som et resultat var der en samtidig sammenbrud af de tilknyttede obligationer.

HELOC-backede obligationer faldt ud af mode i flere år, men har for nylig set en genopblussen.

I andre nyheder

Hvis ideen om at flette blockchain og DLT med obligationer lyder bekendt for dig, kan det til dels skyldes følgende tilfælde. I løbet af det sidste år har en række forskellige banker set fordelene bag denne infusion af teknologi og har gjort deres bedste for at prøve den. Sørg for at gennemgå følgende artikler for at lære mere om, hvordan banker rundt omkring i verden klarer sig.

Santander indløser gældssikkerhed tidligt

Horizon Tech Stack gør Piemonte Obligationsudstedelse til en realitet

Societe Generale SFH henvender sig til Ethereum for udstedelse af sikkerhedstoken

Verdensbanken hæver $ 33,8 millioner via tokeniserede obligationer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner