Hvad er Lisk Cryptocurrency (LSK)? Alt hvad du behøver at vide

Hvad er Lisk?

Lisk er en open source blockchain-platform, der drives af Lisk (LSK) tokens der tillader udviklere at kode decentrale applikationer (dApps) på JavaScript-programmeringssprog. Med Lisk kan udviklere bygge applikationer på deres sidekæde, der er knyttet til Lisk Network, og også med deres brugerdefinerede token.

I den forstand er Lisk ens med Ethereum blockchain. Lisk-platformen er dog ikke bygget til at skabe smarte kontrakter, men til at udvikle forskellige apps og funktioner ved hjælp af LISK AppSDK ramme.

Med det formål at gøre blockchain-udvikling let tilgængelig blev Lisk forked fra Crypti af Max Kordex og Oliver Beddows i maj 2016.

Med Lisk App SDK kan udviklere udvikle backend-applikationer såvel som frontend. Derefter kan også oprette funktionaliteter til deres apps og brugergrænseflader med Lisk App SDK. Dette giver udviklere mulighed for nemt at oprette blockchain-applikationer i en pakke, der kan downloades. Forreste ende af disse applikationer er tilgængelig på en decentral måde, hvilket er en unik funktion i blockchain-industrien som i øjeblikket.

Hvad gør Lisk unikt?

Der er flere udviklerværktøjssæt og blockchain-platforme derude, men Lisk håber at være anderledes med sin tilgængelighed ved hjælp af dets softwareudviklingssæt, der er skrevet ved hjælp af JavaScript. Med Lisk er udviklere også i stand til at fokusere på brugeroplevelse i modsætning til andre platforme.

Hovedkæden giver sikkerhed og stabilitet. Sidekæderne giver også ubegrænset fleksibilitet. Lisk giver udviklere et sted at oprette et eget blockchain-netværk, der er under deres fulde kontrol.

Udviklere er også i stand til at oprette deres netværk i form af en sidekæde uden at lægge for meget kræfter og tid på at opbygge en blockchain helt fra bunden. Lisk gør det meget hurtigere.

Hvordan kan Lisk SDK-appen bruges?

Mulighederne for at bruge softwareudviklingssættet er ubegrænsede. Det vil være muligt at udvikle decentrale sociale netværk, spil, messengers og alle andre platformuafhængige applikationer. Den gode del er, at udvikleren ikke har noget besvær med at følge peer-to-peer-netværksprotokoller eller udvikle konsensusalgoritmer.

Sådan kommer du i gang med Lisk?

Til gøre brug af Lisk til fuld kapacitet, du begynder med at oprette en konto og downloade Lisk tegnebog, start derefter applikationen. Efter disse erhverver du nogle LSK-tokens, som kan købes på forskellige kryptokursudvekslinger. Tokens er nødvendige for hver handling udført på Lisk-platformen, så det er ikke en mulighed at erhverve LSK.

Nu kan du tilpasse funktionerne på din konto, uanset hvordan du kan lide det, inklusive mulighederne for at tilføje en anden adgangssætning for ekstra sikkerhed. Nu er du klar til at udforske værktøjerne i Lisk Blockchain Explorer. For de vigtigste nyheder fra Lisk Community skal du tjekke LiskMagazine.

Decentral applikationsudvikling på Lisk

Decentrale applikationer / Blockchain-applikationer hedder det. Applikationer, der kører på flere servere, giver skjult sikkerhed og oppetid og præsenterer også en helt ny forretningsmodel. En af de stærke funktioner i Lisk er dens evne til at implementere, administrere og distribuere decentrale apps alt på ét sted med den sømløse brugeroplevelse.

Decentrale apps inkluderer pakker med front- og back-ends. En smart kontrakt er derimod bare en backend-proces. Med andre ord betyder udvikling af en decentral applikation på smarte kontrakter, at du skal stole på tredjepartssystemer til front-end.

Lisk-teamet gør det nemt og sjovt for nybegyndere og professionelle at hurtigt forstå Lisk-platformen med klar dokumentation om, hvordan man sender og modtager LSK, downloader applikationer og så videre uden at være tekniske nørder.

Opsætning af en tegnebog til Lisk

Det Lisk Nano er den officielle tegnebog for LSK-tokens. Det giver brugerne mulighed for at modtage og sende transaktioner på Lisk-netværket. Det giver også et simpelt brugergrænseflade til mere avancerede funktioner som delegeret, der stemmer eller registrerer en anden adgangsfrase.

Med Lisk Nano er blockchain-synkronisering ikke påkrævet, da tegnebogen forbinder med den officielle Lisk-node, der hostes af Lisk foundation..

Sådan køber du Lisk

Lisk er blevet noteret på nogle børser. Disse har præsenteret mange muligheder for investorer at købe Lisk (LSK) tokens. LSK kan købes ved hjælp af fiat og kan også udveksles med andre kryptovalutaer. Cryptocurrency-udvekslinger, der viser LSK-tokens, inkluderer Binance, YoBit, CoinEgg, Upbit, Bit-Z, Bittrex, BitBay, Poloniex, Huobi, HitBTC, Livecoin, ChaoEX, Exrates, Coinroom, Gate.io, og LiteBit.eu. Du kan også udveksle / købe Lisk med kryptokurver og fiat gennem Changelly platform.

Holdet bag Lisk

Nogle mennesker arbejder ubesværet for at sikre, at dette projekt er en succes, men her er to bemærkelsesværdige mennesker, du bør kende.

Max Kordek – præsident og grundlægger

Kordek er en iværksætter, der er interesseret i forstyrrende teknologier. Efter at have stor erfaring inden for blockchain-teknologi og se masser af potentialer i blockchain-applikationer, var han medstifter af Lisk.

Oliver Beddows – vicepræsident / stifter

Beddows er en fuld stack-udvikler med mere end 15 års erhvervserfaring i opbygning af virksomhedsapplikationer. Han medstifter Lisk med henblik på at inspirere og gøre det muligt for udviklere at opbygge decentrale applikationer af deres drømme.

Da Lisk fokuserer på decentralisering, arbejder Lisk Foundation med entreprenører verden over fra placeringer som New York, Berlin og Zug. Kerneteamet er baseret i Berlin.

Afslutningsvis

Lisk er et værdifuldt værktøj for udviklere på jagt efter nemme måder at opbygge decentrale platforme på. Med Lisk SDK-sættet reduceres udviklernes tid, så de kan fokusere på at perfektionere deres applikationer i stedet for at være bekymrede for detaljerne i den vigtigste blockchain.

Lisk (LSK) er også en fremragende kryptokurrency at holde, da folk bliver belønnet af det delegerede system med at holde nogle LSK-tokens i deres tegnebøger..

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner