Smartee haluaa muuttaa sijoittajien tapaa tallentaa, käyttää ja käyttää digitaalisia omaisuuseriä

Smartee

Smartlands on palannut siihen ilmoittaessaan uuden uuden tuotteen. Suosittu, Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva yritys on käyttänyt tagline ‘One Friendly and Secure App for All Your Money’ kuvaamaan mitä he kutsuvatSmartee”.

Uuden palvelun ensimmäiset askeleet voivat usein olla vaikeimpia. Tunnustettuaan tämän, Smartlands on päättänyt kannustaa käyttäjiä tulemaan Smarteen varhaiseksi käyttöönottajiksi. He tekevät tämän varaamalla 10% Smarteen osakkeista ensimmäiselle miljoonalle aktiiviselle käyttäjälle.

Mitä se voi tehdä?

Tämä uusi tuote tuo mukanaan useita ominaisuuksia. Smartee toimii ensisijaisesti lompakkona digitaalisten varojen ja FIAT-valuuttojen turvalliseen säilytykseen. Sen lisäksi, että vain varastaa tällaiset varat, Smartee tarjoaa käyttäjille myös takaisinmaksua heidän aktiivisuutensa perusteella.

Tämän tarjouksen tekee erityisen mielenkiintoiseksi sovelluksen kyky toimia tulevaisuudessa robo-neuvonantajana akkreditoiduille sijoittajille. Tämä ominaisuus vie ennalta asetetun prosenttiosuuden käyttäjän tililtä ja sijoittaa nämä varat automaattisesti Smartlands-alustalla isännöityihin STO: iin (yhdessä muiden sijoitusvälineiden kanssa, joita ei vielä ilmoiteta). Luonnollisesti sijoitustyyppien, määrien jne. Mieltymykset voidaan räätälöidä. Tuloksena on passiivisesti tuotettu henkilökohtainen sijoitussalkku.

Tietenkin, koska nämä mahdollisuudet edustavat osallistumista digitaalisten arvopapereiden myyntiin / ostoon, tämä ominaisuus on rajoitettu vain akkreditoituihin sijoittajiin; mikä tarkoittaa, että käyttäjän on läpäistävä vaaditut KYC / AML-standardit.

Vaikka tämä toiminto ei ole vielä käytössä, se on ominaisuus, joka lisätään tulevaisuudessa.

Robo-neuvojat

Niille, jotka ihmettelevät “robo-neuvonantajaa”, et todennäköisesti ole ainoa. Termi viittaa tyypillisesti sijoitusmuotoon, joka perustuu mukautettuihin algoritmeihin.

Tällaisen palvelun vetovoima on kyky poistaa ihmisten tunteet ja ennakkoluulot investoinnista. Tällöin kaupankäyntimaksuja voidaan alentaa ja vähimmäissaldoja alentaa / poistaa.

Tärkein ongelma, jonka ihmiset yhdistävät tällaisiin palveluihin, on usein sama kuin sen vahvuus – ihmisten välisen vuorovaikutuksen puute. Vaikka maksuja voidaan pitää alhaisina ja ihmisten puolueet poistetaan, ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ei tietenkään puutu. On paljon helpompaa tulla koulutetuksi ja räätälöidä salkku, kun aloitat vuoropuhelun ihmisen kanssa.

Alhaisen palkkionsa ja tyypillisesti vaaditun matalan vähimmäissaldonsa vuoksi robo-neuvonantajat ovat avanneet oven sijoittamiselle monille ei-perinteisille markkinatoimijoille.

Jotkut suosituimmista robo-neuvojista, jotka sijoittavat perinteisille markkinoille, ovat,

Kommentti

Ilmoittaessaan Smarteen Smartlands CMO, Yaroslava Tkalich, käytti aikaa kommentoida. Hän tarkensi heidän kannustinpakettiaan toteamalla,

”Smartlands on yhteisöihmeinen yritys: sijoittajillamme on äänioikeus, heillä on sananvaltaa Smartlandsin tekemissä sijoitusprojekteissa. Rakennamme Smartee-ekosysteemiä samalla yhteisöperiaatteella ja jaamme 6 miljoonaa jäsenosuutta (10% koko Smartee-pääomasta) ensimmäiselle miljoonalle aktiiviselle Smartee-käyttäjälle. Saadakseen erityisen omistajan maksukortin ja saadakseen ensimmäiset 3 (kolme) jäsenosuuttaan käyttäjien on rekisteröitävä tili ja läpäistävä KYC. “

Smartlandsin toimitusjohtaja Ilia Obraztsov käytti myös aikaa tarkentaakseen tulevaisuuden toimintoja robo-neuvonantajana ja totesi,

“Akkreditoituna sijoittajana Smartee-asiakkaat voivat määrittää sijoitusportfolionsa tyypin ja laajuuden Smartlandsin tarjoamien tarjousten perusteella ja siirtää automaattisesti esimerkiksi 1% päivittäisistä kustannuksistaan” digitaaliseen säästöpossuun “. Se on oikea passiivisen tulon määritelmä ilman vaivaa, kun rahasi vain huutaa taustalla 24 tuntia vuorokaudessa työskentelemällä hiljaa ilman sinun suoraa osallistumistasi. “

Puhuminen Arnoldasin kanssa

Jos haluat lisätietoja Smartlandsista, muista lukea yksinomainen haastattelu, jonka teimme Arnoldas Nausedan kanssa. Asuessaan tuolloin toimitusjohtajana hän on sittemmin siirtynyt puheenjohtajaksi.

Haastattelusarja – Arnoldas Nauseda, Smartlandsin puheenjohtaja

Smartlands

Yhdistyneestä kuningaskunnasta toimiva Smartlands on eteenpäin ajatteleva yritys, joka on kehittänyt erilaisia ​​ratkaisuja digitaalisten arvopapereiden ympärille. Yritys on löytänyt itsensä alan eturintamassa perustamisensa jälkeen vuonna 2017.

Toimitusjohtaja Ilia Obraztsov valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Investointi murto-omistukseen Smartlands -alueella – selitettyInvestointi murto-omistukseen Smartlands -alueella - selitetty

Katso tämä video YouTubessa

Julkaisussa Muut uutiset

Smartlandsilla on ollut kiireinen viikko, koska he huomasivat pitävänsä otsikoitaan vasta kaksi päivää sitten. Vaikka lupa turvallisesta lompakosta, joka helpottaa automaattista sijoittamista julkisiin kaupankäyntiorganisaatioihin, on kiehtova idea, on ensinnäkin oltava ylläpitäjiä. Tässä mielessä Smartlands alkoi äskettäin tehdä yhteistyötä Sotheby’s International Realty -yrityksen kanssa. Pari haluaa merkitä useita kalliita kiinteistöjä tulevina kuukausina.

Tokenizing Lontoon kattohuoneistot ja Kreikan saaren huvilat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner