OKEx annoncerer lancering af sit Beacon-program – Mentorship og Masterclass Series for den europæiske region

OKEx (www.okex.com), verdens største kryptokurrency spot- og derivatudveksling, annoncerer lanceringen af ​​sit OKEx Beacon-program, en Masterclass og Mentorship-serie specielt til den europæiske region, i dag. Programmet består af en kombination af individuelle masterclass-præsentationer og mentorovervågning for et begrænset antal deltagere. Klasser vil blive givet af top OKEx-ledere samt fremtrædende mediarepræsentanter i rummet. Al deltagermentoring leveres udelukkende af OKExs lederteam. Ansøgning starter i dag til 7. juni 2020.

Et fokus på den europæiske region

Coronavirus-pandemien har resulteret i økonomisk afmatning og udbredt arbejdsløshed over hele verden med Europa som en af ​​de hårdest ramte regioner. Den Europæiske Unions (EU) økonomi ser ud til at falde med 7,4% i 2020 med en arbejdsløshed på 9% i det, som dets prognoser kalder "den dybeste økonomiske recession i sin historie. ”[1] Storbritanniens kansler Rishi Sunak har også advaret om, at landet sandsynligvis vil opleve en recession, som vi ikke har set.

Mens vejen til genopretning ser længe ud, mener OKEx, at der er et glimt af håb midt i al negativitet for nogle af de berørte. Da mange mennesker er tvunget til at blive hjemme på grund af deres ansættelse, er det nu deres chance for at udforske den blomstrende blockchain- og kryptokurrencyindustri.

Fra slutningen af ​​maj vil OKEx Beacon-programmet give dem netop dette. Muligheden for dem, der er interesseret i blockchain og crypto, for at lære mere om rummet.

Blockchain-uddannelse fra de allerbedste

Programmet består af en måneds eksklusiv mentorskab med OKEx-ledere sammen med tre masterclasses givet af dem og branchefolk om et bestemt emne inden for blockchain og crypto. I alt seks mentees vil blive rekrutteret.

Programmets mentorer er OKEx-administrerende direktør Jay Hao og direktør for finansielle markeder Lennix Lai, der hver vil vejlede tre deltagere i Telegram. Bortset fra det daglige engagement med OKEx-teamet, deltager deltagerne i 30-minutters ugentlige mentorsessioner med de to ledere.

Hver mesterklasse tager cirka 15-30 minutter efterfulgt af en 10-minutters Q&En session for præsentatoren til at besvare spørgsmål, give yderligere vejledning og klarhed i timerne. Efter hver klasse får mentees en opgave som svar på holdets indhold. Bekræftede masterclass-højttalere er fra kryptomedier, herunder CNBC Crypto Trader’s Lindsay Joo og Crypto 101 podcast-vært Matthew Aaron sammen med Lennix Lai.

Serien vil dække en bred vifte af emner, fra et samlet overblik over blockchain og en let trin-for-trin guide til køb af krypto for første gang til marketingstrategier for blockchain-virksomheder, ICO-boom og handel med kryptoderivater.

”Vi ved, at COVID-19-pandemien i høj grad har påvirket verden og især den europæiske region. Mange mennesker er begrænset derhjemme, og deres levebrød påvirkes. Gennem Beacon-programmet tilstræber vi at give et vindue til blockchain- og kryptoindustrien. Vi håber, at deltagere og mentorer begge kan få gavn af det, måske nogle af dem endda kan kickstarte deres karriere i dette rum, ”sagde OKEx-administrerende direktør Jay Hao.

"Nøglen til vedtagelse af blockchain og krypto ligger i uddannelse. Vi håber, at OKEX kan udløse ilden for innovation med Beacon-programmet. Efter alt ville kryptoindustrien kun trives med mere informerede samfund," sagde Lennix Lai, direktør for finansielle markeder i OKEx.

OKEx Beacon-programmet starter sin ansøgning fra nu til 7. juni 2020. For ansøgning og yderligere information, hold dig opdateret OKEx Beacon-program og.

[1] Kilde: Økonomisk gennemgang

ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorerne stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner