Προβλέψεις τιμών Bitcoin + Οδηγός χρονοδιαγράμματος ιστορικού τιμών BTC

πρόβλεψη τιμής bitcoin market

Contents

Η σημερινή ζωντανή τιμή Bitcoin: Αξίες αγοράς σε πραγματικό χρόνο BTC / USD

Πού πηγαίνει η τιμή του Bitcoin; Πάνω από 50 μετακινούμενοι κλάδοι και δονητές ζυγίζουν με τις προβλέψεις BTC

Ρωτήστε οποιονδήποτε στον κόσμο της κρυπτογράφησης ποια είναι η πρόβλεψη της τιμής του bitcoin του και σίγουρα έχουν πρόβλεψη, σωστά?

Ενώ το 2018 σημείωσε πτώση της τιμής του Bitcoin από το Δεκέμβριο του 2017, ύψους 19.893 $ BTC / USD, στα 3.131 δολάρια, βρήκε τελικά μια σπίθα από την 15χρονη αγορά κρυπτο-χειμώνα τον Απρίλιο του 2019.

Μετά την άνοδο πάνω από 5.000 $ + στο υψηλό ενός έτους των 13.387 δολαρίων σύμφωνα με το CoinMarketCap (Ιούνιος), το νούμερο ένα κρυπτονομίσματα με βάση το καπάκι της αγοράς κατάφερε να αντέξει την καταστροφή και την καταιγίδα της θλίψης, παραμένοντας αιωρημένος γύρω από το εύρος των 8.000 έως 12.000 $ μέχρι σήμερα. . Αλλά τα περίεργα μυαλά θέλουν να μάθουν, τι ακολουθεί για $ BTC?

Η MTC είναι ευγνώμων για δεκάδες αξιόπιστους αναλυτές κρυπτογράφησης, γνωστούς εμπειρογνώμονες και εξέχουσες προσωπικότητες που μας παρείχαν τις φουτουριστικές πληροφορίες για τα bitcoin. Η εξέταση ολόκληρης της συλλογής των προβλέψεων τιμών BTC γίνεται ενδιαφέρουσα όταν ρωτάμε τους θεατές που αρχίζουν να έρχονται στην συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Σε τελική ανάλυση, δεν κοστίζει τίποτα για να δώσει μια επίσημη πρόβλεψη, οπότε τα παρακάτω είναι απλά ένα διασκεδαστικό να διασκεδάσετε με τις καλύτερες λίστες. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας πηδήξουμε κατευθείαν στην καρδιά του θέματος και να εξετάσουμε τη συνομιλία της κοινότητας κρυπτογράφησης.

Αυτή η επισκόπηση πρόβλεψης τιμών bitcoin συγκεντρώνεται σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες:

 1. Πάνω από 50 $ BTC προβλέψεις τιμών από κρυπτογραφημένους παράγοντες, εμπόρους, αναλυτές και πεθαμένους
 2. ιστορικό τιμών bitcoin 2009 – 2019, χρόνο με το χρόνο (δείτε πού ήταν το BTC, για να μάθετε πού πηγαίνει)
 3. τι επηρεάζει την τιμή του bitcoin; αστάθεια της αγοράς, έλλειψη προσφοράς / ζήτησης, αξία έναντι κερδοσκοπίας)
 4. 50 κορυφαίοι καταλύτες τιμών bitcoin που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν την επόμενη αγορά bull BTC / USD το 2019 και το 2020

Κορυφαίες 50 προβλέψεις τιμών Bitcoin: Λίστα προβλέψεων 2019-202020

Μετά τη δημοφιλέστερη λίστα προβλέψεων BTC, φροντίστε να ερευνήσετε το Χρονολόγιο ιστορικού τιμών bitcoin εκδηλώσεων και ελέγξτε την επιμελημένη λίστα ελέγχου του κορυφαίοι καταλύτες τιμών 50 bitcoin όλοι οι λάτρεις της κρυπτογράφησης θα πρέπει να προσέξουν το 2019. Το μισό bitcoin του 2020 αξίζει επίσης να δούμε γιατί πολλοί πιστοί ηγέτες bitcoin μπορούν να κατανοήσουν τις ακόλουθες προβλέψεις. Αυτός ο κατάλογος των αξιοσημείωτων επιρροών θα ενημερώνεται συνεχώς καθώς οι προβλέψεις δημοσιοποιούνται.

Ενημερώστε το Master The Crypto στα σχόλια πώς ταιριάζει η κρυστάλλινη σφαίρα σας με αυτούς τους γνωστούς bitcoin. από τις διασημότητες της κρυπτογράφησης έως τους εμπειρογνώμονες της BTC / USD έως τους αναλυτές δημοσίων συναλλαγών και ακόμη και τους εμπιστευτικούς του κλάδου, ρίξτε μια ματιά στη λίστα 2019 προφητικών Babe-Ruth, όπως κλήσεις κρυπτογράφησης point-to-the-moon.

Ο ακόλουθος πόρος του 2019 είναι μια τεράστια συλλογή από εμπειρίες εμπειρογνωμόνων / καυτές λήψεις σχετικά με το τι πιστεύουν ότι υπάρχει για το Bitcoin βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Οι απαντήσεις είναι αρκετά ποικίλες σε εύρη, με κάποιους να προβλέπουν ότι το BTC θα ξεπεράσει το δείκτη αναφοράς 20.000 δολαρίων με ευκολία το 2020 και άλλα δημόσια στοιχεία πιστεύουν ότι το # 1 πολυπόθητο κέρμα κρυπτογράφησης μπορεί να δει ένα σημείο τιμής 100.000 έως 1 εκατομμύριο $ μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Με αυτά τα λόγια, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι παρόλο που οι απόψεις αυτών των εμπειρογνωμόνων βασίζονται σε μια σειρά από ποσοτικά σημεία δεδομένων, παρακαλούμε να αναγνωρίσετε την εγγενή αστάθεια της αγοράς bitcoin και να γνωρίζετε ότι αυτές οι προβλέψεις BTC / USD δεν πρέπει να θεωρηθούν οικονομικές επενδυτικές συμβουλές.

Ρίξτε μια πραγματική ματιά στο χρονολογικό ιστορικό χρονοδιαγράμματος της τιμής του bitcoin για να δείτε πού ήταν να μάθετε πού και γιατί όλοι αυτοί οι επηρεαστές κρυπτογράφησης προβλέπουν τόσο υψηλές τιμές BTC / USD στο μέλλον.

1. Anthony «Pomp» Pompliano (Το Bitcoin Permabull)

Ο συνιδρυτής του Morgan Creek Capital είναι ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα όταν πρόκειται για συμβουλές σχετικά με την κρυπτογράφηση (όπως αποδεικνύεται από τα 250k + που ακολουθεί στο Twitter). Κατά τη γνώμη του, όλες οι χρηματοοικονομικές πληροφορίες που σχετίζονται με το Bitcoin δείχνουν προς το παρόν ότι το νόμισμα πιθανότατα θα αυξηθεί σε σημείο τιμών περίπου 50.000 δολαρίων ΗΠΑ έως το τέλος του 2022.

Μερικοί από τους παράγοντες, κατά τη γνώμη της Pomp, που φαίνεται να επηρεάζουν σημαντικά την τιμή των BTC αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν:

 • Παραβολικές αυξήσεις στην αξία του Bitcoin που χρειάζονται χρόνο για να σταθεροποιηθούν.
 • Οι πτωτικές συνθήκες της αγοράς που φαίνεται να έρχονται ξανά και ξανά.

Τέλος, αναφέρεται επίσης ότι ο Mark Yusko, συνεργάτης της Pomp στο έγκλημα στο Morgan Creek πιστεύει επίσης ότι το Bitcoin θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει το όριο των 75.000 δολαρίων μέχρι το τέλος του 2020.

2. John McAfee (The Crypto Crusader)

Ο άνθρωπος, ο μύθος, ο θρύλος. Τι μπορείτε να πείτε για τον John McAfee που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Η McAfee είναι πρωτοπόρος στην ψηφιακή ασφάλεια που επανάσταση στο πώς οι άνθρωποι προστάτευαν τους υπολογιστές και τους φορητούς υπολογιστές τους στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από τότε, έχει εισέλθει στον κόσμο του blockchain / crypto και έχει κάνει πολλές εξωφρενικές προβλέψεις σχετικά με την τιμή του Bitcoin.

Για αρχάριους, πιστεύει ότι το BTC φτάνει μέχρι το 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το τέλος του 2020 – μια πρόβλεψη που ακούγεται αρκετά ανόητη στην αρχή, αλλά όταν εξετάζετε τη σχετική ακρίβεια των προηγούμενων αξιώσεων της McAfee, κάποιος έχει τουλάχιστον να ακούσει ο άντρας έξω. Από αυτήν την άποψη, πρέπει να επισημανθεί ότι το 2016 και το 2017, ο John δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα μεγάλα πράγματα ήταν διαθέσιμα για το Bitcoin και ότι το εμβληματικό crypto θα αξίζει σύντομα 5.000 $. Λίγο ήξερε ότι μέχρι το τέλος του 2017, το Bitcoin θα έφτανε την υψηλότερη αξία των 20.000 δολαρίων ΗΠΑ (περίπου).

3. Jefferey LIU Xun (Διευθύνων Σύμβουλος της XanPool)

Ο Jefferey Xun, Διευθύνων Σύμβουλος της XanPool – μια άμεση πύλη fiat P2P που δεν απαιτεί επιμέλεια – πιστεύει ότι βραχυπρόθεσμα, το BTC πιθανότατα θα μειωθεί λόγω ορισμένων παραγόντων όπως τα μειωμένα ποσοστά χρηματοδότησης, το contango κ.λπ. η άποψη ότι, στο εγγύς μέλλον, πολλές άλλες προσφορές altcoin θα μειωθούν πιθανότατα – μια τάση που ήταν αρκετά ορατή τους τελευταίους 12 μήνες. Όσον αφορά το μέλλον της αγοράς altcoin γενικά, προσθέτει η Xun

«Τα Altcoins θα χάσουν το ανώτατο όριο αγοράς τους σε ορισμένα νεότερα περιουσιακά στοιχεία / ψηφιακές προσφορές που εισέρχονται στην αγορά. Σκεφτείτε έργα όπως το Pokla, το Eth 2.0 κ.λπ.… ουσιαστικά εταιρείες που φιλοξένησαν ICO το 2017 και τότε και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα το προϊόν τους. Όταν αυτά τα προϊόντα κυκλοφορήσουν τελικά, θα κερδίσουν την κυριαρχία έναντι ενός τόνου υπαρχόντων αλτών, και ίσως ακόμη και του Bitcoin. “

4. Max Keizer

Ένας από τους πρώτους υποστηρικτές όλων των πραγμάτων Bitcoin, ο Max Kiser μίλησε για το κορυφαίο ψηφιακό νόμισμα, δεδομένου ότι η αγοραία αξία του βρίσκεται σε ένα χαμηλό σημείο τιμών περίπου 3 $. Επιπρόσθετα, είναι επίσης ο οικοδεσπότης ενός προγράμματος που ονομάζεται «Έκθεση Keizer» – μια συνομιλία με χρηματοοικονομικό προσανατολισμό που έχει ξανά και ξανά τονίσει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας κρυπτογράφησης, καθώς επίσης και εξέθεσε τις προκατειλημμένες πληθωριστικές πολιτικές των κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά το νομισματικό δυναμικό του Bitcoin, ο Kaiser έγραψε πρόσφατα ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι έτοιμο να ξεπεράσει το προηγούμενο ATH του και να ανέβει σύντομα στα περίπου $ 28.000.

5. Trace Meyer

Ο βετεράνος επενδυτής «Trace Meyer» που έχει κάνει μια περιουσία για τον εαυτό του που εργάζεται σε διάφορους παραδοσιακούς τομείς της αγοράς υπήρξε σημαντικός υποστηρικτής του Bitcoin εδώ και πολύ καιρό. Ο Meyer κυκλοφόρησε το πρώτο του blog pro-BTC το 2011 – μια εποχή που το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο διαπραγματευόταν με περίπου 0,25 $ ανά διακριτικό. Επιπρόσθετα, στα τέλη του περασμένου έτους, ο μακαρίτης επιχειρηματίας / ένθερμος υπερασπιστής της ελευθερίας του λόγου κυκλοφόρησε ένα tweet στο οποίο ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιώντας τους μοναδικά σχεδιασμένους αλγόριθμους πρόβλεψής του, ήταν απόλυτα σίγουρος ότι η τιμή του Bitcoin θα έφτανε τα 115.000 $ στο προσεχές μέλλον.

6. Τομ Λι

Ο ιδρυτής της Fundstrat Global Tom Lee θεωρείται από πολλούς από την παγκόσμια χρηματοοικονομική κοινότητα ως αιώνιος κρυπτογράφος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Lee έχει κάνει συχνά τολμηρούς ισχυρισμούς για το μέλλον διαφόρων κρυπτονομισμάτων – με πολλές από αυτές τις προβλέψεις να πέφτουν στο πρόσωπό τους. Με αυτά τα λόγια, δεν φαίνεται ότι οι επενδυτικές συμβουλές του Lee δεν είχαν επανειλημμένα επισημανθεί στο παρελθόν.

Μιλώντας πρόσφατα για το θέμα της μελλοντικής αποτίμησης των BTC, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fundstrat ισχυρίστηκε ότι, λόγω του αυξανόμενου κόστους εξόρυξης του κορυφαίου ψηφιακού νομίσματος, η τιμή ενός μεμονωμένου διακριτικού θα μπορούσε πολύ εύκολα να φτάσει έως και την περιοχή των 25.000 δολαρίων.

7. Μπόμπι Λι

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του BTC Foundation και ιδρυτής / Διευθύνων Σύμβουλος του BalletCrypto – Bobby Lee – είναι ένας από τους λίγους εμπειρογνώμονες που έχουν προβλέψει με ακρίβεια ότι το Bitcoin θα πέσει κάτω από το σήμα των $ 3k κάποια στιγμή στις αρχές του 2019. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Lee πιστεύει τώρα ότι η κρυπτοκοίνια θα βιώσει ένα bull run το 2020, το οποίο θα βοηθήσει στην άνοδο της τιμής του προς τα πάνω αρκετά γρήγορα. Όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζεται επίσης ότι μέχρι το τέλος του 2021, το BTC θα φτάσει στα 333.000 δολάρια πριν καταρρεύσει για άλλη μια φορά και πέσει στα $ 40.000 περίπου.

8. Andy Hoffman

Ο Hoffman είναι σύμβουλος κρυπτογράφησης καθώς και διευθύνων σύμβουλος της Coingoldcentral. Επιπλέον, μεταξύ 2011-2017 εργάστηκε ως Διευθυντής Μάρκετινγκ ενός μεγάλου, σεβαστού αντιπροσώπου bullion, Miles Franklin. Αναλύοντας τις απόψεις του σχετικά με το μέλλον του Bitcoin, είπε στο MasterTheCrypto:

«Εκτιμάται ότι η παγκόσμια αγορά ομολόγων αποτιμάται επί του παρόντος πάνω από 100 τρισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων το 15% έχει αρνητική απόδοση – ενώ το συνολικό νόμισμα που εκκρεμεί είναι 90 τρισεκατομμύρια δολάρια, η συνολική κεφαλαιοποίηση χρηματιστηρίου 80 τρισεκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο αγοράς όλου του χρυσού ποτέ εξόρυξε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το Bitcoin είναι ένα πολύ ανώτερο περιουσιακό στοιχείο από το χρυσό, οπότε περιμένω ότι μια μέρα θα αξίζει περισσότερο από το χρυσό. Επίσης, θα μπορούσε με την πάροδο του χρόνου να σφετεριστεί ορισμένες από τις λειτουργίες των κληρονομικών περιουσιακών στοιχείων, καθιστώντας την αξίζει πολύ περισσότερο. Έτσι, η «συντηρητική» εκτίμησή μου είναι ότι μέσα σε πέντε χρόνια, θα αξίζει τουλάχιστον 5 τρισεκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα από 250.000 $ / BTC. »

9. Ράσελ Οκόνγκ

Βλέποντας το όνομα του πρωταγωνιστή του NFL Russell Okung μαζί με εκείνους των έμπειρων παίκτες κρυπτογράφησης όπως ο Trace Meyer και ο Bobby Lee μπορεί να φαίνεται αρκετά αστείο στην αρχή, ωστόσο, η αριστερή αντιμετώπιση του Los Angeles Chargers υπήρξε ένας από τους πιο φωνητικούς υποστηρικτές του Bitcoin τον περασμένο χρόνο ή Έτσι. Για αρχάριους, υπέβαλε επίσημο αίτημα στο NFL για να επιτρέψει στους παίκτες να λαμβάνουν τις πληρωμές τους σε κρυπτογράφηση (αν το επιθυμούν). Όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε επίσης να πείσει και άλλες καθιερωμένες μεγάλες περούκες όπως το Quarterback του Buffalo Bills, Matt Barkley, να συμμετάσχουν στο τρένο κρυπτογράφησης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Okung φιλοξένησε ένα συνέδριο Bitcoin (BTC) στο Λος Άντζελες για να διαδώσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα κρυπτονομίσματα γενικά. Στην εκδήλωση παρακολούθησαν το ποιος είναι του κρυπτογράφου, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ο προγραμματιστής Bitcoin Jimmy Song
 • Anthony Pompliano
 • Crypto επενδυτής και podcaster Peter McCormack.

10. Ντέιβιντ Ντράικ

Ο Drake, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της LDJ Capital, πιστεύει ότι καθώς η ευαισθητοποίηση σχετικά με την κρυπτογράφηση συνεχίζει να αυξάνεται, δεν θα ήταν έκπληξη το να βλέπουμε το Bitcoin να γίνεται όλο και πιο ακριβό. Από αυτή την άποψη, πιστεύει ότι μέχρι το τέλος του έτους, η BTC θα ανέλθει σε σημείο τιμών περίπου 30.000 $. Όχι μόνο αυτό, η αισιοδοξία του φαίνεται να διαπερνά πέρα ​​από το Bitcoin σε μια σειρά από άλλα altcoins – που πιστεύει ότι θα διαδραματίζει ολοένα αυξανόμενο ρόλο στην καθημερινή ζωή του παγκόσμιου οικονομικού τομέα.

11. Τζετ Σινγκ

Ο Ινδός-Αμερικανός επιχειρηματίας Jeet Singh είναι πιθανότατα πιο γνωστός ως συνιδρυτής του Art Technology Group – μιας επιχείρησης που πρωτοστάτησε στη χρήση λογισμικού και άλλων μέσων ψηφιακής τεχνολογίας στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το έργο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο και ώθησε τον Σινγκ και τον συνεργάτη του Τζόζεφ Τσανγκ μπροστά και κέντρο της παγκόσμιας σκηνής χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Σινγκ, το Bitcoin πιθανότατα θα υποφέρει από μια περίοδο μεταβλητότητας βραχυπρόθεσμα – η οποία θα αναγκάσει το κορυφαίο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο να κυμαίνεται γύρω στα 10k για αρκετό καιρό. Μετά από αυτήν την περίοδο, πιστεύει ότι το περιουσιακό στοιχείο θα αυξηθεί πέρα ​​από το όριο των 50.000 $. Τέλος, αναφέρεται επίσης ότι τα τελευταία έξι χρόνια, ο Singh εργάζεται αποκλειστικά ως διαχειριστής χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων.

12. Tim Draper

Ιδρυτής πολλών καθιερωμένων επιχειρήσεων, όπως ο Draper Associates και ο DFJ, ο Tim θεωρείται ευρέως ο νονός του ιογενούς μάρκετινγκ – κυρίως λόγω της χρήσης διαδικτυακών μέσων όπως το Skype, το Hotmail κ.λπ. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχει υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής όλων των πραγμάτων κρυπτογράφησης και πιστεύει ότι η τιμή του Bitcoin πιθανότατα θα φθάσει σε ένα τεράστιο σημείο τιμών των 250.000 $ μέχρι το τέλος του 2022.

13. Vinny Lingham

Ο Lingham, που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος BTC, καθώς και ο συνιδρυτής της Civic, πιστεύει ότι η αξία του Bitcoin προορίζεται να συνεχίσει να αυξάνεται και τελικά να περάσει από αρκετούς κύκλους «boom and bust». Ως προς αυτό, αναφέρθηκε ότι είπε:

“Το Bitcoin έχει τιμή 2,5% πιθανότητα αξίας $ 100k ή 25% πιθανότητα αξίας $ 1m.”.

Παρόλο που ο Lingham είναι πολύ αισιόδοξος για την τιμή του Bitcoin, δεν έχει χρονοδιάγραμμα ως προς το πότε θα ξεκινήσει η άνοδος του κορυφαίου κρυπτονομίσματος και θα φτάσει στα προβλεπόμενα οικονομικά του ύψη. Για αρχάριους, δεδομένου ότι το BTC είναι τόσο σπάνιο όσο και πολύτιμο αγαθό, η αξία του είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται. Ωστόσο, η Lingham παραδέχεται ότι για να αυξηθεί η αξία του νομίσματος alt, πρέπει να μετακινηθεί από το να είναι απλώς ένα ψηφιακό εμπόρευμα σε ένα κατάστημα αξίας καθώς και ένα νόμιμο μέσο συναλλαγής.

14. Κάμερον Γουίνκλεφ

Ο Κάμερον και ο αδερφός του, Τάιλερ Βίνκλεβο, είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του Gemini – μιας από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Από αυτήν την άποψη, ο Cameran ήταν από την αρχή αισιόδοξος για το BTC (καθώς και μια σειρά από άλλα ψηφιακά στοιχεία). Όχι μόνο αυτό, οι αδελφοί έχουν υπηρετήσει ως μερικοί από τους πρώτους βασικούς υποστηρικτές αυτής της αναπτυσσόμενης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων.

Όσον αφορά το μελλοντικό δυναμικό αγοράς του Bitcoin, η Cameron έχει δηλώσει ξανά και ξανά ότι, λόγω των μακροπρόθεσμων ιδιοτήτων SOV του περιουσιακού στοιχείου, έχει τη δυνατότητα να κερδίσει γρήγορα αξία και ακόμη και να φτάσει σε σημείο τιμής 320k $ ανά διακριτικό μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες.

15. Kenneth Rogoff

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) δεν είναι μεγάλος πιστός στη δύναμη της κρυπτογράφησης. Ουσιαστικά, πιστεύει ότι λόγω της χρήσης του Bitcoin για σκοπούς φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η βιομηχανία κρυπτογράφησης στο σύνολό της θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια αυξανόμενη ποσότητα θερμότητας από ρυθμιστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο – κάτι που τελικά θα οδηγήσει στην εξαφάνιση της κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων εντελώς. Σχετικά με το θέμα, ο Ρότζοφ αναφέρεται ότι:

«Νομίζω ότι το Bitcoin θα αξίζει ένα μικρό κομμάτι από αυτό που είναι τώρα αν προχωρήσουμε 10 χρόνια από τώρα… Θα έβλεπα τα 100 $ να είναι πολύ πιο πιθανό από τα 100.000 $ δέκα χρόνια από τώρα».

16. Μπιλ Γκέιτς

Ο δισεκατομμυριούχος που εμφανίστηκε τακτικά στη λίστα των πιο πλούσιων ατόμων του κόσμου υπήρξε μυστικός από το Crypto από τότε που το Bitcoin ήρθε στο προσκήνιο το 2011. Για παράδειγμα, πριν από λίγα χρόνια, ο Gates ανέφερε ότι η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ήταν καθαρή «μεγαλύτερη ανόητη θεωρία» είδος επένδυσης Και ενώ δεν έχει δώσει ποτέ επίσημη πρόβλεψη τιμής για το Bitcoin, είναι αρκετά σίγουρος ότι το περιουσιακό στοιχείο θα γίνει άχρηστο τα επόμενα χρόνια.

17. Τζο Ντέιβις

Ο Ντέιβις είναι ένας πολύ σεβαστός οικονομολόγος που πιστεύει ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα η τιμή του Bitcoin να μειωθεί στο μηδέν τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, επισημαίνει επίσης ότι επειδή η τιμή των BTC βασίζεται απλώς στην κερδοσκοπία, υπόκειται σε παράλογες μεταβολές των τιμών.

Τέλος, ο Ντέιβις – ο οποίος επί του παρόντος υπηρετεί ως επικεφαλής του ομίλου επενδυτικής στρατηγικής της Vanguard – πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να τοποθετούν τα χρήματά τους μόνο σε παραδοσιακά επενδυτικά οχήματα που είναι γνωστό ότι παρέχουν στους ιδιοκτήτες τους οριστικές αποδόσεις. Ο Davis αναφέρει επίσης ότι το Bitcoin είναι ένα κακή αποθήκη αξίας, λόγω της μεταβλητότητάς του και συμβουλεύει τους ανθρώπους να επενδύουν μόνο σε δοκιμασμένα περιουσιακά στοιχεία.

18. John Pfeffer

Ο συνεργάτης της Pfeffer Capital έχει επανειλημμένα επιδείξει την υποστήριξή του για το Bitcoin επειδή πιστεύει ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι ένα από τα πρώτα βιώσιμα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν τη δύναμη να αντικαταστήσουν πλήρως τον χρυσό.

Επιπλέον, ανέφερε επίσης στο παρελθόν ότι εάν το BTC γίνει ένα mainstream store-of-value, δεν θα ήταν έκπληξη το να βλέπουμε την αξία μιας αύξησης ενός token να ξεπερνά τα 700.000 $. Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, κυκλοφόρησε πρόσφατα ορισμένα στατιστικά στοιχεία: Ο Pfeffer δήλωσε ότι αν η BTC μπορούσε κατά κάποιο τρόπο να αντικαταστήσει όλο τον ιδιωτικό χρυσό χρυσό στον κόσμο (εκτιμάται ότι αξίζει 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια), το Bitcoin σε κυκλοφορία (σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή ) θα αξίζει 90.000 δολάρια το καθένα – ένα σημείο τιμής από το οποίο το κορυφαίο ψηφιακό νόμισμα θα συνεχίσει να αυξάνεται σε αξία.

19. Αλεξέι Ερμάκοφ

Ο Ermakov είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aximetria, ενός κινητού πορτοφολιού και μιας οικονομικής υπηρεσίας επόμενης γενιάς για παραδοσιακά και κρυπτονομικά στοιχεία. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, το Bitcoin θα γίνει ένα από τα κύρια μέσα διατήρησης του πλούτου καθώς προχωράμε στο μέλλον – ειδικά καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μεταβαίνουν σε έναν ψηφιακό τρόπο διεξαγωγής των οικονομικών τους. Επιπλέον, πιστεύει επίσης ότι με την πάροδο του χρόνου, τα κρυπτονομίσματα (ειδικά το Bitcoin) θα συνεχίσουν να κερδίζουν ώθηση και να ευδοκιμούν λόγω του απλού γεγονότος ότι το BTC είναι ένα από τα λίγα χρηματοοικονομικά μέσα που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν πέρα ​​από τα διεθνή σύνορα χωρίς περιορισμούς.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ermakov, δεν θα ήταν έκπληξη το να βλέπουμε το Bitcoin να φτάσει σε σημείο τιμής 70.000 $ τα επόμενα χρόνια.

20. Leonid Matveev

Σύμφωνα με τον Matveev, τον επικεφαλής της Trending Analytics για Waves, πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την αγορά κρυπτογράφησης ανά πάσα στιγμή – με έναν από τους κύριους να είναι η χρήση κρυπτονομισμάτων στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο, λόγω της πλημμύρας αυτής της αγοράς τα τελευταία χρόνια, πιστεύει ότι πάνω από το 95% όλων των τρεχόντων κρυπτονομισμάτων θα εξαφανιστούν για πάντα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Ο Matveev είπε στο MasterTheCrypto:

«Μέχρι σήμερα, λίγα νομίσματα μπορούν να ανταγωνιστούν το Bitcoin. Η πίστη στη νέα τεχνολογία μεταφοράς αξιών επιβεβαιώνεται από τη σχετικά ευρεία χρήση του Bitcoin σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί παράγοντες χρησιμεύουν ως η κινητήρια δύναμη της αύξησης της δημοτικότητας του bitcoin. “

Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν:

 • Ανάπτυξη ενός πλαισίου υποδομής που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν Bitcoin με χρήματα fiat.
 • Αυξανόμενες ανάγκες των συμμετεχόντων στη χρηματοοικονομική αγορά στη διαφοροποίηση των κινδύνων. Για παράδειγμα, νέοι τύποι περιουσιακών στοιχείων – όπως το Bitcoin – δεν συσχετίζονται με τους παραδοσιακούς τίτλους, γεγονός που καθιστά τις επενδύσεις ασφαλέστερες.
 • Η παγκόσμια ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών αναγκάζει τους ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν τις αποταμιεύσεις τους κρυφές, να αναζητήσουν άλλους τρόπους διαφυγής.

21. Craig Russo

Ο Craig είναι ο ιδρυτής του PEER, μιας εκκίνησης με έδρα τη Βοστώνη πίσω από το δημοφιλές κατάστημα κρυπτογράφησης / πολυμέσων SludgeFeed. Σε αυτήν την εκτίμηση, η τιμή του Bitcoin θα συνεχίσει να ξεπερνά άλλες εναλλακτικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων μέσα στα επόμενα χρόνια. Στο εγγύς διάστημα (1-2 χρόνια), λέει ότι δεν θα εκπλαγεί που βλέπει BTC να διαπραγματεύεται στο εύρος των 20-30K $, λαμβάνοντας τα προηγούμενα υψηλά όλων των εποχών. Όχι μόνο αυτό, αλλά πιστεύει επίσης ότι με την εισροή θεσμικών δολαρίων και περισσότερων ρευστών προθεσμιακών προϊόντων, η κορυφαία κρυπτογράφηση θα αρχίσει να βλέπει μείωση της μεταβλητότητάς της – επιτρέποντας έτσι στην τιμή του Bitcoin να παρακολουθεί πιο εκτεταμένη συμπεριφορά σε αυτά τα επίπεδα.

Με αυτά τα λόγια, ο Russo καθιστά απολύτως σαφές ότι δεν είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύει ότι μια παγκόσμια οικονομική ύφεση θα είναι αισιόδοξη για το Bitcoin. Από αυτήν την άποψη, ο Russo είπε στο MasterTheCrypto:

“Στο τέλος της ημέρας, το Bitcoin υπήρχε μόνο σε ένα μακροοικονομικό περιβάλλον που κινδυνεύει και απλά δεν πιστεύω ότι οι επενδυτές θα συνεχίσουν να διατηρούν το BTC εάν δούμε μια πτώση στις αγορές μετοχών.”

22. Michael Poutre

Ο Michael Poutre είναι ένας πολύ σεβαστός ηγέτης της βιομηχανίας που επί του παρόντος λειτουργεί ως Managing Partner στην Terraform Capital – ένα επενδυτικό ταμείο που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εταιρειών blockchain. Διευκρινίζοντας τις σκέψεις του για το μέλλον του Bitcoin, είπε στην BEG ότι το γεγονός ότι το κορυφαίο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έχει σταθεροποιηθεί γύρω στα 10.000 δολάρια ΗΠΑ είναι αρκετά απόδειξη ότι είναι εδώ για να μείνει – ένα σημείο που θα μπορούσε πιθανώς να προβληθεί πριν από λίγα χρόνια . Επιπλέον, ο Poutre υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να αγκαλιάζουν τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών νομισμάτων, ως αποτέλεσμα των οποίων το Bitcoin αντιμετωπίζεται αργά από πολλούς ως «ψηφιακός χρυσός» (καθώς και μια καλή επιλογή αντιστάθμισης για το malaise du jour). Σε πολλές περιπτώσεις, το Bitcoin έχει αποδειχθεί πιο αποτελεσματικό από το χρυσό. Είπε περαιτέρω στο MasterTheCrypto:

«Ενώ 17 εκατομμύρια (περίπου) από τα 21 εκατομμύρια Bitcoin έχουν εξορυχθεί, υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν ποιοι μπορούν και πρέπει να επηρεάσουν την εξέλιξη των τιμών. Η τρέχουσα τιμή του Bitcoin αντικατοπτρίζει το ανώτατο όριο αγοράς όλων των γνωστών νομισμάτων που εξορύσσονται, αλλά σε κάποιο σημείο, θα αρχίσουμε να τιμολογούμε το Bitcoin με βάση το «διαθέσιμο float» – και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια γενναιόδωρη αύξηση της τιμής. Η Terraform πιστεύει ότι η τιμή του Bitcoin θα διπλασιαστεί από τις τρέχουσες τιμές τους επόμενους 6 μήνες και έχουμε στόχο 24 μηνών ύψους 50.000 $ ανά BTC. “

23. Νικόλαος Πελεκάνος

Η Pelecanos είναι ένας από τους κύριους συμβούλους της NEM Ventures και υπήρξε μέρος του παγκόσμιου κρυπτοσυστήματος από την αρχή. Κατά την άποψή του, το Bitcoin θα παρακολουθήσει αρκετές απτές αυξήσεις τιμών στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον του λόγω ορισμένων παραγόντων όπως:

 • Ο καθαρός παγκόσμιος όγκος χρέους φτάνει τα υψηλά ρεκόρ.
 • Τεχνικοί δείκτες όπως η απόδοση ομολόγων σηματοδοτούν μια εισερχόμενη οικονομική κρίση.

Κατά την άποψη του Pelecanos, οι προαναφερθέντες παράγοντες χρωματίζουν μόνο μια τρομακτική εικόνα του τι μπορεί να έχει το μέλλον. Έτσι, πιστεύει ότι η πλειονότητα των κεντρικών τραπεζών και των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο μπορούν ήδη να δουν την εισερχόμενη κρίση και γνωρίζουν ότι, σε αντίθεση με το 2008, δεν είναι σε θέση να διασώσουν το τραπεζικό σύστημα. Είπε περαιτέρω στο MasterTheCrypto:

«Σε περίπτωση τραπεζικής κρίσης, οι νόμοι Bail-in επιτρέπουν στις τράπεζες να παγώσουν ένα μέρος των αποταμιεύσεων από τους λογαριασμούς των χρηστών τους και στη συνέχεια να πιστώσουν στους χρήστες τους με τραπεζικό απόθεμα (το οποίο κατά τη διάρκεια μιας χρηματοπιστωτικής κρίσης θα ρίξει το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του) . Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι οι τραπεζικές τους αποταμιεύσεις δεν είναι ασφαλείς, βλέπω μεγάλες εισροές κεφαλαίων στο Bitcoin. Εάν το Bitcoin μπορεί να προσελκύσει μόλις το 5% της παγκόσμιας εξοικονόμησης νοικοκυριού, θα περιμέναμε να δούμε αύξηση 7 φορές από τη σημερινή τιμή ή 58.000 $ BTC. Μπορώ να φανταστώ ότι τα αρνητικά επιτόκια θα έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. “

24. Serena Williams

Το παγκόσμιο γυναικείο εικονίδιο τένις κυκλοφόρησε ένα tweet πριν από λίγους μήνες, δηλώνοντας ότι έχει επενδύσει μερικά από τα κέρδη της ζωής της στο Bitcoin. Όχι μόνο αυτό, μέσω μιας ανάρτησης Instagram νωρίτερα αυτό το έτος, το αθλητικό εικονίδιο αποκάλυψε επίσης στους οπαδούς της ότι είχε ξεκινήσει κρυφά μια εταιρεία επενδύσεων με την επωνυμία «Serena Ventures» το 2014 – μέσω της οποίας πραγματοποίησε επενδύσεις στην Coinbase. Και ενώ η Serena δεν έχει δώσει έναν ακριβή αριθμό ως προς το πόσο μακριά μπορεί να αυξηθεί η αξία του Bitcoin στο μέλλον, η ίδια η υποστήριξή της για την εμβληματική κρυπτογράφηση δείχνει ότι το νόμισμα προορίζεται για σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

25. Ashton Kutcher

Ο ηθοποιός και το μοναδικό μοντέλο «Ashton Kutcher» ξεκίνησε τη δική του εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων – A-Grade Investments – σχεδόν μια δεκαετία πίσω. Ως μέρος των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, ο Kutcher έθεσε ένα μη γνωστό χρηματικό ποσό στο BitPay το 2013. Όχι μόνο αυτό, τον επόμενο χρόνο, συμμετείχε σε ένα γύρο χρηματοδότησης 12 εκατομμυρίων δολαρίων για το BitGo – μια εταιρεία blockchain cybersecurity.

Κατά την άποψη του Kutcher, το crypto είναι μια λεωφόρος που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς για τον πλούτο τους και το Bitcoin, ειδικότερα, είναι ένα πλεονέκτημα που έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει πλήρως τον τρόπο λειτουργίας του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

26. Μουράτ Μαχμούντοφ

Ο οικοδεσπότης του «On the Record» – ένα podcast που διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον κόσμο της κρυπτογράφησης – ο Murad πιστεύει ότι το Bitcoin θα φτάσει μέχρι το υψηλό όλων των εποχών εντός των επόμενων 12-16 μηνών. Επιπλέον, αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόσφατες συνομιλίες του με τον Tone Vays, επεσήμανε ότι το Bitcoin ήταν έτοιμο να ξεπεράσει το σήμα των 20.000 δολαρίων σύντομα, μια δήλωση με την οποία ο Vays συμφώνησε να λέει:

“Υπάρχει πιθανότητα 40% να συμβεί αυτό το επόμενο έτος.”

27. Τζιμ Μπλάσκο

Ο Blasko είναι ο ιδρυτής του Bitcoin Talk Radio και είναι αισιόδοξος για τις νομισματικές προοπτικές του Bitcoin για σχεδόν μια δεκαετία τώρα. Σύμφωνα με αυτούς τους υπολογισμούς, η μελλοντική χρηματοοικονομική αξία του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου μπορεί να εκτείνεται μεταξύ 100.000 και 200.000 $ μέχρι το τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021. Επεξεργαζόμενος λίγο περισσότερο τη στάση του, ο Blasko επισημαίνει ότι λόγω της περικοπής της ανταμοιβής του Bitcoin στα μισά (από 12.5 Bitcoins ανά μπλοκ που εξορύσσεται σε 6,25 Bitcoins) δεν θα ήταν σοκαριστικό να βλέπουμε όλο και περισσότερο FOMO να διεισδύει σταδιακά στην αγορά – κάνοντας έτσι την τιμή του ψηφιακού νομίσματος να ανεβαίνει στα νέα ύψη.

28. Ρόμπιν Σινγκ

Ο ιδρυτής του Koinly.io πιστεύει ότι η εμβέλεια του Bitcoin αυξάνεται μαζί με την τιμή της, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι θα επιβραδυνθεί μακροπρόθεσμα. Με αυτά τα λόγια, είπε στο MasterTheCrypto ότι η βραχυπρόθεσμη τιμή του περιουσιακού στοιχείου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν έργα όπως το Libra το κάνουν στο κοινό – και λαμβάνονται με τον ενθουσιασμό που ταιριάζει με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει αυτήν την επερχόμενη προσφορά σταθερού νομίσματος.

Επιπλέον, ο Singh επισημαίνει επίσης ότι το ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρείες θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των τιμών του Bitcoin το 2019, αλλά η εντυπωσιακή κυκλοφορία του Bakkt πριν από λίγες μόνο ημέρες έχει δείξει ότι δεν πρέπει να πιστεύεται όλη η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει αυτόν τον χώρο – ειδικά επειδή Το BTC έχει μειωθεί πάνω από $ 2k από την κυκλοφορία του.

«Η πρόβλεψή μου για το 2020 βάσει των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς θα ήταν περίπου 8 χιλιάδες δολάρια Αλλά και πάλι το BTC είναι ασταθές και εάν απελευθερωθεί η Libra, η τιμή θα μπορούσε να φτάσει τα 15-20.000 $. “

29. Joe DiPasquale

Κατά την DiPasquale, η τιμή της BTC θα μπορούσε να κυμαίνεται από 10.000 έως 100.000 $ τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύει ότι τα διάφορα βασικά στοιχεία που σχετίζονται με το κορυφαίο alt-currency είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

30. Matias Dorta

Ο ιδρυτής του ICO Informer, Dorta πιστεύει ότι μέχρι το τέλος του επόμενου έτους η τιμή του Bitcoin θα κυμαίνεται γύρω από την περιοχή των $ 30.000 +. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προβλέπει ότι πολλές χώρες θα υιοθετήσουν το κρυπτο-περιουσιακό στοιχείο ως αποθεματικό νόμισμα πριν από το τέλος της επόμενης δεκαετίας. Επιπλέον, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι καθώς προχωράμε στο μέλλον, η αφήγηση «ψηφιακού χρυσού» που σχετίζεται με το Bitcoin θα συνεχίσει να κερδίζει όλο και περισσότερη έλξη.

31. Bobby Ullery

Η Ullery, η CTO της εταιρείας κρυπτογράφησης Waysay, είναι μεγάλος υποστηρικτής κορυφαίων ψηφιακών στοιχείων όπως το Bitcoin και το Ethereum. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, τα προαναφερθέντα νομίσματα θα μοιραστούν ένα ανώτατο όριο αγοράς 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η Ullery πιστεύει επίσης ότι μέχρι το 2020 (μια εποχή που θα κυκλοφορήσουν περίπου 18.375.000 BTC) η τιμή ενός μόνο Bitcoin θα αυξηθεί έως 61.900 $.

32. Fred Schebesta

Ο Fred Schebesta είναι πιθανώς πιο γνωστός για το ότι είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Finder – ένα κατάστημα πολυμέσων που έχει αξιοπρεπή παρουσία στον κόσμο της χρηματοοικονομικής κρυπτογράφησης. Πιστεύει ότι η τιμή του Bitcoin έχει τη δυνατότητα να εκραγεί έως το τέλος του 2020, ωστόσο, προς το παρόν, το νόμισμα πιθανότατα θα συνεχίσει να κυμαίνεται γύρω από την περιοχή των 10.000 δολαρίων.

33. Fran Strajnar

Ο Fran είναι πιθανότατα πιο γνωστός ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας crypto / blockchain Techemy Ltd. Έχει αρκετά αισιόδοξη προοπτική όσον αφορά το BTC και πιστεύει ότι μέχρι τις αρχές του 2020, το εμβληματικό cryptocurrency θα είναι σε θέση να ξεπεράσει τα $ 200.000 σημάδι. Οι εκτιμήσεις του βασίζονται στο γεγονός ότι το ποσοστό υιοθέτησης των BTC (το οποίο έχει αυξηθεί αρκετά γρήγορα τα τελευταία δύο χρόνια) είναι άμεσα ανάλογο με την τιμή του.

34. Σαμ Γιατρός

Ο κβαντικός στρατηγικός Sam Doctor της Fundstrat είναι ένας ταύρος Bitcoin που πιστεύει ότι η εκτεταμένη εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της τιμής του ζεύγους BTC / USD, αυξάνοντας παράλληλα τον λόγο αύξησης του αρχικού ψηφιακού νομίσματος. Επιπλέον, σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet του Doctor, πιστεύει ότι το Bitcoin θα κλείσει το έτος σε σημείο τιμών περίπου 36.000 $.

35. Τζακ Ντόρσεϊ

Ο Jack Dorsey, ο συνιδρυτής του Twitter, είναι μεγάλος υποστηρικτής του Bitcoin – κυρίως επειδή κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι του ίδιου του κρυπτονομίσματος. Επιπλέον, έχει επίσης μερίδιο στα Lightning Labs – την επιχείρηση που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία / λειτουργία BTCs Lightning Network. Σύμφωνα με τα ίδια τα λόγια του Dorsey, είναι «εξαιρετικά αισιόδοξος» στις μακροπρόθεσμες προοπτικές του BTC, με τον ίδιο να λέει ότι το ενεργητικό κρυπτογράφησης θα γίνει μια μέρα το ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα του κόσμου. Ωστόσο, δεν είναι ρεαλιστικός στην προσέγγισή του και πιστεύει ότι μια τέτοια σφαιρική αλλαγή θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 χρόνια για να πραγματοποιηθεί, επειδή δεν έχουμε ακόμα τις απαραίτητες τεχνολογικές δυνατότητες που απαιτούνται για να αναπτύξουμε το Bitcoin ως καθημερινό νόμισμα συναλλαγής.

36. Ρότζερ Ver

Ένας από τους πιο γνωστούς ευαγγελιστές κρυπτογράφησης στον κόσμο, ο Ver πιέζει τους ανθρώπους να αγοράσουν Bitcoin από τις αρχές του 2011 – μια εποχή που το ψηφιακό νόμισμα πουλήθηκε με ελάχιστα 10 $. Για να εξηγήσει πόσο παθιασμένος είναι ο Ver για το crypto, έχει κάνει τολμηρά στοιχήματα τιμών σχετικά με το BTC εδώ και αρκετό καιρό. Για παράδειγμα, το 2011 στοιχηματίζει ένα καλό $ 10k στο γεγονός ότι το bitcoin θα ξεπεράσει τον χρυσό, το ασήμι, το χρηματιστήριο των ΗΠΑ και το δολάριο ΗΠΑ κατά 100 κατά τα επόμενα δύο χρόνια. Η πρόβλεψη του Ver ήταν εκτός περιθωρίου μόλις 60 ημερών.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί το γεγονός ότι η Ver πιστεύει ότι το Bitcoin Cash (BCH) είναι το πραγματικό Bitcoin, επειδή εξακολουθεί να ακολουθεί το αρχικό όραμα του κορυφαίου ψηφιακού νομίσματος. Από αυτήν την άποψη, πιστεύει ότι η BCH τελικά θα ξεπεράσει το BTC από την άποψη της τιμής της και θα φτάσει περίπου την περιοχή των 250.000 δολαρίων τα επόμενα χρόνια.

37. Ronnie Moas: 28.000 $

Ο σεβαστός αναλυτής Ronnie Moas δήλωσε πέρυσι ότι το οικονομικό μέλλον του Bitcoin θα αυξηθεί το 2019 – με το ψηφιακό νόμισμα να κλείνει το έτος σε σημείο τιμών άνω των 28.000 $. Στα τέλη του περασμένου έτους, επεσήμανε επίσης ότι πολλά ιδρύματα μαζί με πολλές από τις χρηματοοικονομικές ελίτ του κόσμου προσπαθούσαν να τρομάξουν τους απλούς επενδυτές χειραγωγώντας την αγορά σε μεγάλο βαθμό.

38. Μπράντον Κουίτεμ

Ανεξάρτητος συγγραφέας κρυπτογράφησης / αναλυτής Brandon Quittem πιστεύει ότι μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, το Bitcoin θα αξίζει περίπου 75.000 $ – το οποίο είναι περίπου 10 φορές η τιμή από το κορυφαίο ψηφιακό διακριτικό σήμερα.

39. Wences Casares: 1 εκατομμύριο $

Το Bitcoin bull Wences Casares είναι επίσης ένας από αυτούς τους φίλους που πιστεύουν ότι το Bitcoin έχει φτάσει στο 1 εκατομμύριο δολάρια εντός των επόμενων 10 ετών. Ωστόσο, έκανε τον τολμηρό ισχυρισμό του σε μια εποχή που η BTC ανέβαινε και πλησίαζε την αξία των 20.000 δολαρίων. Για όσους από τους αναγνώστες μας που μπορεί να μην γνωρίζουν ποιος είναι ο Casares, είναι επιχειρηματίας της Αργεντινής που ίδρυσε την εκκίνηση του πορτοφολιού bitcoin Xapo.

Σύμφωνα με μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, αγόρασε το πρώτο του Bitcoin το 2011 ως τρόπος για να παρακάμψει τα θέματα αστάθειας που αντιμετώπιζαν το πέσο της Αργεντινής. Ανέφερε επίσης ότι πολλοί επενδυτές σύντομα θα κλωτσούν επειδή δεν αγόραζαν Bitcoin νωρίτερα – δηλαδή σε μια εποχή που το νόμισμα διαπραγματευόταν μεταξύ 10.000 έως 20.000 $.

40. Chamath Palihapitiya

Ο επιχειρηματικός καπιταλιστής / πρώην υπάλληλος του Facebook Chamath Palihapitiya φαίνεται να συμφωνεί με τον Casares και πιστεύει ότι το Bitcoin θα αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια (μέσα στα επόμενα 20 περίεργα χρόνια (και θα φτάσει τα 100.000 δολάρια περίπου στους επόμενους 36-48 μήνες. έχει μια πλούσια ιστορία στο να κάνει έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις – όπως τονίζεται από την απόφασή του να γίνει μερικός ιδιοκτήτης των Golden State Warriors, ένα franchise NBA που έχει φτάσει στους τελικούς 5 χρόνια στη σειρά. Όχι μόνο αυτό, του Η εταιρία Social Capital έχει επί του παρόντος τον έλεγχο των κεφαλαίων πελατών αξίας άνω των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και ενώ δεν είναι σαφές ως προς το πόσο έχει σήμερα η BTC Palihapitiya, εκτιμάται ότι διαθέτει σήμερα μεταξύ 400.000 και 1 εκατομμυρίου bitcoin. Όταν ρωτήθηκε γιατί είναι τόσο αισιόδοξος στο bitcoin; Ο Palihapitiya λέει ότι το bitcoin είναι ένας «φανταστικός αντιστάθμιση και αποθήκη αξίας ενάντια σε αυταρχικά καθεστώτα και τραπεζικά ιδρύματα».

41. Kay Van-Petersen

Ο σεβαστός οικονομικός αναλυτής Kay Van-Petersen έχει συσχετιστεί με πολλά μεγάλα ιδρύματα όπως η «Saxo Bank» κατά την τελευταία δεκαετία. Ωστόσο, τώρα ειδικεύεται στα crypto analytics και έχει καταγράψει ότι το Bitcoin θα αξίζει περίπου 100.000 $ έως το 2028. Εκτός από αυτό, πιστεύει επίσης ότι το crypto θα καταλήξει να αντιπροσωπεύει το 10% του συνολικού ημερήσιου όγκου συναλλαγών νομισμάτων στο μέλλον – τελικά ανταγωνίζεται με πολλά καθιερωμένα νομίσματα fiat. Τέλος, αναφέρεται επίσης ότι σύμφωνα με μια μελέτη που κυκλοφόρησε από το Unblock.net, τα δεδομένα του Van-Petersen φαίνεται να είναι μαθηματικά έγκυρα.

42. Mike Novogratz

Ο πρώην στέλεχος της Goldman Sachs και ιδρυτής της εταιρείας επενδύσεων Galaxy Digital «Mike Novogratz» προέβλεψε τον Δεκέμβριο του 2018 ότι κατά τη διάρκεια του 2019, η αξία του Bitcoin σταδιακά θα αυξηθεί και θα κλείσει το έτος με υψηλό νόημα. Όχι μόνο αυτό, αλλά προέβλεψε επίσης ότι μέχρι τις αρχές του 2020, αρκετά εγκατεστημένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα είχαν εισέλθει σε αυτόν τον χώρο – επιτρέποντας έτσι την άνοδο της τιμής των διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

43. Spencer Bogart

Ο συνεργάτης του Blockchain Capital, Spencer Bogart, είναι μια πολύ σεβαστή φιγούρα σε πολλούς κύκλους κρυπτογράφησης, λόγω των έξυπνων προβλέψεων τιμών καθώς και της μαθηματικά ορθής ανάλυσης. Αυτό τονίζεται καλύτερα από το γεγονός ότι καλείται τακτικά να μιλά σε πολλά συνέδρια που σχετίζονται με το blockchain / crypto σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά τις προοπτικές τιμών του BTC, ο Μπογκάρτ μίλησε με το Bloomberg νωρίτερα αυτό το έτος και δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του 2019, η τιμή του Bitcoin θα σταθεροποιηθεί – μετά από την οποία θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά την ανοδική της οικονομική άνοδο. Επιπλέον, πιστεύει επίσης ότι λόγω της αποτελεσματικότητας / χρησιμότητας του δικτύου bitcoin, το ψηφιακό νόμισμα θα κερδίσει όλο και περισσότερη έλξη στο χώρο της παγκόσμιας χρηματοδότησης.

44. Llew Classen

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Bitcoin Foundation, Llew Clasen, δήλωσε προηγουμένως ότι μέχρι το τέλος του 2018, η τιμή του Bitcoin θα έφτανε στο ελάχιστο τα 40.000 $ – μια πρόβλεψη που υποχώρησε με ένα τεράστιο περιθώριο. Έκτοτε, ο Classen παρέμεινε αρκετά ήσυχος και απέφυγε να δώσει άλλες προβλέψεις.

45. Sonny Singh

Ο Bitpay CCO Sonny Singh είπε πρόσφατα ότι βλέπει την τιμή του Bitcoin να αυξάνεται περίπου στα 20.000 $ μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών 2019. Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, ο Σινγκ αναφέρεται διάφοροι παράγοντες όπως:

 • Η έναρξη πολλαπλών κρυπτογράφησης ETF σε αυτόν τον χώρο.
 • Η αυξανόμενη εισροή χρημάτων για διάφορες νεοσύστατες εταιρείες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση κατά το τελευταίο έτος περίπου.

46. ​​Τάι Λόπεζ

Παρόλο που ο Lopez μπήκε στο crypto αρκετά αργά σε σύγκριση με τους περισσότερους συγχρόνους του, ο σεβαστός επενδυτής δήλωσε πρόσφατα ότι εάν η παγκόσμια διασπορά εκατομμυριούχων έπρεπε να διαθέσει μόνο το 1 τοις εκατό των συμμετοχών τους σε bitcoin, η τιμή του εμβληματικού κρυπτονομίσματος θα αυξηθεί έως 60.000 $ μέσα σε μόλις 6-12 μήνες. Ομοίως, σε κάποια άλλα από τα βίντεό του, έχει καταγράψει ότι το Bitcoin μπορεί να έχει αξία 1 εκατομμύριο δολάρια έως το 2024.

47. Ζάο Ντονγκ

Το Zhao Dong είναι πιθανότατα πιο γνωστό ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους bitcoin χωρίς συνταγή (OTC) στην Κίνα. Στο παρελθόν, ισχυρίστηκε με τόλμη ότι ο στόχος τιμών των $ 50.000 για το Bitcoin δεν ήταν καθόλου δύσκολος και ότι η τιμή του πρώτου περιουσιακού στοιχείου θα ανέβαινε οπουδήποτε μεταξύ 100% – 200% τα επόμενα τρία χρόνια.

48. Arthur Hayes

Ο Arthur Hayes είναι μια γνωστή βιομηχανία – κυρίως λόγω του τρέχοντος ρόλου του ως CEO της BitMEX. Και ενώ κάποιος θα βρισκόταν στον πειρασμό να πιστέψει ότι ο Hayes έχει εξαιρετικά αισιόδοξες προοπτικές προς την αγορά κρυπτογράφησης, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι το Bitcoin θα βιώσει χαμηλά ρεκόρ μέχρι το 2019.

49. Τζάστιν Σαν

Ο Justin Sun έχει γίνει σημαντικός παίκτης στο παγκόσμιο οικοσύστημα κρυπτογράφησης – με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της TRON να εκτοξεύει ακόμη και ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για δείπνο με τον θρυλικό επενδυτή, Warren Buffett, πρόσφατα. Όσον αφορά τις προβλέψεις του για το Bitcoin, ο Sun δήλωσε σε συνέντευξή του νωρίτερα φέτος ότι το ψηφιακό νόμισμα θα διαπραγματευόταν οπουδήποτε μεταξύ 3.000 και 5.000 $ για το σύνολο του 2019.

50. NAS

Ο Nasir bin Olu Dara Jones – πιο γνωστός με το όνομα του NAS – είναι ένας από αυτούς τους επιχειρηματικούς καπιταλιστές του οποίου το όνομα τείνει να πετάει κάτω από το ραντάρ λόγω των σχέσεων του hip-hop. Ωστόσο, το 2014, η NAS ξεκίνησε μια εταιρεία που ονομάζεται QueensBridge Venture Partners (QBVP) μέσω της οποίας πραγματοποίησε μεγάλες επενδύσεις στο Bitfury. Όχι μόνο αυτό, ως μέρος των επιδιώξεων του VC, ο ράπερ έχει επενδύσει επίσης σε πολλές άλλες εταιρείες, όπως:

 • Νομισματική βάση
 • Ρομπέν των Δασών
 • Block Cypher

Και παρόλο που πρόσφατα απέφυγε να δώσει σημαντικές προβλέψεις τιμών σε σχέση με το BTC, είναι πεπεισμένος ότι η κρυπτογράφηση των κυριότερων κερμάτων θα εξελιχθεί σε έναν ανεξάρτητο δικό της τομέα μέσα στα επόμενα 5-10 χρόνια.

51. Snoop Dogg

Ο αγαπημένος ράπερ του καθενός Snoop Dogg – ο οποίος είχε προηγουμένως περάσει από διαφορετικά ψευδώνυμα, όπως το Snoop Lion, το D.O.G.G κ.λπ. – είναι μεγάλος πιστός στο Bitcoin. Στο παρελθόν, έχει επενδύσει πολλά σε πολλά διαφορετικά κρυπτογραφικά εγχειρήματα, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας ανταλλαγής / συναλλαγών altcoin Robinhood, μαζί με άλλες διασημότητες όπως ο Jared Leto και ο Ashton Kutcher.

52. David Mondrus

Ο Mondrus, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος Trive – μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση των “ψεύτικων ειδήσεων” από το Διαδίκτυο – φαίνεται να συμφωνεί με τον John McAfee και πιστεύει ότι το bitcoin θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει ένα σημείο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια περίπου. Πιστεύει ότι λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για BTC, η τιμή του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου θα συνεχίσει να αυξάνεται εκθετικά.

53. Eric Wade της Crypto Capital

Ο Eric Wade, μακροχρόνιος υποστηρικτής της κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούσε εξόρυξη bitcoin και τώρα τρέχει ένα ενημερωτικό δελτίο για την αγορά κρυπτογράφησης στο Crypto Capital, θέτει την πρόβλεψη τιμής BTC του 2020 στα 50.000 $ λόγω μιας απλής φόρμουλας Αυτό δεν είναι καμία αλλαγή στα βασικά αλλά μια μεγάλη αύξηση στην υιοθέτηση και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Πιστεύει ότι το μισό bitcoin θα είναι το μπουζί και αν το BTC ξεπεράσει τα 20.000 $, ότι ο ίδιος πανικός FOMO του 2017 θα κλωτσήσει και θα πυροβολήσει κατ ‘ευθείαν έως και 50.000 $ πολύ πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε.

Ενημερώσεις πρόβλεψης τιμών Bitcoin για το 2019 και το 2020

Αυτή η αυξανόμενη λίστα προβλέψεων τιμών bitcoin το 2019 για τα έτη 2020 και μετά θα συνεχίσει να εξελίσσεται καθώς περισσότερες ερωτήσεις απαντώνται από κορυφαίους αναλυτές και διορατικούς συντελεστές της κοινότητας. Παρόλο που μπορεί να είναι διασκεδαστικό να διασκεδάζουμε αυτές τις τολμηρές φουτουριστικές προβλέψεις αξίας bitcoin, λάβετε υπόψη ότι όλες οι επενδύσεις σε $ BTC είναι ένα στοίχημα και αυτό που δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη δεδομένου ότι οποιοδήποτε βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο παιχνίδι δεν είναι χωρίς λόγο.

Το Master The Crypto είναι πολύ ευγνώμων σε καθένα από αυτά τα άτομα που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους αποκλειστικά μαζί μας.

Καθώς η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να λαμβάνει προβλέψεις από γνωστά άτομα και εμπιστευτικές εταιρείες του κλάδου, θα ενημερώσουμε τη λίστα και ελπίζουμε να έχουμε εκατοντάδες επιμελημένες προβλέψεις αξίας συναλλαγματικής ισοτιμίας BTC έως USD για να μοιραστείτε μαζί σας για να δείτε ποιος και πότε οι άνθρωποι γίνονται σωστοί (για διασκεδαστικό). Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτήν την κριτική πρόβλεψης τιμών bitcoin για τις κορυφαίες προβλέψεις αξίας $ BTC για το 2019.

Τώρα, ας αλλάξουμε τα γρανάζια και να σκεφτούμε όλες τις προβλέψεις bitcoin που μόλις αξιολογήσατε. Υπάρχει ένα ρητό που πρέπει να σημειωθεί – αν θέλετε να μάθετε από πού πηγαίνει κάτι, ξέρετε από πού προήλθε. Προκειμένου να κατανοήσουμε πλήρως τις οραματιστικές προβλέψεις σχετικά με τη μελλοντική τιμή bitcoin, ας δούμε το ιστορικό τιμών bitcoin και να συγκρίνουμε από πού προήλθε την τελευταία δεκαετία και πού πηγαίνει το 2020 και μετά.

Νέες ενημερώσεις χρονοδιαγράμματος τιμής Bitcoin 2019

ιστορικό τιμών bitcoin

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις πρώτες πρωτοποριακές ημέρες του ιστορικού δράσης τιμών της αξίας bitcoin σε δολάρια ΗΠΑ. Ακολουθούν οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του 2019:

 1. 26 Οκτωβρίου 2019 – Νοέμβριος 2019: Η τιμή του Bitcoin του USD ανέκαμψε στα 10.000 $, αιωρούμενη σε χαμηλά 9.000 $
 2. 22 Σεπτεμβρίου – 25 Οκτωβρίου 2019: Η τιμή BTC υποχώρησε κάτω από 7.5000 $ αφού ήταν πάνω από 10.000 $ κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης
 3. 6 Αυγούστου 2019: καταφέρνει να ανεβεί πάνω από 12.000 $ για μια εβδομάδα μετά από πτώση στα κάτω των 9.500 $
 4. 10 Ιουλίου 2019: Το BTC / USD το επιστρέφει πάνω από 13.000 $ για τελευταία φορά το 2019 μέχρι στιγμής
 5. 26 Ιουνίου 2019: Το Bitcoin είναι το υψηλό όλων των εποχών για το 2019 άνω των 13.100 $ + πριν πέσει πίσω στα 9.800 $ την 1η Ιουλίου
 6. 22 Ιουνίου 2019: Η τιμή του bitcoin υπερβαίνει σχεδόν τα 11.000 $ αφού ήταν μόλις 7.700 $ στις 9 Ιουνίου.
 7. 14 Μαΐου 2019: Η τιμή συναλλαγματικής ισοτιμίας BTC / USD ξεπερνά τα 8.000 $, την πρώτη φορά από τις 28 Ιουλίου 2018
 8. 23 Απριλίου 2019: Μετά από μήνες πτωτικών συνθηκών, το Bitcoin μπόρεσε τελικά να αφήσει τις αρχικές του απώλειες από τον Μάιο και κλιμάκωσε μέχρι το υψηλό των πέντε μηνών των 5.600 $.
 9. 31 Μαρτίου 2019: Μέχρι τον Μάρτιο, το Bitcoin μπόρεσε να συγκεντρώσει σιγά σιγά την οικονομική δυναμική – με το ενεργητικό κρυπτογράφησης να κλείνει το μήνα με θετικό περιθώριο περίπου 4.100 $.
 10. 28 Φεβρουαρίου 2019: Η τιμή του Bitcoin κυμάνθηκε κάτω από τα $ 3.500 κατά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ωστόσο, σύντομα μετά η αξία του νομίσματος άρχισε να αυξάνεται και έφτασε σε σημείο τιμής 3.867 $.
 11. 31 Ιανουαρίου 2019: Εκείνη την εποχή, η CBOE – σε συνδυασμό με την VanEck και την SolidX – απέσυρε την πρότασή της που προσπάθησε να συνεπάγεται τη δημιουργία ενός Bitcoin ETF μόνο για την υποβολή δύο εβδομάδων αργότερα.
 12. 1η Ιανουαρίου 2019: Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολη για το Bitcoin, με το κορυφαίο ψηφιακό νόμισμα να παραμένει κάτω από το σημάδι των 4k $ για λίγες εβδομάδες. Ακόμη και η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης έφτασε τα 66 δισ. Δολάρια.
 13. 3 Δεκεμβρίου 2018: Για πρώτη φορά σε πολλούς μήνες η εξόρυξη Bitcoin έγινε μη κερδοφόρα δραστηριότητα. Όχι μόνο αυτό, μόνο για δεύτερη φορά στη σύντομη ύπαρξή του, ο λόγος δυσκολίας εξόρυξης της BTC μειώθηκε κατά ένα επιβλητικό 15% – δημιουργώντας έτσι τη δυνατότητα για απότομη υποτίμηση της συνολικής αξίας του νομίσματος.
 14. 15 Νοεμβρίου 2018: Το Bitcoin Cash υφίσταται ένα σκληρό πιρούνι διευκολύνοντας έτσι τη δημιουργία Bitcoin ABC και Bitcoin SV – με το τελευταίο έργο να επικουρείται από τον διαβόητο Δρ. Craig S Wright, έναν Αυστραλό επιστήμονα υπολογιστών που ισχυρίζεται ότι είναι ο ψευδώνυμος εφευρέτης του Bitcoin, “Satoshi Νακαμότο ». Επιπλέον, λόγω του πιρουνιού, η τιμή του Bitcoin μειώθηκε στα 4.275 $.
 15. 31 Οκτωβρίου 2018: Η ημέρα σηματοδότησε τα 10α γενέθλια της Λευκής Βίβλου του Bitcoin προκαλώντας αύξηση της αγοράς κατά 5%.
 16. 15 Οκτωβρίου 2018: Η θεσμική θεματοφύλακας Fidelity ανακοίνωσε την έναρξη της δικής της πλατφόρμας συναλλαγών ψηφιακού νομίσματος, ως αποτέλεσμα της οποίας, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε απότομα.
 17. 18 Σεπτεμβρίου 2018: Cryptocurrency Exchange, το Zaif Falls δέχεται απάτες από χάκερ με ποσό άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να κυμαίνεται γύρω στα $ 6k.

Ιστορικό τιμών Bitcoin (BTC): Λίστα γεγονότων που αξίζει να σημειωθούν

ιστορικό τιμών bitcoin

Για να μάθετε πού πηγαίνει το bitcoin, ίσως είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε πού ήταν η τιμή του BTC / USD πριν από σήμερα.

Τιμή Bitcoin το 2018

(i) Η Goldman Sachs Drops σχεδιάζει να ξεκινήσει το Crypto Trading Desk (Σεπ 2018)

Αφού έστειλε την αγορά με ενθουσιασμό, η Goldman Sachs δημοσίευσε μια δήλωση τύπου που ισχυριζόταν ότι η εταιρεία εγκατέλειψε όλα τα σχέδια εγκαινίασης ενός γραφείου συναλλαγών με βάση το Bitcoin σύντομα. Αυτή η ανακοίνωση ήρθε σε μια εποχή που η αγορά γενικά αγωνίστηκε και η τιμή του Bitcoin ήταν ελεύθερη.

(ii) Bitcoin ETF Καθυστέρηση από την US SEC (Αύγουστος 2018)

Στις 7 Αυγούστου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία ο ρυθμιστικός φορέας κατέστησε σαφώς σαφές ότι πρόκειται να καθυστερήσει την απόφασή του για αρκετές προτάσεις Bitcoin ETF που είχαν υποβληθεί σε αυτήν.

(iii) Bakkt Launch Made Official από το Intercontinental Exchange (ICE) (Αύγουστος 2018)

Ένας εκπρόσωπος της ICE – η μητρική εταιρεία του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης – δημοσίευσε μια δήλωση στις 3 Αυγούστου, δηλώνοντας ότι ο οικονομικός ζογκλέρ θα ξεκινήσει μια εκκίνηση κρυπτογράφησης γνωστή ως Bakkt, η οποία θα υποστηρίζεται από πολλές καθιερωμένες πολυεθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, Starbucks κ.λπ..

(iv) Η SEC απορρίπτει την πρόταση ETF από τα δίδυμα Winklevoss για δεύτερη φορά (Ιούλιος 2018)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Αμερικανική SEC απέρριψε μια πρόταση ETF που υπέβαλαν οι Tyler και Cameron Winklevoss – ιδιοκτήτες της πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης “Gemini”.

(v) Blackrock υπαινίσσεται στην Crypto Exploration (Ιούλιος 2018)

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του Ιουλίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock – ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές πλούτου στον κόσμο – ανακοίνωσε την προθυμία του να εξετάσει την προοπτική ενός ταμείου που σχετίζεται με κρυπτογράφηση ή / και Bitcoin.

(vi) Απαγόρευση κουβέρτας για κρυπτογραφημένες διαφημίσεις που αντιστρέφονται από το Facebook (Ιούνιος 2018)

Στις 23, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα άρει την απαγόρευσή του για όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση που ανακοινώθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2018. Εκείνη την εποχή, η τιμή του Bitcoin βρέθηκε να κυμαίνεται γύρω από την περιοχή των 6.600 δολαρίων.

(vi) Σκάνδαλο θύματος Bithumb Falls – Hacking – Ιούνιος 2018

Οι πρώτες εβδομάδες του μήνα ήταν αρκετά σκληρές στο Bitcoin, με το νόμισμα να αιωρείται γύρω από την περιοχή των 5.800 δολαρίων – χάρη στο νόμισμα κρυπτογράφησης της Νότιας Κορέας «Bithumb» που δέχτηκε εισβολές από κακοποιούς με ποσό άνω των 31 εκατομμυρίων δολαρίων.

(vii) Τέσσερις ανταλλαγές κρυπτογράφησης που προσήλθαν στο δικαστήριο από το CFTC των ΗΠΑ (Ιούνιος 2018)

Η Επιτροπή Εμπορευμάτων και Μελλοντικών Συναλλαγών των Ηνωμένων Πολιτειών υπέβαλε πολλές κλήσεις στις 11 Ιουνίου εναντίον των Bitstamp, Kraken, ItBit και Coinbase. Στο έγγραφο του δικαστηρίου, ένας εκπρόσωπος της CFTC επεσήμανε ότι οι προαναφερθείσες πλατφόρμες συναλλαγών είχαν επιδοθεί σε διάφορες τακτικές χειραγώγησης της αγοράς.

(viii) Η DOJ ξεκινά τον έλεγχο σε κατηγορίες για ευρεία διαχείριση των τιμών BTC (Μάιος 2018)

Οι αρχές του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ξεκίνησαν μια εκτεταμένη ποινική έρευνα για να εκτιμήσουν εάν ορισμένες οικονομικές οντότητες χειραγωγούσαν σκόπιμα την τιμή του Bitcoin για τα προσωπικά τους κέρδη. Στις 24 του μήνα, η τιμή ενός Bitcoin έφτασε τα 7,609 $

(viii) Κεντρικά γραφεία UpBit από τοπικές φορολογικές υπηρεσίες (Μάιος 2018)

Στις 11 Μαΐου 2018, οι φορολογικοί αξιωματούχοι της Σ. Κορέας εισέβαλαν στο γραφείο του UpBit αφού έλαβαν πληροφορίες ότι η ανταλλαγή κρυπτογράφησης χειριζόταν τα βιβλία της. Ως αποτέλεσμα αυτών των ειδήσεων, η τιμή του Bitcoin μειώθηκε απότομα 5,5% σε διάστημα λίγων ημερών (από περίπου 8.711 $ σε 8.372 $)

(ix) Η Goldman Sachs ανακοινώνει τα σχέδιά της για εξερεύνηση λύσεων συναλλαγών Crypto (Μάιος 2018)

Μια έκθεση που κυκλοφόρησε από τους New York Times στις 3 Μαΐου 2018, ανέφερε ότι ο χρηματοοικονομικός γίγαντας Goldman Sachs πρόκειται να διερευνήσει την προοπτική να ξεκινήσει τη δική του πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin. Η ανακοίνωση έστειλε την τιμή του Bitcoin να ανεβαίνει πάνω από το όριο των 8.800 $.

(x) Το Twitter απαγορεύει τις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα του – (Μάρτιος 2018)

Μετά το Facebook και την Google που αποφάσισαν να απαγορεύσουν όλες τις διαφημίσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση στις αντίστοιχες πλατφόρμες τους, το Twitter ακολούθησε πολύ σύντομα και έκανε το ίδιο.

(xi) Η Google απαγορεύει τις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων (Μάρτιος 2018)

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, η Google επέβαλε σημαντική απαγόρευση σε όλες τις διαφημίσεις που σχετίζονται με κρυπτονομικά στοιχεία καθώς και στις Προσφορές Αρχικών Κερμάτων. Η Google παρείχε επίσης ένα πλήρες φάσμα συγκεκριμένων κρυπτονομικών όρων στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής «κακών διαφημίσεων».

(xii) Η SEC εκδίδει νέες επιχειρησιακές οδηγίες για τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης (Μάρτιος 2018)

Καθώς η FB, η Google εξακολούθησε να απαγορεύει όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση στις αντίστοιχες πλατφόρμες τους, η US SEC εξέδωσε νέες οδηγίες ζητώντας από όλες τις πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης να εγγραφούν στον ρυθμιστικό φορέα για να συνεχίσουν τις κανονικές, καθημερινές λειτουργίες τους. Στις 7 Μαρτίου, η τιμή ενός Bitcoin έφτασε τα 8,344 $.

(xiii) Το Facebook επιβάλλει συγκλονιστικό αποκλεισμό στις κρυπτογραφημένες διαφημίσεις (Ιανουάριος 2018)

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2018, ο juggernaut των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απαγορεύσει όλες τις διαφημίσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση και τις αρχικές προσφορές νομισμάτων από την πλατφόρμα της.

(xiv) Το Coincheck αποκρούστηκε (Ιανουάριος 2018)

Ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης της Ιαπωνίας, ο Coincheck πέφτει θύμα μιας ομάδας χάκερ που κατάφεραν να φύγουν με 123 εκατομμύρια δολάρια XRP και 500 εκατομμύρια μάρκες NEM. Η τιμή του Bitcoin κυμαίνεται γύρω στα 8.800 $.

(xv) Ο συνιδρυτής του PayPal, Peter Thiel, αποκτά Massive Chunk of BTC (Ιανουάριος 2018)

Πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν στις 3 Ιανουαρίου ότι ο Venture Capitalist Peter Thiel είχε αγοράσει Bitcoin αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη την εποχή, η τιμή του Bitcoin ήταν 13.870 $.

Τιμή Bitcoin το 2017

(xvi) Το Bitcoin κλιμακώνεται μέχρι την υψηλή αξία όλων των εποχών (Δεκέμβριος 2017): 19.893 $

Η 18η Δεκεμβρίου σηματοδότησε την ημέρα που το Bitcoin έφτασε στην οικονομική του κορυφή – ένα όριο που έκτοτε δεν έχει σπάσει.

(xvii) Η CBOE ανακοινώνει την έναρξη των συμβολαίων Futures Bitcoin (Δεκέμβριος 2017)

Στη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2017, η CBOE ξεκίνησε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με βάση το Bitcoin. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών του πρώτου περιουσιακού στοιχείου. Όχι μόνο αυτό, ακόμη και το συνολικό ανώτατο όριο αγοράς της αγοράς ψηφιακού νομίσματος στο σύνολό του αυξήθηκε απότομα περίπου αυτή τη φορά.

(xviii) Ακυρώθηκε η έναρξη της πρότασης Segregated Witness (SegWit2x) (Νοέμβριος 2017)

Η βασική ομάδα προγραμματιστών της Bitcoin ανακοίνωσε στις 8 Νοεμβρίου 2017, ότι θέτει τα σχέδιά της για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου SegWit2X στο backburner. Η τιμή του BTC την ημέρα ανήλθε στα 7.844 $

(xix) Η CME εισάγει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στην αγορά (Οκτώβριος 2017)

Το Chicago Mercantile Exchange κυκλοφόρησε μια εγκύκλιο στην οποία γνωστοποιήθηκε στις μάζες ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επρόκειτο να ξεκινήσει μια σύμβαση Bitcoin Futures μέχρι το τέλος του 2017. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μια εγκατεστημένη χρηματοοικονομική οντότητα εμφανίστηκε και έδειξε τόσο ρητή υποστήριξη για το BTC – κυρίως επειδή, μέχρι τότε, το BTC θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως ένα σκιερό επενδυτικό εργαλείο. Επίσης, μετά την προαναφερθείσα ανακοίνωση, η τιμή του Bitcoin άρχισε να αυξάνεται και να αυξάνεται σε ένα τότε ΑΘ $ 6,601.

(xx) Το Bitcoin αυξάνει το όριο των 5 $ για πρώτη φορά (Οκτώβριος 2017)

Στις 13 Οκτωβρίου, το Bitcoin, για πρώτη φορά στη νέα του ιστορία, ξεπέρασε τα $ 5k. Αυτό το επίτευγμα θεωρήθηκε αρκετά θαυμαστό από πολλούς, ειδικά επειδή το περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης είχε ξεκινήσει τη χρονιά γύρω στα $ 966.

(xxi) Η Κίνα τερματίζει όλες τις ανταλλαγές Crypto (Σεπτέμβριος 2017)

Αφού αξιολόγησαν την κατάσταση με αρκετή λεπτομέρεια, οι Κινέζοι φορολογικοί αξιωματούχοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα απαγορεύσουν όλες τις εμπορικές οδούς κρυπτογράφησης που λειτουργούν εντός των συνόρων της χώρας. Η ανακοίνωση προκάλεσε αμέσως επενδυτές σε όλο τον κόσμο να πανικοβληθούν και να πουλήσουν τις συμμετοχές τους στο BTC – προκαλώντας έτσι την αξία του πρωταρχικού ψηφιακού νομίσματος να πέσει απότομα σχεδόν όλη τη νύχτα.

(xxii) Ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Chase Jamie Dimon καλεί το Bitcoin a Fraud (Σεπτέμβριος 2017)

Ο Jamie Dimon, διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, δήλωσε τότε σε συνέντευξή του ότι θεωρούσε το Bitcoin ως «δόλιο σχέδιο» που τελικά θα προκαλούσε τεράστια οικονομική πίεση σε πολλούς επενδυτές. Ωστόσο, η αγορά γενικά φάνηκε να αγνοεί τα λόγια του Dimon, καθώς το Bitcoin συνέχισε να παραμένει ισχυρό στην περιοχή των 3.800 δολαρίων.

(xxiii) Η κινεζική κυβέρνηση εκδίδει απαγόρευση ICO (Σεπτέμβριος 2017)

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (την 3η ακρίβεια) η κινεζική κυβέρνηση επέβαλε απαγόρευση ομπρέλας σε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τον ICO.

(xxiv) Το Bitcoin υφίσταται Hard Fork, Bitcoin Cash $ BCH Δημιουργήθηκε (Αύγουστος 2017): 3.384 $

Από τις αρχές του 2017, πολλοί από την παγκόσμια κοινότητα κρυπτογράφησης ζήτησαν έντονα ένα σκληρό πιρούνι BTC – κυρίως λόγω των ζητημάτων κλιμάκωσης που σχετίζονται με το Bitcoin. Ως αποτέλεσμα της διάσπασης, ο κόσμος έδωσε μαρτυρία για τη γέννηση του Bitcoin Cash (BCH).

(xxv) Η Ιαπωνία αναγνωρίζει το Bitcoin ως νόμιμο μέσο συναλλαγής (Απρίλιος 2017)

Την πρώτη ημέρα του Απριλίου είδε η ιαπωνική κυβέρνηση να αναγνωρίζει το Bitcoin ως νόμιμο τρόπο πληρωμής. Τα νέα της ανακοίνωσης έστειλαν την τιμή του Bitcoin στα ύψη στα 1,215,69 $

(xxvi) SEC απορρίπτει αίτημα Winklevosses για Bitcoin ETF (Μάρτιος 2017)

Η US SEC απέρριψε μια πρόταση Bitcoin ETF που της υπέβαλαν οι αδελφοί Winklevoss. Ο λόγος που αναφέρθηκε για αυτήν την άρνηση ήταν η έλλειψη σταθερότητας στην αγορά κρυπτογράφησης.

(xxvii) Το Bitcoin έσπασε το όριο του 1K $ μετά από σχεδόν τριάντα έξι μήνες (Ιανουάριος 2017)

Αφού βίωσε ένα αξιοπρεπές ράλι όλο το 2016, η τιμή του Bitcoin πέρασε τελικά τα $ 1.000 μετά από πολύ καιρό.

Τιμή Bitcoin το 2016

(xxviii) Το Bitfinex δέχεται hack, χάνει σχεδόν 72 εκατομμύρια δολάρια αξίας Crypto (Αύγουστος 2016)

Τον Αύγουστο, η κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων «Bitfinex» ανακοίνωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης στον κυβερνοχώρο, με αποτέλεσμα οι χάκερ να κάνουν το δρόμο τους με λίγο περισσότερα από 120.000 BTC. Λόγω αυτού του τεράστιου χρονικού διαστήματος ασφαλείας, η τιμή του Bitcoin μειώθηκε κατά 20% σχεδόν εν μία νυκτί. Εκτός από όλα αυτά, πολλές ειδήσεις ανέφεραν ότι ορισμένοι αξιωματούχοι του Bitfinex είχαν προηγούμενη γνώση ότι αυτό το hack θα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί.

(xxix) Το Bitcoin διέρχεται το δεύτερο Halving Event (Ιούνιος 2016)

Στις 9 Ιουνίου, το πηλίκο επιβράβευσης του Bitcoin μειώθηκε στο μισό για άλλη μια φορά – μειώνοντας έτσι τις αποδόσεις εξόρυξης από 25 Bitcoin ανά μπλοκ σε 12,5.

(xxx) Ο Steam ανακοινώνει υποστήριξη για Bitcoin (Απρίλιος 2016)

Η πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών «Steam» κυκλοφόρησε μια δήλωση κατά το πρώτο εξάμηνο του Απριλίου, ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποδεχτεί το BTC ως μέσο αγοράς για το ευρύ φάσμα τίτλων βιντεοπαιχνιδιών και άλλου ψηφιακού περιεχομένου. Αυτή η κίνηση ήταν αρκετά βραχύβια διότι μόλις λίγους μήνες αργότερα, η Valve – η μητρική εταιρεία πίσω από το Steam – ακύρωσε την απόφασή της να επιτρέψει πληρωμές BTC.

Τιμή Bitcoin το 2015

(xxxi) Ο Δρ Craig Wright ισχυρίζεται ότι είναι Satoshi Nakamoto (Δεκέμβριος 2015)

Ο Wired δημοσίευσε ένα σε βάθος κομμάτι στις 8 Δεκεμβρίου ισχυριζόμενος ότι ο Αυστραλός επιστήμονας υπολογιστών Dr. Craig Wright ήταν ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του Bitcoin. Ο συγγραφέας του έργου, Gwern Branwen, ανέφερε μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διέγραψε αναρτήσεις ιστολογίου για να υποστηρίξει τους υψηλούς ισχυρισμούς του (καθώς και του Wright). Ήταν περίπου αυτήν την ημερομηνία που το σύμβολο του Bitcoin έγινε επίσημα αποδεκτό στο Unicode.

(xxxii) Winklevoss Owned Gemini Exchange Ζωντανά (Οκτώβριος 2015)

Οι Cameron και Tyler Winklevoss ήρθαν στο προσκήνιο όταν ανακοίνωσαν την έναρξη της δικής τους πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – Gemini. Με την ίδρυσή της, η ανταλλαγή ήταν μια από τις πρώτες που βάσισε όλες τις δραστηριότητές της στις Ηνωμένες Πολιτείες και ρυθμίστηκε πλήρως από τις τοπικές αρχές. Όπως ισχύει, η Gemini λειτουργεί σε 26 πολιτείες στις ΗΠΑ με όλα τα κατατεθέντα περιουσιακά στοιχεία της να έχουν ασφαλιστεί από την FDIC.

(xxxiii) Το CTFC δηλώνει το Bitcoin ως εμπόρευμα (Σεπτέμβριος 2015)

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Bitcoin, στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, ένας εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπορίου Συναλλαγών Εμπορευμάτων (CFTC) των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι ο ρυθμιστικός φορέας θα ταξινομήσει στο εξής «bitcoin και άλλα εικονικά νομίσματα ως είναι νόμιμα χρηματοοικονομικά προϊόντα. “

(xxxiv) Η Νέα Υόρκη παρουσιάζει ένα υποχρεωτικό BitLicense για ανταλλαγές (Ιούνιος 2015)

Στις 3 Ιουνίου, το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης παρουσίασε το δικό του ρυθμιστικό σύστημα γνωστό ως «BitLicense». Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, οι πάροχοι υπηρεσιών κρυπτογράφησης θα έχουν το δικαίωμα να ανταλλάσσουν ψηφιακά στοιχεία όπως BTC, ETH κ.λπ. με εντελώς απρόσκοπτο, χωρίς προβλήματα. Η τιμή του bitcoin ήταν 232,05 $.

Ωστόσο, για την απόκτηση της προαναφερθείσας άδειας, απαιτήθηκαν ανταλλαγές για την πληρωμή ενός τέλους αίτησης 5.000 $, καθώς και για την παροχή ορισμένων βιομετρικών δεδομένων στο FBI.

(xxxv) Το Coinbase έρχεται σε ισχύ (Ιανουάριος 2015)

Το Coinbase – σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο – δημιουργήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2015. Η εταιρεία υποστηρίχθηκε από πολλές εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων και κατάφερε να ξεκινήσει τη λειτουργία της σε 25 πολιτείες κατά την ίδρυσή της.

(xxxvi) Το Bitstamp Χάνει πάνω από 18.000 από τις Εξοικονομήσεις BTC Πελατών (Ιανουάριος 2015)

Χρησιμοποιώντας μια σειρά από στρατηγικές κοινωνικής μηχανικής, οι χάκερ κατάφεραν να κλέψουν BItcoin αξίας άνω των 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων από τα ταμεία της Bitstamp. Όχι μόνο αυτό, η ακύρωση της ασφάλειας ανάγκασε την κλειστή λεωφόρο συναλλαγών κρυπτογράφησης για οκτώ ημέρες συνολικά.

Τιμή Bitcoin το 2014

(xxxvii) Η Microsoft ανακοινώνει την απόφαση αποδοχής Bitcoin (Δεκέμβριος 2014)

Ο γίγαντας υπολογιστών Microsoft ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2014 ότι θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές Bitcoin από τους πελάτες της στις ΗΠΑ σε αντάλλαγμα για τις διάφορες ψηφιακές εφαρμογές, παιχνίδια και άλλο περιεχόμενο (μέσω Windows και XBOX.)

(xxxviii) Δημοπρασίες Κυβερνήσεων των ΗΠΑ Πάνω από 30 χιλιάδες Bitcoin (Ιούνιος 2014)

Το 2013, οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές κατάφεραν να καταλάβουν συνολικά 30.000 μάρκες BTC από άτομα που είχαν επιδοθεί σε άθλιες, μεταξωτές δραστηριότητες. Αυτό το όμορφο ποσό κρυπτογράφησης στη συνέχεια δημοπρατήθηκε στις 27 Ιουνίου στον υψηλότερο πλειοδότη – ο οποίος κατά λάθος αποδείχθηκε ο δισεκατομμυριούχος / επιχειρηματικός καπιταλιστής «Tim Draper.

(xxxviii) Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας τερματίζει πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς Crypto (Απρίλιος 2014): 501,7 $

Μετά από μια προθεσμία που έδωσε η κινεζική κυβέρνηση σε όλα τα τοπικά κρυπτονομίσματα του έθνους, οι αρχές άρχισαν να καταστρέφουν κάθε πλατφόρμα συναλλαγών που συνεργάζεται με τοπικά τραπεζικά ιδρύματα.

(xxxix) Η IRS ανακοινώνει ότι το BTC θα υπόκειται σε ομοιόμορφους φορολογικούς νόμους (Μάρτιος 2014): 453,05 $

Η κεντρική φορολογική αρχή των ΗΠΑ – η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων – ανακοίνωσε στις 26 Μαρτίου ότι το Bitcoin θα φορολογείται με τον ίδιο σχεδόν τρόπο με τον οποίο φορολογείται η ακίνητη περιουσία σε ολόκληρη τη χώρα.

(XL) Crypto Exchange Mt. Το Gox αποκρούστηκε, εξαναγκάστηκε να τερματιστεί (Φεβρουάριος 2014): 662 $

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο Mt Gox υπέστη μια μαζική επίθεση DDoS που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ενός επιβλητικού ποσού 744.000 BTC από την εταιρεία που ανήκε στους πελάτες της. Μετά από αυτό το περιστατικό, η ανταλλαγή αναγκάστηκε να κλείσει στις 24 Φεβρουαρίου – με πολλά από τα στελέχη της εταιρείας να αντιμετωπίζουν νομική αγωγή μετά.

Τιμή Bitcoin το 2013

(XLI) Η Κίνα απαγορεύει στα τοπικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να χρησιμοποιούν Bitcoin (Δεκέμβριος 2013)

Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας του Bitcoin στην Κίνα, το PBOC – People’s Bank of China – έκανε ένα μονομερές βήμα για να απαγορεύσει το Bitcoin ως μέσο ανταλλαγής εντός των συνόρων της χώρας.

(XLII) Το BTC ανεβαίνει σε σχετικό υψηλό ύψους 1.242 $ στο Mt Gox (Νοέμβριος 2013)

Με το ενδιαφέρον των Κινέζων επενδυτών να αυξάνονται όλο το 2013, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε σε νέο υψηλό στις 29 Νοεμβρίου.

(XLIII) Η Κίνα νομιμοποιεί την Crypto Trading (Νοέμβριος 2013)

Το PBOC δημοσίευσε μια δήλωση στις 18 Νοεμβρίου που επέτρεψε επίσημα στους πολίτες της χώρας να «συμμετάσχουν στην αγορά bitcoin». Την ίδια στιγμή, ο Ross Ulbricht – το πρόσωπο πίσω από το Silk Road – καταδικάστηκε επίσης και καταδικάστηκε σε φυλάκιση – προκαλώντας έτσι εκτεταμένη αναστάτωση σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της καταστολής, αξιωματούχοι των ΗΠΑ κατάφεραν να καταλάβουν περισσότερα από 170.000 BTC.

(XLIV) Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας εκδίδει ένταλμα κατά του Mt. Gox (Μάιος 2013)

Αξιωματούχοι που εργάζονται για το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας κατάσχεσαν πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια από έναν λογαριασμό Wells Fargo Bank, ο οποίος συνδέθηκε με τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο του Mt. GOX «Mark Karpeles». Στο πλαίσιο της έρευνας, αξιωματούχοι της κυβέρνησης διαπίστωσαν ότι ο Karpeles ήταν ένοχος για παράνομη μεταφορά χρημάτων κατά των όρων υπηρεσίας των τραπεζών.

(XLV) Η επανάσταση της Κύπρου προκαλεί την αύξηση της τιμής του BTC (Μάρτιος 2013): 131,07 $

Αφού η ΕΕ εξέδωσε ένα πακέτο διάσωσης 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την Κύπρο (μετά τους οικονομικούς αγώνες του έθνους) το 2013, η τιμή του Bitcoin άρχισε να αυξάνεται για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της – με την αξία ενός μεμονωμένου διακριτικού από 80 $ σε πάνω το σήμα 260 $ μέσα σε λίγες μέρες.

Τιμή Bitcoin το 2012

(XLVI) Το Bitcoin υποβάλλεται στην εκδήλωσή του με την έναρξη του Halving Block – Νοέμβριος 2012

Ως αποτέλεσμα του Bitcoin που υποβλήθηκε στο πρώτο του μισό συμβάν, οι ανταμοιβές εξόρυξης που σχετίζονται με την κορυφαία κρυπτοκοίνη μειώθηκαν από 50 Bitcoin ανά μπλοκ σε 25 Bitcoin ανά μπλοκ. Εκτός από όλα αυτά, η λύση διαχείρισης περιεχομένου – το WordPress – ανακοίνωσε επίσης την απόφασή της να αρχίσει να δέχεται BTC για τις διάφορες εσωτερικές / εξωτερικές νομισματικές συναλλαγές της. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την εταιρεία το 2012, ένας εκπρόσωπος έγραψε: «Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους ανθρώπους, όχι να τους εμποδίσουμε».

(XLVII) Η Linode Hack βλέπει την εταιρεία να χάσει πάνω από 46.000 Bitcoin (Μάρτιος 2012)

Την πρώτη ημέρα του Μαρτίου 2012, ένας χάκερ παραβίασε το κάλυμμα ασφαλείας της Linode και κατάφερε να προχωρήσει με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 228.000 $ από τα ταμεία της εταιρείας. Μερικά από τα εξέχοντα άτομα που επηρεάστηκαν από αυτό το περιστατικό περιελάμβαναν:

 • Bitcoin Lead Developer – Gavin Andresen
 • Bitcoinica
 • Marek «Slush» Palatinus.

Τιμή Bitcoin το 2011

(XLVIII) Όρος Το Gox παραβιάστηκε για πρώτη φορά (Ιούνιος 2011)

Πριν πέσει θύμα του πλέον περίφημου σκανδάλου πειρατείας του 2013, ο Mt. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας του Gox παραβιάστηκαν επίσης μερικά χρόνια νωρίτερα. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, το περιστατικό είδε την κάποτε κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών να χάνει συνολικά 4.019 Bitcoin.

(XLIX) Ο Gawker δημοσιεύει μια έκθεση σε βάθος για το Silk Road (Ιούνιος 2011)

Ο δημοσιογράφος Gawker «Adrian Chen» δημοσίευσε ένα κομμάτι τον Ιούνιο του 2011, στο οποίο περιέγραψε σαφώς πόσους λάτρεις της κρυπτογράφησης χρησιμοποιούσαν μια διαδικτυακή πύλη εμπορικών συναλλαγών που ονομάζεται Silk Road για να διευκολύνουν τις προσφορές τους για ναρκωτικά. Εκτός από αυτό, δύο μήνες νωρίτερα, κυκλοφόρησαν τρεις ανταλλαγές κρυπτογράφησης (συμπεριλαμβανομένων των Britcoin, Bitcoin Protocol, BitMarket) – επιτρέποντας έτσι στους χρήστες τους να ανταλλάσσουν επιτυχώς BTC σε αντάλλαγμα για διάφορα διαφορετικά στοιχεία fiat. Όχι μόνο αυτό, την ίδια στιγμή, η τιμή του BTC πέρασε από την τιμή του δολαρίου ΗΠΑ για πρώτη φορά.

Τιμή Bitcoin το 2010

(Λ) Όρος Η Gox ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό (Ιούλιος 2010)

Στις 18 Ιουλίου, ο Jed McCaleb, ο κύριος προγραμματιστής πίσω από το Mt Gox κυκλοφόρησε επίσημα το πνευματικό του παιδί για δημόσια χρήση. Η McCaleb ήταν προηγουμένως γνωστή ως το άτομο πίσω από μια τεχνολογία που ονομάζεται peer to peer (P2P) – η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται δεδομένα με εντελώς τοπικό τρόπο. Επίσης, σε διάστημα 6-8 μηνών, ο McCaleb κατέληξε να πουλήσει το μωρό του στον Mark Karpeles (στις 6 Μαρτίου 2011), ο οποίος στη συνέχεια επέστρεψε τον Mt. Το Gox μία από τις μεγαλύτερες οντότητες κρυπτογράφησης εκείνης της εποχής.

(LI) Bitcoin για πίτσα: Ο Laszlo πληρώνει για το γεύμα του χρησιμοποιώντας 10.000 BTC

Ο Laszlo, ένας ενθουσιώδης των BTC από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πλήρωσε καταχρηστικά για 2 πίτσες του Papa John χρησιμοποιώντας το Bitcoin (10.000 BTC για να είμαστε ακριβείς). Οι πίτσες αξίζουν περίπου 25 δολάρια εκείνη την εποχή.

Ομοίως, μόλις 5 μήνες νωρίτερα, μια εταιρεία που ονομάζεται «New Liberty Standard» είχε αγοράσει με επιτυχία συνολικά 5.050 Bitcoin από ένα άτομο που ονομάζεται Sirius για μόλις 5 δολάρια.

Τιμή Bitcoin το 2009

(LII) Πρώτο επίσημο BTC TX Διευκόλυνση από τον Satoshi Nakamoto (Ιανουάριος 2009)

Η πρώτη συναλλαγή Bitcoin στον κόσμο πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου μεταξύ του Satoshi Nakamoto και του τεχνικού συνεργάτη του Hal Finney. Το tx είδε ένα συνολικό ποσό 10 BTC να ανταλλάσσεται μεταξύ των δύο ατόμων.

(LIII) Δημιουργήθηκε το Genesis Block (3 Ιανουαρίου 2009: 0 $)

Στις 3 Ιανουαρίου 2009, ο κόσμος τελικά έδωσε μαρτυρία για τη γέννηση του Bitcoin – καθώς ο Satoshi Nakamoto εξόρυξε το πρώτο μπλοκ του πρώτου νομίσματος (τώρα γνωστό ως το μπλοκ Genesis).

Εκεί το έχετε bitcoin. Οι μελλοντικές προβλέψεις και το ιστορικό χρονοδιάγραμμα των τιμών bitcoin, που είναι εντάξει μπροστά σας. Τώρα, ήρθε η ώρα για τις δύο τελευταίες εγκοπές στη ζώνη και αυτό είναι να συζητήσουμε τους οικονομικούς παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του bitcoin (προσφορά / ζήτηση) και τους κορυφαίους 50 καταλύτες Bitcoin για την τιμή BTC / USD να ανακάμψει ξανά. Από το εξάμηνο εξόρυξης, το θεσμικό ενδιαφέρον και την αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική / παγκόσμια τραπεζική, εδώ είναι μερικά βασικά στοιχεία για να διατηρηθεί ο παλμός τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Κατανόηση των οικονομικών παραγόντων που προκαλούν τις διακυμάνσεις των τιμών του Bitcoin

Έμποροι και οικονομολόγοι σε όλο τον κόσμο σε πολλαπλά επίπεδα δεξιοτήτων προσπαθούν να προβλέψουν την τιμή του Bitcoin με τα χρόνια, από τότε που ξεκίνησε η βιομηχανία. Ακόμη και με πολλές διαφορετικές μεθόδους ανάλυσης, το Bitcoin εξακολούθησε να είναι μια αμφιλεγόμενη και εξαιρετικά επικίνδυνη επένδυση και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα ακολουθούν συνήθως το ίδιο μοτίβο.

Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες έρχονται με την ταλάντωση τιμών του Bitcoin σε διαφορετικές περιόδους και ορισμένοι από αυτούς τους παράγοντες παραμένουν άγνωστοι σε αυτό το σημείο. Κατανοώντας τις θεμελιώδεις μεταβλητές που καθορίζουν πού πέφτει η τιμή του Bitcoin, οι επενδυτές έχουν το πάνω χέρι στο μέλλον.

Η μεταβλητότητα του Bitcoin

Μία από τις πιο κοινές λέξεις που προκύπτουν σχετικά με το Bitcoin είναι η μεταβλητότητα. Η μεταβλητότητα, τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα, δείχνει την ένταση των αλλαγών σε μια δεδομένη περίοδο για μια ασφάλεια. Καθώς ένα χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο είναι πιο ασταθές, η τιμή μπορεί να αλλάξει με πιο γρήγορο και πιο σημαντικό ρυθμό.

Το Bitcoin έφτασε τα 6,300 $ στις 15 Νοεμβρίου 2018 και η τιμή έπεσε στα 3.700 $ μέσα σε δέκα ημέρες, δηλαδή μείωση κατά 40%. Αυτό το είδος πτώσης για ένα παραδοσιακό στοιχείο θα ήταν ιστορικό, αλλά έχει γίνει σχετικά τυπικό για το Bitcoin. Αν και είναι τυπικό να συνδέεται η μεταβλητότητα ενός στοιχείου με τον κίνδυνο που σχετίζεται με αυτό, η σύνδεση δεν είναι λάθος ακριβώς. Ωστόσο, δεδομένου ότι επικεντρώνεται αποκλειστικά στον αρνητικό αντίκτυπο της μεταβλητότητας, δεν είναι μια ολοκληρωμένη προοπτική.

Η ανάληψη ενός μεγάλου ποσού οποιασδήποτε αστάθειας ασφάλειας εκθέτει τον επενδυτή στις πιθανές διακυμάνσεις των τιμών που συνοδεύουν, επηρεάζοντας το χρηματοοικονομικό τους χαρτοφυλάκιο. Με την πάροδο του χρόνου, το κράτημα θα μπορούσε να φέρει κάποιες δυσάρεστες τάσεις και η τάση για κίνδυνο είναι απαραίτητη για την κατανόηση. Από την άλλη πλευρά, η ύπαρξη εξαιρετικά ευμετάβλητης ασφάλειας θα μπορούσε να έχει τεράστιες ανταμοιβές, εάν ο έμπορος έχει τη γνώση να παρακολουθεί τα γεγονότα που έκαναν τη διαφορά. Οι αυξήσεις των τιμών συμβαίνουν γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι οι έμποροι μπορούν να πάρουν μεγάλα κέρδη όταν κλείνουν τις θέσεις, εάν έκαναν τις σωστές προβλέψεις.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του Bitcoin, το Bitcoin ήταν συνεχώς εξαιρετικά ασταθές, γεγονός που οφείλεται κυρίως στο ότι η αξία βασίζεται στην κερδοσκοπία σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες της ασφάλειας. Οι ταλαντώσεις του Bitcoin έχουν πολύ πιο νόημα με την κατανόηση των γεγονότων που έχουν επηρεάσει προηγουμένως το στοιχείο.

Σύντομο ιστορικό γεγονότων που επηρέασαν το Bitcoin

Bitcoin-Return-By-Month-medium-def

Η αναθεώρηση του χρονοδιαγράμματος ιστορικού τιμών bitcoin είναι μόνο μέρος της ιστορίας. Το Bitcoin γεννήθηκε ως λύση και απάντηση στην οικονομική κρίση, που ξεκίνησε το 2009. Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι θα καταλήξει να φτάσει στα ύψη που έχει μέχρι στιγμής. Στην αρχή, μόνο ορισμένοι γνώριζαν την ύπαρξή του και η αξία του Bitcoin ήταν μόλις 0,0001 $. Την τελευταία δεκαετία, το Bitcoin έχει φτάσει ακόμη και τα 20.000 $, πράγμα που σημαίνει ότι είχε την καλύτερη απόδοση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου κατά την τελευταία δεκαετία.

Το Bitcoin δεν άρχισε να τραβάει την προσοχή μέχρι το 2013, που συνέπεσε με το δράμα που περιβάλλει την Κυπριακή τράπεζα. Τον Νοέμβριο, οι Κινέζοι επενδυτές αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη αγορά Bitcoin, η οποία αύξησε την τιμή πάνω από 1.000%. Δυστυχώς, αυτή η ορμή προς τα εμπρός δεν κράτησε.

Μέσα σε λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο του 2014, το Mt. Ο Gox αντιμετώπισε μια μαζική επίθεση DDoS. Δεδομένου ότι περίπου το 70% των συναλλαγών που αφορούσαν το Bitcoin διεκπεραιώθηκε από την εταιρεία εκείνη την εποχή, αυτή η επίθεση έβαλε τεράστια ζημιά στην τιμή. Το Bitcoin και τα altcoins χτυπήθηκαν σκληρά, αντιμετωπίζοντας μια πτώση περίπου 40% και την έναρξη μιας αγοράς με μεγάλη αρκούδα.

Στη συνέχεια, στα τέλη του 2016, το Bitcoin άρχισε να βιώνει μια σταθερή άνοδο στην τιμή, η οποία κατέληξε να συνεχίζεται έως το 2017. Η αγορά κρυπτονομισμάτων πλημμύρισε με δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά το μεγάλο showstopper του 2017 ήταν η εισροή των αρχικών προσφορών νομισμάτων. Φαινόταν ότι το κοινό δεν ενδιαφερόταν για προσόντα ή αποδείξεις κέρδους από νεοσύστατες εταιρείες blockchain, επειδή όλοι ήθελαν να γίνουν μέρος της τρέλας.

Δυστυχώς, η διαφημιστική εκστρατεία δεν κράτησε. Προέκυψαν προβλήματα επεκτασιμότητας με το Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι τα τέλη συναλλαγής και οι χρόνοι αναμονής αυξήθηκαν με την τιμή. Ενώ το Bitcoin κατέληξε να φτάσει μόλις τα 20.000 $, μια συντριβή έστειλε την αγορά να πέφτει γρήγορα, πέφτοντας στα χαμηλά των 4.000 $. Το Bitcoin χτυπήθηκε σκληρά, αλλά η υπόλοιπη αγορά χτυπήθηκε ακόμη υψηλότερα. Οι περισσότεροι ICO κατέληξαν νεκροί στο νερό μέσα σε λίγους μήνες.

Η γνώση και η κατανόηση αυτών των γεγονότων στο ιστορικό τιμών του Bitcoin είναι το κλειδί, καθώς τελικά επηρεάζουν την τιμή του Bitcoin με σημαντικό τρόπο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιρροή είναι οι οικονομικές δυνάμεις στο παρασκήνιο.

Κάτω από την επιφάνεια της αγοράς του Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό την αστάθεια και τα μεγάλα γεγονότα ειδήσεων στο πλαίσιο της αφήγησής του, αλλά είναι έμμεσες επιρροές. Τις περισσότερες φορές, οι πραγματικοί μηχανισμοί πίσω από την αξία του Bitcoin δεν συζητούνται, αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε. Τελικά, όλα έρχονται στην προσφορά και τη ζήτηση.

Αυτή η θεμελιώδης οικονομική αρχή αναφέρει ότι η αξία που σχετίζεται με οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία προέρχεται από δύο παράγοντες – πόσο υπάρχει (προσφορά) και πόσα άτομα θέλουν / χρειάζονται (ζήτηση). Η τιμή αυξάνεται όταν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά και μειώνεται όταν η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Όταν η αρχή εφαρμόζεται σε αγαθά και υπηρεσίες, έχει νόημα. Ωστόσο, είναι λίγο πιο δύσκολο να κατανοηθεί με το Bitcoin.

Προμήθεια και ζήτηση με Bitcoin

Στις περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν την προσφορά και τη ζήτηση, τα αγαθά και οι υπηρεσίες πληρώνονται με νόμισμα. Ωστόσο, όταν το νόμισμα είναι το μόνο εμπόρευμα που εμπλέκεται σε μια μεταφορά, το οποίο σχετίζεται με το Bitcoin, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Η προσφορά και η ζήτηση εξακολουθούν να ισχύουν, αλλά η συνομιλία αφορά δύο διαφορετικά νομίσματα, δηλαδή Bitcoin και δολάρια ΗΠΑ.

Ενώ ο πωλητής BTC για USD βρίσκεται στη μία πλευρά της αγοράς, η άλλη πλευρά περιλαμβάνει τα άτομα που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν USD για να αγοράσουν BTC. Η «τιμή» για εκείνη τη στιγμή είναι το ποσό του δολαρίου στο οποίο οι αγοραστές και οι πωλητές πληρώνουν για τις προσφορές του άλλου. Τελικά, αυτή η ρύθμιση σημαίνει ότι ο όγκος των εντολών πώλησης σε συνδυασμό με τις εντολές αγοράς είναι η εξίσωση που έχει σημασία. Η αύξηση της προσφοράς συνδέεται με μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων, αν και η τιμή μειώνεται με τη συνεχή ζήτηση.

Απλώς, η μελλοντική τιμή του Bitcoin μπορεί να προβλεφθεί με παράγοντες που επηρεάζουν την προσφορά και τη ζήτηση. Αν και είναι αδύνατο να κατανοήσουμε τέλεια αυτήν την περίσταση, υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν οι έμποροι για να το κατανοήσουν καλύτερα. Είναι δυνατόν να επιτευχθεί τέλεια γνώση της προσφοράς, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί αργότερα σε αυτήν τη συζήτηση.

Για ζήτηση, τα βασικά σημεία συνεισφοράς περιλαμβάνουν:

 • Τιμή BTC
 • Η τιμή των συμπληρωματικών και υποκατάστατων αγαθών
 • Εισόδημα και αγοραστική δύναμη καταναλωτή
 • Υποκειμενικές προσδοκίες των καταναλωτών
 • Ελαστικότητα της προσφοράς
 • Οι ανάγκες και οι επιθυμίες των καταναλωτών

Καθώς η τιμή ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας αυξάνεται, η ζήτηση μειώνεται, καθιστώντας το συσχετισμό μεταξύ ποσότητας και τιμής αντίστροφο. Όταν η ζήτηση είναι πιο θετική για περιουσιακά στοιχεία, τα περιουσιακά στοιχεία αναφέρονται ως προϊόντα Giffen. Παρόλο που φαίνεται ότι το Bitcoin είναι μια από αυτές τις σπάνιες περιστάσεις, καθώς η ζήτηση μπορεί να αυξηθεί για Bitcoin όταν η τιμή αρχίσει να κινείται προς τα πάνω, λείπει ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών.

Η διαθέσιμη προσφορά και η συνολική προσφορά Bitcoin είναι δύο διαφορετικά πράγματα, και τα δύο συμβάλλουν στην τιμή του Bitcoin.

Scarcity – Περιορισμένη προσφορά Bitcoin

Ο καθένας έχει πρόσβαση στη γνώση της συνολικής προσφοράς Bitcoin και οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στο blockchain για να δει πόσα BTC κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης γνωστό από το κοινό ότι η συνολική προσφορά Bitcoin θα είναι 21 εκατομμύρια BTC, η οποία προγραμματίζεται στο πρωτόκολλο του περιουσιακού στοιχείου. Πιθανότατα αυτός ο αριθμός δεν θα αλλάξει ποτέ, δεδομένου ότι βασικά θα καταστρέψει την κύρια πρόταση αξίας του Bitcoin.

Το Bitcoin αναπτύχθηκε για να έχει κάτι που δεν έχει εθνικό νόμισμα – ασυναγώνιστη έλλειψη. Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν την προσφορά του νομίσματος τους ανά πάσα στιγμή, αλλά η ίδια ισχύς δεν είναι διαθέσιμη σε κανέναν με Bitcoin. Το πρωτόκολλο Bitcoin έχει προκαθορίσει τον αριθμό των νομισμάτων που θα «κόπηκαν ποτέ». Ενώ είναι δυνατή η προσθήκη νομισμάτων στην προμήθεια μέσω εξόρυξης, δεν θα υπερβεί ποτέ τον αριθμό των νομισμάτων που είχαν αρχικά καθοριστεί.

Ο αριθμός των κερμάτων που θα εισέλθουν στην αγορά Bitcoin είναι προβλέψιμος και διαφανής, πράγμα που σημαίνει ότι η προσφορά δεν είναι ελαστική. Η τιμή του Bitcoin είναι ασταθής για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεδομένου ότι η ζήτηση δεν επηρεάζει την προσφορά. Συνήθως, τα αγαθά και οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο στην οικονομία, αλλά υπάρχει μια έκδοση προμήθειας για Bitcoin που εμπλέκεται στην αγορά που κάνει τις περιστάσεις της μοναδικές.

Διαθέσιμη προσφορά και τιμή Bitcoin

Το τελευταίο κομμάτι του οικονομικού παζλ του Bitcoin είναι η διαθέσιμη προσφορά. Η διαθέσιμη προσφορά είναι συνήθως μια αναφορά στον όγκο των BTC που τα άτομα είναι διατεθειμένα να πουλήσουν σε οποιαδήποτε τιμή. Η διαθέσιμη προμήθεια δεν είναι η ίδια με την κυκλοφορία, καθώς η τελευταία είναι το ποσό του BTC που έχει ήδη εξορυχθεί, αλλά δεν μπορούν να αγοραστούν.

Τελικά, καταλήγει σε απλά μαθηματικά: Διαθέσιμος εφοδιασμός = Κυκλοφορία εφοδιασμού – BTC που κρατούνται ή έχουν χαθεί.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 18 εκατομμύρια BTC στην κυκλοφορία. Υποθέτοντας ότι χάθηκαν δύο εκατομμύρια BTC με την πάροδο του χρόνου με έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης, σκληρούς δίσκους και άλλα ζητήματα, θα απομένουν 16 εκατομμύρια BTC. Οι ιδιοκτήτες που κατέχουν 15,999 εκατομμύρια αυτού του BTC πιθανότατα δεν θα πουλούσαν κάτω από 10.000 $. Η πιο διαθέσιμη προσφορά σε οποιαδήποτε τιμή κάτω των 10.000 $ δεν θα ξεπερνούσε τα 1.000 BTC. Εάν οι αγοραστές ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν 2.000 BTC χωρίς να είναι παράγοντας η τιμή, τι θα μπορούσε να συμβεί?

Πρώτον, τα διαθέσιμα 1.000 BTC θα πουλούσαν κάπου κάτω από 10.000 $. Ωστόσο, ο αριθμός των πρόθυμων πωλητών θα μειωνόταν και η τιμή που οι αγοραστές θα ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν θα αυξανόταν σταθερά, αντιπροσωπεύοντας τη ζήτηση. Οι αγοραστές θα κατέληγαν να αυξάνουν την τιμή πάνω από 10.000 $ ο καθένας όταν περισσότεροι πωλητές (προμήθεια) γίνονται πρόθυμοι να χωρίσουν με το περιουσιακό στοιχείο.

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο, ο όγκος πωλήσεων είναι υψηλότερος από τον όγκο αγοράς, η τιμή θα μειωθεί. Εάν το αντίστροφο ισχύει, τότε η τιμή θα αρχίσει να αυξάνεται. Η μεταβλητότητα μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά οι αλλαγές μεταξύ των όγκων αγοράς και πώλησης θα συνεχιστούν ατέλειωτα.

Οι διαφορές μεταξύ κερδοσκοπίας και εγγενούς τιμής

Οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την εκχώρηση εγγενούς αξίας σε ένα περιουσιακό στοιχείο, με βάση το κόστος παραγωγής, τις λειτουργίες και την έλλειψη. Με το νόμισμα fiat, η αξία βασίζεται στη χρήση τους και στην κοινωνική σύμβαση ως τα κύρια νομίσματα στις οικονομίες τους. Ωστόσο, το Bitcoin δεν έχει καμία σχέση με καμία κυβέρνηση ή άλλα ιδρύματα και αντί αυτού είναι ένα νόμισμα του Διαδικτύου. Πώς είναι δυνατόν για το Bitcoin να έχει πραγματική εγγενή αξία ως νόμισμα?

Πριν αναφερθούμε σε αυτήν την ανησυχία, ας αναλύσουμε τις τρεις βασικές λειτουργίες οποιουδήποτε νομίσματος –

 • Μέσα ανταλλαγής.
 • Αποθήκη αξίας.
 • Μονάδα μέτρησης.

Ο προσδιορισμός της εγγενούς αξίας των κρυπτονομισμάτων είναι λίγο διαφορετικός, καθώς οι επικριτές αποδίδουν μηδενική τιμή Bitcoin σε αυτό το σενάριο. Η τιμή οφείλεται στο γεγονός ότι το εικονικό νόμισμα δεν συνδέεται με ένα ενσώματο περιουσιακό στοιχείο, την τοπική οικονομία ή την κυβέρνηση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το Bitcoin δεν διαθέτει τις ίδιες τρεις λειτουργίες.

Ως μέσο ανταλλαγής: Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το Bitcoin και το κρυπτογράφηση ως πληρωμή, αλλά αυτή η αποδοχή είναι ακόμη λίγη και πολύ μακριά. Η μαζική υιοθέτηση του Bitcoin εξαρτάται από τις λύσεις τους στα ζητήματα κλιμάκωσης που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, η οποία διορθώνεται μέσω πολλαπλών αναβαθμίσεων και καινοτομιών.

Ως αποθήκη αξίας: Παρόλο που η απρόβλεπτη και ασταθής φύση του Bitcoin στο παρόν δημιουργεί ένα δύσκολο επιχείρημα υπέρ του να είναι ένα κατάστημα αξίας, αυτό δεν θα επηρεάσει απαραίτητα το μέλλον. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να καταλήξει να είναι το καλύτερο κατάστημα αξίας που είχε ποτέ, καθώς η αποκεντρωμένη φύση επιτρέπει σε οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στο Bitcoin. Όσον αφορά τη μεταφορά πλούτου ειδικά, το ψηφιακό νόμισμα εξακολουθεί να είναι ελκυστικό.

Ως μονάδα μέτρησης: Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιηθεί ως μονάδα μέτρησης είναι η σταθερότητα. Δυστυχώς, το Bitcoin δεν διαθέτει αυτήν την ποιότητα.

Πόσο ισχυρό νόμισμα αυξάνεται με συνεχή χρήση. Το να γίνει ένα ισχυρό απόθεμα αξίας έρχεται με την αύξηση των ατόμων που είναι πρόθυμα να το εμπιστευτούν. Ευτυχώς, καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται και η αγορά προσθέτει νέους επενδυτές, η εγγενής αξία του Bitcoin θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μαντέψει κανείς..

Με βάση την ιστορία κάθε νέου νομίσματος με την πάροδο των ετών, αυτά που χρησιμοποίησαν πρώτα το νόμισμα ήταν εκείνα που είχαν τα μεγαλύτερα κέρδη όταν οι υπόλοιπες τοπικές οικονομίες επλήγησαν. Εάν ένας έμπορος πιστεύει στην πιθανότητα υιοθέτησης του Bitcoin σε μαζική κλίμακα, η αγορά μερικών για την αφαίρεσή της από τη διαθέσιμη προμήθεια μπορεί να είναι το σωστό βήμα για να συμμετάσχετε στην πρόοδό του.

Οι κορυφαίοι 50 καταλύτες πρόβλεψης τιμών Bitcoin στον ορίζοντα

bitcoin-τιμή-πρόβλεψη-λίστα

Το μισό bitcoin συμβαίνει, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι καταλύτες κρυπτογράφησης που μπαίνουν στη συζήτηση.

Παρόλο που το Bitcoin, μαζί με ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης, διέρχεται μια φάση αναμονής μετά από μια ευχάριστη αναζωπύρωση τους τελευταίους μήνες, υπάρχουν ακόμα καλά νέα για την αγορά.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Βαλτικής Honeybadger, ο επικεφαλής των επενδύσεων κατά τη διάρκεια του κρυπτονομιστικού κεφαλαίου – Adaptive Capital – Μουράτ Μαχμούντοφ πήρε το χρόνο να δώσει πληροφορίες για το είδος των καταλυτών που πρέπει να αναμένει το Bitcoin.

Πόσοι «καταλύτες» έχουν μπροστά τους η κρυπτογράφηση; Ένα εντυπωσιακό ποσό για να είναι απολύτως σαφές – περισσότερο από 50 για να είναι ακριβές – και καθένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κάποιο σοβαρό άνεμο στα μεταφορικά πανιά του Bitcoin όταν πρόκειται για ζωτικά τμήματα όπως ανάπτυξη, υιοθέτηση, εφαρμογή και, πιο σημαντικό για επενδυτές. Καθένα από αυτά θα μπορούσε να συμβάλει στην ενίσχυση της εκτίμησης της τιμής του προς το τέλος του 2019 και έως το 2020 και μετά.

Κατά τη διάρκεια αυτού του συνεδρίου, ο Mahmudov υποστήριξε ότι, ενώ υπάρχουν αρκετοί εντυπωσιακοί άνεμοι που πνέουν υπέρ του Bitcoin στο μέλλον, υπάρχουν ορισμένοι μεγάλοι παράγοντες στη σημερινή εποχή που το βοηθούν στο παρόν. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν το βαθύ και επιδεινούμενο επίπεδο εμπιστοσύνης στη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των πολιτικών και επιχειρηματικών οργάνων όπως η κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες.

Αυτή η εύθραυστη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και του «mainstream» πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου έρχεται σε αντίθεση με την αυξανόμενη δύναμη, επιρροή και αποτελεσματικότητα του Bitcoin και του δικτύου του. Εκτός από αυτήν την ανάπτυξη, υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία από το κοινό να βελτιώσει τον αλφαβητισμό και την προσωπική χρήση του BTC.

“Εάν ο πληθωρισμός, η κρατική επιτήρηση, οι γεωπολιτικές εντάσεις, οι εμπορικές τράπεζες και τα αρνητικά επιτόκια κάνουν τους κατόχους νομισμάτων να υποφέρουν, πιθανότατα θα υπάρχει ένα αυξανόμενο κίνητρο για την αγορά και την κατοχή bitcoin”, τόνισε ο Mahmudov.

Έτσι, με πάνω από 50 διαφορετικές δυνάμεις να συγκλίνουν στο Bitcoin για να το προωθήσει περαιτέρω από τον ψηφιακό κόσμο στο μυαλό και (συχνά) τσέπες εκατομμυρίων, εδώ είναι μια ολοκληρωμένη λίστα με αυτά που είναι ακριβώς. Αυτή η λίστα επιταχυντών τιμών bitcoin θα σας δώσει μια υπόδειξη για το γιατί οι παραπάνω 52 προβλέψεις είναι τόσο ανοδικές για την επιστροφή του bitcoin σε όλες τις υψηλές τιμές συναλλαγματικής ισοτιμίας BTC όλων των εποχών..

Λίστα προγνωστικών τιμών Bitcoin Hopium List: BTC / USD Hope + Optimism

Πρώτον: Η βασική εμπιστοσύνη μειώνεται καθώς αυξάνεται το κύρος του Bitcoin

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ πολυεθνικών εταιρειών, τραπεζικών ιδρυμάτων, κυβερνητικών φορέων, ακόμη και μέσων μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφων έχει φτάσει σε βαθύ χαμηλό σε σύγκριση με περισσότερες από μερικές δεκαετίες.

Δεύτερον: Η διαπροσωπική εμπιστοσύνη έχει επίσης διαβρωθεί επικίνδυνα

Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από το πού ακριβώς κοιτάζετε και υποβάλλετε αυτές τις ερωτήσεις. Αλλά αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι ακόμη και στα πιο «ελεύθερα» μέρη του κόσμου (Βόρεια Ευρώπη και Σκανδιναβία), μόνο το 60 τοις εκατό των ανθρώπων πιστεύει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον συνάδελφό του. Ελέγξτε την πηγή σωστά εδώ.

Τρίτον: Η διεθνής εμπιστοσύνη βρίσκεται επίσης σε πτώση

Το σύστημα Westphalian, το σύστημα των διεθνών σχέσεων που συνήθως γνωρίζουμε στον δυτικό κόσμο δοκιμάζεται σοβαρά αυτό το αιώνα. Με το τρέχον κλίμα μεταξύ των εθνών που μοιάζουν με κάτι από το Pulp Fiction, ή το H منا Eight. (Ναι, μου αρέσει ο Quentin Tarantino).

Τέταρτον: Ζούμε λιγότερο και χρεώνουμε περισσότερο

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι άνθρωποι το 2019 στην πραγματικότητα κινείται προς τα πίσω. Αν μη τι άλλο, η ποιότητα ζωής είναι χειρότερη από ό, τι ήταν το 2008. Εν τω μεταξύ, το επίπεδο του παγκόσμιου χρέους φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ. αύξηση κατά περισσότερο από το 50% των επιπέδων τους κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008.

Πέμπτο: Το χρέος είναι πολύ χειρότερο από ό, τι μας λένε

Τα στοιχεία που έχουμε επί του παρόντος μόνο για το παγκόσμιο χρέος (ανησυχητικά) αντιστοιχούν σε εκείνα που είναι «στα βιβλία» χρηματοπιστωτικών, κυβερνητικών κλπ. Ιδρυμάτων. Εάν επρόκειτο να λάβουμε υπόψη αυτού του είδους τις δαπάνες που πηγαίνουν «από τα βιβλία» όπως οι εθνικοποιημένες βιομηχανίες, οι κυβερνητικές δαπάνες για την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις, την υγειονομική περίθαλψη – επιδεινώνεται πολύ.

Έξι: Το δολάριο ΗΠΑ και το χρέος πολλών τρισεκατομμυρίων

Σε όλο τον κόσμο, το τρέχον τοπίο της οικονομίας βρίσκεται σε τρομερά στενά και είναι κάτι που δεν βοηθά καθόλου από το τοπίο χαμηλού ενδιαφέροντος και χαμηλού πληθωρισμού. Ως αποτέλεσμα, το χρέος σε δολάρια ΗΠΑ έχει αρνητική απόδοση ύψους άνω των 15 τρισεκατομμυρίων.

Επτά – Η διαιρεμένη χορωδία των Οικονομολόγων

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση: τα οικονομικά ως πεδίο είναι σαν τη φυσική – εάν δεν φοβάστε από αυτό, τότε δεν το έχετε καταλάβει. Υπάρχουν πολλές οικονομικές σχολές σκέψης, και η πιο πρόσφατη είναι η Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία – η οποία έθεσε περαιτέρω ερωτήματα ως προς τον τρόπο προσέγγισης της νομισματικής πολιτικής στο μέλλον.

Οκτώ – Ακόμα μεγαλύτερες διαιρέσεις

Ενώ η κοινωνική κινητικότητα είναι κάτι που υπερηφανεύεται ο αγγλόφωνος κόσμος, ζούμε αυτή τη στιγμή σε μια περίοδο όπου ο πλούτος. Η ποιότητα δεν ήταν ποτέ υψηλότερη. Στην πραγματικότητα, έχει φτάσει σε υψηλό 100 ετών στον δυτικό κόσμο, ενώ έχει φτάσει επίσης σε υψηλά επίπεδα δεκαετιών σε άλλες περιοχές του κόσμου. Αυτό το ζήτημα περιστρέφεται αρκετά συνοπτικά με την εμφάνιση νέων οικονομικών προοπτικών για τη νομισματική πολιτική.

Εννέα – Ηλικία Extremes

Πολύ παρόμοιο με το ομώνυμο βιβλίο του Hobsbawm που μελετούσε τη δεκαετία του 1930 και μετά – αυτή η αυξανόμενη ανισότητα, η κοινωνική και πολιτική δυσαρμονία και η δυσαρέσκεια οδήγησαν έκτοτε στην εμφάνιση λαϊκιστικών ηγετών και δημαγωγών σε όλο τον κόσμο, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά του το πολιτικό φάσμα. Αυτό συμβάλλει και στο προηγούμενο σημείο της διεθνούς ανησυχίας μεταξύ κυρίαρχων κρατών.

Δέκα – Με Extremes Ελάτε πιο ακραία

Με δημοφιλείς δημαγωγούς και πολιτικούς «Ισχυροί άντρες» έρχεται η πάντα επικίνδυνη προοπτική να βυθίσουν τα χέρια τους στα οικονομικά, τις νομισματικές πολιτικές και ακόμη και την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων. Αυτό, για να παραφράσω τον Λένιν, έχει τη δυνατότητα να «ανακατέψει τα χαρτιά και να χαλάσει το παιχνίδι» της διεθνούς οικονομίας.

Ειδικά αν αποφασίσουν να διαταράξουν τη φορολογία, ακόμη και να κατασχέσουν περιουσιακά στοιχεία. Αυτό καθιστά το δέλεαρ ενός αποκεντρωμένου κρυπτονομίσματος ακόμη πιο ισχυρό.

Έντεκα – Οι τραπεζικές όρεξεις για χρυσό είναι σε υψηλά επίπεδα

Δεν βλέπουμε μόνο μια λευκή όρεξη για το χρυσό από τις κεντρικές τράπεζες, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι η τιμή των πολύτιμων μετάλλων όπως ο χρυσός και ο ασήμι έχουν αυξηθεί έκτοτε με την οικονομική αστάθεια – τα πράγματα φαίνονται τριχωτά για την κύρια χρηματοδότηση.

Δώδεκα – το κύρος του δολαρίου υποχωρεί

Ακόμα κι αν καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου νομίσματος – το κύρος του δολαρίου ΗΠΑ μειώνεται με ταχύτερο ρυθμό – τόσο πολύ που ακούμε πιο δυνατές και πιο δυνατές εκκλήσεις για μια εναλλακτική λύση – η οποία περιλαμβάνει εικονικά νομίσματα και σταθερά νομίσματα, σύμφωνα με όπως ο απερχόμενος Mark Carney της Τράπεζας της Αγγλίας.

Δεκατρία – Η ηλικία του τραπεζικού απορρήτου έχει τελειώσει

Ενώ περιοχές του κόσμου όπως οι Μπαχάμες και η Ελβετία θεωρήθηκαν βασικά παραδείγματα για τα χρήματά σας, αυτό γίνεται παρελθόν – καθώς αυτές οι ίδιες χώρες συνεργάζονται ακόμη πιο στενά και συχνά με τις φορολογικές αρχές για να εξαλείψουν την πιθανή φοροδιαφυγή, μεταξύ άλλα είδη πρακτικών.

Δεκατέσσερα – Η μαζική επιτήρηση αναδύεται όλο και περισσότερο

Ο Όργουελ δυστυχώς αποδεικνύεται σωστός όταν έβαλε στυλό σε χαρτί και δημιούργησε το «1984». Η μαζική επιτήρηση έχει αυξηθεί απότομα, όχι μόνο στις πιο αυταρχικές περιοχές του κόσμου – καθώς πόλεις όπως το Λονδίνο προτιμούν την αναγνώριση προσώπου.

Δεκαπέντε – Χωρίς μετρητά, μόνο κάρτα / χωρίς κάρτα

Το να πηγαίνεις χωρίς μετρητά είναι όλα καλά και καλά, αρκεί να παραμένει η επιλογή για όσους προτιμούν να το χρησιμοποιήσουν. Αλλά σε χώρες όπως η Σουηδία, η μειωμένη χρήση χαρτονομισμάτων έχει οδηγήσει στην πραγματικότητα σε περισσότερους ανθρώπους να απομακρύνονται από το σύστημα καθώς γίνεται σταθερά πιο ψηφιακό.

Δεκαέξι – Κυρώσεις και χρήματα ως όπλο

Με την κυβέρνηση Τραμπ – βλέπουμε τα διεθνή δίκτυα διακανονισμού να βγαίνουν και ακόμη και να κλείνουν καθώς οι διεθνείς κυρώσεις εναντίον του Ιράν και της Ρωσίας μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενώ τα ίδια αυταρχικά κράτη αναζητούν εναλλακτικές οικονομικές μεθόδους για να ξεφύγουν από τις κυρώσεις.

Seventeen – Η αυξανόμενη επιρροή του Bitcoin ως αντίθετο σημείο

Ενώ ο Mahmudov σταματά να το λέει, το Bitcoin έχει σταθερά καλλιεργήσει τη φήμη του ως οικονομικό ασφαλές καταφύγιο για τα χρήματα και τις επενδύσεις των ανθρώπων. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει ακόμη γίνει πλήρως «ασφαλές» για τους χρήστες του και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να υλοποιηθεί αυτή η φιλοδοξία, αλλά είναι ένα βιώσιμο καταφύγιο.

Δεκαοκτώ – «Ο φακός έχει περάσει»

Αυτή η νέα γενιά ανθρώπων είναι πολύ πιο γραμματική και περίεργη για τα νέα πράγματα σε σύγκριση με τις γενιές που προηγήθηκαν. Καθώς η λιγότερο τεχνολογικά καταρτισμένη πτώση, αυτή η νέα γενιά πρόκειται να διαταράξει βαθιά τους «αποδεκτούς» κανόνες.

Nineteen – Το Διαδίκτυο αναπτύσσεται ραγδαία

Ο αριθμός των νέων κατοίκων του Διαδικτύου ανεβαίνει στα ύψη και βοηθάται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι από τον αναδυόμενο κόσμο εισέρχονται σταθερά όλο και περισσότερο στο Διαδίκτυο.

Είκοσι – Η εμφάνιση των smartphone

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων είναι κάτι που αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη – ειδικά με πολύ περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνο με smartphone, αλλά με πλήρη χρήση τους για παρακολούθηση βίντεο, αναζήτηση στο Διαδίκτυο και ακόμη και λήψη οικονομικών αποφάσεων μέσω αυτών των επαναστατικών συσκευών.

Είκοσι ένα – Ο κόσμος είναι πιο διαδικτυακός από ποτέ

Το να είσαι στο Διαδίκτυο έχει μετατραπεί από μια ενδιαφέρουσα επιλογή σε μια απόλυτα αναγκαιότητα, ανεξάρτητα από το ποιος δουλεύεις. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει πολύ περισσότερη ανάγκη τα χρήματα να είναι τόσο προσιτά και ρευστά όσο άλλα μέρη αυτής της πολύ ψηφιακής ζωής των ανθρώπων.

Είκοσι δύο – Bitcoin και η άνοδος της χρηματοδότησης της κρυπτογράφησης

Τα κρυπτονομίσματα, και ειδικά το Bitcoin, έχουν κερδίσει σταθερά μια ελκυστικότητα, όχι μόνο ως χρηματοοικονομικό μέσο για τους χρήστες του, αλλά και ως επενδυτικό όχημα και (σε ​​μερικούς) βασικούς πόρους ενός σημαντικού χαρτοφυλακίου. Με το πράσινο φως που δόθηκε στη Bakkt και στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin – τα Bitcoin και τα cryptos εισέρχονται στον συμβατικό κόσμο των επενδύσεων.

Είκοσι τρία – Το Bitcoin βελτιώνεται σταθερά για κλίμακα και αποτέλεσμα

Παρόλο που το Bitcoin είναι γνωστό για την αμοιβαιότητα του να αλλάζει για τους χρήστες του και για μια αυξανόμενη βάση χρηστών. Τα κρυπτονομίσματα εργάζονται σταθερά σε λύσεις layer-1 και layer-2 για την αντιμετώπιση χρόνιων ζητημάτων, όπως το κόστος συναλλαγών, το sharding και η επεκτασιμότητα. Και το Bitcoin δεν είναι ξένο για την ανάγκη για αυτό, καθώς η βασική ομάδα ανάπτυξης του έχει εργαστεί και σε αυτά τα θέματα – παρά τις οικονομικές επιδόσεις της BTC.

Είκοσι τέσσερα – Ο πυρήνας BTC εξακολουθεί να ανοίγει το δρόμο με συνέπεια

Μεγάλα μπλοκ; Εσωτερική έκρηξη; Ανεξάρτητα από τον τρόπο που ρίχνεται το bitcoin, οι βασικές αρχές της ημέρας-1 βελτιώνονται συνεχώς και διατηρούνται ανεξάρτητα από το πόσο καλά ή γρήγορα αυξάνεται η αξία του bitcoin..

Είκοσι πέντε – Τεχνολογίες Layer-2 του Bitcoin

Αντιμετώπιση των πολλαπλών σημείων συμφόρησης που έρχονται και χρησιμεύουν για την αποτροπή μαζικής υιοθέτησης του Bitcoin. Η βασική ομάδα ανάπτυξης της εργάστηκε σκληρά για να παρουσιάσει κάποιες λύσεις layer-2, όπως η Lightning, η οποία αυξάνει την ταχύτητα συναλλαγής, καθώς και Merkle tree για τη μείωση της ζήτησης για χώρο μνήμης και ταχύτητα επεξεργασίας για την επεξεργασία πληροφοριών.

Είκοσι έξι – Περισσότερα έρχονται όταν πρόκειται για βελτιώσεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ενώ το Bitcoin έχει ήδη εισαγάγει αλλαγές στο σύστημά του ήδη με την εισαγωγή του Lightning Network για την ταχύτητα επεξεργασίας και των δέντρων Merkle. Το Bitcoin διαθέτει διάφορες βελτιώσεις και δυνατότητες, όπως: (Submarine Swaps, Atomic Swaps, Dual-funded Channels, Sphinx, Neutrino, Eltoo κ.λπ.).

Είκοσι επτά – Υποδομή για Bitcoin

Το Lightning Network είναι κάτι που έρχεται σε πολύ περισσότερα στοιχεία του Bitcoin – ειδικά καθώς οι προγραμματιστές επιδιώκουν να το χρησιμοποιήσουν πιο διεξοδικά, μαζί με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που προστίθενται.

Είκοσι Οκτώ – Ισχυρός ρυθμός κατακερματισμού του Bitcoin

Ενώ οι οπαδοί του Bitcoin SV και της ABC έχουν αγωνιστεί σκληρά για το θέμα του ρυθμού κατακερματισμού και της ισχύος επεξεργασίας, το ποσοστό κατακερματισμού του Bitcoin έχει φτάσει σε ένα πρωτοφανές υψηλό.

Είκοσι εννέα – Ρυθμός κατακερματισμού (ξανά)

Η διακοπή του ρυθμού κατακερματισμού του Bitcoin είναι κάτι που βελτιώνεται γρήγορα με την πάροδο των ετών. Ποια είναι μεγάλη είδηση ​​για την ομάδα των ανθρακωρύχων.

Thirty – Bitcoin Custody λύσεις

Με αυτήν την αυξανόμενη δημοτικότητα τόσο των νεοεισερχόμενων όσο και των επαγγελματιών επενδυτών – την ανάγκη για πιο επαγγελματικές συνοδευτικές υπηρεσίες σε επενδύσεις Bitcoin. Ιδιαίτερα ασφαλείς λύσεις αποθήκευσης και ειδικά λύσεις φύλαξης.

Τριάντα ένα – Οι περιπτώσεις χρήσης Bitcoin αυξάνονται

Πολύ περισσότερο από το να εφαρμόζεται απλώς ως εικονικό είδος χρημάτων, το Bitcoin έχει προσθέσει στη συνεχώς αναπτυσσόμενη λίστα περιπτώσεων χρήσης, με το δίκτυο αστραπής να χρησιμοποιείται ως πληρωμή και ακόμη και λύση παιχνιδιού με τα παιχνίδια της Satoshi.

Thirty-Two – Το Bitcoin ως γνωστός αμφισβητίας

Ενώ το Bitcoin ήρθε στο κοινό ως μια ακμάζουσα αγορά επενδύσεων πριν από την ανάπτυξη της φούσκας και την ποπ. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, μαζί με εκατομμύρια περισσότερους αργά συνειδητοποιούν ότι το Bitcoin είναι κάτι περισσότερο από μια επενδυτική λεωφόρος και ότι έχει στοιχεία που είναι ανώτερα από άλλα είδη χρηματικών προϊόντων εκεί έξω.

Thirty-Three – Το Bitcoin αυξάνεται γενικά

Με την βασική ομάδα ανάπτυξης και την κοινότητα του Bitcoin να υιοθετεί νέες και καινοτόμες λύσεις για το νόμισμα και το blockchain της, είναι μια υποδομή που αναπτύσσεται σημαντικά και δείχνει ελάχιστα σημάδια διακοπής από τώρα.

Thirty-Four – Το μνημείο

Τα Bitcoin Memes είναι κάτι περισσότερο από μια καινοτομία – αποτελούν μέρος μιας πολύ ισχυρής καμπάνιας μάρκετινγκ και, ας το παραδεχτούμε – είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά. Το Digital Marketing 101 μάς διδάσκει ότι εάν μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που διασπάται σε ένα ιογενές φαινόμενο, τότε θα έχετε αποκτήσει μια προσέγγιση που ξεπερνά τις χιλιάδες.

Thirty-Five – Η λογοτεχνία Bitcoin εμφανίζεται

Μαζί με αυτό το ιογενές μάρκετινγκ, η βιβλιογραφία Bitcoin και οι πληροφορίες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και το blockchain, γενικά, γίνονται πιο ευρέως διαδεδομένα. Και αυτό βοηθάται από διανοούμενους όπως ο Ανδρέας Αντωνόπουλος μαζί με τον Ντον και τον Άλεξ Τάπσκοτ που εκδίδουν βιβλία για το σκοπό αυτό.

Thirty-Six – Εκπαίδευση Bitcoin

Μαζί με αυτήν την έλευση της λογοτεχνίας, των μιμιδίων και των ευρύτερων επενδύσεων, το Bitcoin έχει δει μια παροιμία άνθηση της εκπαίδευσης για όσους είναι πραγματικά περίεργοι για αυτό και την υποκείμενη τεχνολογία. Βλέπουμε ακόμη και μια αυξανόμενη δημοτικότητα των μαθημάτων, όχι μόνο από σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου, αλλά και από καθιερωμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Χάρβαρντ και άλλα.

Thirty-Seven – Η άνοδος της επιχειρηματικότητας Sole-Bitcoin

Το Bitcoin είναι κάτι περισσότερο από μια βιομηχανία που περιβάλλει την εξόρυξη του νομίσματος, έχει επιτρέψει επίσης τη δημιουργία επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με βάση τον εφοδιασμό και την προσφορά. Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από πάροχους σκληρών πορτοφολιών και ψυχρής αποθήκευσης, λύσεις θεματοφυλακής και ακόμη και εμπόρους συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, όπως θα δούμε σύντομα στην αγορά με την Bakkt.

Thirty-Eight – Όλο και πιο παραδοσιακή χρηματοδότηση

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων, βλέπουμε τη σταθερή στάση της συμβατικής και θεσμικής χρηματοδότησης και οι επενδυτές έρχονται. Ειδικά όταν επαγγελματικές επιχειρήσεις όπως το Intercontinental Exchange αρχίζουν να παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες σε αυτούς τους επενδυτές.

Thirty-Nine – η αναλογία αποθεμάτων προς ροή

Βλέποντας ότι το Bitcoin θα γίνει όλο και πιο δύσκολο να εξαχθεί, εν μέρει λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για κατακερματισμό της δύναμης από τους ανθρακωρύχους, αλλά και από το ενσωματωμένο σύστημα έλλειψης, αυτό θα δημιουργήσει μια πολύ μεγαλύτερη αποτίμηση της αγοράς. Καθώς η προσφορά μειώνεται, χάρη εν μέρει στα μισά και στη σταθερή προσφορά, οι χρήστες θα βοηθήσουν να τροφοδοτήσουν τη ζήτηση, επιτρέποντας την αύξηση της αποτίμησής της.

Σαράντα – Διείσδυση Bitcoin

Σας φεύγουμε οι υπονοούμενοι για να μπείτε στο γεγονός ότι, ενώ η διείσδυση των bitcoins των πολιτικών φυσαλίδων όπως το Westminster και η DC παραμένουν σχετικά μικρή σε σύγκριση με άλλες βιομηχανίες. Το γεγονός ότι οι λύσεις που βασίζονται σε blockchain όπως το Facebook Libra κατάφεραν να το κάνουν ήδη αποτελεί απόδειξη του τι έχει, μέχρι στιγμής, το Bitcoin.

Forty-One – Το Bitcoin εξακολουθεί να πέφτει στην παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά

Όταν σκεφτόμαστε πόσο μεγάλο είναι το χρηματιστήριο ή η αγορά παράγωγων και η ακίνητη περιουσία – πόσο μάλλον είναι η αγορά πολύτιμων μετάλλων χρυσού ύψους περίπου 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων – το $ BTC εξακολουθεί να είναι σχετικά μικρό στην αγορά. Για να μην αναφέρουμε, ο χρυσός είναι δεκάδων αιώνων, ενώ το #Bitcoin είναι μόνο μια δεκαετία και μετράει. Το μέλλον του «προγραμματιζόμενου χρήματος» του bitcoin στην παγκόσμια νομισματική βάση έχει άφθονο περιθώριο ανάπτυξης.

Σαράντα δύο – Η αναλογία Sharpe

Όχι, όχι η τηλεοπτική εκπομπή, αλλά το Bitcoin Sharpe Ratio. Για κάποιο καλύτερο πλαίσιο: ο λόγος Sharpe αναφέρεται στην απόδοση και το ποσοστό απόδοσης που απολαμβάνουν οι επενδυτές Bitcoin σε σύγκριση με τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν επενδύσεις μειωμένου ή μηδενικού κινδύνου. Για το Bitcoin, απολαμβάνει υψηλότερη απόδοση προσαρμοσμένη στον κίνδυνο σε σύγκριση με άλλα είδη κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων εκεί έξω – αλλά οι επενδυτές έχουν μια αρκετά τεράστια απόδοση επένδυσης στις καλύτερες περιπτώσεις.

Σαράντα τρία – Μη συσχέτιση

Το Bitcoin είναι ένα εικονοκλαστικό ψηφιακό στοιχείο, αυτό είναι δεδομένο, αλλά το γεγονός ότι απλά δεν συσχετίζεται με οποιοδήποτε άλλο είδος κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων εκεί έξω σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με άλλα στοιχεία και την απόδοσή τους.

Σαράντα τέσσερα – Ένας δολοφόνος εμβασμάτων

Όταν πρόκειται για διεθνή προϊόντα όπως η MoneyGram και η Western Union, κάνοντας χρήση ενός κρυπτονομίσματος όπως το Bitcoin, παρακάμπτει εντελώς οποιαδήποτε ανάγκη ενός τρίτου να υποκινήσει μια πληρωμή ή να μεταφέρει διεθνώς. Οι λύσεις εμβάσματος είναι στην πραγματικότητα μια απίστευτη πολύτιμη βιομηχανία και το γεγονός ότι τα κρυπτονομίσματα παρέχουν μια καινοτόμο και οικονομικά αποδοτική λύση είναι πολύτιμα για εκατομμύρια χρήστες.

Σαράντα πέντε – Καταστροφή ως δημιουργία για ICO και Altcoins

Ενώ έχουμε δει το (πολύ) κυριολεκτικό «Tulip Mania» ICO και altcoins το 2016/2017, το τοπίο γίνεται πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη για νέους και έμπειρους χρήστες κρυπτογράφησης. Αυτό είναι πολύ ευπρόσδεκτο για όλους τους χρήστες, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι καθιστά τον χώρο κρυπτογράφησης ευκολότερη στην πλοήγηση και του παρέχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Σαράντα έξι – η μεταβλητότητα μειώνεται

Ένα από τα καθαρά θετικά στον κόσμο του Bitcoin τώρα είναι ότι σίγουρα δεν βλέπουμε το είδος της αστάθειας της αγοράς που κάναμε το 2017 και το 2018. Υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας στην αγορά κρυπτογράφησης και αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για το Bitcoin, ειδικά εάν βλέπει τον εαυτό της να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως ένα συμβατικό νόμισμα.

Σαράντα επτά – Μετρήσεις σε εξέλιξη

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα που βλέπουμε από το blockchain και, ειδικά για το Bitcoin, είναι ότι οι μεγάλοι επενδυτές διατηρούν σταθερό κράτημα στις συμμετοχές τους στο BTC. Αυτό έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν συμβάλλει στην αστάθεια της αγοράς λόγω των μεγάλων θέσεων που πωλούνται ή εξαγοράζονται.

Σαράντα οκτώ – οι κάτοχοι μικρής αξίας αυξάνονται

Ενώ το Over The Counter (OTC) και οι θεσμικοί επενδυτές αναδύονται σταθερά, εξακολουθούμε να βλέπουμε δίκαιο μερίδιο των κατόχων μικρών ονομαστικών αξιών. Σύμφωνα με τις ίδιες μετρήσεις στην αλυσίδα που αναφέραμε, παρατηρούμε αύξηση του αριθμού των χρηστών με μικρές ονομασίες BTC. Αυτά κυμαίνονται από 1, .1 (ή 2 σε αυτήν την περίπτωση του συγγραφέα) ή ακόμη και. Το 01BTC διατηρείται σε ψηφιακό ή σκληρό πορτοφόλι.

Σαράντα εννέα – Αύξηση τιμών Bitcoin

Τον περασμένο μήνα, είδαμε την τιμή του Bitcoin να ανεβαίνει προς τα πάνω για να δει ένα από τα υψηλότερα όλων των εποχών πριν υποχωρήσει ελαφρώς. Παρόλο που η δυναμική δεν έφερε εκεί, εξακολουθούμε να βλέπουμε κάποια αισιόδοξη ανάπτυξη από το νόμισμα.

Πενήντα – Bitcoin στη συνεχιζόμενη άνοδο

Σύμφωνα με την ανάλυση Log Log από πρόσφατα, η οποία εμφανίζει λογαριθμική τιμολόγηση, καθώς και χρονική κλίμακα, καταδεικνύει ότι παρόλο που βλέπουμε μια επιβράδυνση στις μεταβολές των τιμών του Bitcoin, θα δούμε πιο αργές, αξιόπιστες αλλά συνεχείς αυξήσεις η τιμή του BTC και με πολύ λιγότερη μεταβλητότητα από ό, τι πριν.

Fifty-One – Λιγότερες σταγόνες

Μαζί με αυτήν την πιο αξιόπιστη αύξηση προς τα πάνω, το ποσό των μηνιαίων χαμηλών τιμών έχει εμφανώς μειωθεί σε συχνότητα και ένταση σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία. Και, αυτό που είναι ακόμη καλύτερο, είναι πιθανό να συνεχιστεί στο μέλλον.

Πενήντα δύο – Αυτοενίσχυση

Ο υποκείμενος σχεδιασμός του Bitcoin σημαίνει ότι υπάρχουν χαρακτηριστικά που επιτρέπουν έναν συνεχή βρόχο αυτοτροφοδότησης που του επιτρέπει να σταθεροποιείται σταθερά, κάτι που θα υποστηρίξει μόνο τα επίπεδα εμπιστοσύνης που έχουν οι επενδυτές μακροπρόθεσμα στην κρυπτογράφηση. Το οποίο επίσης θα εξαφανιστεί σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Εκεί έχετε τους πιστούς bitcoin. Από τις ημέρες Genesis-Satoshi Nakamoto έως τις πιο δημοφιλείς προβλέψεις τιμών των εμπειρογνωμόνων κρυπτογράφησης που κυμαίνονται από 100.000 $ – 1.000.000 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ συναλλαγματική ισοτιμία ανά bitcoin (BTC). Η αγορά θερμαίνεται για μια σημαντική κίνηση ή μια κατάρρευση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των όσων μόλις διαβάσατε, από τις αισιόδοξες προβλέψεις τιμών BTC, έως τη σταθερή άνοδο της τιμής του bitcoin κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα ετών και αν μόνο μερικά από τα 50 Οι καταλύτες αξίας ανώτατου ορίου αγοράς bitcoin αρχίζουν να κάνουν κλικ αμέσως, θα μπορούσε να μετατρέψει την αγορά πράσινη και να πάει ξανά σε φεγγάρι.

Μια ματιά στις κορυφαίες προβλέψεις τιμής bitcoin και τα ιστορικά γεγονότα χρονοδιαγράμματος τιμολόγησης BTC θα βοηθήσουν στην περαιτέρω συζήτηση για να δείτε πού έχει πάει το bitcoin, για να μάθει πού θα πάει στο μέλλον. Εάν έχετε ανάλυση τιμής bitcoin ή πρόβλεψη πρόβλεψης, υποβάλετέ την μέσω email στη διεύθυνση [email protected] για προσθήκη στη λίστα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner