Institutionelle Bitcoin Bulls, TRON Report, Bitmain Infighting: Crypto News of the Week

I løbet af den sidste uge oplevede Bitcoins (BTC) prisstigning over $ 10.000 for første gang siden februar i forventning om sin tredje blokbelønningshalvering, planlagt til tirsdag den 11. maj.

Nyheder fra kryptoindustrien i denne uge omfattede bullish BTC-investeringer, højt profileret virksomhedsdrama og de skuffende virkninger af streng amerikansk værdipapirlov.

Top fem historier i denne uge

Paul Tudor Jones ‘fond handler muligvis BTC-futures som en sikring mod inflation

Den 7. maj hedgefondsforvalter og makroinvestor Paul Tudor Jones annonceret at hans Tudor BVI-fond er parat til at handle Bitcoin-futures.

I et brev til investorer med titlen “Den store monetære inflation” fortalte han investorer, at han satsede på Bitcoin – som han kvalificerede som en værdibutik. Han sagde, at hans tur mod BTC var motiveret af den hidtil usete pengepolitik, der i øjeblikket er på plads for at afbøde virkningerne af COVID-19-pandemien..

Synes godt om mange foran ham, Jones sammenlignede Bitcoin med guld og sagde: “Bitcoin minder mig om guld, da jeg først kom ind i virksomheden i 1976.” Med hensyn til hvor meget der blev investeret, bemærkede Jones, at fonden ved køb af BTC-futures var parat til at starte med en maksimal “lav etcifret eksponeringsprocent” af sine nettoaktiver, som i øjeblikket ligger på ca. 22 milliarder dollars.

Takeaways:

1. Mange i kryptoindustrien har hyldet nyheden som validering af krypto – og specifikt Bitcoin – som en aktivklasse og en signal af flere institutionelle investeringer, der kommer.

2. Timingen for Jones ‘store afsløring – lige før Bitcoins blokbelønningshalvering – skal bemærkes. Jones gjorde sin bevidsthed om halveringen klar i hans investorbrev.

Som mange analytikere forudsagde, har den sidste uge, der førte til Bitcoins blokbelønning, halveret møntens pris steget over 12 procent for at handle nær $ 10.000. BTC fik denne uge næsten 150 procent i værdi siden styrtet i midten af ​​marts.

3. Dette er faktisk ikke Jones ‘første interaktion med Bitcoin. Ifølge Bloomberg, investoren ejede tidligere BTC i 2017 og solgte den i nærheden af ​​sin all-time high på $ 20.000 pr. mønt.

TRON rapporterede at modtage $ 2 millioner i koronavirusrelateret hjælp fra den amerikanske regering

Den 5. maj rapporterede blockchain-platformen Tron (TRON), at firmaets amerikanske hold havde modtaget kontant assistance som en del af CARES-loven. Rapporten, der blev offentliggjort om, hvad der synes at være to af dets officielle kinesiske sociale mediekonti, hævder, at firmaet indtil videre har modtaget ca. 2 millioner dollars i små virksomheder og forventer en anden batch COVID-19-relateret bistand.

Mærkeligt, indlægene på Tron’s WeChat og Weibo om emnet citerer “udenlandske medieindberetninger” og “folk, der er bekendt med sagen.” Som kilde linker Trons WeChat-indlæg også til, hvad der ser ud til at være en persons konto på Weibo, som angiveligt leverede den oprindelige rapport, der igen citerede “industriinsidere.”

Tron har endnu ikke bekræftet nyhederne direkte på kinesisk eller engelsk, hvor en talsmand for Tron Foundation fortæller Blokken på torsdag “vi kan ikke kommentere.”

OKEx Insights nåede også ud til firmaet for kommentar, men har ikke modtaget svar inden for pressetid.

Takeaways:

1. Både den enkelte Weibo-stilling og Trons officielle poster henviser udtrykkeligt til forestillingen om, at Tron modtager hjælp fra den amerikanske regering, beviser virksomhedens legitimitet og “værdi” i de amerikanske regulators øjne..

2. Tron-grundlægger Justin Sun er bredt kendt i branchen for sin skamløs forfremmelse af hans blockchain (hvis tagline alligevel er “decentraliser nettet”) og tilknyttede projekter og hans udførlige PR-stunts.

3. Crypto Twitter (på engelsk) mødte nyheder med skandale, husker Suns uden tvivl mest berømte stunt – et rekordstort bud på 4,5 millioner dollars i en velgørenhedsauktion for at spise frokost med Warren Buffet sidste år. Kritikken drejer sig generelt om argumentet om, at Tron – skønt dets amerikanske firma teknisk set kan kvalificere sig til nødhjælp – faktisk ikke har brug for nævnte støtte, og når man ansøger om det, tager det væk fra små virksomheder, der rent faktisk gør.

Telegram fortæller amerikanske investorer, at de ikke længere kan finansiere sit blockchain-projekt TON

Den 4. maj kryptoindustriens foretrukne messenger-app, Telegram, sendt et brev til amerikanske investorer i sin meget efterlængte blockchain-protokol, TON, der beder dem om at forlade projektet.

Firmaet siger, at det vil tilbagebetale amerikanske investorer 72 procent af deres midler (dette er en opdatering fra sidste uges varsel til alle TON-investorer, hvilket efterlod dem med et valg om at tage en refusion på 72 procent nu eller vente til april 2021 for en 110 procent refusion via lån).

Bevægelsen er i forbindelse med den igangværende retssag mod Telegram fra US Securities and Exchange Commission (SEC). TON skulle oprindeligt lanceres i oktober 2019, efter at Telegram rejste $ 1,7 mia. I to private salg af platformens token, GRAM. Lanceringen blev forsinket på grund af en nødsituation indgivet af SEC den samme måned og beskyldte Telegram for at forberede sig på at sælge uregistrerede værdipapirer til amerikanske investorer.

Sidste måned annoncerede firmaet en yderligere lanceringsforsinkelse til april 2021 efter en domstolsafgørelse i den igangværende SEC-sag. Telegram forklarede sin seneste beslutning om at udelukke amerikanske investorer fuldstændigt ved at henvise til en “usikker regulatorisk holdning i USA.”

Takeaways:

1. Tilbage i 2018, Telegram indgivet for undtagelser med SEC for dets salg af GRAM – eller rettere ret til tokens, som kun vil blive leveret, når TON lanceres – til akkrediterede amerikanske investorer. SECs nødsituation i 2019 hævdede, at når GRAM er lanceret, ville investorer og Telegram være i stand til at sælge tokens, som ikke er registreret som værdipapirer i USA, til fortjeneste.

2. Industriens hype omkring TON er drevet af det faktum, at det forventes at blive integreret i selve den populære messenger, hvilket muligvis giver mulighed for øjeblikkelig, udbredt adoption. Telegram selv har ikke bekræftet alle detaljer om, hvordan TON vil blive implementeret, bortset fra at sige, at det vil være en open source, decentral protokol.

Square Cash App ser rekordhøje kvartalsvise Bitcoin-indtægter

Kryptovenlig betalingsapp Square rapporteret en rekord på 306 millioner dollars i omsætning fra Bitcoin-salg sidste kvartal i en indtjeningsrapport, der blev offentliggjort den 6. maj. I marts fortalte virksomheden investorer, at det havde set øget “adoption og engagement” med BTC-investering i de seneste uger.

Takeaways:

Tidspunktet for Square’s tal signalerer, at interessen for Bitcoin vokser i lyset af markedsforholdene forbundet med coronaviruspandemien.

Minekæmpe Bitmain-udøvelser kæmper bogstaveligt talt over firmaet

I går 8. maj var Bitmain-medstifter Micree Zhan – som blev forvist fra firmaet sidste år af medstifter Jihan Wu – åbenbart involveret i en fysisk konfrontation med en anden Bitmain-direktør over virksomhedsdokumentation.

Hændelsen fandt sted på Industry and Commerce Bureau i Beijing, hvor Micree efter sigende hentede et dokument, der beviste, at han har status som en juridisk repræsentant for firmaet Beijing Bitmain Technology.

En af Bitmains øverste ledere, Luyao Liu, konfronterede Micree, da en menneskemængde dannede sig omkring dem i bygningen og tog dokumentet fra ham i hvad dukkede op at være en fysisk kamp. Begge parter blev angiveligt arresteret.

Senere samme dag, Bitmain frigivet en erklæring om, at Luyao er den “nuværende juridiske repræsentant” for virksomheden. Noten understregede også, at Micree “ikke længere har nogen stilling” hos Bitmain.

Takeaways:

1. Bitmain’s igangværende interne dramaer fortsæt, når virksomheden efter sigende forbereder sig på at blive børsnoteret i USA.

2. Fra november 2019 dominerede Bitmain a 75 procent andel af kryptomineringshardwaremarkedet.

Følg Okex Insights:

https://t.me/OKEx_Insights

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner