Säännelty digitaalinen omaisuus otetaan haltuun vuonna 2020 – ajattelijat

Vuosi 2018 oli kolikkotarjousten korkean veden merkki, kun 1253 uutta kolikkoa keräsi 7,8 miljardia dollaria. Vuonna 2019 tämä villi länsi -markkinat menivät puomista pylvääseen. ICO-korotetut dollarit romahtivat 95% vuoteen 2018 verrattuna, ja Securities and Exchange Commission (SEC) ilmoittaa edelleen uudet toimet eri ICO-pelaajia vastaan ​​petoksista ja rekisteröimättömistä liikkeeseenlaskuista. Sheriff on tullut kaupunkiin.

Asetus, vanha ystäväni

Se ei ole lohdutus sijoittajille, jotka menettivät miljoonia ICO-huijauksia, mutta ne olivat osa luonnollista markkinoiden kehitystä. Perinteisiä arvopapereita säätelevät lait innoittivat alun perin myös huonot toimijat, kuten ”ämpärikaupat”, jotka syntyivät toisen uuden tekniikan, sähkeen, muuttaessa finanssimarkkinoita. SEC: n päätös torjua digitaalivaroja ja soveltaa samoja lakeja blockchain-arvopapereihin on hyvä uutinen markkinaosapuolille.

Blockchain-arvopapereilla on potentiaalia lisätä tehokkuutta, alentaa kustannuksia, lisätä avoimuutta ja vähentää riskiä. Rahoitusala ei kuitenkaan pysty täysin hyödyntämään blockchain-arvopapereiden potentiaalia ilman julkisia markkinoita ja säänneltyä ekosysteemiä tukemaan niiden koko elinkaarta. Tämä tarkoittaa täysin vaatimusten mukaista liikkeeseenlaskua, sijoittamista, kaupankäyntiä, selvitystä ja säilytystä.

Hallitukset ympäri maailmaa pyrkivät luomaan tarvittavat puitteet omalle lainkäyttöalueelleen. Tämä vähentää blockchain-arvopapereihin sijoittamisen riskiä ottamalla käyttöön perinteisiin markkinoihin liittyviä sijoittajasuojaa. Vaikka eri lainkäyttöalueilla on erilaiset vaatimukset säännellyille yhteisöille, sijoittajille, kauppiaille ja käyttäjille, käsitellään neljä yhteistä aluetta:

 • Jakelu – miten suojaustunnukset luodaan ja miksi ja miten ne toimitetaan omistajilleen?
 • Huoltajuus – missä ja kenen hallussa on lopullinen omistusrekisteri?
 • Raportointi ja kirjanpito – mitä muita sääntelyvaatimuksia osallistujille asetetaan, kuten siirtoasiamiespalvelut?
 • Erityiset prosessit – mitä lisäprosesseja tarvitaan, esimerkiksi turvakoodien siirtämiseksi henkilökohtaisten ja päälompakoiden välillä?

SEC ja Finanssialan sääntelyviranomainen (FINRA) ovat laatineet ohjeita kaikilla neljällä alueella viestintäsarjan, mukaan lukien raportti DAO: sta ja yhteinen julkilausuma välittäjä-jälleenmyyjän huoltajuus digitaalisen omaisuuden. Tarvittava Yhdysvaltojen kehys on vihdoin olemassa, jotta blockchain-arvopaperien säännelty, julkinen kauppa voi kukoistaa.

Jos mehu ei näytä tältä

Yhdessä näiden sääntelykehitysten kanssa yritykset ovat kiirehtineet luomaan tarvittavan markkinainfrastruktuurin. Kriittiset komponentit ovat paikallaan ja lisää on tulossa tänä vuonna. Kysymys niille, jotka harkitsevat osallistumista: onko tämän 2.0-version digitaalisten omaisuuksien mehu puristuksen arvoinen? Vastaus on kyllä, jos blockchain-arvopaperimarkkinat näyttävät perinteisten markkinoiden päivitykseltä, mikä edellyttäisi, että se tarjoaa kaksi keskeistä etua sijoittajille ja yrityksille, jotka haluavat kerätä rahaa.

Ensimmäinen on tehokkuus. Blockchain-arvopapereiden on poistettava perinteisen arvopaperikaupan raskaat tietojärjestelmät ja manuaaliset paperipohjaiset prosessit. Potentiaalia on olemassa, mutta toteutus on kaikkea sanonnan mukaan. Oikein toteutettuna blockchain voi tehokkaasti tukea digitaalisten omaisuuserien koko elinkaarta liikkeeseenlaskusta ja sijoittamisesta kaupankäynnin, selvityksen ja säilytyksen kautta.

Toinen etu on älykäs valvonta. Ollakseen elinkelpoinen pitkällä aikavälillä, blockchain-arvopaperimarkkinoiden on oltava täysin vaatimusten mukaisia ​​paitsi sääntelyviranomaisten tyydyttämiseksi, myös likviditeetin luomiseksi. Sen on tarjottava sijoittajille kätevä pääsy avoimuuteen, tilitakeisiin ja säänneltyyn kaupankäyntiin. Tämä edellyttää integrointia perinteisiin välitystileihin sekä intuitiivisia käyttöliittymiä.

Olen tullut niin tunnottomaksi

Toivoin pääsevän tämän artikkelin läpi käyttämättä “häiriöitä”, koska tiedän, että olemme kaikki tunnottomia käsitteestä. Valitettavasti kuulen jatkuvasti, että blockchain-arvopaperit häiritsevät rahoitusmarkkinoita. Olen sanonut sen itse! Mutta todellisuus on, että blockchain-arvopaperit eivät ole evoluutio, vaan vallankumous. Samana vuonna ICO saavutti huippunsa 7,8 miljardissa dollarissa, joka on Yhdysvaltain perinteinen arvopaperiteollisuus kasvatettu 2,4 biljoonaa dollaria. Jotta blockchain-arvopapereista tulisi valtavirran omaisuusluokka, ne eivät voi jäädä henkilökohtaisten lompakoiden saarelle. Yksityissijoittajien, laitosten ja neuvonantajien on ostettava, pidettävä ja myytävä ne perinteisten kauppajärjestelmien ja välitystilien kautta. Se voi tapahtua jo tänä vuonna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner