OKChain Testnet Now Live – med sin første DeFi-applikation OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), verdens største udveksling af kryptokurrency og derivater, annoncerede lanceringen af OKKæde, en OKEx-ejet kommerciel offentlig blockchain for at bidrage til samfundet med mere decentrale applikationer. På samme tid rullede OKEx også OKEx DEX ud, den første decentrale applikation baseret på OKChain. For at sikre en bedre handelsoplevelse og likviditet understøtter OKEx DEX realtidsafvikling i et tillidsfuldt miljø.

OKChain er en Cosmos SDK-baseret offentlig kæde udviklet af OKEx. Det understøtter forskellige decentrale applikationer og giver brugerne mulighed for at udstede deres egne kryptokurver, oprette handelspar og handle frit på det. Takket være dens struktur med flere kæder forbedres effektiviteten og skaleringen af ​​applikationsudvikling betydeligt. OKChain adskiller data i tre lag: blokering, operationer og off-chain-data, hvilket kan forbedre systemets konsensushastighed og udvide datadimensioner i kæden.

Vedtagelse af en delegeret konsensusmekanisme (DPOS), OKEx har udstedt OKT som native token for OKChain. Udstedelsen af ​​OKT vil ske på genesisblokken og nodeblokken og forventes at stige med 1-5% hvert år. Yderligere detaljer offentliggøres.

OKChains økologiske udvikling

  • – Gør det muligt for brugere at udstede deres egne kryptokurver på OKChain;
  • – Gør det muligt for brugere at opbygge deres egne decentrale børser på OKChain, idet de tager fuld kontrol med at beslutte, hvilke tokens og handelspar der skal noteres;
  • – Understøtter frigivelsen af ​​forskellige DeFi-applikationer;
  • – Støtte til smarte kontrakter
  • – Understøtter BTC cross-chain applikationer.

”Vi mener, at decentraliseret finansiering er nøglen til økonomisk inklusion og økonomisk frihed for alle. Derfor har vi længtes efter at frigøre kraften fra DeFi. OKChain er en enorm milepæl for os, hvilket betyder, at vi nu er i stand til at tilbyde et åbent, billigt og autonomt økosystem, som alle kan nyde fordelene ved blockchain og decentralisering, ”sagde Jay Hao, administrerende direktør for OKEx. ”Blockchain-udvikling giver mig stadig nye oplevelser og overraskelser. I dag, når vi taler om blockchain, er det langt ud over bare bitcoin og de store ERC-20 tokens. Som en førende aktør i branchen håber vi, at OKChain bliver en inspiration til flere innovationer og tiltrækker flere talenter til at deltage i blockchain-revolutionen med os. ”

OKEx DEX – Den første decentrale applikation på OKChain

Udover OKChain er OKEx DEX, den decentrale udvekslingsarm af OKEx, også en innovation, der ikke må gå glip af.

Nøglefunktioner i OKEx DEX

  • – Aktiver styres fuldstændigt af brugere med højere sikkerhed
  • – Ankomst i realtid af aktiver, hvilket gør enhver handel effektiv og nem
  • – Gennemsigtige transaktioner med lavere tillidsomkostninger mellem enkeltpersoner

700 millioner usirkuleret OKB skal ødelægges

OKB er det oprindelige symbol for OKEx-økosystemet med bred støtte fra millioner af brugere siden dets fødsel. OKEx er forpligtet til at udforske og udvide de økologiske anvendelser af OKB og perfektionere buy-back og burn-ordningen i fremtiden.

Efter lanceringen af ​​OKChain testnet vil i alt 700 millioner ikke-udstedte OKB blive brændt. OKB vil gå ind i absolut deflation og blive verdens første fuldt cirkulerede platform. Ikke beholder fra OKEx, brænder token kommer helt fra markedet via vores tilbagekøb og brændskema.

OKB-indehavere er en vigtig drivkraft for udvikling og promovering af OKChain, og kortlægger 100% af genesisblokken til OKB-indehavere, OKT og OKB vil være sammenkoblet for at fremme den økologiske udvikling af OKChain. OKT og OKB er uadskillelige på OKChain, da OKT vil styrke udviklingen af ​​OKB-økosystemet. OKT-handel vil være tilgængelig, når OKChain-mainnet er live.

For yderligere oplysninger henvises til her.

ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorerne stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner