Bitcoin Bulls er ikke døde, Bearish Trend forventes kun efter prisbrud under Bullish Trendline: Crypto Market Daily

Fredag ​​27. marts: De fleste af de største kryptokurrencymarkeder ser fortsat lidt volatilitet i løbet af de sidste 24 timer, bare lidt i det grønne på dagen.

Efter at have gjort endnu et forsøg på at bryde mod $ 7.000 handler Bitcoin (BTC) i øjeblikket omkring $ 6.700, hvilket er en brøkdel af en procent på dagen for at trykke tid.

Ether (ETH) fulgte et lignende mønster, skubbet mod $ 140 tidligere i morges, før det faldt tilbage til $ 136, en stigning på omkring en halv procent i løbet af det sidste døgn.

I modsætning til andre topmarkeder, Ripples XRP er vokset næsten 7 procent på dagen. Den tredje største mønt gjorde en mere vellykket breakout og holdt morgendagens gevinster omkring $ 0,17 modstandsområdet.

BTC flytter til afgørende position

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

I morges forsøgte BTC at bryde over $ 7.000 endnu en gang, men prisen blev forhindret og faldt efter at have steget til $ 6.900. Det fortsætter med at svinge over $ 6.500 ved pressetid.

OKExs markedsanalyseteam mener, at markedet bevæger sig til en afgørende position, da tendensen nærmer sig slutningen af ​​trekantsområdet. Det er et signal om, at styrken af ​​tyre og bjørne er relativt afbalanceret. På grund af uudviklet handelsaktivitet for nylig er det ikke let at forudsige, i hvilken retning prisen vil bevæge sig ind.

6.400 $ vil være en væsentlig position, der kan påvirke den fremtidige tendens. Hvis det kan være en effektiv støtte i weekenden, kan tyre stadig have en chance for at trække prisen tilbage til $ 7.000. Ellers, hvis prisen falder til under 6.400 $, betyder det, at den bullish trendlinje er ugyldig. Sørg for, at reboundet kan undertrykkes af trendlinjen eller $ 6.400 efter brud, så kan investorer være sikre på, at den bearish tendens er dannet.

Bitcoins 1-dages diagram ovenfor viser, at selvom tendensen i den tidlige del af denne uge støt var stigende, da prisen nærmer sig det hårde modstandsområde på $ 6.900- $ 7.000, bliver tyrene gradvist udmattede. Derfor ser vi tyrene gentagne gange skynde sig højere, men hurtigt falde tilbage – et stagnationsmønster er tydeligt.

I stedet for at blive smadret af bjørnene, viste prisen stærk støtte på $ 6.500. For så vidt angår den nuværende tendens, selv om støtten nedenfor er stærk, vil tyrenes tillid gradvist svækkes med de gentagne mislykkede forsøg, og nedadgående risiko vil gradvist øges.

Investorer skal dog bemærke, at den bullish trendlinje på timeniveau ikke er brudt. Men vi skal være forsigtige og forudsige bearish, da $ 6.400 kan blive referenceprisen for at bryde under trendlinjen.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.900
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.000
 • Kortvarig support: $ 6.400
 • Mellemlang sigt support: $ 6.000

ETH berører muligvis support på $ 110 – $ 120

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

ETH fortsætter med at blive undertrykt af modstandsområdet på $ 140 til $ 145. Hvis den bullish trendlinie snart brydes (nær $ 134), og der ikke er noget rebound om et par timer, eller reboundet ikke kan bryde over $ 134, kan markedet fortsætte med at være bearish indtil $ 110- $ 120-området.

Husk, at hvis prisen bryder den bullish trendlinje uden tunge salgsmængder, kan tendensen muligvis komme tilbage. Hvis rebound ikke kan komme tilbage til trekantsområdet, betyder det, at bjørnene har fordelen, og at det er muligt at røre støtteområdet mellem $ 110 – $ 120 kan være muligt at blive rørt. Dette er også et signal om, at en anden bund dannes efter at være faldet til $ 88 – investorer kan forvente et stort rebound, hvis bunden er dannet med succes.

Rute 1 på diagrammet ovenfor betyder, at tyre er lidt stærkere. I så fald kan prisen have en chance for at teste $ 145 og bryde den. Men hvis prisen går igennem $ 155, kan vi forvente et stort rebound.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 145
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 155
 • Kortvarig support: $ 134
 • Mellemsigtet support: $ 120

XRP bryder modstand og trodser markedstendensen

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

XRP-tyre begyndte pludselig i de tidlige timer i morges og flyttede en gang for at bryde igennem den hårde modstand på $ 0,1750, men faldt tilbage til omkring $ 0,1710 efter at have rørt $ 0,1840.

Det er ikke første gang, at XRP stiger mod hele markedstendensen. Nederste niveau fra slutningen af ​​2019 er igen blevet et kortsigtet modstandspunkt, der er vanskeligt at bryde igennem.

Hvis prisen ikke kan holde ud over $ 0,1750, kan det bevise, at den tidligere rebound-kugle er opbrugt. Ellers er der stadig en chance for at fortsætte med at teste modstanden på $ 0,1840.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1750
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1820
 • Kortvarig support: $ 0,1710
 • Mellemsigtet support: $ 0,1650

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner