Trezor Model One Review – Turvallinen Bitcoin (Crypto) -laitteiston lompakko

Trezor on yksi luotetuimmista yrityksistä maailmassa bitcoin-laitteistolompakoiden suhteen. Heidän suosituin tuote on Trezor-malli Yksi joka on edullinen laitteistolompakko, jossa on uusinta turvallisuutta. (Jos budjetti ei ole huomioitava, suosittelemme valitsemaan Trezor-malli T. joka on päivitetty ja premium-versio Trezor Onesta.)

Trezor One on hyvin suunniteltu huippuluokan laitteistolompakko ja toimii vaivattomasti. Tässä tarkastelussa analysoimme suunnittelua, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta.

Mikä on Trezor Model One?

Trezor One on suosituin ja edullisin laitteistokryptovaluutan lompakko, jota Trezor tällä hetkellä tarjoaa. Laitteiston lompakko on suunniteltu ensisijaisesti pitämään rahasi turvassa huonoilta toimijoilta, jotka yrittävät varastaa kryptovaluuttasi.

Siinä on useita turvaominaisuuksia, mutta tärkeintä on, että se tallentaa yksityiset avaimesi eristettyyn ympäristöön varmistaakseen, että vaikka laite olisi kytketty tietokoneeseen, joka on saanut haittaohjelman, rahat eivät vaarantu..

Tämän lisäksi Trezor Password Manager auttaa online-kirjautumistietojen hallinnassa, ja Trezorin käyttäminen suojaustunnuksena antaa sinun suojata verkkotilejäsi U2F: llä.

Tämä laite on edullinen vaihtoehto pitää suojaus saatavilla kaikille, joilla on kryptovaluutta.

Trezor Model One tukee yli 1000 kryptovaluutta, mukaan lukien tärkeimmät rahakkeet, kuten Bitcoin, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple ja monet muut.

Trezor Model One: Ensimmäinen vaikutelma

Trezor One on yksinkertainen pakkaus. Laatikko on kääritty muovikalvoon ja suojattu väärinkäytöksillä varustetuilla hologrammeilla sen varmistamiseksi, ettei väärentämisestä ole näyttöä. Jos hologrammi näyttää vaurioituneen, laite voidaan yksinkertaisesti palauttaa valmistajalle. 

Pakkauksessa on itse laite, USB-kaapeli, kaulanauha, aloitusopas, palautussiemenkortti ja neljä tarraa.

Tämän laitteen etuna on, kuinka kevyt ja yksinkertainen se on. (Jos haluat kauniita anestesia-aineita kuin Trezor-malli T. joka on päivitetty ja premium-versio Trezor One -laitteesta, mikä saattaa olla parempi vaihtoehto.) Laite on valmistettu kevyestä, mutta erittäin kestävästä muovista. Siinä on pieni näyttö, kaksi painiketta ja USB-portti. 

Trezor Model One Review - Turvallinen Bitcoin (Crypto) -laitteiston lompakko

Trezor Model One -laitteen käyttö

Jos olet aloittelija ja ei-tekninen kuin sinun ei tarvitse olla huolissasi. Pakkauksessa olevat ohjeet ovat yksinkertaisia ​​ja opastavat, kuinka voit asettaa Trezor-mallin One.

Aina kannattaa muistaa, että kirjoitat palautussiemenet muistiin ja tallennat ne turvalliseen paikkaan. Suosittelen, että valitset tallentamisen yhteydessä kaksi varmuuskopiota palautussiemenestä. Itse päätän varmuuskopioida sekä sähköisessä muodossa että paperimuodossa. Niille, jotka eivät tiedä palautussiemenä, tarvitset varojasi tilanteessa, jossa laite on joko vahingoittunut tai kadonnut.

Toinen tärkeä näkökohta tässä on, että sinun tulee aina käyttää PIN-koodia ja salasanaa laitteessa.

Laitteen käyttö on yksinkertaisempaa kuin oletettaisiin ensin. Se edellyttää, että vahvistat jokaisen lähtevän tapahtuman tai osoitteenmuodostuksen varmistaaksesi, että varoja ei lähetetä väärälle vastaanottajalle tai ettet ole kirjoittanut lompakon tietoja väärin. Tämä on myös tietoturvaominaisuus siinä tapauksessa, että tietokoneesi vaarantuu, voit varmistaa, että varat lähetetään aiotulle vastaanottajalle.

Trezor Model One: Turvaominaisuudet

Trezor suhtautuu turvallisuuteen erittäin vakavasti, koska heidän koko liiketoimintamallinsa luottaa tähän, ja on järkyttävää, että voit saada tämän tyyppisen vakuuden tässä hintapisteessä. Sekä laitteisto että laiteohjelmisto ovat täysin avoimen lähdekoodin ja saatavilla GitHubissa. Syynä tähän on se, että turvallisuusalan ammattilaiset voivat tarkastaa ja tarkistaa laitteen turvallisuuden.

Toinen turvaelementti on, että laite ei tule valmiiksi asennetun laiteohjelmiston mukana – se on asennettu asennuksen aikana. Se on suojattu PIN-koodilla, ja sen avulla voit merkitä laitteesi ja mukauttaa aloitusnäytön tekemään siitä ainutlaatuisen sinulle.

Kuten aiemmin todettiin, kaikki edellyttää laitteen vahvistusta, ja tämä sisältää lompakon osoitteen vahvistamisen ja varojen lähettämisen. Yksityiset avaimet tallennetaan valmiiksi eristettyyn ympäristöön, mikä vähentää yksityisten avainten vaaraa. Jos olet paranoidi, koska laite ei vaadi syöttöä näppäimistöltä, se tekee siitä paljon turvallisemman haitallisilta hakkereilta.

Yhteenveto

Trezor-malli Yksi on loistava tapa hypätä kryptovaluutan maailmaan ilman, että tarvitsee piristää korkeampaa hintaa Trezor-malli T..  Tämän laitteen takana oleva turvallisuus ja yksinkertaisuus tekevät siitä suositun kryptoyhteisön jäsenten suosikin. 

Napsauta tätä, jos haluat tilata Trezor-mallin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner