Sådan oprettes en Bitcoin Paper Wallet

Hvad er Bitcoin?

Udtrykket bitcoin bruges til to forskellige komponenter Bitcoin-protokol og bitcoin-kryptokurrency. Men hvad der kommer mest i tankerne, når ordet bitcoin er nævnt, er bitcoin kryptokurrency.

Bitcoin-kryptokurrency gør finansielle transaktioner meget lettere mellem flere brugere uden at skulle behandles af en central myndighed, såsom finansielle institutioner (banker) eller tredjeparts betalingsgateways. Selvom det kaldes en valuta, er det ikke trykt på papirnoter som fiat-pengene. Det oprettes elektronisk gennem en minedrift og opbevares i speciel software kaldet tegnebøger.

Bitcoin bruges til at betale for varer og tjenester, hvis begge parter er villige til at acceptere det. Det ligner mere de traditionelle fiat-valutaer, men bitcoin-transaktioner foretages digitalt.

Hvad er papir tegnebøger?

Bitcoin papir tegnebøger, selvom genereret online ofte kaldes offline / kold opbevaring. Som navnet antyder, trykkes papirbøger på papir eller indbundne materialer, der øger dets holdbarhed.

Efter at en papirbogsadresse og dens private nøgle er genereret. Nøglegenereringsprocessen udføres gennem klienternes webbrowser og transmitteres ikke over internettet. For at være på den sikre side anbefales det at rydde dine browsercookies efter udskrivning.

Papirbøger er sikret, fordi de genereres på klientsiden, og tegnebogens adresser er helt offline. En god ting ved det er, at det ikke er inden for rækkevidde af hackere. Så meget som du ikke genererer dine adresser på et phishing-websted eller et fiduswebsted, er du sikker på, at de genererede nøgler er ukendte for det tredjepartswebsted, du genererede dem fra, og derfor gør dine aktiver sikret. Selvom udskrivning af en papir tegnebog kan være ude af behandling af cyberangribere, har du stadig meget at gøre for at sikre tegnebogen fra folk omkring dig.

Sådan oprettes din papirpung.

Hjemmesider som f.eks WalletGenerator.Net og BitAddress.Org gør generering af sikre bitcoin-adresser enkle og ligetil.

Følgende instruktioner tager dig igennem, hvordan du genererer din bitcoin-papir tegnebog-adresse ved hjælp af WalletGenerator.Net-platformen.

Første skridt:

Du skal vælge din ønskede kryptokurrency for at generere en tilfældig bitcoin-tegnebogadresse til udskrift. Standardpungen, der skal genereres, er bitcoin.

Andet trin:

Klik på fanen papirpung og klik på udskrivningsknappen på siden. Det tilrådes ikke at gemme din genererede adresse som PDF, da den let hackes, end når du udskriver detaljerne på et stykke papir.

Tredje trin:

Følg linjerne på den udskrevne side for at folde din tegnebog korrekt.

Fjerde trin:

Du er nu klar til at begynde at indsamle kryptokurver fra venner og kunder. Din offentlige adresse er, hvad du deler; du kan dele det så meget som du vil, det er hvad andre vil bruge til at sende dig kryptokurver.

Femte trin:

Dine private nøgler er adgangen til dine kryptokurver; hvis det bliver stjålet, risikerer du at miste alle dine mønter.

Bemærk: Du skal først teste din nyligt genererede tegnebog med små beløb, før du sender store beløb.

Sådan bruger du Bitcoins på dine papirbøger.

Du kan bruge Blockchain.Info eller en anden lignende online tegnebog til at inddrive dine midler online. Offline-tegnebog at bruge ville være Electrum-tegnebogen. Til denne vejledning bruger vi Electrum tegnebog.

Med Electrum-klienten kan du importere dine private nøgler til papirpung for at få adgang til dine midler på den tilknyttede tegnebog-adresse. Klik her for at downloade Electrum-applikationen til dit operativsystem.

Trin 1:

Efter installation af Electrum-tegnebogen med succes skal du klikke på tegnebogen > Vælg Option for private nøgler > og vælg importindstillingen.

Trin 2:

Dialogboksen Importer private nøgler vises, indtast din private nøgle som vist på din trykte papir tegnebog.

Trin 3:

Klik på knappen Importer for at afslutte importprocessen. En dialog vises for at bekræfte en vellykket import.

Dine bitcoins er nu tilgængelige til brug.

Bedste måder at opbevare papirbøger på.

  • Laminér dine papirbøger for at beskytte dem mod ødelæggelse af flydende stoffer.
  • Du kan også holde det sikkert ved at opbevare det i en papirpose.
  • Hold dine papirbøger væk fra børn, en smule i den forkerte ende af papiret kan koste dine tusinder af livsbesparelser.
  • Brug en pengeskab for at beskytte din tegnebog mod tyveri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner