Investointi Twist Biosciences Corp: iin (NASDAQ: TWST)

Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) on DNA-synteesiin erikoistunut yritys. Twist Biosciences toimii synteettisen biologian alalla, johon kuuluu tekniikan periaatteiden soveltaminen biologian alalle sellaisen geneettisen materiaalin luomiseksi, jota ei ole luonnossa. Innovaatiot, kuten mikro-organismien luominen öljyvuotojen puhdistamiseksi, olivat mahdollisia synteettisen biologian seurauksena. Tämän työn takana oleva tekniikka on edelleen hyvin uutta, ja Twist Biosciences on saavuttanut suuren etumatkan kilpailulle tutkimuksen ja kehityksen kautta tekemänsä edistysaskeleiden avulla..

Mikä on Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)?

Kaksi tutkijaa, Emily Leproust ja Bill Peck, perustivat Twist Biosciencesin vuonna 2013. Yrityksen perustajat rakensivat Twistin aikomuksena valmistaa ja myydä räätälöityjä DNA: ta tutkimukseen ja kehitykseen. Valmistus tapahtuu Twist Biosciencen DNA-synteesialustalla, joka käyttää edistynyttä tekniikkaa DNA: n tuottamiseen mittakaavassa kirjoittamalla ne piimikrolevyille. Geneettisten sekvenssien kirjoittaminen on usein kaikkein aikaa vievin ja kalliin osa prosessia työskenneltäessä DNA: ta koskevan tutkimuksen parissa. Tämän seurauksena monet tutkimusyritykset päättävät ostaa sen sijaan Twistin kaltaisilta yrityksiltä kirjoittamisen sijaan. Tällöin he voivat saavuttaa alhaisemmat kustannukset hyödyntämällä mittakaavaetuja ja alan Twist Biosciences -prosessien osaamista. Oikean sekvenssin kirjoittaminen on välttämätöntä, jotta voidaan luoda tarkka geneettinen materiaali, jota tarvitaan heidän tutkimustensa suorittamiseen. Ostoprosessi on yhtä yksinkertainen kuin tarvittavien jaksojen lataaminen verkkoon ja tilauksen tekeminen. Vähentämällä kustannuksia ja lisäämällä toimitettavan materiaalin määrää, tutkimuksen suorittamiseen tarvittava aika lyhenee huomattavasti.

Yrityksen pääkonttori on San Franciscossa ja se työllistää yli 500 ihmistä ympäri maailmaa. Yksi heidän suurimmista asiakaskunnistaan ​​ovat biofarmaseuran yritykset. Käyttämällä Twistin tuottamaa geneettistä materiaalia tämän alan tutkijat ovat pystyneet tekemään kokeita ymmärtääkseen paremmin ja mahdollisesti löytämään parannuskeinoja syöpään, autoimmuunisairauteen, sydän- ja verisuonitauteihin sekä tartuntatauteihin. Suuri osa tästä työstä tehdään Twist Biopharman kautta, joka on Twist Biotieteiden osasto. Tämä jako on luonut oman geneettisen kirjaston, joka tallensi geneettisen koodin moniin olemassa oleviin sekvensseihin, joita esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Tutkijat voivat käyttää niitä tutkimaan laboratoriossa, miten keho käyttäytyy ja reagoi erityyppisiin lääkkeisiin ja on elintärkeää lääkekehityksen alkuvaiheessa.

Miksi Twist Biosciences Corp (TWST) Aine?

DNA on peruselementti biologisten tieteiden tutkimuksessa. Alhaiset kustannukset, erittäin luotettava synteettinen DNA avaa oven uusille tutkimusalueille, joilla on hyödyntämätön häiriöpotentiaali. Yhtiöllä on asiakkaita, jotka käyttävät tuotteitaan ja palveluitaan monenlaisissa sovelluksissa, mukaan lukien terveydenhuolto, maatalous ja kemikaalien valmistus. Näillä aloilla tehdyn tutkimuksen avulla Twist valmistaa DNA: ta, kuten edistyneet biopolttoaineet, biotuotteet, uusiutuvat kemikaalit, biopohjaiset erikoiskemikaalit on kehitetty.

Twist Biosciences tunnetaan parhaiten piimikrolevyjen kehittämisestä, mikä on vähentänyt huomattavasti DNA: n kirjoittamiseen ja varastointiin tarvittavaa aikaa ja resursseja. Twist-tekniikkaa käyttämällä valmistetaan synteettinen DNA ja kirjoitetaan sitten piilevyille, joita kutsutaan mikrolevyiksi. Nämä mikrolevyt voidaan räätälöidä pitämään tiettyjä geneettisen materiaalin sekvenssejä, jolloin tutkijat ja tutkijat voivat ostaa mikrolevyjä, jotka sisältävät tarkalleen mitä he tarvitsevat tutkimuksensa suorittamiseen. Perinteisesti kukin mikrolevy tehtiin muovista ja sisälsi 96 kuoppaa, mitkä ovat alueet, joihin DNA ja muu geneettinen materiaali varastoidaan mikrolevyille. Twistin kehittämien edistysaskeleiden avulla, jotka jäljittelevät puolijohteiden viime vuosina havaittua pienoisrakennetta, yhtiöllä on nyt kyky valmistaa piimikrolevyjä, joissa on 9600 kuoppaa. Tämä lisäys antaa jokaiselle levylle mahdollisuuden kirjoittaa ja tallentaa huomattavasti suuremman määrän synteettistä biologista materiaalia, kuten geenit, varianttikirjastot ja oligonukleotidipoolit. Keskimäärin Twist-tuotteet voivat säästää tutkimuslaboratorion jopa 90 000 dollaria ja 37 tuntia verrattuna työn suorittamiseen yrityksen sisällä.

Twist Biosciences Corp (TWST) Näkymät

Yritys on pystynyt pysymään mukana suhteellisen uusien markkinoiden muuttuvissa trendeissä eikä pelkää sijoittaa rahaa ideoihin pitkän aikavälin näkymiä ajatellen. Esimerkiksi kun yritys alkoi käyttää resursseja NGS: ään (Next Generation Sequencing) ensimmäisen kerran vuonna 2018, se oli pieni osa yrityksen liiketoimintaa. Vain muutama vuosi myöhemmin NGS tuottaa lähes puolet kokonaistulostaan. Twistin teknologian kehitystä toimitusjohtaja Leproust on kuvannut sellainen, joka mahdollistaa tuotantoketjun alkupään yritykset. Kun hinta ja aika, joka Twistille tarvitaan DNA-sekvenssien tuottamiseen, vähenevät edelleen, useammat yritykset todennäköisesti ulkoistavat geneettisen materiaalin valmistuksen heille.

Tulevaa kasvua ennakoiden Twist aikoo laajentaa tuotanto- ja kaupallisia valmiuksiaan lisäämällä ”tulevaisuuden tehtaan”, joka sijaitsee aivan Portlandin ulkopuolella, Wilsonvillessä. Tämä 110 000 neliömetrin laitos otetaan käyttöön todennäköisesti vuonna 2022. Laajentuminen kaksinkertaistaa työvoiman koon ja antaa yrityksen kasvaa räjähdysmäisesti, jolloin he voivat saavuttaa laajentaa asiakaskuntaa ja laajentaa kattavuuttaan maailmanlaajuisesti uusille aloille. Kun heidän tuotteidensa kysyntä kasvaa edelleen, tämä laajentuminen antaa yritykselle mahdollisuuden kasvaa ja sijoittaa sen aggressiiviseen kasvuun uusille markkinoille.

Mistä ostaa Twist Biosciences Corp (TWST) Varastot

Välittäjä, jota suosittelemme, on Firstrade.

Firstrade on johtava online-välitysyritys, joka tarjoaa täyden valikoiman sijoitustuotteita ja -työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan kaltaisiasi sijoittajia hallitsemaan taloudellista tulevaisuuttasi. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1985 Firstrade on sitoutunut tarjoamaan arvokkaita ja laadukkaita palveluja.

Yhdistämällä oma kaupankäyntiteknologia, erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, erinomainen asiakaspalvelu ja mobiilisovellukset, Firstrade tarjoaa kattavan ratkaisun kaikkiin sijoitustarpeisiisi.  Firstrade on FINRA / SIPC: n jäsen.

Investointi Twist Biosciences Corp: iin (NASDAQ: TWST) Investointi Twist Biosciences Corp: iin (NASDAQ: TWST) Investointi Twist Biosciences Corp: iin (NASDAQ: TWST)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

100 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Ylennykset

Vapaat osakkeet *

* Katso verkkosivulta lisätietoja.

Ylennykset

Ei mitään

Edistäminen

Ei mitään

Yhteenveto

Synteettisen biologian mahdollistaman geneettisen materiaalin valmistamisen myötä on olemassa rajattomat mahdollisuudet uusille ja jännittäville tieteellisille innovaatioille. Twistin piimikrolevytekniikka DNA-sekvensointia varten on mahdollistanut korkealaatuisen synteettisen materiaalin valmistamisen paljon pienemmillä kustannuksilla ja suuremmalla määrällä kuin vertaiset. Kun yhä useammat yritykset tuntevat synteettisen biologian potentiaalin ja tuntevat uusia innovaatioita, Twistin kasvuvaihtoehdot ovat edelleen erittäin lupaavia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner