Tezos, der skal bruges til tokenisering af 22 projekter

22 projekter, der repræsenterer kumulative $ 200 mio. I digitale værdipapirer. Det er antallet af en ny tokenisering bestræbelse, der gennemføres af et par virksomheder via Tezos.

DealBox og Vertalo har meddelt, at de vil arbejde sammen, hvor hver bidrager med forskellige kapaciteter til virksomheden.

Det forventes, at Vertalo håndterer opgaver omkring udstedelse og forvaltning af de digitale værdipapirer. DealBox vil derefter bruge disse som et middel til at give adgang til kapital for SMV’er.

Tezos

De digitale værdipapirer, der udstedes under hele denne proces, forventes at være baseret på Tezos blockchain. Mens brugen af ​​Tezos over det populære Ethereum kan synes overraskende i starten, bliver det klart efter at have set nærmere på fordelene, som den tidligere tilbyder. For eksempel bruger Tezos POS, understøtter flere programmeringssprog, hurtige transaktionsrater og mere.

For at lære mere om hvorfor Vertalo nøjagtigt har valgt at stole på Tezos, skal du sørge for at læse den følgende artikel.

Vertalo vælger tezoer til sikkerhedstokens

Kapitalisering

Interessant nok tager Vertalo og DealBox i deres pressemeddelelse tid til at fremhæve tidspunktet for deres meddelelse.

SEC har for nylig foreslået løsningsrestriktioner omkring forskellige fundraising-metoder. Hvis de vedtages, vil projekter som dem, der diskuteres her i dag, have stor gavn.

Det er vigtigt at huske, at disse ændringer blot er et forslag på dette tidspunkt. Mens Vertalo og DealBox faktisk har meddelt deres partnerskab på et passende tidspunkt, kan det også være underlagt status quo.

HODL din Hoopla Over SEC ændringer for fritagne tilbud

Kommentar

Efter at have annonceret denne nye udvikling tog repræsentanter fra hver, Vertalo og DealBox tid til at kommentere.

John Nance, Præsident og CIO hos Deal Box, udtalt,

”Hos Deal Box er vores mission at hjælpe med at befri iværksættere fra ineffektiviteten ved traditionel investeringsbank og kapitaldannelse og gøre det muligt for dem med nutidens bedste teknologier at få mere effektive og effektive resultater til at hjælpe deres virksomheder med at vokse. Efter afslutningen af ​​vores licensaftale med Vertalo gør vi netop det, da vi begynder at udstede digitale værdipapirer på tværs af vores platform ved hjælp af Vertalos systemer og Tezos blockchain. Deal Box x Vertalo-forholdet fremmer vores evne til at identificere muligheder, der fremmer vores kollektive økosystem, når vi alle arbejder på at forenkle og fremme denne industri. ”

Dave Hendricks, CEO for Vertalo, udtalt,

”Vertalo er glade for at tilbyde Deal Box og dets snesevis af udstederkunder den mest omfattende og kompatible platform til udstedelse og styring af tilbud om digitale aktiver. Deal Box-teamet repræsenterer fremtiden for det digitale aktivøkosystem: smarte kapitalrådgivere, der hjælper deres porteføljeselskaber med fundraising og investor relations-funktioner til lavere omkostninger og med større enkelhed. Vertalo er ivrig efter at styrke og støtte Deal Box med platformværktøjer, teknologier og teknikker, der gør dem i stand til at gå på markedet med deres egen hvidmærkede sikkerhedstokenudstedelsesløsning, bakket op af support fra et team med omfattende kapitalmarkedserfaring, der har har været involveret i regulerede digitale aktiver siden 2017. ”

Byggesten

Nogle partnerskaber kommer og går, da god hensigt ikke nødvendigvis resulterer i et frugtbart forhold. Det ser ud som om DealBox og Vertalo har formået at undgå dette og med succes fundet en måde at arbejde sammen på.

Dette er blevet tydeligt gennem forskellige forhold mellem de to virksomheder i de seneste måneder. For eksempel repræsenterer de 22 nye værdipapirer, der skal tokeniseres, diskuteret her i dag, simpelthen en anden runde. Som sådan ville dette indikere, at hvert firma var tilfreds med den første runde af virksomheder, der blev tokeniseret, hvilket lokker dem til at arbejde sammen igen.

Et sådant eksempel på tidligere forretninger er Zapaygo og deres STO.

DealBox

Grundlagt i 2016, DealBox opererer ud af Californien. Frem for alt letter DealBox kapitaldannelse for lovende nystartede virksomheder. DealBox tilbyder også supplerende tjenester, som inkluderer rådgivning, investeringsemballage og mere.

Præsident John Nance fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens aktiviteter.

Vertalo

Grundlagt i 2017, Vertalo opererer fra Austin, Texas. Frem for alt fungerer virksomheden som en tjenesteudbyder for sektoren for digitale værdipapirer. Fremhævelse af disse tjenester er virksomhedernes kapacitetsstyringsfunktioner.

CEO, Dave Hendricks, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

I andre nyheder

Forskellige blockchains har set mindre niveauer af adoption i den spirende digitale værdipapirsektor. Det ser dog ud som om Tezos har formået at etablere sig som en frontløber inden for adoptionsniveauer. Følgende artikler er eksempler på nyheder omkring Tezos i de seneste måneder, der kaster lys over, hvorfor virksomheder henvender sig til den populære blockchain.

Binance tilføjer Tezos-handelspar

TokenSoft bringer sikkerhedstokens til Tezos

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner