Bithumb väitetysti ryöstetty, Robinhood Under petostutkinta

Suurimmat kryptovaluutta-maailman tarinat, joita olet ehkä unohtanut

Tällä viikolla kryptovaluutta- ja blockchain-maailmaa valtasi suurelta osin huonot uutiset. Etelä-Korean suurimman kryptovaluutanvaihdon väitettiin suorittaneen poliisin hyökkäyksen, vuosituhatta keskittynyt välittäjä Robinhood on petostutkinnan alla ja Ethereumin palkkiot ovat nousseet kaikkien aikojen korkeimmalle.

Löydät nämä tarinat ja paljon muuta tässä OKEx Insightsin viikon salausuutisten versiossa.

BoE: n kuvernööri vaatii vakaan kolikoiden kansainvälistä sääntelyä

Englannin keskuspankin pääjohtaja Andrew Bailey on todennut, että fiat-valuuttojen arvoon sidotut kryptovaluutat edellyttävät sääntelyä maailmanlaajuisesti. Hän antoi myös varoituksen yrityksille, jotka liikkuvat yksityisesti vakiojäätelöille, että kansainvälinen sääntely saattaa pian saapua.

Baileyn sanat tulivat sisään osoite yleisölle online-tapahtumassa kryptovaluutta-sääntelyn ja päätöksentekoa käsittelevän aivoriihen Hutchins Center on Fiscal -sivustolla & Brookings-instituution rahapolitiikka.

Tärkeimmät takeaways:

  • Baileyn lausuntoja ei tule pitää anti-stablecoinina. Sen sijaan BoE: n kuvernööri uskoo, että sääntelytoimenpiteitä olisi oltava enemmän, jotta varmistetaan fiat-sidottujen kryptovaluuttojen todellinen 1: 1-arvo ja varmistetaan kyky lunastaa ne.
  • Bailey meni niin pitkälle, että se ehdotti, että stablecoineista voisi tulla kannattava ja yleinen maksutapa tulevaisuudessa.

Robinhoodia on tiettävästi tutkittu siviilipetoksista

Robinhood, osakkeiden ja optioiden välitys, joka on erityisen suosittu tuhatvuotisten keskuudessa, on kuulemma Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio tutkii siviilipetoksia, koska se ei paljastanut oikein, miten se myy asiakkaan tilausvirtaa nopeille kauppiaille.

Säätimen sakon arvioidaan olevan noin 10 miljoonaa dollaria.

Tärkeimmät takeaways:

  • Ongelma jatkuu Robinhoodilla, jolle FINRA on aiemmin määrännyt sakkoja tilausten virheellisestä reitittämisestä ja joka on kärsinyt erilaisista seisokkeista markkinoiden suuren epävakauden aikana.
  • Luottamus suosittuun investointisovellukseen voi heikentyä, jos ja kun huono lehdistö jatkaa tulostamista.

Etelä-Korean suurin vaihto poliisin takavarikoimana

Bithumb, Etelä-Korean suurin kryptovaluutanvaihto, on kuulemma Soulin pääkaupunkiseudun poliisivirasto on takavarikoinut väitetysti petoksesta. 

Maan tunnetun sanomalehden Soulin Shinmunin mukaan noin 25 miljoonan dollarin BXA-rahakkeiden ennakkomyynti sijoittajille johti huomattaviin tappioihin sen jälkeen, kun pörssin alkuperäistä tunnusta ei ollut listattu. Tämä on johtanut ilmeiseen poliisiretkiin Bithumbin toimistoihin.

Tärkeimmät takeaways:

  • Salaiset valuutat eivät huomanneet Etelä-Korean huonoja uutisia, ja monet syyttivät raportteja dramaattisesta BTC-myynneistä, jotka todistettiin myöhään tällä viikolla.
  • Etelä-Korea on ollut jo pitkään hotspot "FUD." Toinen vaihto maassa, Coinbit, oli kuulemma poliisi takavarikoi viime viikolla.

Ethereumin keskimääräinen transaktiomaksu on ennätyksellisen korkea

Ethereum-verkon transaktiomaksut saavuttivat uudet kaikkien aikojen korkeimmat arvot tällä viikolla, kun hajautetut rahoituskoodit tukkivat edelleen verkkoa. Ethereum-verkon keskimääräinen transaktiopalkkio Etherissä oli korkeimmillaan 0,031957 ETH 2. syyskuuta tietojen seurannan Blockchairin mukaan.

Tärkeimmät takeaways:

  • Skaalauskysymykset ovat olleet pitkään kysymys Ethereum-verkostossa, ja hajautetun rahoituksen nousu on vienyt tämän ongelman entistä enemmän valokeilaan.
  • Ethereumin kehittäjien on keskitettävä enemmän huomiota ja energiaa skaalautuvuuskysymysten käsittelyyn lyhyellä aikavälillä.

Keskimääräinen transaktiopalkkio ETH: ssa nousi uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle arvolle aiemmin tällä viikolla. Lähde: Blockchair

Brasilia suunnittelee keskuspankin digitaalista valuuttaa vuodelle 2022

Brasilian keskuspankin pääjohtaja Roberto Campos Neto totesi haastattelu Bloomberg TV: n kanssa tällä viikolla, että digitaalinen Brasilian real tulee todennäköisesti vuonna 2022. Keskuspankin digitaalista valuuttaa, kuten kaikkia CBDC: itä, käytetään suurelta osin Etelä-Amerikan maan perinteisen pankkijärjestelmän parantamiseen.

Tärkeimmät takeaways:

  • Brasilia ei ole ainoa maa, joka aikoo ottaa käyttöön keskuspankin digitaalisen valuutan. Kiinaa pidetään suurimmaksi osaksi tämän kilpailun eturintamassa digitaalisella juaniprojektillaan – joka voisi olla käytössä myös vuonna 2022, ennen talviolympialaisia.
  • Pyrkimykset nykyaikaistaa Brasilian pankkijärjestelmää voivat auttaa torjumaan seurauksia talouden taantuma.

Brasilian BKT on laskenut merkittävästi viime vuosikymmenen jälkipuoliskolla. Lähde: Kaupankäynnin taloustiede

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner