Bitcoin-pris understøttet af MA (90) på 1H-niveau, hvis det bryder under det, kan det betyde at teste $ 7,4K

Tirsdag den 28. april: blandt de bedste kryptokurver har Ripples XRP set den mest volatilitet i løbet af de sidste 24 timer. Den tredje største krypto er op over 5 procent på dagen og handler over $ 0,20 ved pressetid.

Bitcoin (BTC) handler fortsat omkring $ 7.700 og står over for modstand på $ 7.850.

Ethereum (ETH) ser også næsten ingen nettoændring på dagen og handler omkring $ 197 på pressetid.

BTC’s MA (30), MA (60) kort brudt

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

I går, den 27. april, blev BTC understøttet efter en tilbagetrækning over $ 7.600. Det mislykkedes dog igen at teste modstanden på $ 7.800 i morges og bevæger sig nu nær $ 7.700.

OKEx-analytikere bemærker, at toppen af ​​det andet rebound er lavere end gårsdagens, hvilket var omkring $ 7.818, og volumen er især faldet. Hvis reboundet ikke altid ledsages af et stort volumen senere, er sandsynligheden for, at tyre effektivt kan bryde igennem ekstremt lav.

Ifølge analysen af ​​indikatoren for et times niveau for glidende gennemsnit bragte prisen kortvarigt igennem det 30-dages glidende gennemsnit (MA (30)) og er for det meste ikke faldet under det 60-dages glidende gennemsnit (MA (60)) . Ved at observere de nylige tendenser kan det konstateres, at tendensen faldt under MA (60) en gang, men altid har modtaget støtte med det 90-dages glidende gennemsnit (MA (90)).

Dette indikerer effektiviteten af ​​MA (90) support, som kan bruges som en garanti for fortsættelsen af ​​reboundet. At bryde under dette glidende gennemsnit kan betyde, at man indleder en yderligere tilbagetrækning, og tendensen kan direkte teste muligheden for $ 7.400 support.

Investorer skal bemærke, at selvom tendensen kan fortsætte med at stabilisere sig over MA (90) med den nuværende volumennedgang, er det ikke hensigtsmæssigt at overvurdere sandsynligheden for en effektiv breakout på kort sigt.

BTC volumen niveauer krymper

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dages diagram viser, at tendensen bevæger sig tættere på modstanden mellem MA (90) og MA (180). Det ser ud til, at trendens bullish styrke viser et svækkende signal i øjeblikket, og modstandsområdet kan være mellem $ 7.850 og $ 7.900.

Lydstyrkeniveauer viser stadig ikke en stigende tendens – faktisk reduceres de fortsat. Det er farligt at åbne en lang position i det aktuelle område, da breakout-muligheden gradvist bliver mindre på kort sigt.

To vigtige positioner skal bemærkes, hvis der sker en tilbagetrækning: den øverste kant af det tidligere konsolideringsområde omkring $ 7.400 og det andet stærke supportområde omkring $ 7.000. At stabilisere sig til $ 7.400 betyder, at tyrenes styrke er stærk, og vi kan forvente yderligere rebound. At falde tilbage til $ 7.000 kan betyde en dyb tilbagetrækning.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 7.800
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.900
 • Kortvarig support: $ 7.600
 • Mellemsigtet support: $ 7.500

ETHs MA (90) yder support

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

ETH faldt under $ 190 en gang i går. Efter et hurtigt rebound sammenlignet med de foregående to dage er styrken gradvist svækket. Højdepunktet er gradvist faldet fra $ 200 til $ 199 til $ 197. Handlende skal være opmærksomme i betragtning af sandsynligheden for, at et effektivt falder under $ 190.

Som 1-times diagrammet viser, har ETHs MA (90) med succes støttet prisen for nylig. Investorer skal dog bemærke, at tendensen er faldet under den før et rebound – dette faktum er et signal om, at dette glidende gennemsnit måske ikke kan yde effektiv support, hvis bearish volumener stiger.

Nu er det muligt for ETH at danne hovedet på et hoved- og skuldermønster, hvis trenden konsolideres til $ 190. Det er også muligt, at efter en periode med konsolidering vil store bullish volumener vises og skubbe prisen direkte op til $ 200 eller endda til $ 205.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 200
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 206
 • Kortvarig support: $ 191
 • Mellemsigtet support: $ 186

XRP ser bullish volumenstigning

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

XRP-handel oplevede store bullish volumener i løbet af de sidste par timer, og trenden brød hurtigt over konvergens-trekantsmønsteret.

XRP har tendens til at bevæge sig anderledes end andre altcoins i en konsolideringstendens. Tendensen til XRP vil hurtigt pumpe eller dumpe, når andre mønter er stabile. Men når de andre altcoins begynder at pumpe, kan XRP muligvis komme ind i et konsolideringsområde eller endda falde tilbage.

Dagens breakout er muligvis rationel, så længe lydstyrken forbliver stærk. For at bekræfte dette skal vi dog vente på, om tilbageførslen falder til under 0,2 $ eller ej. Hvis prisen stabiliserer sig på $ 0,2 eller endda $ 0,25, kan vi forvente en yderligere pumpe. Ellers kan denne kortvarige pumpe bare behandles som en virkning af hvaler, der tiltrækker lange positioner, og prisen vil hurtigt falde tilbage til $ 0,19.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,2070
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0.2100
 • Kortsigtet support: $ 0,2050
 • Mellemlang sigt support: $ 0,2010

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner