Crypto Market Daily (2,27) | 8500 dollarin väliaikaisesta tulee BTC: n tehokas tuki, palautumista voi tapahtua, jos 30 tunnin liukuva keskiarvo voidaan rikkoa.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-laskeva

Tämä on 1 tunnin kaavio BTC: stä, markkinat ovat muuttumassa pelottaviksi eilisen 9000 dollarin pudotuksen jälkeen, eikä jokaisen lyhytaikaisen konsolidoinnin jälkeen ole juurikaan reboundia, mikä osoittaa, että vain harvat sijoittajat avasivat pitkän aseman ja tämä johti reboundiin heikkona.

Viime yönä kasvanut myyntivolyymi antaa meille signaalin, joka silti irtautuu suuresta määrästä kannattavia rahastoja, jotka eivät sulkeutuneet. Näiden rahastojen tavoitteena on potkaista pois pitkäaikaisista positioista, jotka yksityissijoittajilla ovat sitten absorboivat laskurit. Tämä helpottaa markkinoiden hallintaa suurimmalla mahdollisella tavalla. Syy, jonka sanoin tämän olevan, muistuttaa sijoittajia siitä, etteivät ne ajaa lyhyitä takia, koska hinta saattaa olla mahdollista palautua täällä, koska alaspäin suuntautuva tukitaso on ehdottoman kova, se oli aiemmin kaksoispohja, jonka merkitsin kaavioon.

Sijoittajat voivat tulla markkinoille, jos hinta voi nousta ja rikkoa MA (30) päivän tai huomenna, ja jos trendi tulee vakiinnuttamaan ja rikkomatta, sinun on parasta odottaa, koska on mahdollista nostaa uudelleen.

Tasomerkki1D – konsolidointi

BTC: n päivittäisestä kaaviosta se on selkeämpi kuin tunneittain, koska voimme todeta, että tämä takaisinmaksu 10500 dollaria on melkein suurin voitto, joka alusta alkaen on noin 8200 dollaria. Tarkastele historiaa, kun trendi rakensi pohjan noin 6500 dollariin, 8200 dollaria on takaisinsoiton alaosa, joten hinta saa tukea 8200 dollarin ja 8450 dollarin välisen alueen kesken, rikkoa tämä alue tarkoittaa, että suuri trendi muuttuu laskevaksi, se on helppo rikkoa ? Ei, uskon, että se ei ole helppoa, koska voimme siirtää näkökantamme volyymiin, jota markkinoin kaaviossa, ostomäärä on viime aikoina korkeimmalla tasolla, koska tällä alueella on niin monta pitkää positiota, se on vaikea tukevuus ja jos karhut eivät voi lisätä myyntimäärää korkeammalle, trendi ei ehkä ole helppoa rikkoa tätä tukea lyhyellä tai jopa keskipitkällä aikavälillä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 8850 dollaria9100 dollaria

Lyhytaikainen tuki8500 dollaria keskipitkän ajan tuki8200 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 1H-laskeva

Tämä on ETH: n 1 tunnin kaavio, trendi on palautumassa sen jälkeen, kun kosketti intensiivisen kaupankäynnin alueen pohjaa, joka on noin 215 dollaria aamulla, tämä on ennustettavissa, koska tämä alue on vaikea tukitaso tällä noususuuntauskaudella, hinta sai tuki tarkoittaa tässä, että laskusuunta ei vieläkään ole tulossa, ja uskon, että jos tämä kaatopaikan aika on takaisinsoitto, konsolidointimalli ilmestyy seuraavan yhden tai kahden päivän kuluessa ja palautuminen voi tapahtua, ja meidän on tiedettävä, että jos MA (30) voi ei ole rikki lyhyellä aikavälillä, en suosittele sijoittajia osallistumaan, parempi valinta ilmestyy, jos hinta voi vakiintua MA: lla (30) tai 230 dollarilla.

Pitkän aikavälin trendi on edelleen nouseva, kunnes 215 dollaria on rikki.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus230 dollaria keskipitkän aikavälin vastus245 dollaria

Lyhytaikainen tuki215 dollaria keskipitkän ajan tuki200 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-laskeva

OKEx XRP ikuinen sopimus: XRP lakkaa myös putoamasta saatuaan tukea lähellä $ 0.2240, joka on kaksoispohjan pääntie tammikuun lopussa, tästä alueesta on tullut markkinatuki. XRP: n palautumisvoima on hiukan vahvempi kuin ETH ja BTC, koska se on jo rikkonut MA: n (30), mutta sijoittajien tulisi huomata, että rikkoutumista ei määritetä tureina, odota parempi seuraavien tuntien ajan nähdäksesi, pystyykö hinta nousemaan vakaantuvat edelleen siihen, ja ensimmäinen kova vastus on noin 0,2470 dollaria.

Mielestäni sillä on vain pieni mahdollisuus, että hinta voi koskettaa 0,2470 dollaria päivässä, koska ostomäärä on edelleen alhainen, kapea-alainen sokki on mahdollista lyhyellä aikavälillä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2470 dollaria Keskipitkän aikavälin vastus: 0,2670 dollaria

Lyhytaikainen tuki: $0,2240 Keskipitkän ajan tuki :$0,2130

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner