Decred vs Neblio – PoS-merkkien taistelu – osa II

Decred on autonominen virtuaalivaluutta, jonka tunnus on DCR. Projektin käynnistivät 8. helmikuuta 2016 entiset Bitcoin Core -kehittäjät, jotka kaipasivat oikeudenmukaista tarkistus- ja saldojärjestelmää kehittäjien, kaivostyöläisten ja käyttäjien välillä.

Se luotiin päätavoitteena ratkaista kysymys Bitcoinin lohkoketjun hallinnasta. Kehittäjät halusivat tehon jakautuvan tasaisesti verkon yli.

He halusivat kaivostyöläisillä, kehittäjillä ja sijoittajilla olla sama määrä valtaa ja vaikutusvaltaa. Siksi he keksivät avoimen lähdekoodin projektin, joka jättää enemmän näkökohtia kryptovaluutan tulevaisuudesta käyttäjien käsille.

Päätöksentekoa varten ei ole keskusviranomaista. Sidosryhmät ovat ne, jotka asettavat säännöt äänestämällä.

Neblio puolestaan ​​määrittelee itsensä blockchain-ratkaisuksi, joka keskittyy lähinnä teknologisen innovaation edistämiseen suuryritysten tarpeiden tukemiseksi. Sen foorumi on intuitiivinen. Se auttaa helpottamaan dApps: n nopeaa käyttöönottoa, joka toimii vertaisverkossa tietokoneverkossa eikä yhdessä tietokoneessa.

Decred konsensus

Decred järjestelmälle on ominaista hybridi konsensusjärjestelmä, joka yhdistää työn todistuksen ja panoksen todistuksen. Tavoitteena on löytää tasapaino kaivostyöläisten ja käyttäjien toiveiden välillä hybridimekanismin avulla.

Vaikka DCR-kaivostyöläiset luovat edelleen uusia lohkoja, he tarvitsevat sidosryhmien hyväksynnän ennen kuin heidät palkitaan. Tästä syystä Decred blockchain -operaatioita ei voida lamauttaa kaivostyöläisten toimettomuuden seurauksena. Tämä tarkoittaa, että PoS-avustajilla tai sidosryhmillä on enemmän valtaa kuin kaivostyöläisillä.

Decred-verkon estoaika on 5 minuuttia, kun taas Bitcoinin estoaika on noin 10 minuuttia. Decredin transaktiopalkkiot ovat myös paljon pienemmät kuin Bitcoinin. Decred käyttää Blake-256-hajautusalgoritmia ja Go-ohjelmointikieliä.

Decred Community

Decred-yhteisö on projektin ydin. Kenellä tahansa riippumatta siitä, kuinka monta Decrediä hän omistaa, on suuri sananvalinta projektin tulevaisuutta koskevissa päätöksissä. Tämä tarkoittaa, että suuret päätökset eivät kuulu vain pienelle joukolle suuria kaivosyhtiöitä tai perustajia. Sidosryhmien on hyväksyttävä kaikki merkittävät muutokset toimintasuunnitelmaan. Decred-verkon avulla jopa muilla kuin taloudellisilla päätöksillä tekevillä yhteisön jäsenillä on ääni.

Tunnus ja markkinakorkki

Decredin tunnusta kutsutaan DCR: ksi, ja sen arvo on noin 60 dollaria, ja markkina-arvo on lähellä 465 miljoonaa dollaria. Sen volyymi on 2,8 miljoonaa dollaria ja tarjonta yhteensä 8 miljoonaa dollaria CoinMarketCap.com-sivuston tietojen mukaan.

Samoin kuin Bitcoin, DCR-tunnuksen raja on asetettu 21 miljoonaan yksikköön. Valmiiksi kaivetut rahakkeet muodostavat 8% koko tarjonnasta. Käynnistettiin “ilmapisara”, joka levitti valuuttaa nopeasti ja massiivisesti. Eli tietty määrä tunnuksia on jaettu satunnaisille ihmisille ilmaiseksi.

Tietoja Nebliosta

Neblio on seuraavan sukupolven blockchain-alusta, joka perustettiin vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä. Se on yksi harvoista alustoista, jotka integroivat blockchain-tekniikan liiketoimintasovelluksiin. Eddy Smithiä ja Ann Jacksonia tervehditään loistavina suunnittelijoina tämän projektin onnistumisen takana.

Eddy Smith on tietojenkäsittelytieteen tutkija, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus ohjelmistojen kehittämisestä. Ann Jacksonilla on MBA-tutkinto ja hän vastaa projektin liiketoiminnasta.

Neblion ominaisuudet

Nebliota voidaan pitää hajautetun P2P-solmuverkon verkostona, joka vaihtaa tietoja ja tallentaa sitten tiedot muuttumattomaan hajautettuun pääkirjaan. Jokainen solmu kopioi ja tallentaa saman kirjan kopion. Tässä on joitain sen ainutlaatuisia ominaisuuksia:

  • Käyttää todistuksen vaarnasta suostumuslomaketta.
  • Se toimii IOT-pohjaisten laitteiden viestintäkanavana.
  • Se tarjoaa turvallisen ja todennettavissa olevan tiedonhallinnan. Tiedot pidetään hajautetusti, saatavilla ja turvallisina.
  • Se tarjoaa suurille yrityksille laajan valikoiman dApp-suunnittelu- ja rakennusvaihtoehtoja.
  • Sillä on helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Neblion tietokannat

Toisin kuin muut digitaaliset valuutat, joissa käytetään perinteistä tietokantatallennustilaa, Neblio käyttää edistyneitä moduuleja, jotka antavat suurempia etuja, kuten:

  • Tietueiden yksinkertaistettu hallinta.
  • Helpompaa tarkastusta.
  • Elinkaaren varmennus.

Neblio-solmut on kytketty toisiinsa edelleenlähetyslohkojen avulla. Jokaisella solmulla on sama tarkka kopio koko lohkoketjun tapahtumahistoriasta. Tämän seurauksena Neblio-verkkoon rakennetun dApp: n suorituskyky kasvaa.

Neblio tarjoaa monia palveluja, joiden on tarkoitus toimia yhden luukun kautta lohkoketjuteknologian käyttöönotossa, mukaan lukien Blockchain-konsultointipalvelut, Neblio APIs -sarja ja Private Blockchain Development.

Neblion turvallisuus

Samoin kuin muut alustat, kuten Bitcoin ja Ethereum, Neblio on hajautettu. Hakkerien yksimielisyyden ja hajautetun luonteen vuoksi hakkereiden onnistuneet hyökkäykset verkkoon ovat käytännössä mahdotonta.

Tunnus ja markkinakorkki

Neblio-projektin tunnusta kutsutaan Nebliksi, ja sen arvo on tänään noin 4,00 dollaria. Tammikuun puolivälissä se saavutti huippunsa lähes 50 dollarin arvolla.

Tällä hetkellä se on 146. sijalla KolikkoMarketCap sijoitus, jonka markkina-arvo on noin 54 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria..

Vertailukaavio

 

Decred

Neblio

Symboli

DCR

Nebl

Algoritmi

Blake256 X
Yhteisymmärrys

PoW / PoS

PoS

Sijoitus

30

145

Hinta

56,18 dollaria

3,87 dollaria

Markkina-arvo

431 217 571 dollaria

51 470 494 dollaria

Äänenvoimakkuus

5 702 500 dollaria

2 209 990 dollaria

Toimittaa

8096230 DCR

14060372 NEBL

Lopulliset ajatukset

Vaikka monet vertailevat sekä Decredin että Neblion kryptovaluuttaominaisuuksia, todellisuus on, että ne ovat hyvin erilaisia ​​projekteja. Heillä on myös erilaisia ​​aikomuksia. Decred pyrkii ottamaan suurten kaivosyritysten päätöksentekovallan ja antamaan sen sidosryhmille. Se kannustaa kaikkia käyttäjiä osallistumaan järjestelmän parantamiseen. Ja koska kaikki sidosryhmät hallitsevat järjestelmää täysin ja heitä kohdellaan tasavertaisesti, he pystyvät tekemään päätöksiä paljon nopeammin. Myöskään haarukat eivät ole enää päivän järjestys.

Neblion ensisijainen tavoite on tehdä blockchain-tekniikasta helppokäyttöinen ja integroituva liikeyrityksiin. Suurten yritysten kehittäjillä ei ehkä ole tarvittavaa koulutusta blockchain-tekniikan toteuttamiseksi. Neblio keskittyy tämän prosessin yksinkertaistamiseen antamalla yrityksille mahdollisuuden suunnitella helposti blockchain-sovelluksia useille ohjelmointikielille, kuten Python, Ruby, Go, JavaScript jne..

Jos artikkeli on mielestäsi mielenkiintoinen, voit lukea PoS-tunnusten taistelun osan 1.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner