En flip of the Coin: LyCI vs. Short LyCI

Med den nylige lancering af Kort LyCI, kombineret med LyCI—Og dets derivater Smart og betal LyCILykke tilbyder nu alle muligheder for at drage fordel af enhver form for markedsbevægelse, både bullish og bearish.

Kort LyCI opfører sig som et “anti-indeks” og satser mod de 25 største blockchain-projekter efter markedsdækning. Når markedets ydeevne er negativ, får Short LyCI fortjeneste. Det giver indehavere mulighed for at tjene penge på forventningen om et faldende kryptomarked, mens de er diversificeret på tværs af de vigtigste markedsindikatorer.

Indtil 28. oktober har du en enestående chance for at teste Short LyCI uden at købe den: hvis du bliver KYC-godkendt på Lykke Exchange, kvalificerer du dig automatisk til en tombola med præmier betalt i Short LyCI!

Kom tilbage til emnet, lad os undersøge nogle modsatte scenarier, hvor disse unikke instrumenter kan komme til nytte.

LyCI, Bulls og HODLers glæder sig!

Appellen fra kryptokurver og blockchain-teknologi er åbenbar for de fleste mennesker, der er interesserede i emnet. Konsensus blandt forhandlere og investorer er, at vi er vidne til fødslen af ​​en forstyrrende kraft, en der kunne spille en stor rolle i ombygningen af ​​alle former for industrier i de kommende år. For Bitcoin “maksimalister” er oprettelsen af ​​ikke-consficable, ucensurabel, sikker havn og østrigsk økonomi inspireret “sund penge” aktiv en drøm. Bitcoin styrker mange flere funktioner end tidligere diskuteret, men det ser ud til at det bliver en erstatning for besværlig og forældet guldstandard. Når alt kommer til alt, er Bitcoin udover de tidligere nævnte fordele objektivt lettere at opdele, overføre og bevare forvaring end guld og andre lignende ædle metaller, bestemt ikke en let bedrift.

Men LyCI sporer også mange andre aktiver, fra smarte kontraktplatforme, herunder Ethereum og dets sikkerheds / hjælpeprogrammer, stablecoins, alle slags digitaliserede aktiver og den spændende DeFI (Decentralized Finance) bevægelse til privatlivsfokuserede kryptokurver og projekter med forskellige slags konsensusmekanismer fra PoW, som PoS og DPoS.

Endelig inspirerer den nuværende globale og økonomiske situation ikke meget tillid, og investorer begynder hurtigt at erkende et muligt paradigmeskift. Fra statsobligationer med negativt afkast til ubarmhjertig inflation forklædt som kvantitativ lempelse fra centralbanker rundt om i verden ser det ud til, at både institutioner og detailinvestorer længes efter noget andet og spændende.

Kort LyCI og Bears Land

Så brændende som kryptoindustrien og markedet er, er det også ganske udsat for mange typer negative begivenheder. I løbet af et øjeblik kunne en smart kontrakt på DeFI mislykkes og kollapsede hele sektoren som et korthus, meget ligesom det tidligere DAO-hack gjorde tilbage i 2016. Reguleringsmæssige bekymringer begynder også at udvikle sig til skræmmende scenarier, hvor privatlivsmønter står for eksempel over for stigende pres med afnotering som en metode til at undgå sanktioner fra børser over hele verden. KYC / AML-reglerne strammes også op, nogle rygter afslører, at den næste bølge vil tage sigte på open source-udviklere og endda hardware-tegnebøger.

Desværre og undertiden uopfordret er dårlig presse også en anden faktor, som kryptokurver stadig ikke har været i stand til at ryste af efter Silk Road-dagene sammen med de sædvanlige børshacks, pyramidesystemer og skandalsrapporter. Der er også spørgsmålet om (indtil nu) mislykket skaleringsindsats og derfor dårlig eller ubetydelig verdensomspændende adoption.

Oven i det hele fastholder en anden populær nylige tro, at starten på futures trading, først CME – og for nylig BAKKT – påvirkede scenen på en negativ måde, hvilket gav magtfulde skuespillere mere sofistikerede, sikre instrumenter til at forkorte markedet væk.

Hoved eller haler?

Selv om det kunne være fristende at konkludere, at markederne er dømt til irrationalitet og tilfældigt kaos, er det ikke helt korrekt. Kryptovalutaer, mens de teoretisk har et ubegrænset potentiale, er stadig en del af en umoden industri. Volatilitet er en direkte afspejling af deres skrøbelighed. Enhver større begivenhed har en stærk, markant effekt, måske i overreaktion, hurtigt polariserende meninger.

Og selvom disse forhold kan synes skræmmende for mange, er de ret logiske i dag og tid. Både LyCI og Short LyCI repræsenterer unikke værktøjer, der beskytter og giver bekvemmelighed til dem, der er modige nok til at udnytte muligheden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner