Paxos-produkter Se Uptick i vedtagelse

Voksende i popularitet

Verden af ​​blockchain har set sin retfærdige andel af stablecoins komme og gå. Men med de seneste niveauer af vedtagelse ser det ud til, at Paxos har formået at etablere sig som en grundpiller.

De har gjort dette ved at tilbyde en række produkter. Dette inkluderer ikke kun deres stablecoins, men gennem deres afviklingstjenester. Denne artikel fremhæver et par af de seneste begivenheder omkring vedtagelsen af ​​disse tilbud.

Paxos Standard (PAX)

En af de mest populære brugssager til stablecoins er gennem udlånsplatforme. Uanset om det fungerer som sikkerhed eller opbevares på en opsparingskonto med høj rente, er der en klar efterspørgsel.

PAX, især bare annonceret den markedsledende udlånsplatform, BlockFi, er begyndt at støtte deres USD-støttede stablecoin. Ligesom andre stablecoins på BlockFi-platformen vil de, der vælger at holde deres PAX på en opsparingskonto, blive belønnet med en rente på 8,6%.

Denne nye fundne support anmodede om kommentarer fra repræsentanter for hver, BlockFi og Paxos.

Zac Prince, CEO for BlockFi, udtalt,

”Vi er glade for at støtte PAX på vores platform og hjælpe med at udvide tilgængeligheden af ​​stabilt valuta med markedsledende afkast til BlockFi-klienter. Da vores respektive platforme fortsætter med at vokse, forventer vi at finde flere måder at samarbejde på. ”

Walter Hessert, Virksomhedsstrategi for Paxos, erklæret,

”At tjene renter på aktiver er et centralt aspekt af global finansiering. At have denne mulighed i krypto er vigtig for at øge den samlede markedsplads og bringe modenhed til denne aktivklasse. Vi er glade for, at PAX nu er tilgængelig på BlockFi og ser frem til at bringe stablecoins til flere mennesker rundt om i verden. ”

For dem, der er interesserede i at drage fordel af sådanne høje renteopsparingskonti, skal du ikke bekymre dig om at få fat i PAX, da det er ret nemt. For eksempel bemærker Paxos, at deres populære stablecoin kan købes på over 100 forskellige børser.

PAX Guld (PAXG)

Mens konceptet bag PAX ligner PAXG, der er en hovedforskel. PAX understøttes af USD, mens PAXG understøttes af fysisk guld.

Ligesom den tidligere har PAXG set en uptick i adoption. Dette blev senest gjort klart med bekendtgørelse at PAXG er tilgængelig til handel via digital aktivudveksling, Smart Valor. Som et resultat får indehavere af PAXG nu adgang til højere likviditetsniveauer og generelt let adgang til PAXG ved at åbne aktivet til handel på en populær børs..

Kyle Vægt, Produktdirektør hos Paxos, udtalt,

“PAX Gold er et virkelig unikt produkt – det er den hurtigste og nemmeste måde at købe, eje og handle på det fysiske guld af højeste kvalitet. I betragtning af det ustabile markedsmiljø er det vigtigt, at investorer overalt i verden hurtigt og let kan få adgang til dette sikre havne – PAX Gold gør netop det. Med Smart Valor kan kunder med GBP, EUR eller schweiziske franc nu købe PAX Gold og handle det mod de største kryptoer. ”

Olga Feldmeier, CEO for SMART VALOR, udtalt,

”Den amerikanske dollar mistede 93% af sin værdi i løbet af de sidste 100 år. I lyset af den nylige beslutning fra den amerikanske centralbank om at sænke benchmarkrenten til 0% og genstarte sit kvantitative lempelsesprogram med $ 700 milliarder, er greenback sat til yderligere devaluering. Med udbruddet af coronavirus er vi måske også på vej ind i den dybe recession som den store depression i 1930’erne. Dette er den tid, hvor investorer har et stort behov for et reelt alternativ til at beskytte deres opsparing. Derfor besluttede vi at gå videre med notering af tokeniseret guld på SMART VALOR-børsen. ”

Vedtagelsen af ​​PAXG på en handelsplatform er ikke det eneste eksempel på interesse. Ligesom PAX accepterer kryptolåneplatforme dette guldstøttede aktiv som en form for sikkerhed. Mere specifikt kan PAXG bruges på både Nexo og SALT.

Paxos Afregningstjeneste

Mens stablecoins kan være deres brød og smør, har Paxos flittigt udviklet hjælpefunktioner, da det ser ud til at skabe ny effektivitet i ‘arvsprocesser’.

Dette kan ses gennem deres nu Direkte, afviklingstjeneste. Mens udviklingen af ​​dette begyndte for mange år siden, blev projektet først for nylig en realitet, da Paxos med succes blev tildelt et ‘No-action letter’ af SEC. Dette var i det væsentlige en erklæring fra SEC om, at de ikke ville foretage nogen håndhævelsesforanstaltninger mod Paxos efter lanceringen af ​​tjenesten. Denne erklæring blev frigivet, efter at SEC havde evalueret deres plan og servicefunktioner.

Efter at have modtaget denne nyhed i slutningen af ​​2019 spildte Paxos ingen tid på at gå live. I begyndelsen af ​​2020 gik virksomheden med succes med deres første kunder – Credit Suisse og Instinet Holdings. I vores tidligere kig på denne afviklingstjeneste berørte vi dens vigtigste fordele.

  • Adgang til korte afviklingscyklusser
  • Umiddelbar adgang til afviklingsprovenu
  • Øget datanøjagtighed og synlighed
  • Sikkerhed og tilgængelighed

På lanceringstidspunktet kommenterede repræsentanter fra hver, Paxos og Credit Suisse.

Charles Cascarilla, CEO for Paxos, udtalt,

”Lancering af Paxos Settlement Service under fritagelse uden handling er det første skridt i vores rejse til at transformere infrastruktur efter handel i værdipapirindustrien. Vi har arbejdet tæt sammen med Credit Suisse og Instinet for at opbygge en løsning, der kan levere langsigtede omkostningsfordele, og sammen vil vi forfine systemet i et levende miljø. Vores kommende ansøgning om clearingbureaueregistrering viser vores dedikation til at modernisere markedsstrukturen i stor skala. ”

Emmanuel Aidoo, Chef for digitale aktivmarkeder hos Credit Suisse, udtalt,

”Initiativet har potentialet til at levere stor effektivitet og omkostningsbesparelser til cyklen efter handel. Paxos Settlement Service introducerer blockchain-teknologi, der er i overensstemmelse med reglerne og giver os mulighed for at tage vigtige fremskridt i retning af udviklende markedsstruktur og frigøre kapital, der er bundet i ældre afviklingsprocesser. “

PAXOS

Grundlagt i 2012 opretholder Paxos aktiviteter i New York City. Frem for alt stræber teamet bag Paxos med at udvikle en række produkter, der betjener forskellige markeder. Disse spænder fra stablecoins til aktivitet efter handel, afviklingsmuligheder og mere.

CEO, Charles Cascarilla, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

I andre nyheder

Vedtagelse ved børser til handel med både PAX og PAXG? Kontrollere. Vedtagelse som sikkerhed gennem udlånsplatforme? Kontrollere. Vedtagelse gennem berettigelse til opsparingskonti? Kontrollere. Vedtagelse af supplerende tjenester omkring handel med værdipapirer? Kontrollere.

Det er rimeligt at sige, at populære stablecoins kan have en nyetableret rival.

Ud over produkter, der er specifikke for Paxos, har vi tidligere set Stablecoins som en gruppe. Med deres stigning i popularitet har vi set potentielt gimmicky koncepter sammen med højpotentiale. Den følgende artikel ser på et par af disse.

Stablecoins – er gimmicky eller trendy?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner